-
Γεια σας ειμαι νεος εδω και αν γραφω και λαθος κατηγορια συνχωρεστε με.
Λεω να παρω το πρωτο μου αμαξη και θα ηθελα την γνωμη σας για καποια μοντελα που εχω στο μυαλο μου.
Peugeot 106 rally
Seat ibiza
Fiat punto
Citron saxoτι λετε?
-
Λεω να παρω το πρωτο μου αμαξη και θα ηθελα την γνωμη σας για καποια μοντελα που εχω στο μυαλο μου.
Peugeot 106 rally
Seat ibiza
Fiat punto
Citron saxoτι λετε?
-
Peugeot 106 rally
Seat ibiza
Fiat punto
Citron saxoτι λετε?
-
Η συνέχεια εδώ
-
ρε παιδια τοσα ατομα το ειδατε κανεις??
μια βοηθεια ζηταω -
Πάρε το Rallye.
(πές μας καλύτερα τι ανάγκες θέλεις να καλύψεις, το ποσό που διαθέτεις για αγορά, και τι περίπου έχεις στο μυαλό σου. Έτσι όπως τίθεται το ερώτημα τι να σου απαντήσουν.) -
μπορω να διαθεσω μεχρι 600 ευρο.το ξερω πως ειναι πολυ λιγα αλλα αυτα τα αμαξια που εγραψα τα βρισκης με οσα λευτα.εγω το θελω για την βολτα μου να εχω να μετακινουμε οχι για μακρινα ταξιδια και τετια.Και επισης θα ηθελα να εχει λιγο χωρο το αμαξι να μην ειναι μικρο τελειως.
-
Στα χρήματα που κοιτάς και για την χρήση που θέλεις, θα σου πρότεινα να μην επικεντρωθείς σε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Εννοώ ότι περισσότερο πρέπει να σε απασχολήσει η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το κάθε υποψήφιο που θα δεις, παρά τα γενικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Αν χρειαστεί να κάνεις κάποια μεγάλη επισκευή, μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Τα ανταλλακτικά και τα συνεργεία μπορεί να κοστίζουν πολύ σε σχέση με τα χρήματα που θες να δαπανήσεις για αγορά.
-
Ο χρήστης kostas4τ έγραψε:
μπορω να διαθεσω μεχρι 600 ευρο..............Παρε σκουτεράκι θα βρεις μεταχειρισμενο σε αυτην την τιμη και σε σχετικα καλη κατάσταση ,βαριά εως 125 κυβικα.
-
Πρίν ξεκινήσεις το θέμα ψάξε πρώτα στο car να δείς τι υπάρχει, με 600 ευρώ όσα είναι προς πώληση είναι είτε για ανταλλακτικά ή έχουν ζημιά. 106 rallye που λές στην αρχή 600 ευρώ δεν έχει ούτε το 1.3 εικοσαετίας πλέον. Εκτός του ποσού για την αγορά θέλεις ασφάλεια και μεταβίβαση, ΚΤΕΟ, αυτά τα έχεις υπολογίσει? Δεν σου λέω για service γιατί αυτοκίνητο 20 τουλάχιστον χρόνων δεν ξέρεις τι μπορεί να βγάλει. Καλύτερα μάζεψε κάτι παραπάνω και βλέπεις.
-
Με 600 ευρω ουτε κοτετσι δεν παιρνεις!!
-
edit [mod]
-
edit [MOD]
Η διαχειριστική ομάδα προφανώς και δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν. Αν φυσικά υπάρχει δημοσίευση που την θεωρείς προσβλητική κανείς αναφορά της δημοσίευσης. -
Ο χρήστης kostas4τ έγραψε:
μπορω να διαθεσω μεχρι 600 ευρο.Κοίτα τώρα τι τρελή dealιά μπορείς να κάνεις: Πας παίρνεις ένα τέτοιο http://www.car.gr/classifieds/bicycles/photos/5284411/ με τα ρέστα πας παίρνεις και τέτοια
και θα συμβάλεις και συ να μειωθεί το ανθρακικό αποτύπωμα του κράτους! Άσε που μπορείς να ρίξεις και γκομενάκι ευκολότερα σε κάνα freeday απ ότι αν της έλεγες να πάτε με τον ματρακά που θα αγόραζες το ταξιδάκι τον αύγουστο με τον καύσωνα
Αγορα αμαξιου