-
@vagkirk said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Δοκιμές παθητικής ασφάλειας έχουνε γίνει πρόσφατα λόγω facelift ή ισχύουν του προ-facelift ;
To είχα γράψει και πιο πριν. Το αρχικό rating του 2013 έχει λήξει από το 2020. Ίσως γλυτώνει τον επανέλεγχο λόγω χαμηλού μεριδίου αγοράς.
https://www.euroncap.com/en/results/suzuki/sx4/8891
Και δεδομένου ότι τα τεστ έχουν αλλάξει, κανείς δεν ξέρει πως συγκρίνεται πλέον με τον ανταγωνισμό. Επίσης μάλλον εξηγεί γιατί το σηματάκι πίσω γράφει ακόμα SX4, ενώ η σούζου το αναφέρει παντού δημόσια ως S-cross...Αν και δε νομίζω σε θέματα παθητικής ασφάλειας να έχει ελλείψεις, θα ήθελανα δω δοκιμή των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, τα οποία αποσπασματικά υπάρχουν μόνο σε παλιότερα τεστ άλλων μοντέλων της φίρμας (Vitara, swift, jimny από αυτά που είδα) αλλά η αποτελεσματικότητά τους είναι ας πούμε όχι η ιδανική.
Ως υποψηφιο αγοραστή με ξενερώνει λίγο, αν και δεν το έχω αποκλείσει ακόμα.
-
Ρε παιδιά στις 20 Δεκεμβρίου το S-cross μου έβγαλε πρόβλημα και δεν ξεκινούσε ξαφνικά και στο συνεργείο επίσημο εξουσιοδοτημένο μου ανέφεραν ότι είχε πρόβλημα η βαλβίδα EGR.Το αμάξι είναι καινούργιο τον Ιούνιο του 2020 και έχει κάνει 7700 χιλιόμετρα.Απο τότε έως σήμερα είναι στο συνεργείο και περιμένω να έρθει το ανταλλακτικό από το εξωτερικό.Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο και ο Σφακιανάκης μου λένε ότι δεν ξέρουν πότε θα έρθουν τα ανταλλακτικά (εκτός από την βαλβίδα EGR και ένας ψύκτης EGR ).Έχει κανείς αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα ή παρόμοιο και με την βαλβίδα και με την καθυστέρηση στα ανταλλακτικά.
-
Ναι είχαν και άλλα suzuki νομίζω τέτοιο θέμα. Αλλά τα swift νομίζω. Έγινε ανάκληση, μακριά στο 2017.
-
@rorynes said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Έχει κανείς αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα ή παρόμοιο με την καθυστέρηση στα ανταλλακτικά.
Για άλλο ανταλλακτικό που αφορούσε το swift. Tο καλοκαίρι περίμενα πάλι από το εξωτερικό για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και δεν μπορούσαν να μου δώσουν ούτε τιμή μέχρι να φτάσει λέει στην Αθήνα.
Από το συνεργείο μου είχαν πει ότι ελάχιστα στοκάροντε πια. Αρκετά απαράδεκτο αυτό, αλλά, το κάνουν... -
Από ότι βλέπω στο ιστορικό η ανάκληση EGR αφορούσε το diesel μοτέρ της fiat πάντως (τότε με το dieselgate).
-
-
-
Πολύ καλό αυτοκίνητο, του τεστ είναι χάλια γιατι έχει κουτάλα και φυσικά το πίσω μέρος δεν βλέπεται! Δεν μπορούσαν να κρα΄τησουν το προηγούμενο που ήταν μια χαρά?
Θα το σκεφτόμουν πάντως στα προς αγορά, αν και προτιμώ σε όλα το Βιτάρα το οποίο συνεχίζει να είναι πολύ όμορφο (μινι Εβόκ!!).
-
Ααα μπράβο.
Μίνι εβοκ.Τόσα χρόνια προσπαθούσα να καταλαβω σε τι θυμίζει...
Μπράβο ρε Φάνη.
Και το swift έχει στοιχεία από jaguar f type. Γενικά αντιγράφουν τα αγγλικά αυτοκίνητα.
-
-
@cirus said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Χαχα! Όπως έγραψα και πριν μερικές μέρες, από κοντά μου φάνηκε τερατουργημα, για αυτοκίνητο του 2022.. Αλλά μπορεί να είμαι και υπερβολικός βέβαια.
Τελείως αδιάφορο μου είχε φανεί, π.χ το Kamiq όταν ψώνιζα, αλλά αυτό είναι ψιλό-χαλια. Τουλάχιστον έχει αναβαθμιστεί λίγο μέσα με την οθόνη ψηλότερα, αλλά όχι σπουδαία πράγματα και εκεί, γιατί οι άλλοι έχουν ξεφύγει τελείως, αυτό είναι σαν αυτοκίνητο που βγήκε το 2017 μέσα..
Ταινιαρα επίσης..
-
Εξαιρετικό και όχι φλούφλικο σαν τα ντιντίδικα, δικίνητα , κομψευάμενα.
-
@realzeus said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Εξαιρετικό και όχι φλούφλικο σαν τα ντιντίδικα, δικίνητα , κομψευάμενα.
βλεπε 3008, 2008, σε τριο τεσσερο, χοπελ, κουγκαστρουγκα, πουμαγκέι, μάικρο μερκεντομπεμβες, φαου φαμιλυ, κορεατες διπλοσυμπλεχτοι κλπ
ντιγκιντακες, μονο βαλανε φρου-φρου και αρωματα να τα λενε συγχρονα οι εφηβοι και οι μιλφατες -
εξαιρετικά άσχημο επίσης....... αν ήθελα 4κίνητο και ματσό έπαιρνα κανα άλλο που να βλέπετε χωρίς να ματώνουν τα μάτια μου
1000 φορές φλούφλικο, ντιντιδικο και φρου φρου από το να πονάνε τα μάτια κάθε που βλέπω αυτό.
Κανει το vitara να φαίνεται ότι έχει Ιταλική σχεδιαστική χάρη και ότι έχει υπεροχες γραμμες αν το συγκρίνεις.
-
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
βλεπε 3008, 2008, σε τριο τεσσερο, χοπελ, κουγκαστρουγκα, πουμαγκέι, μάικρο μερκεντομπεμβες, φαου φαμιλυ, κορεατες διπλοσυμπλεχτοι κλπ
ντιγκιντακες, μονο βαλανε φρου-φρου και αρωματα να τα λενε συγχρονα οι εφηβοι και οι μιλφατεςΓια αυτό βγήκε το Yaris Cross με αληθινή τετρακούνα για hard core offroading....και υβρίδιο να μην καίει και το καλύτερο σε όλα του!!
-
@fanis75 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
ντιγκιντακες, μονο βαλανε φρου-φρου και αρωματα να τα λενε συγχρονα οι εφηβοι και οι μιλφατεςΓια αυτό βγήκε το Yaris Cross με αληθινή τετρακούνα για hard core offroading....και υβρίδιο να μην καίει και το καλύτερο σε όλα του!!
χαχαχαχ
-
εξαιρετικά άσχημο επίσης....... αν ήθελα 4κίνητο και ματσό έπαιρνα κανα άλλο που να βλέπετε χωρίς να ματώνουν τα μάτια μου
1000 φορές φλούφλικο, ντιντιδικο και φρου φρου από το να πονάνε τα μάτια κάθε που βλέπω αυτό.
συρε για προσεξε λιγο τον καρπο σου, λυγερο τον βλεπω...
χαχαχ
-
@fanis75 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ναι γιατί όταν μιλάω για ομορφες γραμμές το Toyota yaris εννοώ ..........
Βεβαια σε σχεση με το sx4 είναι πολύ καλύτερο σχεδιαστικά αλλά και αυτό χάλια είναι
1000 φορές DACIA
-
συρε για προσεξε λιγο τον καρπο σου, λυγερο τον βλεπω...
χαχαχ
Την καίω την βάτα λες όταν κάνω τσιγάρο?
να παίρνω slim αν είναι να είναι ολοκληρωμένη εικόνα μην κάνουμε μισες δουλειές.
-
1000 φορές DACIA
- Δεν είναι αυτοκίνητα τα Ντάτσια (εκτός Ντούστερ)...
- Δεν βλέπονται
ΥΓ: Γιαρισ Κρος το καλύτερο...Πούμα το πιο όμορφο αλλά σκορπάει και παράδοση του αγίου ποτέ δυστυχώς και πήγε και στον θεό η τιμή του.
SUZUKI SX4 SCROSS