-
Είναι διαφορετικά συστήματα;
-
Δεν νομίζω ότι μόνο για αυτοκίνητα το σύστημα του qq. Δεν ξέρω για πεζούς, δεν μου έχει τύχει, αλλά μηχανάκια σίγουρα τα πιανει
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
...Δεν ξέρω για πεζούςΚάνε μια δοκιμή!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
...Δεν ξέρω για πεζούς
Κάνε μια δοκιμή!
Χαχαχχαχα
-
-
Γνωστά αυτά γι αυτό η υψηλή ποιότητα.... Λολλλλ
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Γνωστά αυτά γι αυτό η υψηλή ποιότητα.... ΛολλλλΤο σκέφτηκα να το πω κι εγώ άλλα λέω άστο Ίσως αν έβγαζαν ένα κάθε δύο λεπτά να είχαν φτιάξει ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς τώρα Ξέρει κανείς ας πούμε πόσα gοlf βγαίνουν τη μέρα από το εργοστάσιο? Έτσι σαν σύγκριση.
-
Νομίζω ένα κάθε 54''.
-
Να πω κάτι για το χρώμα. Έχω ακούσει πολλά για την ποιότητα βαφής του αυτοκινήτου, δεν είμαι ειδικός για να την κρίνω, αλλά ούτε έχω λόγο να αμφισβητήσω τα όσα έχουν γραφτεί. Αυτό που μπορώ να πω όμως με σιγουριά είναι ότι χθες ένας κοπανος συνάδελφος που είχα μαζί βγαίνοντας από το αυτοκίνητο κοπανησε την πίσω πόρτα στο τοίχο ανοίγοντας την. Όσο και αν έψαξα μετά δεν είδα κάπου κάποιο σημάδι....
-
Μάλλον τυχερός θα ήσουν!
Οτι ακουμπάει (σε μεταλλικό τουλάχιστον χρώμα που ξέρω) αφηνει σημάδι..
Ευτυχώς υπάρχουν τα magic stick και καλύπτοντα όμορφα οι μικροζημιές! -
Ναι μερικά τέτοια έχω χρησιμοποιησεις στο αμάξι της γυναίκας μου και στα περισσότερα δυσκολεύεσαι να τα καταλάβεις
-
Ρε παιδιά εκεί στη Nissan πάνε καλά?????....Αυξήθηκαν κι άλλο οι τιμές του Qashqai....
-
Και?
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ellanios21 έγραψε:
Ρε παιδιά εκεί στη Nissan πάνε καλά?????....Αυξήθηκαν κι άλλο οι τιμές του Qashqai....Γιατί εχουν πέσει κάπου;;;;;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και?Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι και? Να το δινουν και οσο το crv αν ειναι...
-
Βρε και σαν την Cayenne μπορεί να το πουλάνε αν θέλουν ... Σε τι ακριβως πειράζει?
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι εννοεις πειραζει? Α δεν το θεωρεις αξιο σχολιασμου,προβλημα σου...
Στη τελικη διαβαζουν και υποψηφιοι αγοραστες.. -
Ο χρήστης ellanios21 έγραψε:
Ρε παιδιά εκεί στη Nissan πάνε καλά?????....Αυξήθηκαν κι άλλο οι τιμές του Qashqai....Καλωσόρισες στο forum!
Ξέρουμε λεπτομέρειες για το πόσο και τους κινητήρες που αφορά η αύξηση; -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι εννοεις πειραζει? Α δεν το θεωρεις αξιο σχολιασμου,προβλημα σου...
Στη τελικη διαβαζουν και υποψηφιοι αγοραστες..Το αντίθετο. Περιμένω σχολιασμό γιατί δεν αντιλαμβάνομαι που είναι το πρόβλημα.
Ο αγοραστής θα είναι ευτυχισμένος και αν του το χαρίσει. (Μπορεί και όχι αν τριζει ...). Ο συνειδητοποιημένος αγοραστής θα κρίνει και ή που θα τα δώσει ή που θα πάει αλλού.
Τεσπα. Το 'πάνε καλά που αύξησαν την τιμή' είναι αστείο. Και εγώ θέλω την Jag F Pace αλλά δεν πάνε καλά που το πουλάνε 150.000€ ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειχε μεινει στα 21400(1.5d energy με χρωμα)ποσο το πηγαν τωρα;
Νissan Qashqai J11 [2014-__]