-
INFO
Race Date: 22 Jun 2014
First Grand Prix: 1964
Number of Laps: 71
Circuit Length: 4.326 km
Race Distance: 307.020 km
Lap Record: 1'08.337 - M. Schumacher (2003)Time table
Greek TimeFri 20 June 2014
Practice 1 11:00 - 12:30
Practice 2 15:00 - 16:30
Sat 21 June 2014
Practice 3 12:00 - 13:00
Qualifying 15:00
Sun 22 June 2014
Race 15:00Tyres
Austria - supersoft, soft
Onboards
Δεν ειναι ολος onboard αλλα ειναι ο γυρος που μου εχει μεινει πιο πολυ απο την ΑυστριαΣτο 0:21
Schumi 2002
Montoya 2001
Και ενα περιστατικο που απο τυχη δεν ειχαμε σοβαρο τραυματισμο...Ο αγαπημενος του greo πρωταγωνιστης!!!
Στην εδρα των ταυρων ο αγωνας αυτος..Επιστροφη στην Αυστρια μετα απο 11 χρονια.!
Προσωπικα μου αρεσει η πιστα!!
Λετε στην Remus να εχουμε μπαμ Ροσμπεργκ-Λουη οπως εκαναν τα παιδια στην Μακλαρεν το 1999???Καλο αγωνα!!
-
INFO
Sat 21 June 2014
Sun 22 June 2014
Onboards
Δεν ειναι ολος onboard αλλα ειναι ο γυρος που μου εχει μεινει πιο πολυ απο την ΑυστριαΣτο 0:21
Schumi 2002
Montoya 2001
Και ενα περιστατικο που απο τυχη δεν ειχαμε σοβαρο τραυματισμο...Ο αγαπημενος του greo πρωταγωνιστης!!!
Στην εδρα των ταυρων ο αγωνας αυτος..Επιστροφη στην Αυστρια μετα απο 11 χρονια.!
Λετε στην Remus να εχουμε μπαμ Ροσμπεργκ-Λουη οπως εκαναν τα παιδια στην Μακλαρεν το 1999???Καλο αγωνα!!
-
INFO
Sat 21 June 2014
Sun 22 June 2014
Onboards
Schumi 2002
Montoya 2001
-
Δε βλέπω χιουμοριστική επιλογή στην ψηφοφορία και δε μου αρέσει :X
Λόγω κλίματος υπάρχει και η πιθανότητα βροχής...
-
Επιτέλους Α1 Ring!!!
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Δε βλέπω χιουμοριστική επιλογή στην ψηφοφορία και δε μου αρέσει :XΔεν νομιζες οτι ξεχασα τον Rosberg?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν νομιζες οτι ξεχασα τον Rosberg?
Ούτε που το παρατήρησα
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν νομιζες οτι ξεχασα τον Rosberg?
Ξέχασες αυτόν που θα κερδίσει.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Onboards
Δεν ειναι ολος onboard αλλα ειναι ο γυρος που μου εχει μεινει πιο πολυ απο την Αυστρια
Στο 0:21Θυμάμαι σαν χθες τις ανεξάντλητες συζητήσεις για το αν το ήθελε και το προκάλεσε ο μέγας ή απλά του έτυχε/γλύστρισε στο όριο. Και επί της κίνησης εκείνης το ακόμα πιο δύσκολο ερώτημα, αν τελικά κέρδισε ή έχασε χρόνο. Όρεξη που είχαμε τότε!
-
Πω 1999 τι μου θυμισες τωρα! Πρεπει να ημουν σε ενα φεστιβαλ, μαθητης κι ετρεχα να προλαβω να δω τον αγωνα κ τον πετυχα προς τα μεσα κι αναρωτιωμουν τι εγινε με τις McLaren.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Onboards
Δεν ειναι ολος onboard αλλα ειναι ο γυρος που μου εχει μεινει πιο πολυ απο την Αυστρια
Στο 0:21Θυμάμαι σαν χθες τις ανεξάντλητες συζητήσεις για το αν το ήθελε και το προκάλεσε ο μέγας ή απλά του έτυχε/γλύστρισε στο όριο. Και επί της κίνησης εκείνης το ακόμα πιο δύσκολο ερώτημα, αν τελικά κέρδισε ή έχασε χρόνο. Όρεξη που είχαμε τότε!
Και η επική ατάκα ΤΠ ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα το είχε δοκιμάσει αυτό σε κάποιο FP και το έκανε εσκεμένα στα quals...
-
Εγω ημουν με εξοδο στο Κιλκις..Την επομενη απολυομουν απο φανταρος!!!!26/07/1999
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Και η επική ατάκα ΤΠ ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα το είχε δοκιμάσει αυτό σε κάποιο FP και το έκανε εσκεμένα στα quals...
Ακόμα το θυμάμαι αυτό!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
χαχα ναι ναι! Σύμφωνα με τον Τάκαρο, κέρδισε χρόνο με τις πάντες!
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
χαχα ναι ναι! Σύμφωνα με τον Τάκαρο, κέρδισε χρόνο με τις πάντες!
Αυτό που θυμάμαι ακόμα πιο έντονα ήταν τα μαλλιά που μου έπεφταν όταν διάβαζα τους ειδικούς του φόρουμ να συμφνωνούν με τον τιτανοτεράστιο.
-
Tobias Grüner F1 @tgruener
FIA tries to improve #F1 show. Rosberg & Kimi to run with titanium skid blocks in practice to create sparks! AMuS: http://ams.to/Dz -
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Tobias Grüner F1 @tgruener
FIA tries to improve #F1 show. Rosberg & Kimi to run with titanium skid blocks in practice to create sparks! AMuS: http://ams.to/DzΕΛΕΟΣ
-
Και φλογοβόλο και πυραύλους!!!
-
τι βλακείες είναι αυτα;
Αυτο που θα μπορουσαν να κανουν, στα πλαίσια ενός γενικοτερου ανασχεδιασμου είναι να καταργήσουν τα skid blocks και να φέρουν ξανα τα μονοθέσια να σέρνονται. Ταυτόχρονα, ας μείωναν δραστικά τα στοιχεια των εμπρος και πίσω αεροτομών.
-
Τόσο ο Νίκο όσο και ο Λιούις ανέφεραν την πίστα με το όνομα A1-Ring. O Νίκο μάλιστα είπε πως είναι σαν να είναι στην Γερμανία. Σίγουρα δε θα πολύ άρεσε στους Αυστριακούς αυτό!
2014 - Formula 1 Grosser Preis Von Österreich-Spielberg