-
Για τον Lewis: Θα συμφωνήσω ότι μάλλον έχει το μεγαλύτερο πηγαίο ταλέντο απ' όλους. Είναι όμως τόσο (μα τόσο) μαμάκας που δε θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν κλείσει την καριέρα του έχοντας κατακτήσει μόνο τον τίτλο του 2008. Ευκαιρίες είχε, παρά το γεγονός ότι για μια 4ετία είχε να αντιμέτωπίσει το συνδυασμό Vettel - RBR. Η μόνη καλή χρονιά του ήταν το 2012, αλλά ήταν εξαιρετικά άτυχος (η μαλακία, μαλακία όμως: ποιός μπορεί να ξεχάσει ότι είχε ανεβάσει τις τηλεμετρίες στο internet μετα τις κατατακτήριες στο Spa?)
Για τον Raikonen : Δεν περίμενα ότι θα νικήσει τον Alonso, αλλά περίμενα κάτι σαφως καλύτερο. Για να δούμε αν θα καταφέρει κάτι καλύτερο του χρόνου ή θα είναι μια απο τα ίδια.
Για τον Vettel : Ο άνθρωπος που πήρε τα τελευταία 4 πρωταθλήματα, ξαφνικά έγινε απο κουλός ως μέτριος...Το γεγονός ότι σε μια χρονιά που άλλαξαν τα πάντα, έχει κάνει (λόγο μηχανικών προβλημάτων) κάτι λιγότερο απο τα 2/3 των χιλιομέτρων που έχει κάνει ο teamate του (προσμετρώντας δοκιμές, περιόδους ελεύθερων δοκιμών, κατατακτήριες και αγώνες) δεν έχει να λέει κάτι. Βάση των μηχανικών προβλημάτων που του έχουν συμβεί και αυτών που (δεν) έχουν συμβεί στον teamate του, είναι λογική η βαθμολογική διαφορά..Απο εκεί που ήταν απο τους καλύτερους στη διαχείρηση ελαστικών ξαφνικά δεν μπορεί να τα διαχειριστεί.
Ricciardo: Εξαιρετικός. Έχει ευνοηθεί βέβαια απο τις ατυχίες του teamate του και του έχει πάει και η εξέλιξη κάποιων αγώνων. Θα ήθελα να δώ 2 πράγματα ακόμα απ' αυτον : 1) Πως θα διαχειριστεί την ήττα (όταν έρθει) και 2) Αν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις μεγάλης πίεσης (π.χ. ένα τελευταίο αγώνα που θα κρίνεται το πρωτάθλημα)
-
Για τον Αλο δεν θα σχολιασεις τπτ?
-
Ο χρήστης PERIBIN έγραψε:
Βάση των μηχανικών προβλημάτων που του έχουν συμβεί και αυτών που (δεν) έχουν συμβεί στον teamate του, είναι λογική η βαθμολογική διαφορά..Απο εκεί που ήταν απο τους καλύτερους στη διαχείρηση ελαστικών ξαφνικά δεν μπορεί να τα διαχειριστεί.Είχε και τις ατυχίες του ο Ricciardo. Αποκλεισμός στην Αυστραλία και εγκατάλειψη μετά από 1002 προβλήματα στην Μαλαισία. Στις χειμερινές δοκιμές τα ίδια χιλιόμετρα έκαναν, λίγα βέβαια, και η διαφορά είναι στις ελεύθερες δοκιμές.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
@ripper
τα σεξιστικά σχόλια δεν υποδηλώνουν humor.....στην πιο ανώδυνη περίπτωση μπορεί να είναι χοντροκομμένη πλάκα,όταν δε επαναλαμβανόνται συνεχώς και αδιαλείπτως.....μπορεί να είναι και ιατρικώς εκτιμήσιμα για διάγνωση εσωτερικευμένης ομοφοβίας.....
Έπειτα ξέρεις πόση χολή και εμπάθεια μπορεί να βγει υπό τύπον αστειότητας και χιουμοριστικού σχολίου....ιδίως όταν ο αστεϊσμός επαναλαμβάνεται σε κάθε δεύτερο post.....δεν φαντάζεσαιΠαλι τηλεδιαγνωση dottore?
Οταν καθε δευτερο post επαναλαμβανεται ρατσιστικος χαρακτηρισμος (ή μηπως ειναι αστεϊσμος; ), τι υποδηλωνει;
-τον αρτέμη τον ασφαλτόστρωσε ο μαύρος
Στο sector 1 της πίστας, που λόγω της μεγάλης ευθείας του 1km κύριο ρόλο παίζει ο κινητήρας, η ferrari χάνει μόλις 5 δέκατα από τη MB (23,1 o μαύρος 23,6 ο Rai) και ο Ric είναι μόλις ένατος
Με τις ίδιες συνθήκες, αν ο μαύρος μπορέσει και νικήσει το πρωτάθλημα........τρύπα μου τη μύτη.
Α propos χορηγία ξεχορηγία........ ο μαύρος παγκόσμιο τίτλο στα kart δεν είδε ποτέ
Kρίμα πάντως που ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο μαύρος δεν θα οδηγήσει ποτέ για τη scuderia
Mα κοίτα ότι και εγώ το μαύρο θέλω να βλέπω.Το ότι έψησε τα φρένα δεν είναι ατυχία.Είναι ο τρόπος που οδηγεί.
===
Ρε άσε τα κατεβατά και τo blast from the past.....δεν τα διαβάζω έτσι και αλλιώς
ή δεν διαβάζετε τα post μου ή δεν κατέχετε με επάρκεια την ελλληνική.......
Το πρωτο το βρισκω δικαιο. Ο dottore μπορει να μην διαβαζει του συνομιλητες του (δεν χρειαζεται, διαβαζει τις σκεψεις τους ), αλλα απαιτει να τον διαβαζουν ευλαβικα (για το καλο τους, μηπως ξεστραβωθουνε ). Fair enough.
Το δευτερο ομως με πληγωσε. Μετα τα αγγλικα μας (στο Μονακο, που οι ποινες και οι τιμωριες δεν ηταν το ιδιο πραγμα), βρισκει ανεπαρκη και τα ελληνικα μας... Πρεπει μαλλον να αρχισουμε εντατικα ιταλικα, για να τον διαβαζουμε στο πρωτοτυπο, σαν τον Δαντη.πάντα χωρίς να προσβάλω ή να εξυβρίζω κανένα σας.....σε αντίθεση δηλ. με τη συμπεριφορά που μου επεφυλάχθη και έγινε ανεκτή κατά καιρούς εδώ μέσα από κάποια κνώδαλα
Το εχω ξαναπει, αλλα ματαιως περιμενω απαντηση. Δεν μπορεις να κατηγορεις αοριστα και ανωνυμα για κατι τοσο σοβαρο. Ονοματα και quotes, για το ποτε και ποιοι σε εβρισαν, αλλιως αλλος ειναι το κνωδαλο...
-
Σιγα που δεν θα ξαναποσταρες
-
Eυχαριστώ τους ριπερ και άλμπα γιατι κρατάνε την ενότητα ζωντανή σε νεκρές περιόδους
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σιγα που δεν θα ξαναποσταρεςΜα τι παλιοχαρακτήρας.
Αντί να πεις καλώς ήρθε πίσω.
greo το κατά δύναμην.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το εχω ξαναπει, αλλα ματαιως περιμενω απαντηση. Δεν μπορεις να κατηγορεις αοριστα και ανωνυμα για κατι τοσο σοβαρο. Ονοματα και quotes, για το ποτε και ποιοι σε εβρισαν, αλλιως αλλος ειναι το κνωδαλο...
Nα σου κάνω μια ερώτηση;
Αγορι μου εισαι μαλακας ή τον παριστανεις;
....τα περί υποτιθέμενου ρατσισμού τα προσπερνώ...μιας και αυτά που ψελίζεις, λογικώς και επιστημονικώς,ήγουν νομικώς,.....είναι αρλούμπες, οπότε αν ασχοληθώ σοβαρά.... θα σε προσβάλλω άσχημα και δεν έχω καμιά όρεξη
-
Ηλπιζα να βρεις και κατι ακομα, εκτος απο αυτο το οποιο περιμενα. Γιατι δεν βαζεις και την απαντηση σου;
Αγορι μου εισαι μαλακας ή τον παριστανεις;
.......η αλήθεια είναι ότι συνεχίζοντας να σου απαντώ και να σου εξηγώ επί ματαίω εδώ και κάτι σελίδες...είχα αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου και γω για το τι από τα δύο συμβαίνει...........
Τώρα δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ισχύει το πρώτο.......ευχαριστώ για την επιβεβαιώσηBtw, παρακαλω.
Αν θεωρησες υβριστικη την ερωτηση μου, θα μπορουσες να διαμαρτυρηθεις ή να με αναφερεις τοτε. Μπορεις βεβαια και να μην κανεις τιποτα απο αυτα, αλλα να χαρακτηριζεις τον συνομιλητη σου μετα απο καμποσες μερες κνωδαλο ανωνυμα...
Εγω ας πουμε βρισκω ασυγκριτα πιο προσβλητικο το 'δεν διαβαζω αυτα που γραφεις' (αλλα τα σχολιαζω ουτως ή αλλως...). Ή το 'κνωδαλο', σε σχεση με το 'είσαι μαλάκας;' και το λεω (επωνυμως...)....τα περί υποτιθέμενου ρατσισμού τα προσπερνώ
ΠΑΛΙ προσπερνας; Ειναι αστειο το 'μαυρος'; Δεν ειναι ρατσιστικος χαρακτηρισμος; Είναι επιθετικός προσδιορισμός; Είναι χαϊδευτικό; Είναι έπαινος; Ειναι κριτικη για τις πολιτικες του θεσεις; Είναι πλάκα μεταξύ φίλων;
Δωσε τα φωτα σου στο κοινο και στο fan club σου, doctor, κι ας με προσβαλλεις, μικρη η θυσια μου μπροστα στην αναδειξη του μεγαλειου σου.Geo, οταν θα χρειαστώ άνθρωπο να με βοηθά να τηρώ τις υποσχέσεις μου, θα εισαι ο πρωτος που θα ειδοποιήσω. Ειμαι σιγουρος οτι αντιλαμβανεσαι τη διαφορα 'συμμετέχω/δημοσιευω' με 'απαντω επι προσωπικου'. Ο τυπος με χαρακτηριζει (ΑΝΩΝΥΜΑ) κνωδαλο, κατηγορει (ΑΝΩΝΥΜΑ) χρηστες για ομοφοβικα σχολια και δεν απανταει σε καμια ερωτηση (για να μην ριξει το επιπεδο...). Ειπα να βηθησω τον ripper, αν και δεν του χρειαζεται, απεναντι στο fan club, για να μην μας πνιξει η ανοησια, αν δεν σε πειραζει βεβαια.
-
...Δεν ειναι ρατσιστικος χαρακτηρισμος;...Όχι δεν είναι.
Απλά επαναλαμβανόμενο μπορεί να είναι ιατρικώς εκτιμήσιμο για διάγνωση εσωτερικευμένης ξενοφοβίας. -
Ρε παιδια! Μια παρεα ειμαστε
Επισης, τα μαθατε τα νεα ε; Τον Rosberg τον καναν ντα. Δεν θα ξαναπαρει τα παιχνιδια του Lewis.
[Ο οποιος σε ενα ντελυριο συναδελφικης αβροφροσυνης (4TF: εμπλουτιζω το λεξιλογιο μου) δηλωσε 'we have both made mistakes'. Μα τι καλο παιδι...]
-
Αν θεωρησες υβριστικη την ερωτηση μου, θα μπορουσες να διαμαρτυρηθεις ή να με αναφερεις τοτε. Μπορεις βεβαια και να μην κανεις τιποτα απο αυτα, αλλα να χαρακτηριζεις τον συνομιλητη σου μετα απο καμποσες μερες κνωδαλο ανωνυμα...
Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να νιώσεις ότι σε αφορά ......αν πραγματικά είχες την πεποίθηση ότι δεν με εξύβρισες-ίσως τέτοιου είδους 'ερωτήσεις' είναι προσφιλείς στο στενό σου κύκλο-........έσπευσες όμως να τον χρεωθείς μόνος σου με ονοματεπώνυμο .......εγώ δεν σου απέδωσα τίποτα.......ει μη μόνον σου έκανα μια ερώτηση....... αλα kantoniou
A propos...... αφοφούσε και κανά δυο άλλους υβριστές...........οπότε έχεις παρέα........αν σε παρηγορεί αυτό
Εγω ας πουμε βρισκω ασυγκριτα πιο προσβλητικο το 'δεν διαβαζω αυτα που γραφεις' (αλλα τα σχολιαζω ουτως ή αλλως...). Ή το 'κνωδαλο', σε σχεση με το 'είσαι μαλάκας;' και το λεω (επωνυμως...)
Τα standards της ευθιξίας σου ποσώς με απασχολούν αφ'ής στιγμής εσύ τα προκάλεσες .......
Δωσε τα φωτα σου στο κοινο και στο fan club σου..............
.......... απεναντι στο fan club, για να μην μας πνιξει η ανοησια, αν δεν σε πειραζει βεβαια.έξις δευτέρα φύσις..........σου περνά απ το μυαλό ότι ενδέχεται να προσβάλλεις κα να εκμεταλλεύεσαι την ανοχή ......... δυό τριών ανθρώπων που έτυχε να συμφωνήσουν με κάποιες απόψεις μου......λες και είναι τίποτα χαχόλοι, χωρίς άποψη και προσωπικότητα;........ψιλά γράμματα
Μου έφτιαξες καινούργιο συκώτι σήμερα
No hard feelings από την πλευρά μου...........αλλά απάντηση εσύ ειδικά μην ξαναπεριμένεις ό,τι και αν γράψεις.......ό,τι και αν ρωτήσεις -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Απλά επαναλαμβανόμενο μπορεί να είναι ιατρικώς εκτιμήσιμο για διάγνωση εσωτερικευμένης ξενοφοβίας.
πνευματώδες
αν είχα ρατσιστικές προθέσεις ........μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι θα διάνθιζα για ποικιλία τις αναφορές μου στο Luiginio με ένα σώρό άλλες προσφωνήσεις...........από Kunta Kinte......σε ταμ ταμ ταμ........
.......η μαύρη μουσική ή η μαύρη ήπειρος είναι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί NOT -
Ιταλακια-γιαλαντζι, αντε παγαινε να τρολαρεις εκει που σου απαντανε. Εδω εμεις πλακωνομαστε και μονοι μας, δεν χρειαζομαστε εισαγομενα flames για βοηθεια.
-
όταν η προκλητικότητα ωχριά μπροστά στη θρασύτητα ....πρέπει να εξηγούνται και τα αυτονόητα
ο όρος 'μαύρος' (black) έχει τόσο σχέση με το ρατσισμό......όσο ο ήλιος ανατέλει από τη δύση........και το κνώδαλο έχει σχέση με την ευφυία.....οι παρακάτω σύνδεσμοι εντελώς πρόχειρα, για όποιον ενδιαφέρεται να διαπιστώσει ότι στις ίδιες τις χώρες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, ό όρος 'μαύρος' είναι αυτός που οι ίδιοι οι μαύροι υιοθετούν ως προσδιοριστικό τους (δίνοντάς του μια ευρύτερη έννοια,που περιλαμβάνει ως και την την ενότητα απέναντι στο ρατσισμό, όπως στη Βρετανία......ή τον προτιμούν πλέον κατά κόρον σε σχέση με το Afro American,γύρω από τον οποίο έχει ξεσπάσει ένα ατελείωτο debate στις ΗΠΑ).Η δε λέξη μαύρος δεν περιλαμβάνεται στις φράσεις που ως ρατσιστικές δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ή λεξικογραφείται στο ιδίοτυπο λεξικό των δυσφημιστικών εκφράσεων.........
'Surveys show that the majority of black Americans have no preference for 'African American' or 'Black', although they have a slight preference for 'black' in personal settings and 'African American' in more formal settings.
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_people
http://el.wikipedia.org/wiki/Α�% ... E%BF%CE%AF
http://racerelations.about.com/od/under ... oavoid.htm
http://racerelations.about.com/od/diver ... Racist.htm
http://www.cleveland.com/opinion/index. ... _is_a.html
http://www.rsdb.org/race/blacks....... και αδαής λοιπόν
Η παρούσα δημοσίευση λόγω διαπίστωσης της αδήριτης ανάγκης τα αλαλάζοντα κύμβαλα,όταν προκαλούν,όπως μη αντιμετωπίζονται με ανοχή και αδιαφορία........γιατί μετά δεν έχουν άδικο να απαιτούν να αποδέχεσαι να σου απευθύνονται με τον τρόπο που συνηθίζουν σπίτι τους......
over and out...........που λένε και εδώ μέσα
-
Για να δουμε που θα φτασει ολο αυτο...
-
Αλμπουλα μου, τα γνωριζω αυτα, και μαλιστα απο πρωτο χερι.
Ο ορος black πραγματι εχει επικρατησει ως ο πλεον δοκιμος.Εγω ειπα κατι αλλο. Οτι το να αποκαλεις (συστηματικα) τον αλλον 'ο μαυρος' αντι να χρησιμοποιεις το ονομα του, ειναι μειωτικο, προσβλητικο και ρατσιστικο. Αν, ας πουμε, βλεπουμε την εθνικη μπασκετ, και αποκαλεις ολους με το ονομα τους, και τον Αντετοκουμπο 'ο μαυρος', σου φαινεται το ιδιο αθωο; Και πιστευεις οι συγγενεις και φιλοι του θα ενστερνιστουν την αποψη σου;;; Γιατι αν θελεις μπορω να κανονισω προβολη σε ενα sports cafe που συχναζουμε μαζι, να επιβεβαιωσουμε τη θεωρια σου δια της πειραματικης μεθοδου...
Αλλωστε δεν σε ειδα να αποκαλεις π.χ. τον Αλονσο 'ο λατινος' ή τον Κιμι 'ο ξανθος', εχεις μια προτιμηση (αθωα, ειμαι βεβαιος...) και μια εμμονη αποκλειστικα με τον ορο 'μαυρος'. Γιατι συμβαινει αυτο θα κανεις την αυτοδιαγνωση σου και ελπιζω να μας ενημερωσεις. -
Και, για να μην ξεχνιομαστε, επειδη, κατα την προσφιλη σου τακτικη, πετας συνεχεια τη μπαλα στην εξεδρα:
και πάντα χωρίς να προσβάλω ή να εξυβρίζω κανένα σας.....σε αντίθεση δηλ. με τη συμπεριφορά που μου επεφυλάχθη και έγινε ανεκτή κατά καιρούς εδώ μέσα από κάποια κνώδαλαΚοντεψαν να με παρουν τα δακρυα απο τη συμπεριφορα που σου επεφυλαχθη...
Αλλα αποδιδεις εναν βαρυ χαρακτηρισμο, χωρις να προσδιοριζεις σε ποιον, φυσικα.
Περιμενω λοιπον να μας πεις (ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ) ποιοι ειναι τα κνωδαλα.
α. Τους κατονομαζεις, τους δινεις την ευκαιρια, αν θελουν, να απαντησουν και τελος.
β. Αν υπαρχουν και δεν τους κατονομαζεις, εισαι ξεφτιλας.
γ. Αν δεν υπαρχουν, εισαι ψευτης.A propos...... αφοφούσε και κανά δυο άλλους υβριστές.......
Περιμενω να μας πεις (ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ) ποιοι ειναι οι υβριστες σου και ποτε και πως σε εξυβρισαν.
α. Τους κατονομαζεις, τους δινεις την ευκαιρια, αν θελουν, να απαντησουν και τελος.
β. Αν υπαρχουν και δεν τους κατονομαζεις, εισαι ξεφτιλας.
γ. Αν δεν υπαρχουν, εισαι ψευτης.Βρες τελοσπαντων το θαρρος βρε αγορι μου και πες μας ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ: Ποιους εννοουσες;;; Δεν ειναι κακο να παρεις μια φορα την ευθυνη των οσων γραφεις. Αλλιως: τουμπεκι.
Παραδεχομαι οτι βριζεις πιο κυριλε απο το Μ.Ο. (κνωδαλα, αλλαλαζοντα κυμβαλα). Δυστυχως ομως δεν κατονομαζεις ποιους βριζεις, και μετα κρυβεσαι. Αυτο δεν σε κανει λιγοτερο υβριστη, απλως εναν μορφωμενο και δειλο υβριστη...
Τελος σε παρακαλω, ή μαλλον σε προειδοποιω, να μην ξαναναφερεις το σπιτι μου σε δημοσιευση σου.
ΕγραψαΥΓ2: Στο δικο μου κυκλο ρωτω συχνα τους φιλους μου 'Ρε εισαι μαλακας ή τον παριστανεις'; Ποτε ομως δεν αποκαλω τον Μπολτ 'ο μαυρος', χρησιμοποιω το ονομα του. Ζυγισε τα και ξαναελα.
για να σου δειξω οτι αυτο που κανεις εσυ ειναι (με τα δικα μου κριτηρια) βαρυτερο απο αυτο που σε 'εθιξε'(;)
Το τι κανω στο σπιτι μου (=με την την οικογενεια μου) μην τολμησεις να το αναφερεις, υποθεσεις, υπονοησεις ξανα. Γκεγκε; -
Θλιβερέ κωλοτούμπα........που ξέρεις τάχα μου και ποιός είναι ο δόκιμος όρος.......φαίνεται
Ειναι αστειο το 'μαυρος'; Δεν ειναι ρατσιστικος χαρακτηρισμος;ΥΓ1: Εγω και οταν σε κατηγορησα για ρατσιστικο χαρακτηρισμο
ρίξτο τώρα στο ότι είναι άθλια τα ελληνικά σου.......νομίζοντας ότι θα το σώσεις
.....αντί να βάλεις την ουρά στα σκέλια,εξακολουθείς να προσπαθείς να πουλήσεις πνεύμα,αυτή τη φορά παίζοντας με λέξεις και έννοιες,γύρω από τις οποίες έχεις μεσάνυχτα, κάνοντας ένα ελεεινό copy paste,όπου ανάμεσα σε εκαντοντάδες αναφορές μου στο Hamilton,απομόνωσες δέκα που τον έχω αποκαλέσει μαύρο- λέξη μη επιλήψιμη για την ίδια την κοινότητα της μαύρης φυλής-όπως ακριβώς θα ονόμαζα λευκό το μοναδικό εκπρόσωπο της λευκής φυλής που θα έτρεχε ανάμεσα σε 20 μαύρους.........με το βλακώδη σκοπο να μου χρεώσεις ρατσιστική συμπεριφορά...... και πάντα με ύφος που κυμαίνειται ανάμεσα σε επαρχιακό δημοδιδάσκαλο, κινηματογραφικό εισαγγελέα Ζώρα Τσάπελη και συνοικιακό νταήΤο Rai- που του έχω και μεγάλη συμπάθεια- αφήνω αποκλειστικά εσάς να τον ανεβοκατεβάζετε μπεκρή και αλκοολικό
Το κνώδαλο...... και μάλιστα με περικεφαλαία..... αφορούσε καταρχήν εσένα........και αυτό σου αρκεί
το ποιούς άλλους εννοώ δεν σε αφορά.........ούτε φυσικά πρόκειται να δώσω εξηγήσεις σε κάποιον που θεωρώ λασπολόγο και τιποτένιο........
....άλλον κανένα δεν βλέπω να διαμαρτυρήθηκε- και δικαίως..... γιατί δεν έχει χεσμένη τη φωλιά του- ώστε να πιστεύει ότι τον αφορά ο χαρακτηρισμός.πίσω τώρα στο λαγούμι σου
-
καταρχάς και όχι καταρχήν.
2014 - Formula 1 Shell Belgian Grand Prix