-
Τι εννοείς? Να έχει ένα κουμπί ή μυστικό συνδυασμό που να ξεκινά την αναγέννηση; κανένα αμάξι δεν το έχει αυτό. Μόνο μέσα από διαγνωστικό μπορείς να ξεκινήσεις τέτοιες διαδικασίες.
-
Τι εννοείς? Να έχει ένα κουμπί ή μυστικό συνδυασμό που να ξεκινά την αναγέννηση; κανένα αμάξι δεν το έχει αυτό. Μόνο μέσα από διαγνωστικό μπορείς να ξεκινήσεις τέτοιες διαδικασίες.
Ναι κάπως έτσι, νομίζω ότι είχα στο thread του fiesta είχα διαβάσει κάτι τέτοιο... Κάποιες ακόμη απορίες.
Κάθε ποτέ γίνεται to regeneration?
Τι συμβαίνει σε περίπτωση που χρήστης δεν κάνει μεγάλες αποστάσεις με υψηλές ταχύτητες, πραγματοποιείται αναγέννησει?
Στην αντιπροσωπεία παρέχουν την δυνατότητα αυτή?
-
Κάθε ποτέ γίνεται to regeneration?
Τι συμβαίνει σε περίπτωση που χρήστης δεν κάνει μεγάλες αποστάσεις με υψηλές ταχύτητες, πραγματοποιείται αναγέννησει?
Στην αντιπροσωπεία παρέχουν την δυνατότητα αυτή?
-
Κάθε όποτε χρειαστεί. Δεν ξέρω το % βουλώματος που έχει ορίσει ο κάθε κατασκευαστής.
-
Οχι δεν πραγματοποιείται αναγέννηση σε μικρές αποστάσεις. Θέλει τουλάχιστον 20' με στροφές κινητήρα 2.200-2.500.
-
Ναι με το διαγνωστικό, συνήθως με χρέωση.
-
-
Ανέβασαν στην ελληνική σελίδα το νέο μοντέλο χωρίς ακόμα τιμές όμως.
Δείχνει να έχει πιο καθαρό σχεδιασμό με πιο δυνατό σημείο εξωτερικά το πίσω. Μπροστά είναι λίγο υπερβολικοι οι προβολείς αλλά οκ.
Γίνεται καλύτερη εκμετάλλευση χώρου μέσα γιατί με μόλις 3εκ μακρύτερο κέρδισε 70λτ φτάνοντας τα 500 και με καλό μήκος 84εκ που μάλλον οριακά παίρνει και μεγάλη βαλίτσα κατά μήκος.
2 εκ μακρύτερο και μεταξόνιο άρα μάλλον καλύτερος χώρος για τα πόδια πίσω και 60 κιλά ελαφρύτερο από το παλιό παρότι μεγάλωσε λίγο παντού φαρδύτερο 3.2εκ , ψηλότερο 1 εκ ενώ η ακαμψια είναι βελτιωμένη κατά 41%.
Μέσα δείχνει αρκετα αναβαθμισμένο σε οθόνες και hud που διαβάζω ότι είναι το μεγαλύτερο που έχει κυκλοφορήσει
Αν όμως ξεκινήσει με τιμές 25 χίλιαρικα θα πάψει να είναι ο βασιλιάς των πωλήσεων καθώς και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός αλλά έκοψε και το ντίζελ που ήταν το ζεστό κουλούρι που έδινε τόσα χρόνια.
Στην Ιταλία η βασική έκδοση με τον 1.3 140 ξεκινά από 25500!!
Εδώ να δούμε αν θα πετύχουν καλύτερες τιμές ( τώρα ξεκινά από 22.300) θεωρώ +2000 θα πάρει.
Εδώ παρουσίασεις
https://m.youtube.com/watch?v=J8yDY3_HZxY
https://m.youtube.com/watch?v=Ivz4-74mz74
Τώρα που το ξανασκεφτομαι εδώ η energy που έρχεται γυμνή με air condition και ατσάλινες ζάντες και χωρίς προβολείς ομίχλης ε δεν νομίζω ότι μπορεί να κοστίζει +24000! ....
-
Καλησπέρα, με λένε Χαράλαμπο και είμαι καιννούργιος στο φόρουμ. Ενδιαφέρομαι για suv με ικανοποιητικούς χώρους και πετρελαιο μιας και θα κάνω πολλά χλμ καθημερινά, ενώ με ενδιαφέρει η τετρακίνηση καθώς θα εχω και διαδρομές σε δύσκολο τερεν. Βάση του μπατζετ μου (25000 Μαξ) εχω καταλήξει πως το μόνο καινουριο που με καλύπτει είναι το duster 4x4, το οποίο αν και μου αρέσει, εσωτερικά δείχνει να υστερεί. Έχω βρει και ένα qq 2017 diesel 4x4 με κάτω από 70000 από έμπορο με καλή φήμη. Ερώτηση προς γνώστες. Αξίζει να το σκεφτώ, η να προτιμήσω το καινούργιο duster?
-
Αν με τον όρο "δύσκολο τερέν" εννοούμε εκτός ασφάλτου διαδρομές, τότε το Duster υπερτερεί. Επίσης για μένα υπερτερεί και για το γεγονός ότι είναι καινούριο. Αν ενδιαφέρει η συμπεριφορά στην άσφαλτο, τότε το QQ είναι καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Duster είναι κακό.
-
Ευχαριστώ για την απαντηση. Ναι εννοώ κακό δίκτυο, ορεινά χωριά κλπ, και χώμα σε κάποιες περιπτωσεις. Έχετε εικόνα και για το compass 4x2 1.6 d?
-
Στην ουσια με το κομπας δε θα κερδισεις τπτ. Περισσοτερα χρηματα θα ξοδεψεις. Το νταστερ παραμενει αυτοκινητο ουσιας.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]