-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το 1.5D Energy το έχει τώρα στα 21.790, ενώ στον (παλιότερο;) κατάλογο που βρίσκω στο C&D το είχε στα 22.120€, χωρίς όμως την απόσυρση.Το 1.6 πετρέλαιο, αντίστοιχα πήγε από τα 24.520 στα 24.890€.
Την μεγάλη διαφορά επομένως στην τιμή του QQ την κάνει η κατάργηση της απόσυρσης, με την οποία ο καταναλωτής είχε ένα όφελος της τάξης των 1.430€, και όχι τόσο η αλλαγή υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης και η αύξηση του ΦΠΑ.
Οι εκδόσεις που επιβαρύνονται περισσοτερο ειναι πάντοτε αυτές με τον περισσοτερο εξοπλισμό.
Δες τιμές η τέκνα να γελάς .... -
Μήπως αλλάζει ο συντελεστής ταξινόμησης από 16 σε 24% για τις πιο πλούσιες εκδόσεις;
Σε κάθε περίπτωση, οι τιμές για τα αυτοκίνητα άνω των 20-25 χιλιάδων ευρώ θα ανέβουν αρκετά από ότι φαίνεται. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όταν ξεστοκάρουν οι εταιρείες και βγάλουν όλες νέους καταλόγους.
-
1000 ή 2000 ευρώ παραπάνω δεν θα με απέτρεπαν να πάρω την έκδοση που θα ήθελα. Αλλωστε στην Ελλάδα ζούμε. Ότι κι αν αγοράζαμε πάντα υπερτιμολογημένο ήταν και θα είναι. Με 33 δολ το βαρέλι το ντίζελ στη χώρα μας δεν κατέβηκε κάτω από τα 90 λεπτά το λίτρο...
-
Απο καποιο σημείο και μετα δεν εχει νόημα να βάζεις παραπάνω..... Οταν το τέκνα ξεκινάει απο 30000 τι να συζητάμε..;;; Δεν τα αξίζει το Qq αυτά τα λεφτα με τίποτα οσο και συγκριτικά με αλλα να το πάρεις....
-
Η δικη μου αγορα για αμαξι στην Ελλαδα θα είναι κατηγορια σουπερ μινι πια
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Απο καποιο σημείο και μετα δεν εχει νόημα να βάζεις παραπάνω..... Οταν το τέκνα ξεκινάει απο 30000 τι να συζητάμε..;;; Δεν τα αξίζει το Qq αυτά τα λεφτα με τίποτα οσο και συγκριτικά με αλλα να το πάρεις....Για εμένα ούτε και πριν άξιζε τα λεφτά του το Tekna, αλλά περί ορέξεως... Το αν 'αξίζει' τα λεφτά του θα φανεί όταν βγάλουν όλες οι εταιρείες τους νέους καταλόγους, οπότε θα μπορείς να συγκρίνει ο υποψήφιος αγοραστής τι μπορεί να αγοράσει με 30 χιλιάρικα.
Τώρα ακόμη και η X1 μου φαίνεται ότι έχει πάψει να είναι τόσο VfM σε σχέση με παλιότερα.
-
Σήμερα το πρωί, στο κλασσικό μποτιλιάρισμα στο κέντρο το Θεσσαλονίκης, το QQ έγραψε μέση κατανάλωση 6lt/100Km με μέση ταχύτητα 9Kmh. Όχι και άσχημα πιστεύω (για την κατανάλωση, όχι για την ταχύτητα!)
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Απο καποιο σημείο και μετα δεν εχει νόημα να βάζεις παραπάνω..... Οταν το τέκνα ξεκινάει απο 30000 τι να συζητάμε..;;; Δεν τα αξίζει το Qq αυτά τα λεφτα με τίποτα οσο και συγκριτικά με αλλα να το πάρεις....
Για εμένα ούτε και πριν άξιζε τα λεφτά του το Tekna, αλλά περί ορέξεως... Το αν 'αξίζει' τα λεφτά του θα φανεί όταν βγάλουν όλες οι εταιρείες τους νέους καταλόγους, οπότε θα μπορείς να συγκρίνει ο υποψήφιος αγοραστής τι μπορεί να αγοράσει με 30 χιλιάρικα.
Τώρα ακόμη και η X1 μου φαίνεται ότι έχει πάψει να είναι τόσο VfM σε σχέση με παλιότερα.
Τίποτα δεν είναι vfm πλέον...αφού τα υπερκοστολογημένα suv έγιναν ακόμη ακριβότερα...
-
http://www.gazzetta.gr/in-motion/articl ... o-toy-2016
Ο παλιός είναι αλλιώς!
-
Με την ευκαιρία έγραψε σήμερα επιτέλους 10000 χιλιόμετρα μετά από 19 μήνες κατοχής. Ανεβαίνω πευκί στη βόρεια Εύβοια και τη διαδρομή από αυτοκινητοδρομο μέχρι αρκιτσα την ευχαριστήθηκα. Μόνος, γκαζι και Metallica στη διαπασων!!!
Μέση ωριαία 96 και κατανάλωση με φουλ Clima στα 6,2. Μισό τεποζιτο για 500 χιλιόμετρα (avin Best action πλέον)
Όσο και να μου αρέσει το chr λογικά θα μου λείψει η οικονομία του qq. -
Το εδωσες το Κασκαι;
-
yeah yeah yeah !
-
Μόνος, γκαζι και Metallica στη διαπασων!!!Γκάζι;;;;; Metallica????
Στέφανε είσαι καλά;;; Μήπως έπαθες κάτι πασά μου;;;
Χαχα! Σε πειράζω φυσικά!
Επιτέλους...! Απόλαυσε τη ζωή! -
Έχω.... άγνωστες πτυχές Βασίλη. Ελεγχόμενα πράγματα όμως. Γκάζι στον αυτοκινητοδρομο, μεταλλικα άνευ τεκνων....
-
Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι!!
Έπρεπε να σε είχα χθες που γύριζα από Καλπάκι Γιάννενα...3 φορές συνάντησα κομβόι 5 αυτοκινήτων πίσω από φορτηγό...την πρώτη κιόλας σε γερή ανηφόρα με στροφές!...δεν έκοψα καν...
Αλλά για μουσική υπόκρουση είχα GRIP INC (lombardo for president!) -
Γελάω με το σχόλιο wantone. Πετυχημένο! Όσο για τις μουσικές μας επιλογές Fuck yeaaaaaaaaaaah ρε ! Τσίτα τα γκάζια .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω μείνει πίσω μουσικά... Πολύ κλασσικά κομμάτια ροκ και μεταλ από τα νιάτα μου. Τα ακούω όμως συχνά να μην ξεχνιόμαστε...
Από νεώτερα συγκρότηματα αν ακούσω κάτι στο ροκ φμ που είναι και ο μόνος που ακούω συνέχεια σε όλα τα αμάξια μου.
Αλλά και οδηγικα θα τη βρω περισσότερο σε μια άνετη διαδρομή όπως αυτή που σου είπα και ας πάω μαι με 160 (έχω πιάσει και 180 και με το rav και με το qq για να προλάβω το φερυ) πάρα σε στροφιλικια που με ζαλιζουν και αγχωνουν.
Επίσης η μουσική κάθε είδους και δη δυνατά είναι εκ των ων ουκ άνευ στο qq. Κάπως πρέπει να καλύπτονται οι τριγμοι και οι συντονισμοι!!! -
Επίσης η μουσική κάθε είδους και δη δυνατά είναι εκ των ων ουκ άνευ στο qq. Κάπως πρέπει να καλύπτονται οι τριγμοι και οι συντονισμοι!!!ΟΚ! Παρεξήγησα...
Στέφανος is back! Είμαι πάλι ήρεμος... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Επίσης η μουσική κάθε είδους και δη δυνατά είναι εκ των ων ουκ άνευ στο qq. Κάπως πρέπει να καλύπτονται οι τριγμοι και οι συντονισμοι!!!
ΟΚ! Παρεξήγησα...
Στέφανος is back! Είμαι πάλι ήρεμος...Μην ξεχνιόμαστε [emoji1]
-
Χαχαχα έχετε δώσει ρέστα σήμερα. ...
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νissan Qashqai J11 [2014-__]