-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αρχισε να τον τρολλαρεις.
πες του οτι εχει κι αλλα προβληματα το αμαξι
πχ φρενα
βαλβιδες
εχει περασει καλιμπρα κτλ.Χαχα, και αυτό είναι καλή λύση. Και στο τέλος να του πει 'θα μου κλάσεις τα @@'
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Εγώ θα του έκανα δώρο το ΚΤΕΟ αφού έστω και άθελα τον παραπληροφόρησα. Από εκεί και πέρα, ό,τι λένε οι άλλοι.Το ζητησε αυτο. Ακι ειπα οτι θα παω να το περασω. Δεν πηγα και με πηρε τηλεφωνο παλι.
Το ωραιο ειναι οτι ειχε παει πρωτα σε μαντρες και τα ειδε τα αμαξια ford ka) και δεν του φανηκαν καλα. Μαλλον ακριβα του ειχαν φανει. Και τωρα απο χερι με ελαχιστα χιλιομετρα για την ηλικια του δεν αρεστηκε. -
Δεν γίνεται να μην απαντάς στις κλήσεις του;
-
Περιμένω απάντηση από κασέυ...
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Δεν γίνεται να μην απαντάς στις κλήσεις του;Ειχε διαγραφει η επαφη. Τη να τονκανω μετα απο 6 μηνες?
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Δεν γίνεται να μην απαντάς στις κλήσεις του;+1
Στα κινητά μπορείς να βάλεις μία εφαρμογή για μπλοκάρισμα ανά αριθμό. Όποτε σε παίρνει, θα βγαινει αμέσως ότι μιλάει.
Αν έχει το σταθερό σου (ελπίζω όχι), μπορείς να κάνεις ίσως το ίδιο με FritzBox ή ένα τηλέφωνο Panasonic που έχουν επιλεκτική φραγή κλήσεων. (Googlισε το)
Αν έχει τη διεύθυνσή σου και έρθει να χτυπήσει το κουδούνι σου, .... ε... ξέρω γω; Παίξτο τρελός, ποιος είσαι εσύ, δε σε ξέρω;
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Δεν γίνεται να μην απαντάς στις κλήσεις του;
Ειχε διαγραφει η επαφη. Τη να τονκανω μετα απο 6 μηνες?
Το μεγάλο σου λάθος είναι που κάθεσαι και ασχολείσαι με έναν ηλίθιο.Ξέρεις πλέον το τηλέφωνό του οπότε γειωσέ τον κανονικά.
-
Αυτό το κανουν πολλοι στην Ελλαδα (αγοραζουν κατι νομιζοντας ότι εχουν το δικαιωμα αν παει κατι στραβα να περνουν τηλεφωνο επ απειρον αυτόν που τους το πουλησε για λεφτα πισω κλπ). Επηδει την εχω πατησει επισης δεν πουλαω κατι αν δεν είμαι σιγουρος ότι ο άλλος καταλαβαινει τι αγοραζει. Καλυτερα να εχω την ησυχια μου.
-
Φραγή κλήσεων και άσε τον τύπο να τραγουδάει... Άμα σας παρενοχλεί ακόμα, μήνυση και άσε τα υπόλοιπα στους δικηγόρους.
Και εγώ σήμερα έδωσα ένα αυτοκίνητο με 254κ χλμ, ο τύπος ούτε ήρθε να το δει, έκανε κατάθεση, έκανα τη μεταβίβαση και το πήρε καπάκια. Άμα του μείνει το αμάξι στον δρόμο εγώ θα φταίω δηλαδή?
Στάλθηκε από το LG-E975 μου -
Ουσιαστικά ναι, εσύ θα φταίς.
Το αν έχει δικαίωμα να σε βρίζει μετά στο τηλέφωνο, και να απαιτεί διάφορα, είναι άλλο καπέλο. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Περιμένω απάντηση από κασέυ...με κεισυ χοντραινει το θεμα,και δεν ειναι θεμα αξιο για να το χοντρυνεις.
Εγω θα εκανα αυτο που λεει ο νονος....Εχω ξεχασει να σου πω οτι κατεβηκα 3 φουρκετες στον Δομοκο απο την πλαγιά.Δεν ειχε παρει πολυ το σασι,αλλα επειδη συμφερε περισσοτερο κοψαμε την μουρη και κολλησαμε αλλη γιατι βρηκα τροπετο φθηνο.
Επισης πεστου οτι οταν ηρθε η οδικη για να το φορτωσει απο τη πλαγια στο Δομοκο,οταν μετα απο 40 μετρα καταφεραν και το ανεβασαν στο δρομο σερνωντας το με τον ουρανο,ο μαλακας της οδικης το εβαλε μπροστα χωρις λαδια για να το ανεβασει πανω στην πλατφορμα.Στο τελος καθυσηχασε τον οτι το αυτοκινητο ειναι ενταξει,και ειχες αλλαξει παρα πολλα ανταλλακτικα,οταν ειχε πλυμμηρησει το στενο που το παρκαρεις,και οτι μια φωτια που ειχες παρει στην εθνικη λογω βραχυκυκλωματος απο κασετοφωνο που τοποθετησες μονος σου,ειναι ολα ενταξει μιας και η πλεξουδα επιδιορθωθηκε απο σενα με σχεδιαγραμματα που κατεβασες απο το ιδερνε. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Το Φλεβαρη πουλησαμε το αμαξι της γυναικας μου. Δεκαετιας και βαλε σε ενα τυπο. Ηρθε μας εκανε παζαρια το ειδε ελαχιστα και αφου του ειπαμε οτι δεν χρειαζεται το αμαξι τιποτα διοτι κινηται, για ΚΤΕΟ εχει ενς χρονο ακομη, το πηρε. Καναμε τη μεταβιβαση και την επομενη αρχισαν τα δυσκολα. Το πηγε για σερβις, αλλαξε λαδια διλτρα λαστιχα, αμορτισερ και λαστιχα νομιζω, ρο εκανε καινουργιο δηλαδη. Μας πηρε τηλεφωνο οτι τον κοροιδεψαμε, οτι εδωσε 500 (+1900 αγορα) και οτι εδωσε ενα σωρο λεφτα και μας εβρισε καιντη γυναικα μου εγγυο! Επισης ΚΤΕΟ δεν θυμομασταν καλα και τελικα φερος επρεπε να περασει και οχι του χρονου.
Εν τελη τι επρεπε να του πουμε, να του κοψουμε και ενα 500 αρικο για να το κανει καινουργιο? αυτος δεν επρεπε αν ηθελε να το ψαξει διεξοδικα περισσοτερο? ουτε τα χαρτια ειδε. Αφου βριστηκαμε τελειωσε, προσωρινα το βασανο.
Νομιζεις...
Σημερα, δεκαπενταυγουστο μερα, παιρνει τηλεφωνο τη γυναικα μου και της λεει οτι εμεινε απο μπαταρια και ειμαστε μια οικογενεια απατεωνων και τα λεφτα να τα φαμε στους γιατρους κλπ κλπ
Και σκεφτομαι το εξης, γερος ανθρωπος πανω απο 70 δεν εχει καποιον να τον μαζεψει? η γυναικα του που μες τα λουσα ηταν χαχαχου στην αγορα τωρα σιγονταρει και αυτη.
Μπορουμε να κανουμε κατι δικαστικα?
Εστω να μην μας ενοχλησει ξανα διοτι απο δω και μπρος το αμαξι θα βγαλει και αλλα προβληματα. Θα εχουμε αυτον να μας βριζει μεχρι να πεθανει?λοιπον εγω θα κανω τον δικηγορο του διαβολου, δεν αναφερεις πουθενα αν αυτα που αλλαξε ο παππους ηταν σε αθλια κατασταση ή οχι, αν ηθελαν αλλαγη τοτε τον εχεις κοροιδεψει οταν του ειπες οτι τα αυτοκινητο δεν θελει τιποτα, οπως τον κοροιδεψες οταν του ειπες οτι θα πας να το περασεις κτεο εσυ και τελικα δεν πηγες, οπως και οταν του ειπες οτι περναει κτεο σε 1 χρονο και αυτο περναγε τωρα (και τα 3 μαζι εμενα μου δεινουν ενα δειγμα οχι θετικο) νομικα δεν μπορει να σου κανει τιποτα, ανθρωπινα ομως κοροιδεψες ενα γεροντα που σου εδειξε εμπιστοσυνη.
αν αυτα που αλλαξε ηταν σωστα τοτε γραψε ακυρο για αυτα που εγραψα εκτος απο το οτι τον κοροιδεψες που δεν το περασες κτεο ενω συμφωνησες σε αυτο και βεβαια για το ποτε περναγε τελικα κτεο. -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Το Φλεβαρη πουλησαμε το αμαξι της γυναικας μου. Δεκαετιας και βαλε σε ενα τυπο. Ηρθε μας εκανε παζαρια το ειδε ελαχιστα και αφου του ειπαμε οτι δεν χρειαζεται το αμαξι τιποτα διοτι κινηται, για ΚΤΕΟ εχει ενς χρονο ακομη, το πηρε. Καναμε τη μεταβιβαση και την επομενη αρχισαν τα δυσκολα. Το πηγε για σερβις, αλλαξε λαδια διλτρα λαστιχα, αμορτισερ και λαστιχα νομιζω, ρο εκανε καινουργιο δηλαδη. Μας πηρε τηλεφωνο οτι τον κοροιδεψαμε, οτι εδωσε 500 (+1900 αγορα) και οτι εδωσε ενα σωρο λεφτα και μας εβρισε καιντη γυναικα μου εγγυο! Επισης ΚΤΕΟ δεν θυμομασταν καλα και τελικα φερος επρεπε να περασει και οχι του χρονου.
Εν τελη τι επρεπε να του πουμε, να του κοψουμε και ενα 500 αρικο για να το κανει καινουργιο? αυτος δεν επρεπε αν ηθελε να το ψαξει διεξοδικα περισσοτερο? ουτε τα χαρτια ειδε. Αφου βριστηκαμε τελειωσε, προσωρινα το βασανο.
Νομιζεις...
Σημερα, δεκαπενταυγουστο μερα, παιρνει τηλεφωνο τη γυναικα μου και της λεει οτι εμεινε απο μπαταρια και ειμαστε μια οικογενεια απατεωνων και τα λεφτα να τα φαμε στους γιατρους κλπ κλπ
Και σκεφτομαι το εξης, γερος ανθρωπος πανω απο 70 δεν εχει καποιον να τον μαζεψει? η γυναικα του που μες τα λουσα ηταν χαχαχου στην αγορα τωρα σιγονταρει και αυτη.
Εστω να μην μας ενοχλησει ξανα διοτι απο δω και μπρος το αμαξι θα βγαλει και αλλα προβληματα. Θα εχουμε αυτον να μας βριζει μεχρι να πεθανει?λοιπον εγω θα κανω τον δικηγορο του διαβολου, δεν αναφερεις πουθενα αν αυτα που αλλαξε ο παππους ηταν σε αθλια κατασταση ή οχι, αν ηθελαν αλλαγη τοτε τον εχεις κοροιδεψει οταν του ειπες οτι τα αυτοκινητο δεν θελει τιποτα, οπως τον κοροιδεψες οταν του ειπες οτι θα πας να το περασεις κτεο εσυ και τελικα δεν πηγες, οπως και οταν του ειπες οτι περναει κτεο σε 1 χρονο και αυτο περναγε τωρα (και τα 3 μαζι εμενα μου δεινουν ενα δειγμα οχι θετικο) νομικα δεν μπορει να σου κανει τιποτα, ανθρωπινα ομως κοροιδεψες ενα γεροντα που σου εδειξε εμπιστοσυνη.
αν αυτα που αλλαξε ηταν σωστα τοτε γραψε ακυρο για αυτα που εγραψα εκτος απο το οτι τον κοροιδεψες που δεν το περασες κτεο ενω συμφωνησες σε αυτο και βεβαια για το ποτε περναγε τελικα κτεο.Και αυτός γιατί δεν τα έλεγξε πριν το αγοράσει;
-
ισως γιατι λογο ηλικιας εχει μαθει σε αλλες εποχες που ο λογος του ανδρα ηταν συμβολαιο, τις εχεις προλαβει εσυ αυτες τις εποχες?
-
λοιπον εγω θα κανω τον δικηγορο του διαβολου, δεν αναφερεις πουθενα αν αυτα που αλλαξε ο παππους ηταν σε αθλια κατασταση ή οχι, αν ηθελαν αλλαγη τοτε τον εχεις κοροιδεψει οταν του ειπες οτι τα αυτοκινητο δεν θελει τιποτα, οπως τον κοροιδεψες οταν του ειπες οτι θα πας να το περασεις κτεο εσυ και τελικα δεν πηγες, οπως και οταν του ειπες οτι περναει κτεο σε 1 χρονο και αυτο περναγε τωρα (και τα 3 μαζι εμενα μου δεινουν ενα δειγμα οχι θετικο) νομικα δεν μπορει να σου κανει τιποτα, ανθρωπινα ομως κοροιδεψες ενα γεροντα που σου εδειξε εμπιστοσυνη.
αν αυτα που αλλαξε ηταν σωστα τοτε γραψε ακυρο για αυτα που εγραψα εκτος απο το οτι τον κοροιδεψες που δεν το περασες κτεο ενω συμφωνησες σε αυτο και βεβαια για το ποτε περναγε τελικα κτεο.Μπορεί κατά την κρίση του να ήταν ΟΚ το αυτοκίνητο ενώ κατά τον παππού όχι. Όφειλε να το ελέγξει για να είναι σίγουρος και όχι να εμπιστευτεί κάποιον άγνωστο ο οποίος δεν υπήρχε περίπτωση να του δώσει γραπτά μια ''εγγύηση''.
-
ισως γιατι λογο ηλικιας εχει μαθει σε αλλες εποχες που ο λογος του ανδρα ηταν συμβολαιο, τις εχεις προλαβει εσυ αυτες τις εποχες?Μην αρχίζουμε πάλι με τότες που δεν κλειδώναμε τις πόρτες τα βράδια και δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα.
Έλεος!!!Δεν θεωρεις πιθανό να είναι κάποιος γερόστριμμένος που δεν έχει τι να κάνει και παιδεύει τον κόσμο;Δεν σου έχει τύχει τέτοιος πελάτης;
-
και οι δυο περιπτωσεις μου εχουν τυχει και οι γεροστριμενοι και αυτοι που ψαχνουν θυματα.
δεν ειναι το ιδιο ο λογος του αρσενικου (και ευτυχως που υπαρχουν ακομα τετοιοι) με τις κλειδομενες πορτες, τα λουκανικα κ.τ.λ. αν τα βλεπεις ιδια λυπαμαι. -
και οι δυο περιπτωσεις μου εχουν τυχει και οι γεροστριμενοι και αυτοι που ψαχνουν θυματα.
δεν ειναι το ιδιο ο λογος του αρσενικου (και ευτυχως που υπαρχουν ακομα τετοιοι) με τις κλειδομενες πορτες, τα λουκανικα κ.τ.λ. αν τα βλεπεις ιδια λυπαμαι.Τι σχεση εχει το ένα με το άλλο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μην αρχίζουμε πάλι με τότες που δεν κλειδώναμε τις πόρτες τα βράδια και δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα.
Έλεος!!!Δεν θεωρεις πιθανό να είναι κάποιος γερόστριμμένος που δεν έχει τι να κάνει και παιδεύει τον κόσμο;Δεν σου έχει τύχει τέτοιος πελάτης;
-
Νομιζεις...
αν αυτα που αλλαξε ηταν σωστα τοτε γραψε ακυρο για αυτα που εγραψα εκτος απο το οτι τον κοροιδεψες που δεν το περασες κτεο ενω συμφωνησες σε αυτο και βεβαια για το ποτε περναγε τελικα κτεο.σερβις ηθελε, λαστιχα οχι αμεσα ουτε αμορτισερ. Το αμαξι δεν ειναι σαραβαλο ουτε σε ακινησια. Αλλα θα μπορουσε να τα δεινκαι να μουνπει πχ δες σε λιγο καιρο θελουν αλλαγμα ή δεν μου αρεσουν. Για το ΚΤΕΟ, ειπα οτι θα παω αλλα μετα σκεφτηκα οτι ακουσα τοσα και κυριως η γυναικα μου, θα παω να του κανω χαρη? και αν του ειπα ψεμματα, εγω φταιω που πιαστηκε κοροιδο? δηλαδη αν κατεβαζα χιλιομετρα, αν ελεγα οτι καιει 5λ/100 και οτι εχει τελικη 250' κλπ και το πιστευε, εγω θα εφταιγα παλι? εγω πως κοιταγα οτι αυτοκινητα εψαχνα για αγορα. Και τωρα? να παρει τηλεφωνο και να μουνπει οτι εμεινε απο μπαταρια? μετα απο εξι μηνες? εγω φταιω και γιαυτο?
Ποιο βλακας δεν υπαρχει, που μπλεξαμε.