-
Χιλιοειπωμενο ισως, απλα θα ηθελα την γνωμη σας για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα απο θεμα , χωρων , οδηγικης απολαυσης και καταναλωσης ...
Ειμαι μποροστα σε διλλημα και πρεπει αμεσα να παρω μια αποφαση γιατι θα χαθουν τα αυτοκινητα που εχω στοχευσει ...
BMW 116i Sportline με 17`αρια , με navi , auto 8G , και τον πιο πλουσιο εξοπλισμο που μπορει να εχει αυτο το αυτοκινητο , εκτος απο οροφη , αρχικης τιμης 34.000ευρω , στις 22.500 ευρω με 17κ χλμτρα του 2013
η
Volvo V40 T3 momentum 17`αρια , panorama και ενα αρκετα ικανοποιητικο επιπεδο εξοπλισμου (καμερα οπισθοποριας , city safety κτλ των Volvo) αρχικης τιμης 27.000 ευρω στα 18.500 ευρω με 10κ χλμτρα του 2013
????
Ποιο εχει το καλυτερο πορτμπαγκαζ εν τελει ? το αμαξι θα χρησιμοποιηθει και για ταξιδια με 4μελη οικογενεια ...
Ποιο εχει την καλυτερη/ευκολη μεταπωληση ? γενικα δεν τα κραταω χρονια πολλα , ισως σε 1-2 χρονια το δωσω
Ποιο εχει την καλυτερη καταναλωση σε γενικες γραμμες ?
Ποιο εχει την καλυτερη οδηγικη απολαυση ?εχω διαβασει διθυραμβικα σχολια για το 8G/αυτοματο της 116i (και γενικα της νεας γενιας BMW) τοσο που με προκαλει να το οδηγησω ... δεν θελω να το προσπερασω σαν εμπειρια τοσο ευκολα ..
απο την αλλη το Volvo μου κανει 4000 euro saving , και δεν με αφηνει αδιαφορο σαν συνολο ...
τα φωτα σας Κυριοι ! (παρακαλω μονο για αυτα τα 2 , ειναι στοχευμενη η ερωτηση και η τελικη μου επιλογη)
ευχαριστω ! -
Χιλιοειπωμενο ισως, απλα θα ηθελα την γνωμη σας για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα απο θεμα , χωρων , οδηγικης απολαυσης και καταναλωσης ...
Ειμαι μποροστα σε διλλημα και πρεπει αμεσα να παρω μια αποφαση γιατι θα χαθουν τα αυτοκινητα που εχω στοχευσει ...
BMW 116i Sportline με 17`αρια , με navi , auto 8G , και τον πιο πλουσιο εξοπλισμο που μπορει να εχει αυτο το αυτοκινητο , εκτος απο οροφη , αρχικης τιμης 34.000ευρω , στις 22.500 ευρω με 17κ χλμτρα του 2013
η
Volvo V40 T3 momentum 17`αρια , panorama και ενα αρκετα ικανοποιητικο επιπεδο εξοπλισμου (καμερα οπισθοποριας , city safety κτλ των Volvo) αρχικης τιμης 27.000 ευρω στα 18.500 ευρω με 10κ χλμτρα του 2013
????
Ποιο εχει το καλυτερο πορτμπαγκαζ εν τελει ? το αμαξι θα χρησιμοποιηθει και για ταξιδια με 4μελη οικογενεια ...
Ποιο εχει την καλυτερη/ευκολη μεταπωληση ? γενικα δεν τα κραταω χρονια πολλα , ισως σε 1-2 χρονια το δωσω
Ποιο εχει την καλυτερη οδηγικη απολαυση ?εχω διαβασει διθυραμβικα σχολια για το 8G/αυτοματο της 116i (και γενικα της νεας γενιας BMW) τοσο που με προκαλει να το οδηγησω ... δεν θελω να το προσπερασω σαν εμπειρια τοσο ευκολα ..
απο την αλλη το Volvo μου κανει 4000 euro saving , και δεν με αφηνει αδιαφορο σαν συνολο ...
τα φωτα σας Κυριοι ! (παρακαλω μονο για αυτα τα 2 , ειναι στοχευμενη η ερωτηση και η τελικη μου επιλογη)
ευχαριστω ! -
η
????
ευχαριστω ! -
Το πορτμπαγκαζ του βολβο δεν κάνει για οικογένεια, από την άλλη πλευρά το οκταρι κιβώτιο της 116 είναι από μόνο του λόγος αγοράς.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ την 1 με αυτό το αυτόματο, την ερωτεύτηκα πάντως...
Είναι από μόνο του αρκετό για να πάρει κάποιος την 1.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το αυτόματο της bmw ειναι ολα τα λεφτά...
Επισης το πόρτα μπαγκαζ της ειναι ελαφρώς καλύτερο απο του βολβο.
Απο την άλλη το βολβο ειναι σαφώς πιο refined και προσφέρει καλύτερη ασφάλεια, κάτι που για οικογένεια ειναι πολυ σημαντικό.
Βάζεις κάτω τι σε ενδιαφέρει περισσότερο και αποφασίζεις.
-
Σε κάθε περίπτωση το volvo δεν σου κάνει 4,000 saving πάντως, άμα ψάξεις καλύτερα τα πράγματα. Εμένα σαν concept μου αρέσει συνολικά το βολβο από εκεί και πέρα ο άσος είναι πιο πριμιουμ λόγω μοναδικοτητας κινητήρα, πλαισίου και κίνησης (άσε που μετά την σειρά 2 ίσως είναι η τελευταία φορά που ο άσος είναι πισωκουνα)...... Σύμφωνα με όλα αυτά για εμένα άσος. Τρέχουν για τον άσο προσφορές που βγάζουν μάτι... Εμένα μου κάναν προσφορά πολύ καλό configuration πριν κάνα μήνα 20800 με 5 χρόνια η 60 χιλιάδες χιλιόμετρα δωρεάν σέρβις μαζί με τα λάδια. Αν δεν κάνω λάθος μόνο τα ξένον λειπανε που και μάλλον θα έβαζα
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Συγγνωμη μολις τωρα καταλαβα οτι μιλας για μεταχειρισμενα......κατα συνεπεια ειναι ακυρο οτι γραφω παραπανω μιας και εγω συγκρινω τις δυο diesel καινουργιες εκδοσεις. Γνωμη μου παντα.........οχι τοσα λεφτα για μεταχειρισμενο βενζινης.
-
Παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις σας , ναι για μεταχειρισμένα μιλάω σε κατάσταση βιτρίνας !
Και εμένα το συναίσθημα λέει άσσος η λογική βολβο ... -
BMW το πόρτ παγκάζ του VOLVΟ σαν διακοσμητικό είναι... και οι πίσω χώροι του...
-
Για το πορτ παγκαζ συμφωνώ , πίσω ομως που κάθισα και στα 2 μου φάνηκε πιο άνετο το volvo (1.85 ύψος) !
-
Φίλε μου έχω το volvo εδώ και σχεδόν 2 μήνες. Όταν θέλω να πάω μακρινό ταξίδι, πάω μόνος και στέλνω οικογένεια και αποσκευές με το αεροπλάνο. Επίσης πίσω μια φορά που τόλμησα να μπω, βγήκα σαν αγγλικό σίγμα και έκανα 1.5 εβδομάδα να ισιώσω! Μακριά!!!
-
Τοσο χάλια φίλε ;;;
Με αυτα και με αυτα πλέον έχω πεισθεί να δώσω τα extra 4k και να κινηθώ απο Δευτέρα για τον ασσο , εχει τα πάντα όλα (εκτός απο οροφή ) δεν λείπει κανένας κωδικός (μέχρι και το navi με το DVD την μεγάλη TFT οθόνη με τα 20gb σκληρού δίσκου κλπ ) -
Ήμουν ανάμεσα στα δύο. Μάλιστα εχω αντίστοιχο post λίγο πιο κάτω από το δικό σου, για καινούργιο diesel έκδοση.
Τα οδήγησα και τα δύο και κατέληξα στο volvo.
Αν θέλουμε να μιλάμε για χώρους δεν θα σε ικανοποίησει κανένα από τα δύο. Τώρα αν μερικά λίτρα είναι πλεονέκτημα για κάποιους είναι πολυ οριακή η διαφορά.
Για εμένα περισότερο έπαιξε ρόλο η απαγορευτικη πέμπτη θέση στν bmw παρά το κατατί μεγαλύτερο port baggage.
Η έκδοση της bmw που σκέφτεσαι είναι πολύ πλούσια και δεν θα σε προβληματισει.
Έχοντας οδηγήσει πρώτα το volvo και στην αναμονή για την bmw έλεγα bmw, όταν την οδήγησα μου φάνηκε ξένη για τα γούστα μου.
Στο τέλος τέλος μην ακούσεις κανέναν οδήγησε και τα δύο και πάρε αυτό που θά σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα.
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Τοσο χάλια φίλε ;;;
Με αυτα και με αυτα πλέον έχω πεισθεί να δώσω τα extra 4k και να κινηθώ απο Δευτέρα για τον ασσο , εχει τα πάντα όλα (εκτός απο οροφή ) δεν λείπει κανένας κωδικός (μέχρι και το navi με το DVD την μεγάλη TFT οθόνη με τα 20gb σκληρού δίσκου κλπ )Αν θές δώσε λίγα παραπάνω για την A class
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τοσο χάλια φίλε ;;;
Με αυτα και με αυτα πλέον έχω πεισθεί να δώσω τα extra 4k και να κινηθώ απο Δευτέρα για τον ασσο , εχει τα πάντα όλα (εκτός απο οροφή ) δεν λείπει κανένας κωδικός (μέχρι και το navi με το DVD την μεγάλη TFT οθόνη με τα 20gb σκληρού δίσκου κλπ )Αν θές δώσε λίγα παραπάνω για την A class
Γιατι να παρει χειροτερο αυτοκινητο απο την BMW?
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω ποστ. Πέρα από την υποκειμενική εμφάνιση που ας πούμε το BMW είναι στο 80%σε όλα τα άλλα στις χαμηλές εκδόσεις κινητήρων φαίνεται ότι η BMW προηγείται και μάλιστα άνετα με πρώτο από όλα για εμένα την πίσω κίνηση που είναι μια όμορφη μοναδικότητα που θα σπανίζει πολύ στο μέλλον της κατηγορίας
-
Η Α class εχει απορριφθεί γιατι δεν αρέσει στην σύζυγο , και την θεωρώ λιγο πιο ασθενική σαν αυτοκίνητο στους 1.6 κινητήρες πάντα ...
Εάν έβαζα και στο παιχνίδι απο σπόντα ενα audi sb a3 1.4 tfsi ambition στα ίδια ακριβώς χρήματα με την bmw ?
-
χάρη
-
προφανως αναφερεσαι σε αυτο : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5207737/ και http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5127879/ αυτό.
-
δυστυχως κανενα απο τα δυο δεν νομιζω να σε καλυψει απο θεμα χωρων. για ΟΛΑ τα υπολοιπα και τα δυο είναι εξαιρετικά δίνοντας ένα κλικ περισσοτερη ανεση στο V40 στο ταξιδι και αντιστοιχα ενα κλικ καλυτερο control στην BMW.
-audi δεν θα εβαζα καν στην εξίσωση (κλασσικος Loser εδω και χρόνια)
- εκεί που θα σε παρότρυνα είναι να πας ΜΟΝΟ, είναι σε golf 6 122/160 dsg - εκδοση HIGHLINE.
δλδ :
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3337912/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4257177/είναι ενα αυτοκινητο το οποιο δεν εχει να ζηλεψει ΤΙΠΟΤΕ απο τα παραπανω στο θεμα τεχνολογια, ΕΧΕΙ καλυτερους χωρους στο εσωτερικο του ΚΑΙ πανομοιότυπο χωρο αποσκευων.
ΣΥΝ το γεγονος οτι γλυτωνεις περισσοτερα χρηματα ΧΩΡΙΣ να θυσιάσεις κάτι που προσφερουν τα αλλα δυο. -
-
Μεταχειρισμένο DSG από έμπορο ποπολάρε μου;
Ποτέ και για κανένα λόγο.
Στην συγκεκριμένη BMW το βασικότερο έξτρα λείπει πάντως: το M-pack που την αναβαθμίζει πολύ εξωτερικά.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλώς τον ! Ποςο με ξέρεις ε ;
Ναι για αυτα μιλάω !
Όπως ξέρεις μου αρέσει το ξεχωριστό , έστω και αν στην φάση που βρίσκομαι (2 kids πλέον) πρεπει να κάνω θυσίες !
Να φανταστείς πλέον καβαλάω mcs γιατι απο exige σε tts και μετα στο κενό μου ειχε φανεί πολυ , ετσι επέλεξα τι Mini S για να μην παραιτηθώ τελείως ...
Τώρα πλέον ομως πρεπει να παρθεί και ενα αμαξι για την σύζυγο που ομως θα το καβαλάω εγω στα ταξίδια ( δεν κάνουμε ταξίδια 10ημερου και 500 Κμ) απο και προς Ναυπλιο η Εύβοια .
Καλώς η κακώς λοιπον δεν ψάχνω για τέρας χωρών απλα να μας καλύψει σε ταξιδάκι 3-4 ήμερου μαξ !
Σχετικα με το golf λοιπον θεωρώ πως δεν εχει προσωπικότητα σαν αμαξι , καθε γκολφ ειναι ίδιο με το επόμενο (μέσες άκρες) και έχω ακούσει / διαβάσει ιστορίες Τρομου για το dsg στον 1.4 tsi 160hp .
Αυτός ειναι και ο λόγος που έβγαλα και το q5 απο την εξίσωση τελικα ( τώρα που κολλάει με τα 2 του νηματος μην ρωτάς ) !!!
Ας μείνουμε focused σε αυτα που γράφω λοιπον !!
Bmw F20 116i auto sportline Η Volvo V40 T3 momentum