-
Καλησπέρα
-
Καλησπέρα
-
Καλησπέρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ΚαλησπέραΩπ σιδεροκέφαλος...πολύ ωραίο εργαλείο, παιδικός έρωτας
-
Σιδεροκεφαλος και πάντα όρθιος. Ωραίο μηχανάκι.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λογικα πρεπει να το πηρες πολυ φθηνα, αν ειναι το τελευταιο με καρμπυρατερ.
-
Με τριβέλιζε εδώ και καιρό η ιδέα, στην καινούργια δουλειά παίζει τρελό μποτιλιάρισμο το γυρισμό, είναι και ο συνάδελφος τρελαμένος moto (έχει 3 honda και 2 ducati ), ε έγινε η ζημιά.
Είναι ψεκαστό, το πρώτο μου φαίνεται?14.000km του 99. 3500€ με εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια, κλειδαριά, βαλιτζάκι πίσω).
Είναι κουκλάκι
-
14.000 χιλιόμετρα σε 15 χρόνια; Το πήρες απο έμπορο; Αν ναι,πές απο ποιόν γιατί κάτι μου έρχεται στο μυαλό...
-
:metalo:
Με τριβέλιζε εδώ και καιρό η ιδέα, στην καινούργια δουλειά παίζει τρελό μποτιλιάρισμο το γυρισμό, είναι και ο συνάδελφος τρελαμένος moto (έχει 3 honda και 2 ducati ), ε έγινε η ζημιά.
Είναι ψεκαστό, το πρώτο μου φαίνεται?14.000km του 99. 3500€ με εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια, κλειδαριά, βαλιτζάκι πίσω).
Είναι κουκλάκι
Είναι πράγματι κουκλάκι...
Είναι το cbr600f4 και είναι το πρώτο με αλουμινένιο πλαίσιο αλλά με καρμπυρατέρ (το επόμενο, cbr600f4i έχει τα διπλά φανάρια μπρος).Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος, ντρίφτη!
-
Να σαι καλα διγέτιε Θα σας ζαλίσω τώρα λίγο απ ό,τι καταλαβαίνετε
Ο χρήστης RFVC έγραψε:
14.000 χιλιόμετρα σε 15 χρόνια; Το πήρες απο έμπορο; Αν ναι,πές απο ποιόν γιατί κάτι μου έρχεται στο μυαλό...Oλλανδία είμαι
-
καλοριζικο και παντα ορθιος Παναγιωτη!
εχεις εμπειρια απο μηχανη?
-
Εχω οδηγήσει λίγο μηχανή (και πολύ παπι), αλλά οχι, δεν 'ξέρω' να οδηγάω σωστά. Είναι στο πρόγραμμα σχολή οδήγησης σε πίστα
-
ωραιος!
-
Eνταξ ρε παιδιά, δεν είμαι και κουπέας
-
Eνταξ ρε παιδιά, δεν είμαι και κουπέας -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Eνταξ ρε παιδιά, δεν είμαι και κουπέας
-
Εχω οδηγήσει λίγο μηχανή (και πολύ παπι), αλλά οχι, δεν 'ξέρω' να οδηγάω σωστά. Είναι στο πρόγραμμα σχολή οδήγησης σε πίσταΨήσε εκδρομή και CSS ένα ΣΚ στο Silverstone
http://www.superbikeschool.co.uk/schedule.php
από 409 λιριά
-
Ωραιος! Μπαινεις και με το δικο σου μεσα αν καταλαβα καλα? Εχει και κατι ωραια στο assen ( αν ειμαι εδω θα παω για british SB τελος του μηνα).
Θελω προς το παρον να την συνηθισω, μαλλον απο φθινοπωρο θα γινει, οταν θα μπουν και τα φρεσκα λαστιχακια.
Djet, κανα μανουαλι για συντηρηση παιζει?
-
Ωραιος! Μπαινεις και με το δικο σου μεσα αν καταλαβα καλα? Εχει και κατι ωραια στο assen ( αν ειμαι εδω θα παω για british SB τελος του μηνα).Θελω προς το παρον να την συνηθισω, μαλλον απο φθινοπωρο θα γινει, οταν θα μπουν και τα φρεσκα λαστιχακια.
Djet, κανα μανουαλι για συντηρηση παιζει?
Όσο πιο νωρίς πάντως τόσο πιο καλά, θα την ευχαριστηθείς από την πρώτη στιγμή ++ ότι ο καιρός θα είναι ένα θέμα το φθινόπωρο.
Λαστιχάκι Metzeler M7 RR
-
Φανταζομαι ειναι οκ για αρχαριους για να το λες αυτο. Πρεπει να την συνηθισω παντως, οδηγαω σφιγμενος.
ποναει ολο μου το σωμα απ το σκ
Από τη μαούνα στο κρις-κραφτ [Διάσπαση]