-
Καλησπέρα σας,
Δεν ξέρω αν γράφω την ερώτηση στο σωστό μέρος αλλά αν γνωρίζει κάποιος θα με εξυπηρετήσει πάρα πολύ.
Μεταφράζω κάτι όρους μηχανικούς από τα αγγλικά στα ελληνικά, μήπως γνωρίζει κάποιος πως ονομάζεται στα ελληνικα το 'Push Pull Cables'; Ντίζες ώθησης έλξης; Ντίζες push-pull; Η μήπως χρησιμοποιείται κάποιος άλλος όρος;
Φαίνονται και στην παρακάτω ιστοσελίδα:
www.ecvv.com/product/1413243.htmlΕυχαριστώ πολύ,
Γιώργος
-
Καλησπέρα σας,
Δεν ξέρω αν γράφω την ερώτηση στο σωστό μέρος αλλά αν γνωρίζει κάποιος θα με εξυπηρετήσει πάρα πολύ.
Μεταφράζω κάτι όρους μηχανικούς από τα αγγλικά στα ελληνικά, μήπως γνωρίζει κάποιος πως ονομάζεται στα ελληνικα το 'Push Pull Cables'; Ντίζες ώθησης έλξης; Ντίζες push-pull; Η μήπως χρησιμοποιείται κάποιος άλλος όρος;
Γιώργος
-
Καλησπέρα σας,
Γιώργος
-
Η ελληνικη μεταφραση λεει ''συρματοσχοινο για μεταφορα κινησης''
-
Γιώργη push-pull υπάρχουν και κάτι ενισχυτές, τους είχα διδαχθεί προ καμιά 25αιτία. Είναι πιθανό να αναφέρετε σε καλώδια-εξαρτήματα που είναι συμβατά σε αυτού του είδους τους ενισχυτές.
-
Ντιζες γραμμικης μεταφορας κινησης?
ετσι το λεει εδω περιφραστικα, δεν ξερω αν στεκει σαν ορος στα Ελληνικα http://www.controlcables.com/push-pull-cables/
Ερώτηση μετάφρασης προς τους γνώστες