-
Διακρινω μια κινητικοτητα οσον αφορα τα Yaucht, ελικοπτερα, supercars και Private jets...
Εμφανη σημαδια δηλαδη της οικονομικης ανθισης στη χωρα μας, πραγμα το οποιο με κανει αισιοδοξο για την επενδυση που σκεφτομαι να κανω.Θελω να αγορασω ενα διαστημικο λεοφωρειο, αφου σιγουρα ολοι οι φραγκατοι θα γουσταρουν και μια βολτα στον Αρη, στον Κρονο, στη Σεληνη κλπ πλανητες του ηλιακου μας συστηματος.
Θα προτιμουσα καποιο που να 'χει απαραιτητως δυνατο εργοστασιακο ηχοσυστημα, αφου σε περιπτωση cruising ή χαλαρης περιστροφης σε τροχια γυρω απο τη γη θα οργανωνω παρτυ με ουζα (τσιπουρα, μπυρες αλλα και ρετσινες αναλογως).
Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Διακρινω μια κινητικοτητα οσον αφορα τα Yaucht, ελικοπτερα, supercars και Private jets...
Εμφανη σημαδια δηλαδη της οικονομικης ανθισης στη χωρα μας, πραγμα το οποιο με κανει αισιοδοξο για την επενδυση που σκεφτομαι να κανω.Θελω να αγορασω ενα διαστημικο λεοφωρειο, αφου σιγουρα ολοι οι φραγκατοι θα γουσταρουν και μια βολτα στον Αρη, στον Κρονο, στη Σεληνη κλπ πλανητες του ηλιακου μας συστηματος.
Θα προτιμουσα καποιο που να 'χει απαραιτητως δυνατο εργοστασιακο ηχοσυστημα, αφου σε περιπτωση cruising ή χαλαρης περιστροφης σε τροχια γυρω απο τη γη θα οργανωνω παρτυ με ουζα (τσιπουρα, μπυρες αλλα και ρετσινες αναλογως).
Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Κανε λίγο υπομονή, ο Seismic σχεδιάζει κατι!
-
Τί είναι το λεοφωρειο;
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Τί είναι το λεοφωρειο;Το έγραψε επίτηδες λαθος για να μπερδέψει τα bots που scannάρουν το φόρουμ, ετσι ωστε να μην του κλέψει ο sv2 την ιδεα.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Τί είναι το λεοφωρειο;Ορθογραφικο λαθος.
-
Μπορεί να πουλάνε και κανένα στο car.gr για ψάξτε εκεί.
-
Εγώ πάντως διαστημικό λεωφορείο μετάχειρο, δεν θα έπαιρνα, είδες τι έγινε με τα Chalenger και Discovery.
Δεν είναι Porsche να το πάρεις δεύτερο χέρι, θέλει προσοχή!
-
Αμερικάνικη ποιότητα
-
Ποιό είναι το budget σου;....
-
Κάτι σε Buran θα σε ενδιέφερε; Είναι για σένα ή θα το οδηγεί και κάποιος άλλος;
-
Μαξιμουμ, στα 4 δις. Αντε και 4,2 εαν υπαρχει κατι εξαιρετικο...
Εγω θα το οδηγαω αν και προσφατα πηρα διπλωμα, με ζορισαν λιγο οι ερωτησεις για την προτεραιοτητα και ακομα δεν τα 'χω καταλαβει ιδιαιτερα αλλα δε γαμεις υπαρχει και Nose up/down ..
-
Θα το παιρνει και η κορη φανταζομαι...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Πουλάω το δικό μου. Θέλει μερικά μερεμέτια, αλλά καίει λίγο και έχει ικανοποιητικούς χώρους. Το ζητάνε κι αλλοι, λίγο γρήγορα αν έχεις την καλοσύνη θα χαρώ να το δώσω σε έλληνα. Εχω και φορτωμένους χάρτες με ΡΟΙ σε Κρόνο, Δία και νέφος του Οορτ, τους αφήνω δώρο
-
Μετατροπή σε αέριο γίνεται;
-
Γιατι δε παίρνεις Διαστημικο Ταξι;;;;;;
-
βγηκε σε δημοπρασια ενα ρωσικο και με τις στολες μαζυ... μια χαρα για κλασσικο οχημα το βλεπω..
-
Greo, η προσφορα σου μου αρεσε!!! HID έχει φορεμενα ???
Ηχοσυστημα οπως ειπα με ενδιαφερει να εχει εργοστασιακο και πολυ καλο μαλιστα, γιατι δε θελω να μπλεκω με ηλεκτρολογικα στον Τακη στο ηλεκτρολογειο του... ηδη εχει πολυ καλωδιο εκει μεσα!!
-
Βγάζει και ιστορικές πινακίδες ufolpa, γλιτώνεις και τα τέλη.
Υπάρχει πάντως ήδη ανοιγμένο (σαν κονσέρβα) θέμα για διαστημικά λεωφορεία και γαλαρίες..ε γαλαξίες, πίπες κοινωνικής συμπεριφοράς, γυναίκες - άνδρες.
Αγορα διαστημικου λεωφορειου