-
καλημερα στα παιδια του forum.εχω ενα scenic mod2002 1400 και μου αναβει το λαμπακι του αεροσακου. οχι παντα .ξερει καποιος τιποτα να κοιραξω ?
-
καλημερα στα παιδια του forum.εχω ενα scenic mod2002 1400 και μου αναβει το λαμπακι του αεροσακου. οχι παντα .ξερει καποιος τιποτα να κοιραξω ?
-
-
Το σπιράλ των καλωδίων πίσω ακριβώς από το τιμόνι είναι βασικός ύποπτος.
-
οταν λες πισω απο κατω ενοεις?
-
Είναι πάνω στην κολόνα του τιμονιού και για το δεις πρέπει να βγει το τιμόνι. Είναι ομόκεντρο με την κολόνα και to τιμόνι.
Δες εδώ
-
Κι εδώ
-
καλημερα. αυτος ο μηχανισμος η φυσα τι χαλαει και το τιμονη για να βγει υπαρχει προβλημα με τους σακους?
-
Έχει καλώδια μέσα του σε μορφή σπιράλ, τα οποία χαλαρώνουν και σφίγγουν όταν στρίβουμε το τιμόνι, όπως το ελατήριο του μηχανικού ρολογιού. Αυτά τα καλώδια αδυνατίζουν και κόβονται κάποια στιγμή, με αποτέλεσμα να έχουμε λαμπάκι αερόσακου και/ή να μη δουλεύουν κουμπιά στο τιμόνι.
-
αλαζει το συστημα οπως στη 1 φωτογραφια? ευχαριστω για τις παραπανω απαντησεις.
-
Λογικά ναι, πρέπει να πωλείται αυτό της πρώτης φωτογραφίας ως ανταλλακτικό. Κάνε έλεγχο όμως πρώτα ότι έχει πρόβλημα. Δεν είναι απολύτως σίγουρο ότι φταίει αυτό.
renualt scenic 1400 air bag