-
Μη γελάτε για κλάμματα είναι
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Έχω.... άγνωστες πτυχές Βασίλη.Σε βλεπω για alfa romeo
Μπραβο που το χαρηκες -
Ποιο πράγμα ρε παιδιά είναι για κλάματα;
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Έχω.... άγνωστες πτυχές Βασίλη.
Σε βλεπω για alfa romeo
Μπραβο που το χαρηκεςΚαι οι παντρεμένοι αλλά και οι δικηγόροι έχουν ψυχή! [emoji41]
Οπως τόσα άλλα και η οδήγηση ειναι θέμα διάθεσης ειδικά αν συνδυάζεται με άλλα ωριαία πράγματα όπως η μουσική που σου αρέσει ή ένα όμορφο τοπίο.
Με τον τρόπο ζωής που διαγουμε σπάνια όμως πετυχαίνεις καλό συνδυασμό.
Έτυχε σήμερα που έκανα τη διαδρομή μόνος, χωρίς τη γυναίκα να μου αποσπα την προσοχή, τα παιδιά πίσω να τσακώνονται, χωρίς βιασύνη και με άδειο δρόμο, όπως δηλαδή θα έπρεπε να είναι η διαδρομή ευχαρίστησης και το ευχαριστήθηκα. Μου το χρωστούσε και το qq αυτό μιας και μόνο νεύρα μου προκαλούσε μέχρι σήμερα.
Για την άλφα ρομεο δύσκολα μολονότι τα θεωρώ αμάξια με χαρακτήρα και όμορφα.
Άλλη φιλοσοφία όμως από αυτά που έχω μάθει και προτιμάω.
Οπως έχω ξαναγράψει έχω οδηγήσει την 147 του αδελφού μου και δεν μου άρεσε. Και μόνο η χαμηλή θέση και η θέση του τιμονιού με ξένισαν. Το ίδιο και στην Μ4 ή πριν στην 335 του κουμπαρου μου. Δεν μπορώ να κάτσω σε BMW. Αισθάνομαι ένα με το δρόμο και νοιώθω σα μυρμηγκι (άσε που η m4 δεν κοντρολαρεται με τίποτα). Ενα κοντινό ταξίδι πήγαμε και στα δύο χιλιόμετρα του την έδωσα ενώ στην υπόλοιπη διαδρομή έκανα το σταυρό μου να φτάσουμε ασφαλείς...
Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους ευτυχώς ή δυστυχώς.
Υποκειμενικα κριτήρια τα παραπάνω και δεν θα μπω σε αντικείμενικα όπως αξιοπιστία και δίκτυο, after sales κλπ γιατί ξέρεις που θα καταλήξω. -
Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους ευτυχώς ή δυστυχώς.Μεγάλη αλήθεια και πιθανότατα για όλους μας!
Γι' αυτό - όπως έχω ξαναγράψει - ευτυχώς που υπάρχουν τόσα διαφορετικά αυτοκίνητα, ώστε να βρίσκει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει, τον εξυπηρετεί και τον ευχαριστεί περισσότερο! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μεγάλη αλήθεια και πιθανότατα για όλους μας!
Γι' αυτό - όπως έχω ξαναγράψει - ευτυχώς που υπάρχουν τόσα διαφορετικά αυτοκίνητα, ώστε να βρίσκει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει, τον εξυπηρετεί και τον ευχαριστεί περισσότερο!Amen brothers!!
Παντως απο το σχολιο του iceman7 για το γκαζι και τους metallica και μετα, τα σχολια σας ητανε απλα απολαυστικα..
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Μεγάλη αλήθεια και πιθανότατα για όλους μας!
Γι' αυτό - όπως έχω ξαναγράψει - ευτυχώς που υπάρχουν τόσα διαφορετικά αυτοκίνητα, ώστε να βρίσκει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει, τον εξυπηρετεί και τον ευχαριστεί περισσότερο!Amen brothers!!
Παντως απο το σχολιο του iceman7 για το γκαζι και τους metallica και μετα, τα σχολια σας ητανε απλα απολαυστικα.. [emoji38] [emoji38] [emoji38]
+1000
Και στους 3 σας!!!Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλό αμάξι, ωραία διαδρομή, καλή metal μουσική, αυτό είναι το νόημα της αυτοκίνησης.
Heavy metal is the law.
Παρεμπιπτόντως κάποια κομμάτια δεν είναι να τα ακούς οταν οδηγείς, πιάσεις επικίνδυνα μεγάλες ταχύτητες. Το necropolis των Manilla Road για παράδειγμα.nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Καλό αμάξι, ωραία διαδρομή, καλή metal μουσική, αυτό είναι το νόημα της αυτοκίνησης.Πολύ ωραίο, ιδανικό αλλά και ποσο σπάνιο!
Όταν στην καθημερινότητα (και δυστυχώς στο μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας) με τα διποδα ανάμεσα μας θες άρμα.... -
Αν κ το έχω γράψει κ στο παρελθόν θα επαναλάβω κ τώρα ότι τα λίγα πειράγματα στο Φόρουμ και ιδίως στον - σε μένα σιγουρα αλλά κ στους περισσότερους πιστεύω - συμπαθέστατο Στέφανο γίνονται με αγάπη όπως σε έναν φίλο που συμπαθείς κ αγαπάς! Ανάλογη καζούρα μου κάνουν π.χ. οι δικοί μου φίλοι λόγω της πλήρους αποχής μου από το αλκοόλ! Χαίρομαι πάντως οι άνθρωποι να απολαμβάνουν ακόμη κ μικρές απολαύσεις όπως μια όμορφη διαδρομή ή την ομορφιά της φύσης. Αυτό δείχνει ανθρώπους που ξέρουν να ζουν. Η ζωή είναι τέχνη λέει ένας καλός φίλος κ από ο,τι φαίνεται ο Στέφανος ξέρει τι τον ευχαριστεί κ δεν χάνει την ευκαιρία να το ζει!
-
Βασίλη αλίμονο βρε, πότε δεν παρεξήγησα κάτι. Ειδικά το πείραγμα το απολαμβάνω, στην ειρωνεία και στον τραμπουκισμο με πιάνει αναγουλα.
Παντως τα παραλες. Γενικά τρώγομαι με τα ρούχα μου, είμαι τέλειομανης και ψειρας με αποτέλεσμα να χάνω πολλές καθημερινές απολαύσεις.
Αν βαλεις στο μίξερ και όσα ζούμε καθημερινά πάλι καλά που η βασική γκρίνια ειναι οι τριγμοι και η ποιότητα κατασκευής του qq.
ΥΓ. Το στικακι στο αυτοκίνητο είναι 64GB (θέλει φορματ σε fat32 για να το αναγνωρίζει το connect - ελπίζω γράφοντας αυτο να μενουμε on topic) και κατά το ήμισυ είναι γεμάτο με παλιό κλασσικό (full ανθολογιες) ροκ και metal (Metallica, manowar, iron maiden, running wild, Halloween, zz top, ac/DC, accept to name but a few) και μερικά σκορπια καινούργια.
Το άλλο μισό έχει όλα τα άλλα είδη συμπεριλαμβανομένων κομματιών όπερας, παλιά ποπ (ακούω συχνά Sandra, modern talking, Duran Duran, Falco) , ελληνικό ροκ και νεώτερα ελληνικά και ξένα. Γενικά ξεκινάω από Αθήνα και φτάνω Εδιμβούργο και αυτό ακόμα θα παίζει..... -
Στέφανε σε συμπαθούσα που σε συμπαθούσα αλλά μόνο και μόνο που το στικακι έχει μέσα running wild, ανέβηκες μια βαθμίδα....
Ρε φίλε τι μου θύμησες. ..
Από το λύκειο έχω να τους ακούσω και κάποτε ήταν οι αγαπημένοι μου....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Στέφανε σε συμπαθούσα που σε συμπαθούσα αλλά μόνο και μόνο που το στικακι έχει μέσα running wild, ανέβηκες μια βαθμίδα....
Από το λύκειο έχω να τους ακούσω και κάποτε ήταν οι αγαπημένοι μου....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει πέσει τόσο headbanging με port royal (conquistadors κλπ) που πάλι καλά που το κεφάλι μου είναι ακόμα στη θέση του!
-
Έχει πέσει τόσο headbanging με port royal (conquistadors κλπ) που πάλι καλά που το κεφάλι μου είναι ακόμα στη θέση του!
Trueeeeeee
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μεταλάδες όλου του φόρουμ ενωθείτε.
nickthetrib from tapatalk
-
Φίλτατοι metalheads με ξαφνιάζει ευχάριστα η metal παροικία εντός του forum αλλά ας συνεχιστεί εδώ η σχετική κουβέντα
Δεν είναι κακή η black edition .
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Φίλτατοι metalheads με ξαφνιάζει ευχάριστα η metal παροικία εντός του forum αλλά ας συνεχιστεί εδώ η σχετική κουβένταΔεν είναι κακή η black edition .
Blackened........
https://g.co/kgs/92wKmlΚαι on topic, αφού λέει Black edition πως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει και σε λευκό περλε;; [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
-
Θα κυκλοφορήσει μάλλον ως white edition.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάντως πολύ μαυρίλα βρε παιδί μου... Για το Mad max καλό αλλά για εμένα όχι.
-
Εμένα το QQ του Στέφανου με αυτά που του έχει βάλει πάνω μου φαίνεται πιο 'συλλεκτικό' από το συγκεκριμένο.
Marketing της κακιάς ώρας. Έβαλαν άλλο σετ ζάντες και αυτοκόλλητα των 70€ στα μαρσπιέ και το χαρακτηρίζουν συλλεκτικό.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]