-
Φυσικα και ειναι το Ζ πιο νευρικο απο το cbr 600 f4 .Οπως πολυ πιο νευρικα ειναι τα μηχανακια που λετε. Τωρα το αν θα παθω πλακα αν τα οδηγησω συμφωνω.
Μεχρι τα 200 μετρα ομως! -
Moυ ρθαν τα τακάκια και επειδη ο συνάδελφος επρεπε οπωσήποτε να αλλάξει λέω κι εγώ δε γαμιέται και τα άλλαξα
Νταξ, καμία σχέση το φρένο με πριν, κόντεψα να κάνω endo στο πρώτο φανάρι
Κατανάλωση μετά απο 5k km 5-6L/100
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Moυ ρθαν τα τακάκια και επειδη ο συνάδελφος επρεπε οπωσήποτε να αλλάξει λέω κι εγώ δε γαμιέται και τα άλλαξαΝταξ, καμία σχέση το φρένο με πριν, κόντεψα να κάνω endo στο πρώτο φανάρι
Κατανάλωση μετά απο 5k km** 5-6L/100**
Δεν το έχεις μάθει ακόμα, κάτσε να το μάθεις να μας πεις μετά για κατανάλωση
-
Ακριβώς τα ίδια άκουσα σήμερα μετά τη βόλτα.
Βασικά έχω ανεβεί 1 λίτρο απ όταν το πήρα -
Μλκ, σοβαρέψου, μην παίρνεις θάρρος ακόμη.
-
Είμαι πολύ σοβαρός, δε κυκλοφορώ σα κάτι κάγκουρες χωρις γάντια και μπουφάν
άσχετο, έβαλα το αμάξι μπροστά μετά από σχεδόν δυο μήνες και το έκανα μια γύρα μη ξεμείνει απο μπαταρία, τι ΜΑΟΥΝΑ θεε μου
Δε παιζει να το ξαναοδηγήσω -
Είμαι πολύ σοβαρός, δε κυκλοφορώ σα κάτι κάγκουρες χωρις γάντια και μπουφάνάσχετο, έβαλα το αμάξι μπροστά μετά από σχεδόν δυο μήνες και το έκανα μια γύρα μη ξεμείνει απο μπαταρία, τι ΜΑΟΥΝΑ θεε μου
Δε παιζει να το ξαναοδηγήσωΚι εγώ έτσι κυκλοφορώ ρε @@ρα, απλά μια φορά έβγαλα το μπουφάν γιατί γκάνιαξα (sic) από την ζέστη. Στην Ολλανδία δεν έχετε τέτοια προβλήματα!
-
Φέτος παίζει να χουμε περισσότερες ζέστες απο σας, τόσο ιδρώτα ούτε στη σάουνα δεν έχω ρίξει
-
Φέτος παίζει να χουμε περισσότερες ζέστες απο σας, τόσο ιδρώτα ούτε στη σάουνα δεν έχω ρίξειΚαλά, τραγούδα... Εδώ δεν είναι Λευκάδα ούτε Γιάννενα, ναι; Έχει τα 30άρια του, κανονικά και με το νόμο!
-
35 και 85% υγρασία το σκ
-
35 και 85% υγρασία το σκΟΚ, αλλά πάρε και καμία ομπρέλα να την έχεις στην μπαγκαζιέρα καλού κακού...
-
η Χόντα είναι έτη φωτος μπροστά
1999 πρωτοεμφάνισε το start 'n stop
-
+χειρουργικη ακριβεια
-
όντως δουλεύει τελεια
ΧΟΝΤΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΠΕΑΣ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ
-
-
- απο πισω λορδος με s2 DIESEL
-