-
Γι αυτό είπα και παραπλήσιο. Επίσης τέτοιο χτύπημα έχουμε δει πολλάκις, άλλες φορές σκάει το λάστιχο άλλες όχι. Ήταν πάντως ένα race incident.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για τον Ρικιάρντο εγώ περιμένω να τελειώσει ο greo το καπέλο του να το πάρω να το μασουλήσω λίγο κι εγώ...Ποιος θα το περίμενε στην αρχή της χρονιάς η RB να ήταν στο παιχνίδι της κούπας με τον Αυστραλό...
Eγώ δεν βλέπω ποιός θα έχει το κουράγιο να θέλει να είναι teamate του από δω και πέρα
Πέρα από την πλάκα, οι ατυχίες, η δυσκολία προσαρμογής, το μπούχτισμα, η πατρότητα και όλες οι δικαιολογίες που μπορούμε να ψάξουμε για το Vettel, δεν προσμετρούν περισσότερο από ένα 10% στη σύγκριση της φετινής απόδοσης των δύο. Ο Ric έχει πανάξια κερδίσει το status του Νο1 στην ομάδα,όπως ακριβώς το κέρδισε ο Vet από το 2010. Ο Vet παραμένει δυνατός στο man to man και στις κατατακτήριες,αλλά του λείπει εμφανέστατα ο ρυθμός αγώνα. Ο Ric είναι ταχύτατος, στιβαρός πνευματικά και ψυχολογικά........και για μένα είναι ο κορυφαίος πλέον στα προσπεράσματα.Έχω την εντύπωση πως σήμερα στο βάθρο ανέβηκαν οι πρωταθλητές του 14,15 και 16.
-
Έχω την εντύπωση πως σήμερα στο βάθρο ανέβηκαν οι πρωταθλητές του 14,15 και 16.
Σωστό.
Πάντως κακώς βιάζεσαι να παλτέψεις τον Vettel.
Τα φετινά μονοθέσια έβγαλαν μεγάλες διαφορές σε πιλότους που πέρσι πέταγαν και πιστεύω ότι είναι θέμα οδηγικού στυλ. -
Σωστό.
Τα φετινά μονοθέσια έβγαλαν μεγάλες διαφορές σε πιλότους που πέρσι πέταγαν και πιστεύω ότι είναι θέμα οδηγικού στυλ.είστε σίγουροι για τον Bottas;
-
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
Will Buxton @willbuxton
I don't have the exact quotes, but Lewis just told the print press that Nico admitted in debrief he deliberately hit him to prove a point. -
Σωστό.
Τα φετινά μονοθέσια έβγαλαν μεγάλες διαφορές σε πιλότους που πέρσι πέταγαν και πιστεύω ότι είναι θέμα οδηγικού στυλ.Δεν τον παλτεύω......απλά δεν του αναγνωρίζω περισσότερα από όσα ΙΜΗΟ του αναλογούν στην επιτυχία που είχε όλα αυτά τα χρόνια στα πηδάλια ενός TGV........
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙWill Buxton @willbuxton
I don't have the exact quotes, but Lewis just told the print press that Nico admitted in debrief he deliberately hit him to prove a point.Όταν θα έχει τα 'exact quotes' τα ξανα λεμε...
Στάλθηκε από το Lenovo K910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άσχετο αλλά και ο Hamilton δεν θα έπρεπε να πάρει ποινή επειδή πήγαινε υπερβολικά γρήγορα με σκασμένο λάστιχο και γέμισε την πίστα με κομμάτια από αυτό; Και ο Gutierrez πήρε ένα σβάρνα (το οποίο μετά πιάστηκε στην κεραία του Rosberg) αλλά και ο αγώνας του Massa καταστράφηκε καθώς πιάστηκαν στο μονοθέσιο κομμάτια απ'το λάστιχο του Hamilton.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
Will Buxton @willbuxton
I don't have the exact quotes, but Lewis just told the print press that Nico admitted in debrief he deliberately hit him to prove a point.Όταν θα έχει τα 'exact quotes' τα ξανα λεμε...
ok
http://www.crash.net/f1/news/207980/1/h ... ately.html
**“It looked quite clear to me but we just had a meeting about it and he basically said he did it on purpose,” Hamilton said. “He said he did it on purpose, he said he could have avoided it. He said 'I did it to prove a point', he basically said 'I did it to prove a point'. And you don't have to just rely on me, go and ask Toto [Wolff], Paddy [Lowe] and all those guys who are not happy with him as well.” **
With Wolff saying Mercedes will need to impose team orders from now on, Hamilton said he doesn't know how the team will be able to handle the situation.
“I can't imagine what the team would do now. We came in to this weekend and I came with a really positive mind thought. I really was excited … we've got eight races and we're close – there's only 11 points in it – and I thought it was going to be good for all of us. Good racing, I thought this was going to be a track that was going to be exciting.
“It's interesting because we had that meeting on Thursday and Nico expressed how angry he was – I was thinking 'It's been three weeks and you've been lingering?!' He expressed how angry he was, he literally sat there and said how angry he was at Toto and Paddy. But I thought we should be good after that and then this result … it's interesting.”
-
Άσχετο αλλά και ο Hamilton δεν θα έπρεπε να πάρει ποινή επειδή πήγαινε υπερβολικά γρήγορα με σκασμένο λάστιχο και γέμισε την πίστα με κομμάτια από αυτό; Και ο Gutierrez πήρε ένα σβάρνα (το οποίο μετά πιάστηκε στην κεραία του Rosberg) αλλά και ο αγώνας του Massa καταστράφηκε καθώς πιάστηκαν στο μονοθέσιο κομμάτια απ'το λάστιχο του Hamilton.Παιδια το περιστατικο με τη σερπαντινα στο Ροσμπεργκ δεν παιζει να εγινε απο το λαστιχο του Χαμιλτον εκτος πολυ σοβαρου απροοπτου. Ο Χαμιλτον δεν περασε ποτε απο την Eau Rouge και απο τη μεγαλη ευθεια με σκασμενο-διαλυμενο λαστιχο γιατι το επαθε ακριβως μετα απο την ευθεια και μεχρι να ξαναπερασει απο 'κει ειχε μπει στα πιτ και ειχε βαλει νεο... Το να το μετεφερε καποιο αλλο μονοθεσιο μεχρι εκει δεν ειναι εντελως απιθανο αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Άσχετο αλλά και ο Hamilton δεν θα έπρεπε να πάρει ποινή επειδή πήγαινε υπερβολικά γρήγορα με σκασμένο λάστιχο και γέμισε την πίστα με κομμάτια από αυτό; Και ο Gutierrez πήρε ένα σβάρνα (το οποίο μετά πιάστηκε στην κεραία του Rosberg) αλλά και ο αγώνας του Massa καταστράφηκε καθώς πιάστηκαν στο μονοθέσιο κομμάτια απ'το λάστιχο του Hamilton.
Παιδια το περιστατικο με τη σερπαντινα στο Ροσμπεργκ δεν παιζει να εγινε απο το λαστιχο του Χαμιλτον εκτος πολυ σοβαρου απροοπτου. Ο Χαμιλτον δεν περασε ποτε απο την Eau Rouge και απο τη μεγαλη ευθεια με σκασμενο-διαλυμενο λαστιχο γιατι το επαθε ακριβως μετα απο την ευθεια και μεχρι να ξαναπερασει απο 'κει ειχε μπει στα πιτ και ειχε βαλει νεο... Το να το μετεφερε καποιο αλλο μονοθεσιο μεχρι εκει δεν ειναι εντελως απιθανο αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο.
Εγώ αυτό σκέφτηκα, πως πιάστηκε στην αεροτομή (;) της Sauber και έφυγε στην ευθεία. Ίσως να μην ισχύει αλλά είναι πιθανό.
-
Καταρχήν πολλά respect σε αυτόν τον τύπο από την Αυστραλία. Εξαιρετικός για μία ακόμη φορά και σήμερα πραγματικά ξεβράκωσε τον Vettel.
Μαζί με τον Bottas οι αποκαλύψεις της φετινής σεζόν.
Ο Magnussen στην ευθεία (Kemmel) πετάει καθαρά τον Alonso έξω και πρέπει να τιμωρηθεί (που μάλλον τιμωρήθηκε).
Για όσα (πολλά) έκανε στην φουρκέτα δεν έχω ξεκάθαρη γνώμη, πρέπει να τα ξαναδώ.Πάμε στα σημαντικά. Διαφωνώ με όλους τους παραπάνω που λένε για racing incident μεταξύ Hamilton - Rosberg.
Ο Hamilton είναι καρφωμένος στην αγωνιστική γραμμή και δεν κάνει κίνηση προς τον Rosberg.
An δείτε το slow motion replay αυτός με το διαβατήριο που είναι στις πίσω ρόδες του ΜΒΕ καταλαβαίνει ότι πάνε για στούκα και στρίβει για να το αποφύγει, αμέσως μετά όμως ξαναστρίβει στην αντίθετη κατεύθυνση πάνω στον Λούη και ΜΠΑΜ.
Έχουμε δύο επιλογές.
Επιλογή α: Είναι άμπαλος και δεν ξέρει που βρίσκεται το μονοθέσιό του αλλιώς δεν θα έστριβε πάνω στον άλλο.
Επιλογή βου: Είναι πολύ μεγάλη πουτάνα και χτυπάει επίτηδες με την αεροτομή του στο πλάι του ελαστικού του ΜΒΕ ποντάροντας στο να γίνει αυτό ακριβώς που έγινε.Πιστεύω ότι είναι το δεύτερο και πρέπει να του κόψουνε τον κώλο. Ακόμα και το πρώτο να είναι, πάλι πρέπει να τιμωρηθεί (cousing a colition).
Σε κάθε περίπτωση αφού στρίβει πάνω στον άλλο racing incident δεν υπάρχει και το ότι δεν τον εξετάζουν καν είναι σκανδαλώδες.Από ότι ακούω τον κράζουν όλοι μέσα στην Mercedes με πρώτο τον Lauda, ενώ αυτά που λέω είπαν και στο Skysports (ναι αυτοί οι προκατειλημένοι). Οι δε δηλώσεις του 'θα το δω μετά δεν έχω ακόμη άποψη' είναι τουλάχιστον γελοίες. Αν περιμένει να το δει στην τηλεόραση κάνει λάθος άθλημα (που δεν κάνει, για μένα παίζει θέατρο).
-
Rosberg now:
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Κιμι... Επιτελους ενας συνολικα καλος αγωνας χωρις ναι μεν αλλα, ηταν ηδη μπροστα απο τον Αλονσο, δεν βγηκε μπροστα του λογω των +5' απο την ποινη του Ισπανου. Τον ωφελησε που η Ferrari τον εβαλε νωριτερα στα πιτ αλλα το προσπαθησε πολυ και αυτος αφου βγηκε πισω απο Sauber και Toro Rosso και αν δεν κανω σοβαρο λαθος τις περασε γρηγορα. Επισης πολυ καλο το πολυ μεγαλο στιντ με τη μεσαια. Βεβαια ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη και θα πρεπει να συνεχισει αν θελει να σωσει εστω και λιγο την πολυ κακη χρονια.
Πόσο σίγουρος είσαι γι αυτά που λες;
6 δεύτερα από την καθυστέρηση στο pit λόγω ποινής + 5 δεύτερα λόγω νωρίτερης αλλαγής ελαστικών έβγαλαν μπροστά από Alo τον Kimi ........ νωρίτερη αλλαγή η οποία εξελίχθηκε εκ των υστέρων σε undercut,αφού αρχικά ήταν μέρος στρατηγικής τριών pit stop........την οποία η ομάδα (που κακώς αρχικά την κατηγόρησα)εγκατέλειψε, όταν είδε ότι το γυρολογιο του φινλανδού με τη medium (κατά μέσο όρο 0,5 δεύτερα αργότερος γύρος από τον ισπανό) δεν βγάζει στρατηγική 3 stop και την εγκατέλειψε προτιμώντας τη σιγουράντζα της 4ης θέσης..........Παρόλα αυτά εσύ είδες πολύ καλό stint με τη medium
http://macofan.com/en/index.php?page=ch ... k%C3%B6nenΕν ολίγοις καλό αγώνα θα είχε κάνει ο Kimi ,αν είχε ανέβει σήμερα στο βάθρο ως όφειλε......και χωρίς το συμβάν με τη μπαταρία στην εκκίνηση....... πάλι πισω από τον ισπανό θα τερμάτιζε...........
-
Μιλάμε για ακρίβεια εκατοστών αν σκόπιμα ήθελε να πετύχει κάτι τέτοιο. 4-5 εκ πιο μπροστά ή πιο πίσω να έβρισκε το λάστιχο ίσως ο Λουίς να μην πάθαινε τίποτα και ο Ροζουλης κατέστρεφε τη όλη προσπάθεια που έχει κανει μέχρι τώρα.
-
Βασικά κανείς δεν λέει ότι ο Σωτήρης πέταγε νεραϊδόσκονη από το μονοθέσιο του με αποτέλεσμα ο μπέμπης να χάνει επιπλέον χρόνο και να μην μπορέσει να χτυπήσει podium που το είχε ευκολάκι.
-
Αναμενόμενο, 20 δεύτερα ποινή ο K-Magripper να χαίρεσαι το καμάρι σου
Προφανώς και δεν είναι καμάρι μου, τον έχω κράξει ουκ ολίγες φορές και όπως ήδη έχω γράψει δικαίως τιμωρήθηκε.
Για μένα του χρόνου το οδηγικό δίδυμο πρέπει να είναι ολοκαάνουριο.Πίσω στο ροζ π@π@ρι. Δεν ξέρω αν αυτά που πόσταρες ισχύουν, για μένα δεν κάνει διαφορά είμαι σίγουρος ότι το έχει κάνει επίτηδες.
Για το Monako νόμιζα ότι δεν το έκανε επίτηδες, αλλά τώρα αμφιβάλλω και μάλιστα πολύ.Όσο για το συμβάν Vettel-Alonso αυτό ναι είναι racing incident. Ο Vettel φρενάρει περισσότερο από το φυσιολογικό για να μην κλειστεί από τον Magnussen (που ήταν σε mode τους πετάω όλους έξω) και κόβει προς την εσωτερική για να τον περάσει.
Εκεί βρισκόταν ο Alonso (προσπαθώντας να επωφεληθεί από τη μάχη των μπροστά) που δεν ήταν δυνατό να το προβλέψει και πέφτει πάνω στον Vettel αφού δεν πρόλαβε να φρενάρει. Κανείς δεν φταίει -
AN , λεμε ΑΝ, ισχυει αυτο (δεν το κοβω) σκεφτειτε τοτε:
-Ποσο πουτανακι εχει καταντησει ο Πινκυ (οχι απαραιτητα κακο)
-Για να βγαζει τοσο ΘΡΑΣΟΣ μπροστα στον τιμμεϊτ και τα αφεντικα του, τι 'μυνηματα' και 'διαβεβαιωσεις' εχει λαβει για αυτην την χρονια απο την Mercedes.And speaking of αφεντικα, οχι που τους εκοψε για τον Λουη.Το 1-2 χασανε οι ανθρωποι.
Πινκυ - Λουης that is. -
http://www.crash.net/f1/news/207980/1/h ... mpaign=rss
Η Mercedes επίσης έχει επιβεβαιώσει όσα έχει πει ο Hamilton.
Edit μήπως τελικά δεν είχε τόσο άδικο ο (αδειούχος) Κατσαρός όταν έλεγε κάποτε για το DNA των οδηγών;
-
Mαλιστα.
Ρουφατε τωρα 'τους αφηνουμε να τρεξουν' εκει στην Μercedes.Mεχρι και ο Go for pole μου στειλε pm 'Ειμαστε ολοι με τον Λουη'.
Να δω πως θα το μπαλωσουν επικοινωνιακα αυτο το πραγμα τωρα.
Α,Sillberfeil, τελικα ειναι καλο παιδι ο Νικο;;
Κανει για την ομαδα;
2014 - Formula 1 Shell Belgian Grand Prix