-
...ρε χούγι κι αυτό!..
...να επεμβαίνουν οι αντμιν μόλις πάει να ξεκινήσει το... 'γλέντι'!.. -
Πρωτη δημοσιεση του admin και ηταν για σας...
Οποία τιμη παιδες.
Θα υπαρξουν και mod με αναλογα ονοματα; Ας πουμε Υποπλοιαρχος_Κ12-216 ;
-
Συγγνώμη, η (πιο) νέα διαχείριση διαγράφει posts (ακόμα και του admin? ) χωρίς σήμανση και προειδοποίηση;
Το βαρέλι δεν έχει πάτο...
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Γιατι; Βιαζεσαι Αλμπουλα μου να φυγω;
κάθε άλλο............απολαμβάνω κάθε στιγμή από το οδυνηρό σου ξεβράκωμα shifty:....μάλιστα προς στιγμή πίστεψα ότι θα πραγματοποιήσεις την απειλή σου......και θα χάσω τον προσωπικό μου σαλτιμπάγκο
ακόμα εδώ είσαι;
....πόσες φορές θα μας ξαναποχαιρετήσεις?ρώτα τους αν είναι ή αν παριστάνουν τους μαλάκες.......
Ακριβως επειδη αυτοι δεν ειναι μαλακες, δεν θα ανεχτουν τα ρατσιστικα αποφθεγματα σου, λογος αλλωστε για τον οποιον δεν δεχεσαι να κανουμε τη δοκιμη.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Συγγνώμη, η (πιο) νέα διαχείριση διαγράφει posts (ακόμα και του admin? ) χωρίς σήμανση και προειδοποίηση;Το βαρέλι δεν έχει πάτο...
viewtopic.php?f=11&t=35914&start=2640
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Συγγνώμη, η (πιο) νέα διαχείριση διαγράφει posts (ακόμα και του admin? ) χωρίς σήμανση και προειδοποίηση;
Το βαρέλι δεν έχει πάτο...
viewtopic.php?f=11&t=35914&start=2640
Δεν το ειχα δει αυτο, νομισα οτι σβηστηκαν οι δημοσιευσεις.
Διευκρινιζω οτι η δημοσιευση μου της 5/9/14, 20:41, εγινε τη στιγμη που ειχαν εξαφανιστει, και πριν επανελθουν, οι προηγουμενες δημοσιευσεις.
-
...κι εγώ ο μαμαλάκας καθόμουν κι έβλεπα τον μαύρο της Εθνικής να ψωλοβαράει στο Μουντζομπάσκετ και στα φιλικά προετοιμασίας αντί να μπαίνω εδώ... Τσκτσκ
...ρε συ Αντωνίου, τί βέλης που 'σαι ωρέ...
Προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις είσαι ικανός να κατεβάσεις παντελόνια (αλλουνού) στην (οποιαδήποτε) πλατεία...
(...άντε, για να μην το πάρεις στραβά, εναλλακτικά να το θέσω ως : θύμισε Κρουζ που βγαίνοντας άουτ οφ λάιν κάνει Νίκολσον να παραδεχτεί ότι έδωσε Κόουντ Ρεντ... :ρ )Ρησπέκτ από τη μια - ΑΜΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ το θράσος του θάρρους σου από την άλλη...
(...ή το θάρρος του θράσους σου. Γουατέβα...)Τεσπα πολύ χαρντκόρ λέμε
2014 - Formula 1 Shell Belgian Grand Prix