-
Πόσο επικά είναι αύτα τα ντοκιμαντέρ για τους NBAers! Είδα το μισό χθες και θα δω το υπόλοιπο σήμερα.
επίσης...
Δεν υπάρχει αυτή η φάση για 2.11 παίχτη!
-
Θέλει δουλειά ακόμα ο Giannis και οι άμυνες σε όσα ματς έχω δει στο SL είναι της πλάκας. Επίσης φοβάμαι μην τον κάψει ο Kidd με κάτι χαζές ιδέες που του μπήκανε τελευταία να τον βάλει PG, λόγω της ανεπάρκειας των υπολοίπων που έχει στη θέση
Τα προσόντα του πάντως είναι για επίπεδο Durant
O συμπαίκτης του ο Jabari Parker, αν και πολυδιαφημισμένος, δεν αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής. -
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται ο πάρκερ, δεν έχω δει στατιστικά ακόμα και άλλωστε μικρή σημασία έχουν στο γιουρούσι της summer league, αλλά φαίνεται πολύ δουλεμένος παίχτης στα σημεία, περισσότερο απ'τον Γιάννη ίσως. Απλά ο Γιάννης φαίνεται να έχει περισσότερο potential, ο πάρκερ δεν νομίζω πως έχει τόσο μεγάλα ποσά βελτίωσης μπροστά του. Θα γίνει πολύ καλός παίχτης αναμφίβολα όμως ...
-
Nai, eίναι πολύ καλός στα βασικά, αλλά δεν παίζει σα νο.2 του ντραφτ.
Φαίνεται σα να προσπαθεί, όχι με μεγάλη επιτυχία, να αντιγράψει τον Carmelo.
Ας πούμε ο νο.11, ο Doug McDermott, παίζει πολύ καλύτερα (αυτός κι αν έχει εξαιρετική παιδεία), αν και, λόγω σωματότυπου, έχει χαμηλότερο ταβάνι. -
Στον ΠΑΟΚ ο Κακαρούδης, ανανεώσαν Δέδας-Χαραλαμπίδης για άλλα δύο χρόνια. Ο Χαραλαμπίδης νομίζω ότι είναι η αιτία που δεν έχει καταρρεύσει ακόμα το ισοζύγιο εισφορών-συντάξεων του ΙΚΑ. Θα παίζει μέχρι τα 65 του, ενώ έχει ήδη δύο χρόνια που θεμελίωσε δικαίωμα σύνταξης. Για την ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς Μπόγρη φημολογείται εξωτερικό, ίσως η Κοκκίνου κάνει περιοδεία τύπου Βισσοβανδή. Ο Τσαϊρέλης έχει να φανεί στη γειτονιά μου εβδομάδες, αν και μάλλον μένει.
Φέτος, αν όλα πάνε καλά θα έχουμε την πρώτη κόντρα στα χρονικά πατέρα-γιου προπονητή με τους Μαρκοπουλαίους στο ΠΑΟΚ-Κόροιβος. Ο δε 65χρονος Σούλης υπέγραψε -με φουλ μπόνους, μπράβο στη διοίκηση- για άλλα 5 χρόνια. Έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα στο σπίτι δεν είναι καλά και προτιμάει να πηγαίνει στην προπόνηση.
Για τον Παπ και τους Χιου, προχθές είπε να μη βιαζόμαστε, μανατζαρέικα είναι προς το παρόν τα πράγματα. Άλλη μια φορά θα πω εξαιρετικό παιδί και κρίμα που οι τότε μικροί του Άρη δεν είχαν ακόμα καλύτερη πορεία.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για να κερδισεις Μπαρτζω-Σπανουλη εχει αποδειχθει περιτρανα οτι δεν χρειαζεσαι ουτε προπονητη,ουτε παιχτες.Γιατί κυνηγάτε ΚΑΘΕ παίκτη που φεύγει από τον Παναθηναϊκό τότε δεν ξέρω.
-
Μετα τον Σπανουλη νομιζω δεν πηρε ποτε αλλο παιχτη απο τον ΠΑΟ ο γαυρος,αντιθετα ο ΠΑΟ εχει παρει Σοφο,Βουγιουκα και λυσσαξε με τον Μαντζαρη
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μετα τον Σπανουλη νομιζω δεν πηρε ποτε αλλο παιχτη απο τον ΠΑΟ ο γαυρος,αντιθετα ο ΠΑΟ εχει παρει Σοφο,Βουγιουκα και λυσσαξε με τον ΜαντζαρηΟλόκληρη πρόταση χωρίς ούτε ένα σωστό Τον Περπέρογλου τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι μάλλον, τον Μάντζαρη δεν τον έχει πάρει, ενώ Σόφο και Βουγιούκας ήρθαν από άλλες ομάδες...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μετα τον Σπανουλη νομιζω δεν πηρε ποτε αλλο παιχτη απο τον ΠΑΟ ο γαυρος,αντιθετα ο ΠΑΟ εχει παρει Σοφο,Βουγιουκα και λυσσαξε με τον ΜαντζαρηΣπανακοπιτούλης;
(Λεμπρόν) Περπέρογλου;
Σερπατίνας;
Πρόταση σε Καϊμακόγλου;
Πρόταση σε Μάκημπράμο;Θυμάμαι και γελάω όταν είχατε πάρει τον Σπανούλη που ξερογλυφόσασταν και ο Κοκίστ ειχε γίνει Μάικ Μπατίστ.
ΥΓ: γράφω και πώς τους λέγατε στις πράσινες μέρες τους.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Πρόταση σε Μάκημπράμο;
.
Νομίζω ότι πρόταση του έγινε πριν πάει στον ΠΑΟ
-
Και πριν και τωρα μιλαει παλι με ΟΣΦΠ
Eιναι στο στυλ που θελει ο Μπαρτζω,δεν βαζει βολες
Ειχε 60-68% στην euroleague,καλο ποσοστο για..σεντερ
Στους σεντερ βεβαια ο Μπαρτζω θελει απο 40% και κατω για να βαλει τζιφρα -
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/ektos_ethnikhs_o_koyfos.2931838.html
Αυτό το μαλακισμένο γιατί εξακολουθούμε και το παρακαλάμε? Αφού δεν γουστάρει το παιδί. Με το ζόρι?
-
Τόσα λεφτά πλήρωσε ο Βασιλακόπουλος ( ) για τη συμμετοχή. Να πάνε χαμένα;
-
Και ακομα δεν ξερουμε τι παιζει με τον Αντετοέτσι,εγω δεν τον εχω για σιγουρο ουτε τον θεωρω ετοιμο παιχταρα.
Ο Καλαθης πιστευω θα ερθει γιατι εχει αναγκη να παιξει τωρα που ειναι τιμωρημενος στο ΝΒΑ αλλιως καθε αλλο παρα σιγουρος θα ηταν και τουτος.
Το θεμα ειναι οτι οταν ο Περπερογλου και ο Σπανουλης δινουν πρωτοι το σημα υποχωρησης,μετα τι περιμενεις απο τους ευκαιριακους μισθοφορους;
Ο Βασιλακο αντι να πιεζει να συμμετασχουμε επρεπε να αναρωτηθει πρωτα με ποιους θα παει στον πολεμο. -
πήραν παιχταρά οι βάζελοι στη ρακέτα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/ektos_ethnikhs_o_koyfos.2931838.htmlΑυτό το μαλακισμένο γιατί εξακολουθούμε και το παρακαλάμε? Αφού δεν γουστάρει το παιδί. Με το ζόρι?
Η αρνητική του απόφασή δεν με αιφνιδίασε καθόλου, μα καθόλου λέμε.
Όταν είχε έρθει στην εθνική πριν 4-5 χρόνια , έφαγε το λούκι της προετοιμασίας και για ευχαριστώ πήρε-δεν πήρε 10 λεπτά συνολικής συμμετοχής. Σε κάποιο φιλικό; έκανε ένα λάθος στο παιχνίδι και ο προπονητής τον έβγαλε αμέσως , με άκομψο τρόπο όμως, και γενικά είδα να του φέρονται απαξιωτικά έως προσβλητικά. Ήμουν σίγουρος οτι την επόμενη φορά θα το σκεφτόταν πολύ να ξανάρθει. -
Ωραια λογικη..ποιος ο Κουφος.
Δηλαδη ο Φωτσης περσυ τι επρεπε να κανει ρε mousate? -
Τους πιτσιρικάδες ο Πεδουλάκης με τον Μπαρτζώκα τους προπονούν? Μόνο 3ποντο. Τίποτα άλλο.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ωραια λογικη..ποιος ο Κουφος.
Δηλαδη ο Φωτσης περσυ τι επρεπε να κανει ρε mousate?Αυτό που έκανε. Να επικαλεστεί τραυματισμό και να μην πάει.
-
Θυμόμουν το 2009 ( για τον Κουφό)
http://archive.fiba.com/pages/eng/fa/pl ... index.htmlΑλλά το 2011 ήρθε και έπαιξε κάμποσο.
http://archive.fiba.com/pages/eng/fa/pl ... index.html
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)