-
Τιμονι ORECA Βαθυ 35cm τριακτινο σε υπεραριστη κατασταση μαυρο αγορασμενο 13 Αυγουστου '13 με κωνο ΜΟΜΟ για ολα τα clio I, II (incl. RS) εχει και την 'παρακαμψη' για τον αεροσακο καθως και καπακι κορνας που δεν εχω ποτε βαλει επανω. Μαζι δινεται και ο Αποστατης χρωματος μαυρου(δεν ειναι ηλεκτροστατικη αλλα βαφη με Plastidip) 13cm 7075
τιμη 120 ευρω ολα μαζι πακετο
-
Τιμονι ORECA Βαθυ 35cm τριακτινο σε υπεραριστη κατασταση μαυρο αγορασμενο 13 Αυγουστου '13 με κωνο ΜΟΜΟ για ολα τα clio I, II (incl. RS) εχει και την 'παρακαμψη' για τον αεροσακο καθως και καπακι κορνας που δεν εχω ποτε βαλει επανω. Μαζι δινεται και ο Αποστατης χρωματος μαυρου(δεν ειναι ηλεκτροστατικη αλλα βαφη με Plastidip) 13cm 7075
-
-
Μονο το τιμονι , ποσο;;;
-
καταλαβαινεις πως η προτιμηση μου ειναι να φυγουν ολα μαζι καθως δεν υπαρχει πια το αμαξι και ο κωνος θα μεινει! αλλα αν σε ενδιαφερει τιμονι και αποστατης 100ευρω.
-
ευχαριστω πολυ λουκετο!τα πραγματα μολις δοθηκαν!!!
ORECA Τιμονι Τριακτινο Βαθυ 35cm + Κωνος + Αποστατης