-
Εγώ τα πουλάω βρε?
Εκφράζω ένα σκεπτικό. Φανταζομαι οταν γράφεις κάτι θα πρέπει να λαμβανεις υπόψιν και της ερμηνείας που θα έχουν από άλλους.
3 φορές οδήγησα το QQ και κατέληξα οτι... είμαι κουφός τελικά! [emoji38]
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ειναι αυτο που λεμε ' τα συμπερασματα στον αναγνωστη' οποτε δε βρισκω και το λογο να μην εκφραζω αυτο ακριβως που θελω.
-
Κώστα το feedback των αγοραστών ειναι μεγάλο ζητούμενο πλέον σε οποιαδήποτε βιομηχανία.
Θεωρώ ότι εδώ μέσα σε γενικές γραμμές κινούμαστε σε λογικά πλαίσια (με την αναπόφευκτη ένταση ή υπερβολή ενίοτε δεδομένου ότι οι επιλογές μας στο θέμα αυτό - καλές ή κακές - έχουν ένα σημαντικό κόστος που δεν μας το χάρισε κανεις), όπως άλλωστε και το λοιπό φόρουμ, το οποίο, όπως ευχάριστα διαπιστώνω, εχει μετεξελιχθεί σε ιδιαίτερα σοβαρό μέσο ανταλλαγής απόψεων ιδίως μετα την αποχώρηση μελών και την ίδρυση απο αυτούς άλλου, που συνεχίζει σε πιο χαβαλέ ύφος.
Άλλωστε ότι εχει αναφερθεί λίγο πολυ εχει διαπιστωθεί διεθνώς υπό το πλαίσιο πάντοτε που έχουμε πει για το έν λόγω αμάξι (δηλ. σε άλλους κανει σε άλλους όχι)
Στόχος του φόρουμ ειναι να βοηθά και προάγει την ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων. Στο πλαίσιο αυτό κάποιος μπορεί - και ειναι ίσως θεμιτό - να επηρεαστεί θετικά ή αρνητικά για την επιλογή αυτοκινήτου.
Το ότι η διαλογική αυτή διαδικασία θα μπορούσε να ερμηνευθεί αλλιώς απο κάποια εκ των εισαγωγικών εταιρειων, που αποδεδειγμένα παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο φόρουμ μας, θα ηταν ενδεικτικό ίσως του τρόπου αντίληψης εκ μέρους τους των κοινωνικών δικτύων και του after sales service καθε εταιρείας, που όπως και τα προϊόντα της θα πρέπει να αξιολογείται απο όλους μας. Μην ξεχνάμε τέλος ότι όλοι συμμετέχουμε σε ένα ρυθμιζόμενο φόρουμ διαλόγου και υποκείμεθα στους κανόνες του και στην εξουσία των διαχειριστών του. Αν υπήρχε κάτι το μεμπτό θεωρώ ότι θα ειχε ήδη επισημανθεί. -
Λογικό ότι αναφέρεις και φυσικα δεκτό.
Εκεί που κολλησα δεν είναι στην ερμηνεία απο την χ ψ εταιρία, αλλά από τον τυχαίο απλό αναγνώστη. Αλλιώς θα μου φαινόταν το 'διάβασα το συγκεκριμένο θέμα και αποφάσισα να δω κάτι άλλο' και αλλιώς το 'ο Χ με βοήθησε να αποφυγω να πάρω κάτι' Νομίζω ονοματιζοντας εκθέτει. Τεσπα.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Αναφέρεται προφανώς σε όσα διάβασε.... Δεν βρίσκω κάτι ενοχλητικό!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δηλαδή κάποιος αρκείται στα λίγα επειδή μπορεί να είναι ευχαριστημένος με το qq. Τώρα μάλιστα....Απλα δεν εχει καποιες υψηλες προσδοκιες. Απο τα δυο (αξιοπιστια-συναρμογη) προτιμαει το πρωτο ενω θα επρεπε να ζηταει και τα δυο. Δε το βρισκω κακο να θελεις οτι καλυτερο.Ιδιως σε αυτα τα λεφτα
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ηρεμηστε λιγο. Αυτα που λεει ο Στεφανος και ο καθε Στεφανος εχουν ειπωθει και απο αλλους. Δλδ να μην εκφερει καποιος γνωμη? Εγω να μη πω για θεματα στο δικο μου αμαξι επειδη μπορει καποιος που θελει να αγορασει να μη του αρεσει?
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Μα φυσικά και μπορείς και πρέπει να συνεχίσεις αν σου κάνει καλό... Άλλωστε επιθυμώ να διαβάζω μέλη με μεγάλες προσδοκίες! Ηρεμα στο γράφω...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι αυτο που λεμε ' τα συμπερασματα στον αναγνωστη' οποτε δε βρισκω και το λογο να μην εκφραζω αυτο ακριβως που θελω.Συμφωνώ μαζί σου 100%
Άλλο όμως αυτό που λες και άλλο σε κάθε τι που γράφεται να υπάρχει η ίδια και η ίδια απάντηση -
Το forum όπως έγραψα έχει διαχειριστές. Αν κάτι ενόχλει επεμβαίνουν. Υποδείξεις τι και πως θα γράφεται και ειδικά από μη κατόχους καλό θα ήταν να αποφεύγονται και συνιστούν αυτοτελή λόγο παρέμβασης από τη Διαχειριστική ομάδα
-
Πραγματικά η συζήτηση των προβλημάτων του qq είναι σκέτη διαφήμιση για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να το αγοράσει και εξηγούμαι.... Το μεγαλο μέρος αυτών στην κλίμακα προβλημάτων που μπορεί να παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο είναι πολύ μικρής σημασίας. Κάποια μάλιστα όπως έχουν αναφερθεί διορθώθηκαν με απλές διορθωτικές ενέργειες άνευ κόστους. Από τις μαρτυρίες κατόχων βγαίνει συμπέρασμα πως σε συντριπτικό ποσοστό αυτοί είναι ευχαριστημένοι. Στις θετικές επιστήμες λέμε πως οι εξαιρέσεις δίνουν τον κανόνα. Προσωπικά υπάρχουν στιγμές που γελάω με την ροή της συζήτησης στο συγκεκριμένο νήμα που καθώς ουσιαστικά προβλήματα δεν έχουν παρατηρηθεί στο κατηγορουμενο όχημα, διαβάζουμε ξανά και ξανά μια ή δύο εξαιρέσεις. Μπαινει ο άλλος έπειτα μέσα και λέει το μακρύ και το κοντο του τάχα πως ευτυχώς που δεν το πήρε γιατί θα ένιωθε ανασφάλεια και απογοήτευση από την μετριότητα που θα εισέπραττε και ευχαριστεί όλους εκείνους τους πολλούς τους μετρημένους στα μισά δάχτυλα ενός χεριού, που τον απέτρεψαν . Ολο αυτό μετά προκαλεί συζήτηση για του αναγνώστη τα συμπεράσματα. Μετά ποιο νήμα θα έχει σειρά στην ανάγνωση
σοβαρών προβλημάτων ή βλαβών; Της τουοτα; Ελπίζω όχι της αγαπημένης μου Α που και προβλήματα δεν είχε ποτε αλλά ήταν και από τα οικονομικότερα σε θέματα συντήρησης και επισκευής αυτοκίνητα.... -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Διαβάζοντας όλο το νήμα μου γεννήθηκε ή απορία... Τι περιμένετε από τα οχήματα σε αυτούς τους δρόμουςSent from my LG-D855 using Tapatalk
+1
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Δηλαδή κάποιος αρκείται στα λίγα επειδή μπορεί να είναι ευχαριστημένος με το qq. Τώρα μάλιστα....
Απλα δεν εχει καποιες υψηλες προσδοκιες. Απο τα δυο (αξιοπιστια-συναρμογη) προτιμαει το πρωτο ενω θα επρεπε να ζηταει και τα δυο. Δε το βρισκω κακο να θελεις οτι καλυτερο.Ιδιως σε αυτα τα λεφτα
Στάλθηκε απο s4 με tapa
Άσχετο (αλλά και σχετικό). Η αξιοπιστία έχει άμεση σχέση και με τη συναρμογή ενός αυτοκινήτου καθώς και με άλλους παραμέτρους.
Κάποιος που θεωρητικά θέλει 'αξιοπιστία', αναζητά εκτός των άλλων και καλή συναρμογή.
Πως μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο ένα αυτοκίνητο όταν 'διαλύεται' με το παραμικρό ή όταν βγάζει προβλήματα που αφορά σχεδιαστικές ατέλειες ή 'φτηνά υλικά';Εκτός αν με τον όρο αξιοπιστία αναφερόμαστε στην μηχανική αξιοπιστία και μόνο.
Είναι όμως ένα αυτοκίνητο μία μηχανή και μόνο;
Εγώ το QQ δεν το βλέπω μόνο μηχανικά. Το βλέπω σφαιρικά και σαν ένα τετράτροχο σύνολο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άσχετο (αλλά και σχετικό). Η αξιοπιστία έχει άμεση σχέση και με τη συναρμογή ενός αυτοκινήτου καθώς και με άλλους παραμέτρους.
Κάποιος που θεωρητικά θέλει 'αξιοπιστία', αναζητά εκτός των άλλων και καλή συναρμογή.
Πως μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο ένα αυτοκίνητο όταν 'διαλύεται' με το παραμικρό ή όταν βγάζει προβλήματα που αφορά σχεδιαστικές ατέλειες ή 'φτηνά υλικά';
Εκτός αν με τον όρο αξιοπιστία αναφερόμαστε στην μηχανική αξιοπιστία και μόνο.
Είναι όμως ένα αυτοκίνητο μία μηχανή και μόνο;
Εγώ το QQ δεν το βλέπω μόνο μηχανικά. Το βλέπω σφαιρικά και σαν ένα τετράτροχο σύνολο.Εχεις δίκιο και είναι και ο λόγος θεωρώ που φωνάζουμε όσοι φωνάζουμε! Κάποτε αρχικά έγραφα ότι τι αξιοπιστία να περιμένει κανείς συν τω χρόνω από ένα αμάξι που έχει λάθη συναρμογής. Τότε υπέστην κριτική γιατί το μηχανικό σύνολο είναι αξιόπιστο, δοκιμασμένο, το φαράνε οι Merc κλπ, γεγονότα αδιαμφισβήτητα μεν αλλά .....
Τελωσπάντων, ας μην είμαστε πάλι -
Εγώ προσωπικά είμαι υπέρμαχος της άποψης ότι οι απόψεις ιδιοκτήτων (νυν ή πρώην) θα πρέπει (διαρκώς) να επαναλαμβάνονται για να μένει πάντα 'ζεστή' η ενημέρωση.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου (μα καθόλου) αν οι απόψεις πλήττουν έναν κατασκευαστή ή μία χώρα κατασκευής ή την ιστορία της αυτοκίνησης.
-
Ειναι καλο να γελανε ορισμενοι γιατι κανει καλο. Εγω αμαξι αξιοπιστο μηχανικα αλλα με μικρα θεματακια που να με αναγκαζουν καθε τρεις και λιγο να χανω μεροκαματα για να πηγαινω αντιπροσωπεια δε μου αρεσει. Θετικο οτι η αντιπροσωπεια ανταποκρινεται αλλα φτανει αυτο?Αλλοι μπορει να τη βρισκουν με το σκεπτικο οτι αφου ειναι αλλου αξιοπιστο ας τρεχω για μικρα προβληματακια. Περι ορεξεως...
Οι δυο τελευταιες τοποθετησεις του storm με βρισκουν συμφωνοΣτάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το forum όπως έγραψα έχει διαχειριστές. Αν κάτι ενόχλει επεμβαίνουν. Υποδείξεις τι και πως θα γράφεται και ειδικά από μη κατόχους καλό θα ήταν να αποφεύγονται και συνιστούν αυτοτελή λόγο παρέμβασης από τη Διαχειριστική ομάδαΠαρέμβαση της Διαχείρισης δεν γίνεται για κανένα λόγο σε σχόλια μελών εκτός αν υπάρχει κάποιο μεμπτό θέμα που αφορά τον κανονισμό του Forum. Εκείνο όμως που μπορεί και πρέπει να γίνεται είναι εάν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος θίγεται ή ενοχλείται ή θεωρεί πως υπάρχει παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας του forum να προβαίνει σε αναφορά (report) στο αντίστοιχο ποστ και να παρεμβαίνουμε κατά την κρίση μας.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Ειναι αυτο που λεμε ' τα συμπερασματα στον αναγνωστη' οποτε δε βρισκω και το λογο να μην εκφραζω αυτο ακριβως που θελω.
Συμφωνώ μαζί σου 100%
Άλλο όμως αυτό που λες και άλλο σε κάθε τι που γράφεται να υπάρχει η ίδια και η ίδια απάντησηΘα συμφωνουσα αν οντως ισχυε Στη τελικη ομως υπαρχει και η αντιθετη αναγνωση απο τον εκαστοτε υποψηφιο αγοραστη, π.χ. αυτη του χωρις λογο γκρινιαρη.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πως μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο ένα αυτοκίνητο όταν 'διαλύεται' με το παραμικρό ή όταν βγάζει προβλήματα που αφορά σχεδιαστικές ατέλειες ή 'φτηνά υλικά';Εκτός αν με τον όρο αξιοπιστία αναφερόμαστε στην μηχανική αξιοπιστία και μόνο.
Στη τελευταια σου προταση επιασες το νοημα. Τα υπολοιπα θεωρουνται ποιοτητα συναρμογης. Απο κανενα πλαστικο-τριγμο-συναρμογη καμπινας δε θα κινδυνεψεις να μεινεις.
-
Υπό την προϋπόθεση ότι προβλήματα συναρμογής τα οποία ειναι ενδεικτικά ελλείπους ποιοτικού ελέγχου δεν αφορουν και σε μηχανικά μέρη.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]