-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελα πες μου τωρα στ αληθεια Μπιλλ.
Ποσο πολυ θα ηθελες να με κανεις αριστερο κλικ;Και να σε κάνω τι με το αριστερό κλικ;
Bill εχετε καταλαβει οτι η αξιοπρεπεια εχει δυο οψεις?
Η φαση 'τα πραγματα αλλαξαν, δε μου φερθηκαν σωστα και δε θελω να συνεχισω με αυτο τον τροπο', ειναι εκτιμητεα οπως και η σταση σας.
Το να ειρωνευεσαι ομως οποιον εχει διαφορετικη γνωμη ή τα βλεπει λιγοτερο φοβερα και τρομερα τα πραγματα κατηγορωντας ανεξοδα οτι 'θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη', μετατρέπει την μεχρι τωρα αξιοπρεπη σταση σε 'μου πηραν τα παιχνιδια μου και τα χωνω επι δικαιων και αδικων'Ποια είναι η ειρωνία;Το 'πόσο άκυρος είσαι' ή το 'εκτίθεσαι' ;
Η ειρωνια ειναι το 'θελεις να γινεις Mod/υπαρχουν κενες θεσεις' κλπ.
Στην τελικη ο sv2 ειπε οτι θελει να φυγει, εκανε λαθος κλπ
ποσο τρομερο ειναι να ξεχαστει το γεγονος και να ξαναρχισει το πραγμα να λειτουργει? Τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους
-
και δηλαδή που καταλήγουμε;
θα στείλει μήνυμα στον ΣΧ ο sv2 να του πει συγνώμη, εκανα λάθος,βγάλε με και ξαναβάλε τους παλιούς;
οι οποίοι φυσικά δεν θα δεχτούν.... και μετά τι;αλλιώς μένει και ψάχνει mods αφού ηρεμήσουν τα πράγματα;;;;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ελα πες μου τωρα στ αληθεια Μπιλλ.
Ποσο πολυ θα ηθελες να με κανεις αριστερο κλικ;Και να σε κάνω τι με το αριστερό κλικ;
Bill εχετε καταλαβει οτι η αξιοπρεπεια εχει δυο οψεις?
Η φαση 'τα πραγματα αλλαξαν, δε μου φερθηκαν σωστα και δε θελω να συνεχισω με αυτο τον τροπο', ειναι εκτιμητεα οπως και η σταση σας.
Το να ειρωνευεσαι ομως οποιον εχει διαφορετικη γνωμη ή τα βλεπει λιγοτερο φοβερα και τρομερα τα πραγματα κατηγορωντας ανεξοδα οτι 'θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη', μετατρέπει την μεχρι τωρα αξιοπρεπη σταση σε 'μου πηραν τα παιχνιδια μου και τα χωνω επι δικαιων και αδικων'Ποια είναι η ειρωνία;Το 'πόσο άκυρος είσαι' ή το 'εκτίθεσαι' ;
Η ειρωνια ειναι το 'θελεις να γινεις Mod/υπαρχουν κενες θεσεις' κλπ.
Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;
-
Να το ξαναπώ;
Να το ξαναπώ μπας & γίνει κατανοητό, κι ας 'εκτεθώ'!Ο κανονισμός δεν παραβιάστηκε, από τη στιγμή που όλα τα έκανε ο Admin-'sv2' (προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη που τον έχρισε Admin).
Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο κάθε Admin έχει κάθε δικαίωμα να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει, όπως & να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει.Όταν κάποιος γράφεται σ' ένα forum συμφωνεί με τους κανόνες του.
Αυτοί λοιπόν δεν παραβιάστηκαν, κι όποιος δεν το καταλαβαίνει ας τους ξαναδιαβάσει προσεκτικά (ή/& ας ζητήσει επεξηγήσεις από κάποιον δικηγόρο ).Σαφώς κι εμένα δεν θα μ' άρεσε να ήμουν Admin/Mod & ξαφνικά/απροειδοποίητα να με 'άδειαζαν', οπότε καταλαβαίνω τη στάση τους.
Σαφώς κι εμένα δεν θα μ' άρεσε να σβήνεται/τροποποιείται η ουσία των post/topic (δεν ξέρω πού/πώς/πότε έγινε - απλά διαβάζω πως γράφετε ότι έγινε), αλλά οι Admin/Mod έχουν το δικαίωμα να το κάνουν, βάσει των κανόνων του forum με τους οποίους υποχρεωθήκαμε όλα τα μέλη να συμφωνήσουμε για να εγγραφούμε.
Σαφώς κι εμένα δεν μ' άρεσε που κάποτε αναγκάστηκα να banάρω (σε άλλο forum) κάποιον που ήταν ασύστολα υβριστικός/προκλητικός, αλλά μετά από κάμποσες προειδοποιήσεις αναγκάστηκα να το κάνω για να μη συγχύζομαι κι εγώ κι οι υπόλοιποι μαζί του.
Σαφώς κι εμένα δεν μ' άρεσε που κάποτε banαρίστηκα, γιατί εξέφρασα γνώμη με την οποία διαφωνούσε ο Admin (άλλου forum) κι επέμενα να μου ζητήσει μια 'συγγνώμη' & να μου εξηγήσει πού ήμουν προκλητικός/υβριστικός στα post μου. Γνώριζα όμως ότι είναι δικαίωμα του & του το έγραψα πριν & αφού με banάρισε.Όλ' αυτά (κι άλλα πολλά) όμως συμβαίνουν στα ανοιχτά forum (& στην καθημερινότητα μας). Καλό είναι να προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε γρήγορα, ειδικά όταν δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Κρίμα να χαλάει το κλίμα κι οι σχέσεις. Χαίρομαι που βλέπω ότι κι άλλοι εκφράζουν αντίστοιχες σκέψεις (edit: π.χ. εδώ)!
Σημ.:
Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του, αρκεί να μην προσβάλλει τον άλλο.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι 'εκτέθηκα' (με την αρνητική έννοια που προφανώς το έγραψε ο 'BILL33') ή/& προσέβαλα κάποιον με τα post μου.
Κι αν θέλετε, κατ' εμέ όλοι οι 'κανόνες' στα forum υπάρχουν για τυπικούς λόγους (& πολλές φορές δικαίως παραβιάζονται κάποιοι επουσιώδεις). Η ουσία είναι να προσέχει ο καθένας που postάρει τι γράφει (πάντα με κόσμιο τρόπο & κατά προτίμηση συντακτικά/γραμματικά σωστά), σεβόμενος όσους κάνουν τον κόπο να διαβάσουν τι έγραψε. -
Ο χρήστης evankouros έγραψε:
Να το ξαναπώ;
Να το ξαναπώ μπας & γίνει κατανοητό, κι ας 'εκτεθώ'!Ο κανονισμός δεν παραβιάστηκε, από τη στιγμή που όλα τα έκανε ο Admin-'sv2' (προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη που τον έχρισε Admin).
Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο κάθε Admin έχει κάθε δικαίωμα να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει, όπως & να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει.Όταν κάποιος γράφεται σ' ένα forum συμφωνεί με τους κανόνες του.
Αυτοί λοιπόν δεν παραβιάστηκαν, κι όποιος δεν το καταλαβαίνει ας τους ξαναδιαβάσει προσεκτικά (ή/& ας ζητήσει επεξηγήσεις από κάποιον δικηγόρο ).Σαφώς κι εμένα δεν θα μ' άρεσε να ήμουν Admin/Mod & ξαφνικά/απροειδοποίητα να με 'άδειαζαν', οπότε καταλαβαίνω τη στάση τους.
Σαφώς κι εμένα δεν θα μ' άρεσε να σβήνεται/τροποποιείται η ουσία των post/topic (δεν ξέρω πού/πώς/πότε έγινε - απλά διαβάζω πως γράφετε ότι έγινε), αλλά οι Admin/Mod έχουν το δικαίωμα να το κάνουν, βάσει των κανόνων του forum με τους οποίους υποχρεωθήκαμε όλα τα μέλη να συμφωνήσουμε για να εγγραφούμε.
Σαφώς κι εμένα δεν μ' άρεσε που κάποτε αναγκάστηκα να banάρω (σε άλλο forum) κάποιον που ήταν ασύστολα υβριστικός/προκλητικός, αλλά μετά από κάμποσες προειδοποιήσεις αναγκάστηκα να το κάνω για να μη συγχύζομαι κι εγώ κι οι υπόλοιποι μαζί του.
Σαφώς κι εμένα δεν μ' άρεσε που κάποτε banαρίστηκα, γιατί εξέφρασα γνώμη με την οποία διαφωνούσε ο Admin (άλλου forum) κι επέμενα να μου ζητήσει μια 'συγγνώμη' & να μου εξηγήσει πού ήμουν προκλητικός/υβριστικός στα post μου. Γνώριζα όμως ότι είναι δικαίωμα του & του το έγραψα πριν & αφού με banάρισε.Όλ' αυτά (κι άλλα πολλά) όμως συμβαίνουν στα ανοιχτά forum (& στην καθημερινότητα μας). Καλό είναι να προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε γρήγορα, ειδικά όταν δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Κρίμα να χαλάει το κλίμα κι οι σχέσεις. Χαίρομαι που βλέπω ότι κι άλλοι εκφράζουν αντίστοιχες σκέψεις!
Σημ.:
Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του, αρκεί να μην προσβάλλει τον άλλο.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι 'εκτέθηκα' (με την αρνητική έννοια που προφανώς το έγραψε ο 'BILL33') ή/& προσέβαλα κάποιον με τα post μου.
Κι αν θέλετε, κατ' εμέ όλοι οι 'κανόνες' στα forum υπάρχουν για τυπικούς λόγους (& πολλές φορές δικαίως παραβιάζονται κάποιοι επουσιώδεις). Η ουσία είναι να προσέχει ο καθένας που postάρει τι γράφει (πάντα με κόσμιο τρόπο & κατά προτίμηση συντακτικά/γραμματικά σωστά), σεβόμενος όσους κάνουν τον κόπο να διαβάσουν τι έγραψε.Μαζί μιλάμε ,χώρια καταλαβαινόμαστε .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μαζί μιλάμε ,χώρια καταλαβαινόμαστε .Συμβαίνουν...
-
Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο κάθε Admin έχει κάθε δικαίωμα να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει, όπως & να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει.Που ακριβώς τα λέει αυτά ο Κανονισμός ?
-
Μαζί μιλάμε ,χώρια καταλαβαινόμαστε .
Συμβαίνουν...
Αυτή την προφανώς σύμφωνη γνώμη γιατί δεν μας την δήλωσε ποτέ;Ούτε καν κατόπιν εορτής;
Δεν χρειάζεται απάντηση,απλά σου λέω που εστιάζω εγώ.
(ηθελα να το προσθέσω στο προηγούμενο ποστ αλλά είδα ότι απάντησες ήδη,για αυτό το γράφω ξεχωριστά) -
Ο κανονισμός δεν παραβιάστηκε, από τη στιγμή που όλα τα έκανε ο Admin-'sv2' (προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη που τον έχρισε Admin).η δεν καταλαβαινεις, η κανεις πως δεν καταλαβαινεις. κ τα 2, κακα.
'Αποφασιζω εγω ποιοι θα ειναι οι κανονες κ τους εφαρμοζω.'
'Σβηνω ο τι δεν μου αρεσει, αφηνω οτι μου αρεσει, διαφημιζω τη δουλεια μου κ κανω μπατσους τους συνεργατες μου.'
'Διπλοι, τριπλοι λογαριασμοι, καινουργιοι / παλιοι χρηστες, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.'Με γεια σου με χαρα σου, αλλα οσο το επιτρεπεις (κ δεν σβηνεις) θα σε κραζουν(με).
-
Να το ξαναπώ;
Αυτοί λοιπόν δεν παραβιάστηκαν, κι όποιος δεν το καταλαβαίνει ας τους ξαναδιαβάσει προσεκτικά (ή/& ας ζητήσει επεξηγήσεις από κάποιον δικηγόρο ).Αν και δεν εχει νοημα, να στο ξαναπουμε οτι λες μπουρδες.
Διαβασε λοιπον τι λεει ο κανονισμος, κι αν βρεις πουθενα αυτο λες, σφυρα μας.
Αντε, γιατι πολυ το κουρασαμε με τις δηθεν ψυχραιμες αναλυσεις -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
θα στείλει μήνυμα στον ΣΧ ο sv2 να του πει συγνώμη, εκανα λάθος,βγάλε με και ξαναβάλε τους παλιούς;
οι οποίοι φυσικά δεν θα δεχτούν.... και μετά τι;αλλιώς μένει και ψάχνει mods αφού ηρεμήσουν τα πράγματα;;;;
Οι γνωμες αλλαζουν, μπορει οι παλιοι (αν οχι ολοι καποιοι) να θελουν να επιστρεψουν αν τα βρουν στο θεμα της παρεξηγησης που τους εκανε να φυγουν αρχικα.
μπορει να βρεθουν καποιο νεοι και το forum που εχει πεσει κατω κουτσα κουτσα να σηκωθει, να ξεσκονιστει και να συνεχισειμαλακιες γινονται καθε μερα, το θεμ ειναι να καταλαβαινουμε που εγινε μαλακια και να το διορθωνουμε. Δν κοπηκαν τιποτα ποδαρια στην τελικη,
Τωρα αν ειναι ο sv2 admin, αν ειναι καποιος εξωγηινος, αν οι Mod ειναι οι παλιοι ή οι καινουργιοι, τι σημασια εχει?Ουδεις αναντικαταστατος.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Οι γνωμες αλλαζουν, μπορει οι παλιοι (αν οχι ολοι καποιοι) να θελουν να επιστρεψουν αν τα βρουν στο θεμα της παρεξηγησης που τους εκανε να φυγουν αρχικα.
μπορει να βρεθουν καποιο νεοι και το forum που εχει πεσει κατω κουτσα κουτσα να σηκωθει, να ξεσκονιστει και να συνεχισειμαλακιες γινονται καθε μερα, το θεμ ειναι να καταλαβαινουμε που εγινε μαλακια και να το διορθωνουμε. Δν κοπηκαν τιποτα ποδαρια στην τελικη,
Τωρα αν ειναι ο sv2 admin, αν ειναι καποιος εξωγηινος, αν οι Mod ειναι οι παλιοι ή οι καινουργιοι, τι σημασια εχει?Ουδεις αναντικαταστατος.
Στην τελευταία διαπίστωση θα συμφωνήσω απολύτως. Έχει αποδειχθεί, εδώ μέσα, επανειλημμένως. Πολλοί έχουν αποχωρήσει κατά καιρούς. Μεταξύ τους και εγω. Δεν χάθηκε τίποτα. Το Φόρουμ συνέχισε. Με αυτούς που έμειναν.
Και, φυσικά, μαλακίες γίνονται κάθε μέρα. Μόνο που, όταν γίνονται, αλλάζουν, de facto, και οι συνθήκες.
Στις νέες συνθήκες, λοιπόν, υπάρχουν δύο τρόποι να αντιδράσει κανείς. Που εξαρτώνται απολύτως από τον χαρακτήρα του αλλά και το πόσο τον επηρεάζει.
Αυτό που συνέβη είναι πρωτάκουστο. Και αυτή η ανηθικότητα που συνέβη στο 4ΤΦ, κατ' αρχήν, απευθύνεται στους moderators. Που αντέδρασαν όπως αντέδρασαν.Αποχωρώντας.
Οι χρήστες από την άλλη, όπως λες, θα μπορούσαν να μην κάνουν τίποτα. Να περιμένουν την νέα διαχείριση να αναλάβει και να συνεχίσουν. Σιγά σιγά θα ξεχνιόταν και αυτό που έγινε. Και όλα μέλι γάλα.
Η διαφορά είναι πως σε αυτό το Φόρουμ, πολλοί από αυτούς που συμμετείχαν, είδαν κάτι παραπάνω από μια ακόμα διαδικτυακή κοινότητα. Βλέπεις, για πολλά χρόνια, οι χρήστες αυτού του Φόρουμ έγιναν φίλοι οι περισσότεροι μεταξύ τους. Δεν ήταν μόνο οι γνώσεις και η εμπειρία των χρηστών. Ήταν, θεωρώ, και ο τρόπος που είχε αποφασισθεί να εξασκείται η διαχείριση.
Όπως αναφέρθηκε ένα Φόρουμ γίνεται από τους χρήστες του. Οι moderators, σε αυτό το Φόρουμ, ήταν και αυτοί χρήστες. Δεν ήταν έμμισθοι υπάλληλοι. και συνέχιζαν να είναι χρήστες, με ενεργή συμμετοχή, και όχι αμέτοχοι δικαστές.
Αυτό, λοιπόν, σε ένα λεπτό, άλλαξε. Δια παντός. Αφού έγινε μια φορά, θα ξαναγίνει και στο μέλλον.
Ο καθένας λοιπόν αποφασίζει μόνος του. Αράζει και περιμένει. Η αποχωρεί. Τίποτα από τα δύο δεν είναι λάθος. Μια χαρά επιλογές είναι και οι δύο. Όπως είπα, με το μόνο που έχουν να κάνουν είναι με τον τρόπο που αντιμετωπίζει κανείς το περιβάλλον στο οποίο κινείται.
-
Η παραπάνω θα ήθελα να είναι και η τελευταία μου δημοσίευση. Τα λέμε.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
οι οποίοι φυσικά δεν θα δεχτούν.... και μετά τι;Δεδομένου μάλιστα και του πόσο υπολογίζει ο ταρίφας το forum....
Δε βλέπω κάτι άλλο. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η παραπάνω θα ήθελα να είναι και η τελευταία μου δημοσίευση. Τα λέμε.Εγώ θα ήθελα να πω πως ο φίλος kouk, τα είπε όμορφα όπως πάντα.
Θέλω και δημόσια να του πω ένα ευχαριστώ για την βοήθεια του τότε που μου την είχαν πέσει οι μπετόβλακες από το φόρουμ με αυτοκίνητα που είναι ίδια με Audi εκτός από το σήμα!
Τέλος να πω πως σε ό,τι με αφορά (στ'@@ σας το ξέρω! inb4 koutsan ), εγώ θα ποστάρω μόνον στα topic της κρίσης και σε κανένα άλλο μέχρι να δούμε τι θα γίνει...
Εννοώ, αν φτιαχτεί κάτι νέο, γιατί το παλιό, ας το βάλουν στον πάτο τους πλέον, με αφήνει παγερά αδιάφορο...
Κρίμα, γιατί μέσα από δω, δεν γνώρισα απλώς ανθρώπους, αλλά έκανα και φίλους. -
Τα τελευταία 2 χρόνια δεν συμμετέχω τόσο ενεργά, λόγω υποχρεώσεων. Λόγω των εξελίξεων των 2-3 τελευταίων ημερών, έχω διαβάσει όσο δεν διάβασα όλο το 2014.
Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι μπορεί να σωθεί κάπως το φόρουμ. Τοπικό κατακρεουργήθηκε και ήδη, αξιόλογα μέλη (που δεν τα ξέρω προσωπικά) την έκαναν (άντε να ξαναβρείς τις φωτοεξορμήσεις του ΤζιμυΚλαρκ ). Φαντάζομαι και άλλοι θα την κάνουν ή σε λίγο καιρό θα βαρεθούν να διαβάσουν ιταλάκια, τριντέντ και λοιπά αστέρια.Και λέγοντας τριντέντ, ... Γενικά, από το λίγο έστω 'ξεφύλλισμα' που έκανα τα τελευταια χρόνια, τρομερή εντύπωση μου είχε προκαλέσει η κατάντια που ακούει στο όνομα τριντέντ. Λίγο γκουγκλ, λίγο 'τ' άκουσα στο ραδιόφωνο το πρωί', μπόλικη κωλοτούμπα, στυλάκι 'εδώ όλοι π!πες γράφουμε-τι θέλετε και τα ανασκαλεύετε' έχει καταφέρει να πλημμυρίσει το φόρουμ με δεκάδες χιλιάδες ποστ. Η 'καλαθόσφαιρα' του ξέφυγε, αλλά επειδή τον κόβω και λίγο τιμωρο-βιτζιλαντε τύπο τον βλέπω να μας διδάσκει εν-όψει παγκοσμίου. Όσο θα υπάρχει στομάχα, ...
Και φυσικά σιγά μην 'νοιώσει' τώρα. Του λένε ότι ο κανονισμός ξεσκίστηκε, μπαναρισμένο μέλος έγινε μοντ (απ' τα αγραφα ), το πυραμιδοτόπικ καθαρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και έκει κόντρα στο ρεύμα ο αρχηγός δίνει πιένες!!
'Περιμένετε ρε παιδιά', ειρωνικά ποστάκια-χάι φάιβ 'άλλος προδότης', 'ετοιμάσου και συ για μοδ' κλπ.
Για πολλές κλωτσές ... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο κάθε Admin έχει κάθε δικαίωμα να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει, όπως & να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει.
Που ακριβώς τα λέει αυτά ο Κανονισμός ?
'nass', είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις πως έτσι είναι. Η ουσία είναι ότι οι Admin (κι ο δημιουργός/ιδιοκτήτης/Site Admin) μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στο forum.
Ως προς το 'να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει', αναγράφεται ξεκάθαρα στους κανόνες (βλ. 'Δικαιώματα και υποχρεώσεις των εποπτών').
Ως προς το 'να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει' μπορεί να μην γράφεται στον κανονισμό, αλλά σε όλα τα forum (& σε όσους γνωρίζουν απ' αυτά) είναι γνωστό ότι οι Admin έχουν δικαιώματα (παραχωρημένα από τον δημιουργό -Site Admin- του forum) να ορίζουν τους Mod & να banάρουν/ξεbanάρουν. Αν όχι οι Admin, τότε ποιος; Η Μαρία η Πενταγιώτισα;
Μαζί μιλάμε ,χώρια καταλαβαινόμαστε .
Συμβαίνουν...
Αυτή την προφανώς σύμφωνη γνώμη γιατί δεν μας την δήλωσε ποτέ;Ούτε καν κατόπιν εορτής;
Δεν χρειάζεται απάντηση,απλά σου λέω που εστιάζω εγώ.
(ηθελα να το προσθέσω στο προηγούμενο ποστ αλλά είδα ότι απάντησες ήδη,για αυτό το γράφω ξεχωριστά)Έτσι κι αλλιώς δεν κατάλαβα σε ποια 'σύμφωνη γνώμη' & τίνος αναφέρεσαι για ν' απαντήσω.
Ο κανονισμός δεν παραβιάστηκε, από τη στιγμή που όλα τα έκανε ο Admin-'sv2' (προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη που τον έχρισε Admin).
η δεν καταλαβαινεις, η κανεις πως δεν καταλαβαινεις. κ τα 2, κακα.
'Αποφασιζω εγω ποιοι θα ειναι οι κανονες κ τους εφαρμοζω.'
'Σβηνω ο τι δεν μου αρεσει, αφηνω οτι μου αρεσει, διαφημιζω τη δουλεια μου κ κανω μπατσους τους συνεργατες μου.'
'Διπλοι, τριπλοι λογαριασμοι, καινουργιοι / παλιοι χρηστες, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.'Με γεια σου με χαρα σου, αλλα οσο το επιτρεπεις (κ δεν σβηνεις) θα σε κραζουν(με).
Τι είν' αυτό που 'επιτρέπω & δεν σβήνω'; Αφού δεν έχω κανένα δικαίωμα, ένας απλός χρήστης είμαι! Μήπως ήθελες να παραθέσεις απόσπασμα κάποιου άλλου & δεν απευθύνεσαι σ' εμένα;
Σοβαρά τώρα όμως, δεν γνωρίζετε ότι δημιουργός/ιδιοκτήτης/Admin/Site Admin ενός forum έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν; Ασχέτως αν πράττουν σωστά ή λάθος (έγραψα εδώ την ξεκάθαρη άποψη μου πάνω σ' αυτό για τις πρώτες ενέργειες του 'sv2' ως Admin), ας είμαστε λίγο ρεαλιστές στην ουσία των δικαιωμάτων που έχουν! Και το καρπούζι & το μαχαίρι!
Να το ξαναπώ;
Αυτοί λοιπόν δεν παραβιάστηκαν, κι όποιος δεν το καταλαβαίνει ας τους ξαναδιαβάσει προσεκτικά (ή/& ας ζητήσει επεξηγήσεις από κάποιον δικηγόρο ).Αν και δεν εχει νοημα, να στο ξαναπουμε οτι λες μπουρδες.
Διαβασε λοιπον τι λεει ο κανονισμος, κι αν βρεις πουθενα αυτο λες, σφυρα μας.
Αντε, γιατι πολυ το κουρασαμε με τις δηθεν ψυχραιμες αναλυσειςΠρώτα-πρώτα καλό είναι να εκφράζεσαι κόσμια (τουλάχιστον όταν απευθύνεσαι σ' εμένα), χωρίς να χρησιμοποιείς εκφράσεις τύπου 'λες μπουρδες'. Αν όμως είχες διαβάσει & κατανοήσει όχι μόνο τα όσα έγραψα αλλά & τους κανόνες που συμφώνησες (γράφουν σε δεν ξέρω κι εγώ πόσα σημεία ότι δεν επιτρέπεται να εκφραζόμαστε άσχημα, ν' αποφεύγουμε προσωπικές αντιπαραθέσεις & προσβολές κλπ-κλπ ), δεν θα εκφραζόσουν έτσι. Όπως πολύ σωστά έγραψε εδώ ο 'dimsabas'(βλ. σημ. 2) υπάρχει ανέχεια υβριστικών σχολίων από μέρους των Admin/Mod & μπόλικη ειρωνεία. Όπως έγραψα εδώ, αυτή η διαπίστωση 'από νωρίς με αποκαρδίωσε & με οδήγησε να μην postάρω στο 4TF'. Λογικά κάτι αντίστοιχο συμβαίνει & με άλλους, που δεν θέλουν να γράφουν/συμμετέχουν σ' ένα forum που επικρατεί τέτοια κατάσταση. Μπορεί κάποιους να τους βολεύει, κάποιους άλλους όμως (ελπίζω περισσότερους) τους οδηγεί μακρυά απ' τη μπόχα που αναδύεται σε τέτοιες περιπτώσεις...
Συνήθως ξέρω να κρατάω την ψυχραιμία μου & προσπαθώ να εκφέρω όσο πιο αντικειμενική γνώμη γίνεται. Γνωρίζω ότι λέγοντας τα σύκα-σύκα & τη σκάφη-σκάφη με βλέπουν όλοι (& οι μεν & οι δε) με μισό μάτι, αλλά εκνευρίζομαι από τη στενοκεφαλιά & την αγένεια που κυκλοφορεί.
-
Σας δινω τον -βρετανικων προδιαγραφων- λογο μου οτι ο το 2ο account μου ΔΕΝ ειναι του babs.
-
περιμένοντας την αποχώρηση του sv2 από admin...2 μέρες είναι αρκετές και νομίζω ότι άργησε κιόλας. Γενικά οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν ήταν απογοητευτικές, μίζερες, στενάχωρες, θύμιζαν και λίγο παρωδία...
Πιστευω ο σβ2 (έξυπνος άνθρωπος είναι) θα καταλάβει ότι μόνο τα συμφέροντά του βλάπτει...ΔΕΝ έχω να πω το ίδιο για τον υπεύθυνο που προτιμά να διαλύσει μια τόσο μεγάλη κοινότητα από το να κάνει κάτι για να την αυξήσει! τέτοιο μάρκετινγκ και στρατηγική, μένεις άναυδος...Ασε την ονλάιν κοινότητα στην ησυχία της και αν δεν βγαίνουν τα ευρώ πες πόσα λείπουν, ΕΛΕΟΣ!!! είναι τόσο απλό! Αν δεν μπορείς τουλάχιστον μην είσαι εμπόδιο!
αυτά τα ολίγα γιατί μίσος δεν υπάρχει, εννοείται, αλλά μεθοδευσεις που θυμίζουν νταβατζιλίκια και καταστάσεις βόρειας κορέας με χαλάνε άσχημα!
-
Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο κάθε Admin έχει κάθε δικαίωμα να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει, όπως & να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει.
Που ακριβώς τα λέει αυτά ο Κανονισμός ?
'nass', είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις πως έτσι είναι. Η ουσία είναι ότι οι Admin (κι ο δημιουργός/ιδιοκτήτης/Site Admin) μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στο forum.
Ως προς το 'να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει', αναγράφεται ξεκάθαρα στους κανόνες (βλ. 'Δικαιώματα και υποχρεώσεις των εποπτών').
Ως προς το 'να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει' μπορεί να μην γράφεται στον κανονισμό, αλλά σε όλα τα forum (& σε όσους γνωρίζουν απ' αυτά) είναι γνωστό ότι οι Admin έχουν δικαιώματα (παραχωρημένα από τον δημιουργό -Site Admin- του forum) να ορίζουν τους Mod & να banάρουν/ξεbanάρουν. Αν όχι οι Admin, τότε ποιος; Η Μαρία η Πενταγιώτισα;
Ρε αδερφέ θα μας καραφλιάσεις με αυτά που γράφεις.
Νομίζω ότι κάπου ανέφερες ότι ήσουν και moderator σε κάποιο σχετικά μεγάλο forum παλιότερα.
Που τα έχεις δει εσύ να γίνονται αυτά τα παραπάνω που λες; Προφανώς και ο ιδιοκτήτης κάνει ότι θέλει αλλά αν το δει το φόρουμ σαν τσιφλίκι του η κατάληξη θα είναι καταστροφική για το 'μαγαζί' του. Γι αυτό υπάρχουν οι κανόνες, για να τηρούνται από ΟΛΟΥΣ. Αν δεν τους ακολουθούν όλοι, από τον διαχειριστή/ιδιοκτήτη πρώτα, μέχρι και το τελευταίο μέλος θα γίνει μπουρδέλο και δε θα πατάει άνθρωπος.
Εσύ δλδ πιστεύεις ότι μπορείς να κρατήσεις 'μαγαζί' εφαρμόζοντας τέτοιες τακτικές; Θα πήγαινες ξανά σε μια ταβέρνα που ο κάπελας φτύνει μέσα στο κρασί σου, σε βρίζει όταν κάνεις παραγγελίες και στο τέλος όταν του ζητάς απόδειξη σε διώχνει κλωτσοπατινάδα από το μαγαζί του; Με αυτά που γράφεις η απάντηση σου πρέπει να είναι 'δικό του είναι το μαγαζί, καλά μου κάνει'.
Νέος admin