-
Γεια σε όλους.
Πέρσι τον Μάρτιο (2013) ο πατέρας μου είχε δώσει το παλιό του αυτοκίνητο για απόσυρση και αγόρασε ένα καινούριο (hyundai). Η απόσυρση έγινε μέσω της αντιπροσωπείας.
Τώρα, που ήρθε η ώρα της φορολογικής δήλωσης για το έτος 2013,ο λογιστής του ζήτησε ένα χαρτί που του είχαν δώσει, λέει, για την απόσυρση. Αυτό το χαρτί, ή το έχει χάσει ή δεν το πήρε καν.
Ξέρετε μήπως τί παίζει; Αν ρωτήσει την αντιπροσωπεία, γιατί αυτοί τα κανόνισαν όλα, θα έχουν κάποιο αντίγραφο;
Ευχαριστώ
-
Γεια σε όλους.
Πέρσι τον Μάρτιο (2013) ο πατέρας μου είχε δώσει το παλιό του αυτοκίνητο για απόσυρση και αγόρασε ένα καινούριο (hyundai). Η απόσυρση έγινε μέσω της αντιπροσωπείας.
Τώρα, που ήρθε η ώρα της φορολογικής δήλωσης για το έτος 2013,ο λογιστής του ζήτησε ένα χαρτί που του είχαν δώσει, λέει, για την απόσυρση. Αυτό το χαρτί, ή το έχει χάσει ή δεν το πήρε καν.
Ξέρετε μήπως τί παίζει; Αν ρωτήσει την αντιπροσωπεία, γιατί αυτοί τα κανόνισαν όλα, θα έχουν κάποιο αντίγραφο;
Ευχαριστώ
-
Γεια σε όλους.
Ευχαριστώ
-
Βρέθηκε λύση. Απαντώ μήπως και το χρειαστεί κάποιος άλλος.
Τελικά πήγα στην αντιπροσωπεία οι οποίοι ήρθαν σε επικοινωνία με την εταιρία απόσυρσης. Θα μου στείλουν μια φωτοτυπία της απόδειξης σε μία εβδομάδα.
Case is closed
-
αφου το υπουργειο βαζει στο taxisnet ακριβως τους μηνες που ειχες στην κατοχη σου το αυτοκινητο,ο λογιστης τι το ηθελε το χαρτι της αποσυρσης?
αν το ειχες 5 μηνες στο 2013 και μετα το απεσυρες,5 μηνες θα στο εμφανισει απο μονο του το Taxisnet.
Χαρτί απόσυρσης και φορολογική δήλωση