-
Μπραβο ρε φιλε!! Κι ο αλλος χαρηκε...κι εσυ που το δωσες επισης....σας εκατσε κουτι!
Ποσο το δωσες? Ηταν acenta μαυρο με δερματα σωστα?Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το chr θέλω να το δω απλά φιλολογικά αλλά μάλλον νωρίς ακόμα και ίσως πέσει η τιμή του.Δύσκολο να πέσει η τιμή του C-HR Στέφανε. Πιθανότατα επειδή δεν υπάρχει diesel έκδοση, να έριξαν τις τιμές στην Toyota για να τραβήξουν κόσμο. Πιο πιθανό μου φαίνεται να ανέβει η τιμή του στο μέλλον παρά το αντίθετο.
Καλοτάξιδο να είναι το QQ στον επόμενο ιδιοκτήτη του, να το χαρεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως το αμάξι είναι πολύ φροντισμένο και ελάχιστα ταλαιπωρημένο!
-
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Μπραβο ρε φιλε!! Κι ο αλλος χαρηκε...κι εσυ που το δωσες επισης....σας εκατσε κουτι!
Ποσο το δωσες? Ηταν acenta μαυρο με δερματα σωστα?Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
accenta premium
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το chr θέλω να το δω απλά φιλολογικά αλλά μάλλον νωρίς ακόμα και ίσως πέσει η τιμή του.
Δύσκολο να πέσει η τιμή του C-HR Στέφανε. Πιθανότατα επειδή δεν υπάρχει diesel έκδοση, να έριξαν τις τιμές στην Toyota για να τραβήξουν κόσμο. Πιο πιθανό μου φαίνεται να ανέβει η τιμή του στο μέλλον παρά το αντίθετο.
Καλοτάξιδο να είναι το QQ στον επόμενο ιδιοκτήτη του, να το χαρεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως το αμάξι είναι πολύ φροντισμένο και ελάχιστα ταλαιπωρημένο!
Βγάζει κατά καιρούς διαφορά προωθητικά η Τογιότα ή αλλάζει επίπεδα εξοπλισμού και δίνει έκπτωσεις σε ετοιμοπαράδοτα, άσε τις γνωριμίες που έχω.
Αλλά και πάλι δεν βλέπω να αγοράζω κάτι ...
-
Παιδιά ανακοινώνω ότι το πούλησα το QQ.
Θα μου λείψει η ομορφιά και η οικονομία αλλά κρίμα ήταν να κάθεται και να απαξιώνεται.
Καλοτάξιδο στο καλό παιδί που το πήρε για να το χαρεί με την οικογένεια του.
Διαμάντι πήρε ομως και το χαμόγελο του οδηγώντας το φαινόταν μέχρι έξω.
Λογικά λοιπόν μετά και την πώληση θα σας ενοχλώ και λιγότερο με τη γκρίνια μου !!Αφού εσύ είσαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτό έχει σημασία.
υ.γ. προσωπικά δεν ενοχλήθηκα ποτέ από την 'γκρίνια' σου. Μάλλον επειδή σε καταλάβαινα...
-
Στεφανε χαίρομαι γιατί απαλλαχτηκες από ένα αυτοκίνητο που σε απογοήτευσε.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στεφανε χαίρομαι γιατί απαλλαχτηκες από ένα αυτοκίνητο που σε απογοήτευσε.Σε ευχαριστώ Κώστα! Σε σκέφτηκα πολύ σήμερα γιατί ήδη στο J11 Forum αισθάνομαι σαν τον cosneo του qgc [emoji1]
-
Μήπως τιμής ένεκεν, να το κλειδώσουμε το θέμα τώρα που πούλησε ο iceman το QQ;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στεφανε χαίρομαι γιατί απαλλαχτηκες από ένα αυτοκίνητο που σε απογοήτευσε.- 1....από την άλλη με στεναχωρεί ότι θα καταντήσει ανούσιο το τοπικό αυτό χωρίς την 'γκρίνια ' του Στεφάνου...
Στάλθηκε από το XOOM 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ Κώστα! Σε σκέφτηκα πολύ σήμερα γιατί ήδη στο J11 Forum αισθάνομαι σαν τον cosneo του qgc [emoji1]
Ισχύει και είναι λίγο παράξενο στην αρχή βλέποντας να αποστασιοποιείσαι από τα θέματα (topics) εφόσον δεν έχεις πλέον το αμάξι. [emoji1]
- 1....από την άλλη με στεναχωρεί ότι θα καταντήσει ανούσιο το τοπικό αυτό χωρίς την 'γκρίνια ' του Στεφάνου...
Στάλθηκε από το XOOM 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι 'γκρίνιες' είναι ένα σημαντικό κομμάτι της βιβλιοθήκης. Είναι τα θέματα, τα προβλήματα κλπ που είτε λύθηκαν είτε όχι, είναι οι εμπειρίες των κατόχων. Υπήρχαν και θα υπάρχουν!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οι 'γκρίνιες' είναι ένα σημαντικό κομμάτι της βιβλιοθήκης. Είναι τα θέματα, τα προβλήματα κλπ που είτε λύθηκαν είτε όχι, είναι οι εμπειρίες των κατόχων. Υπήρχαν και θα υπάρχουν!Γκρίνιες κάνουν πολλοί, σαν την γκρίνια του Στέφανου όμως κανείς!
Στέφανε, θα μας λείψεις! Θες που και που να σου δίνω το δικό μου, να ακούς τους τριγμούς να μας θυμάσαι; -
Μήπως τιμής ένεκεν, να το κλειδώσουμε το θέμα τώρα που πούλησε ο iceman το QQ;
Το καλύτερο σχόλιο του μήνα, από axel.....
-
Πέραν της πλάκας, που εφόσον γίνεται με καλοπροαιρετο τρόπο είναι καλό που γίνεται, νομίζω ότι θα πρέπει λίγο να καταλάβουμε την ουσία που ο Στέφανος πούλησε το αμάξι.
Δεν νομίζω ότι το πούλησε γιατί ετριζε, άλλωστε το δικό του δεν ετριζε και τόσο. ...
Το πούλησε γιατί δεν του έκανε χρήση....
Άρα θεωρητικά πήρε μια σωστή απόφασηΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτσε πριν το κλειδώσουμε να προλάβω να κάνω μια ερώτηση. Γιατί ο iceman το πούλησε, τα προβλήματα όμως δε σταματάνε
Μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά τι τύπου λάμπες φοράει το QQ για την μεσαία σκάλα;
Το ελληνικό manual γράφει Η11 την μεσαία, Η7 την μεγάλη, το service manual τα αντίστροφα (Headlamp (LO): H7, Headlamp (HI): H11).
-
Δεν παρακολουθείς το j11 forum και θα σε μαλώσω για αυτο αντι για τα πειράγματα που μου κανεις. !!!
H11 η μεσαία και H7 η μεγάλη σκάλαΌσον αφορά τους λόγους τα έγραψε και ο plutare με τον όποιον τα είπαμε και χθες επισταμένα !
Βέβαια το να φτάσω να μην το χρησιμοποιώ πια πλην μακρινών ταξιδιών (άρα Πάσχα, καλοκαίρι μονο) και εντωμεταξύ να πάρω τρίτο μικρουλι για καθε μερα (+το Yaris για κοντινά και ΣΚ) ρόλο έπαιξε τόσο η ύπαρξη οσο και ο φόβος εμφάνισης των προβλημάτων που έχουν καταγράφει.Προσωπικα είχα, αν τα θυμάμαι ολα ,τα εξής 'πρόβληματα':
- το θέμα με το φιλτροκουτι που φτιάχτηκε με επίσκεψη εκτός βέβαια προγράμματος στο συνεργείο,
- μια ανάκληση,
- μια λάθος τοποθέτηση αυθεντικού αξεσουαρ (κιτ αυτόματης ανάκλησης καθρεπτών) που συντόνιζε και φτιάχτηκε με επιπλέον έκτακτη επίσκεψη,
- στραβό και παλλόμενο καπω (και αυτο φτιάχτηκε σε αλλη επίσκεψη),
- διαφορά γκαπα γκουπα και συντονισμούς απο μηχανή, που ψιλό έστρωσαν μετα απο ολοήμερη παραμονή του αυτοκινητου στο συνεργείο για σφίξιματα,
- τον παφλασμό του καυσίμου σε γεμάτο ρεζερβουάρ (feature!)
- την κινηση του λεβιέ σε επιτάχυνση / άφημα γκαζιού (feature και αυτο όπως και αλλα γαλλικά, όπως μου είπαν και απο τα εξουσιοδοτημένα και φίλοι), που με εκνεύριζε απίστευτα,
- πολλα τριξίματακια και συντονισμούς απο πάνελς και πόρτες (ισως και λόγω αφαίρεσης τους για τοποθέτηση απο εισαγωγέα δερματινου σαλονιού) που πήγαν πολυ καλύτερα μετα το πρώτο καλοκαίρι που το άφησα να ψηθεί στον ήλιο και διαφορά σπρέι σιλικόνης γύρω γύρω,
- start / stop που έπαιζε όποτε ήθελε λόγω κακής ποιότητας μπαταρίας, η οποία ενω ειναι προβληματική δεν στην αλλάζουν προληπτικά αλλα πρέπει να μείνεις πρώτα και να στην μετρήσουν κιολας !!! (Εχω ενημερώσει σχετικά το νέο ιδιοκτήτη να μην ξαφνιαστεί),
- μικρο αβλεψίες στη λειτουργικότητα του connect,
- κάποιοι αεροδυναμικοι θόρυβοι απο τους καθρέπτες,
- άθλιο χρωμα και πάχος αυτού (αναγκάστηκα και έκανα 4 στρώσεις ceramic pro 9h με κόστος 800 ευρώ μαζί με την αποκατάσταση της βαφής που με τα πλυσιματα της παράδοσης και 2-3 δικα μου ειχε γινει χάλια απο αράχνες κλπ )
- λάθος επιλογή εν τέλει χρώματος (μαύρο) που ειναι προς αποφυγή απο ψείρες σαν εμένα.
Επίσης ως πετρέλαιο ήθελε πάντα προσοχή σε μικρές αποστάσεις, φουλαρίσματα, dpf, ξεκαπνισματα κλπ που πάντα πρέπει να τα εχεις στο μυαλό.
Βάλε και το επίπεδο after sales, στάση αντιπροσωπείας σε καποια θέματα, συμπεριφορές παλιών κατόχων σε καποιο ειδικό φόρουμ (βρήκα την υγεία μου στο j11)....Αυτά και οτι αλλο διάβαζα οτι εμφανιζόταν σε άλλους και ο φόβος οτι περνώντας τα χιλιόμετρα θα συμβούν και στο δικό μου, με ειχε μόνιμα στην τσίτα και πολυ σπάνια το ευχαριστήθηκα.
Εξ ου και η λίγη χρήση άρα τελολογικα οχι μονο και η απολύτως λογική πώληση αλλα και σε πρώτη φάση η μη αντικατάσταση του με καποιο αλλο παρά τη (χλιαρή ακομα) γκρίνια της γυναίκας οτι αποφάσισα μόνος χωρις να της πω κατι και 'στερώντας' απο αυτήν και τα παιδια την 'κούρσα' και τις εν δυνάμει εκδρομές (που ειναι ο Steve τωρα να χώσει !!!)...
-
- start / stop που έπαιζε όποτε ήθελε λόγω κακής ποιότητας μπαταρίας, η οποία ενω ειναι προβληματική δεν στην αλλάζουν προληπτικά αλλα πρέπει να μείνεις πρώτα και να στην μετρήσουν κιολας !!! (Εχω ενημερώσει σχετικά το νέο ιδιοκτήτη να μην ξαφνιαστεί),
Καλός λόγος πώλησης...Και εγώ το ίδιο θα έκανα, είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία σε αντίθεση με τον νεανία αγοραστή...
Υ.Γ.
Θα πάρεις και επόμενο αλλά δεν το ξέρεις, είσαι εθισμένος.... -
το θέμα με το φιλτροκουτι που φτιάχτηκε με επίσκεψη εκτός βέβαια προγράμματος στο συνεργείο,
- μια ανάκληση,
- στραβό και παλλόμενο καπω (και αυτο φτιάχτηκε σε αλλη επίσκεψη),
- τον παφλασμό του καυσίμου σε γεμάτο ρεζερβουάρ (feature!)
- την κινηση του λεβιέ σε επιτάχυνση / άφημα γκαζιού (feature και αυτο όπως και αλλα γαλλικά, όπως μου είπαν και απο τα εξουσιοδοτημένα και φίλοι), που με εκνεύριζε απίστευτα,
- πολλα τριξίματακια και συντονισμούς απο πάνελς και πόρτες (ισως και λόγω αφαίρεσης τους για τοποθέτηση απο εισαγωγέα δερματινου σαλονιού) που πήγαν πολυ καλύτερα μετα το πρώτο καλοκαίρι που το άφησα να ψηθεί στον ήλιο και διαφορά σπρέι σιλικόνης γύρω γύρω,
- μικρο αβλεψίες στη λειτουργικότητα του connect,
- κάποιοι αεροδυναμικοι θόρυβοι απο τους καθρέπτες,
- άθλιο χρωμα και πάχος αυτού (αναγκάστηκα και έκανα 4 στρώσεις ceramic pro 9h με κόστος 800 ευρώ μαζί με την αποκατάσταση της βαφής που με τα πλυσιματα της παράδοσης και 2-3 δικα μου ειχε γινει χάλια απο αράχνες κλπ )
...δεν ειναι ''γκρινια'',ειναι γεγονος!!!
-
Σημερα κανοντας μια βολτα στην βροχερη Λευκαδα μετα το φαγητο - να χαλαρωσει η μικρη να κοιμηθει - μου καθεται να ακολουθω ενα new Bmw X1 X-line ( αυτο που ψηνομουν ασχημα και με κολλησε η νεα φορολογια και η αυξηση σχεδον 4.500€ )και να με ακολουθει ενα SLK ( αυτο που ειχα )....
Και μπαινοντας σε φιλοσοφειν mood αναρωτιεμαι....τελικα παιρνοντας το QQ που ειναι 'ψιλοκαλο' σε ολα....αλλα δεν σου κανει αυτο το ' κλικ' που μου κανουν εμενα τα αλλα δυο....καλυπτεις μεν τις αναγκες σου, αλλα εισαι και λιγο αποητευμενος στο τελος?
Υ.Γ. : Σαφως και ολοι εχουμε σοβαροτερα προβληματα κ θεματα απο τον συλλογισμο μου...απλα στο πνευμα της κουβεντας το γραφω
Υ.Γ.2 : Τα ειχα τα €€ για την Χ1 (εστω κ τσιμπημενη)..την λυπηθηκα λιγο που θα της εκανα 2000χλμ+ το μηνα και θα την ' ξεπαστρευα' νωρις ( ισως χαζος συλλογισμος)Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Δυστυχώς αν κάνεις συμβιβασμό, πάντα θα το βλέπεις μπροστά σου.
-
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Σημερα κανοντας μια βολτα στην βροχερη Λευκαδα μετα το φαγητο - να χαλαρωσει η μικρη να κοιμηθει - μου καθεται να ακολουθω ενα new Bmw X1 X-line ( αυτο που ψηνομουν ασχημα και με κολλησε η νεα φορολογια και η αυξηση σχεδον 4.500€ )και να με ακολουθει ενα SLK ( αυτο που ειχα )....
Και μπαινοντας σε φιλοσοφειν mood αναρωτιεμαι....τελικα παιρνοντας το QQ που ειναι 'ψιλοκαλο' σε ολα....αλλα δεν σου κανει αυτο το ' κλικ' που μου κανουν εμενα τα αλλα δυο....καλυπτεις μεν τις αναγκες σου, αλλα εισαι και λιγο αποητευμενος στο τελος?
Υ.Γ. : Σαφως και ολοι εχουμε σοβαροτερα προβληματα κ θεματα απο τον συλλογισμο μου...απλα στο πνευμα της κουβεντας το γραφω
Υ.Γ.2 : Τα ειχα τα €€ για την Χ1 (εστω κ τσιμπημενη)..την λυπηθηκα λιγο που θα της εκανα 2000χλμ+ το μηνα και θα την ' ξεπαστρευα' νωρις ( ισως χαζος συλλογισμος)Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Τι να σου πω ρε φίλε είχες slk έχεις τα φράγκα για χ1 και αγοράζεις qq;;;;;Την διαφήμιση της nissan για δεύτερες σκέψεις
την έχεις δει; Πάντως μπορείς πάντα να δώσεις το qq και να πάρεις x1.Εφόσον υπάρχουν τα φράγκα μικρό το κακό.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]