-
Σκέφτεται ο αδερφός μου να αγοράσει υβριδικό, για οικονομικά χιλιομετρα μιας που κανει μπολικα.
Αφού δεν μπαίνει εκείνος λοιπον σε φόρουμ κτλ, είπα να ανοιξω εγώ ενα θέμα με σκοπό να τον βοηθήσω στην επιλογή του.
Κοιτάει insight, civic και prius. Έχω ρίξει λίγο διάβασμα, έχω δει κάποια υπέρ και κατα του καθενός.
Εσείς ποιο θα αγοραζατε/προτεινατε και γιατί;
Και φυσικά αν υπαρχουν κάτοχοι κάποιων απο αυτά, θα εκτιμουσα ιδιαίτερα την άποψη τους πανω στο αμάξι τους και γιατί διάλεξαν αυτό έναντι κάποιου αλλου υβριδικού.Σας ευχαριστώ εκ μέρους του.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σκέφτεται ο αδερφός μου να αγοράσει υβριδικό, για οικονομικά χιλιομετρα μιας που κανει μπολικα.
Αφού δεν μπαίνει εκείνος λοιπον σε φόρουμ κτλ, είπα να ανοιξω εγώ ενα θέμα με σκοπό να τον βοηθήσω στην επιλογή του.
Κοιτάει insight, civic και prius. Έχω ρίξει λίγο διάβασμα, έχω δει κάποια υπέρ και κατα του καθενός.
Και φυσικά αν υπαρχουν κάτοχοι κάποιων απο αυτά, θα εκτιμουσα ιδιαίτερα την άποψη τους πανω στο αμάξι τους και γιατί διάλεξαν αυτό έναντι κάποιου αλλου υβριδικού.Σας ευχαριστώ εκ μέρους του.
-
-
Τα χιλιόμετρα τα κάνει εντός ή εκτός πόλης;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Το ινσάιτ είναι μετριότατη υλοποίηση και δεν διατίθεται πια, το Σίβικ δεν υπάρχει πλέον ως μοντέλο, το Πρίους είναι το καλύτερο αλλά αλλάζει από του χρόνου. Μάλλον κανένα από τα τρία λοιπόν, αν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η οικονομία και δεν κινείται μόνο σε πόλη, ας κοιτάξει για κανένα μικρομεσαίο πετρέλαιο (ίσως η οικονομικότερη επιλογή σε καινούργιο) ή να δει και τα υπόλοιπα υβρίδια του Τουότα, Γιάρις και Άουρις που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό πάνω στα υποσυστήματα του Πρίους.
Αν μιλάει για μετάχειρο το πράγμα αλλάζει (λίγο) λόγω της σχετικής έλλειψης αρκετών μετάχειρων πετρελαίων στην αγορά, ας κοιτάξει πάλι για κάποιο Τουότα. Ας λάβει υπόψη ότι ένα σετ καινούργιων μπαταριών που θα χρειαστεί κάποια στιγμή κοστίζει περί τα 3 χιλιάρικα, ας κάνει τον κόπο να προσθέσει στην όποια τιμή αυτό του νουμεράκι. -
μιλάμε για μπολικα χιλιομετρα εντος πολης και για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέχρι 7.500-8.000 ευρώ.
Τα Honda έχουν εγγύηση για το υβριδικό συστημα (και τις μπαταρίες) για 8 χρόνια...οπότε ενα μοντελο γύρω στο 2009-2010 τον εξασφάλιζει αρκετά.
Πετρέλαιο του ελεγα κι εγώ, αλλά euro5 (ώστε να κυκλοφορεί νόμιμα αθηνα) δεν υπάρχει κάτι.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγορά υβριδικου-insight/civic/prius?