-
Καλησπερα σας.
Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος αντιμετωπισε προβλημα με την αναβαθμιση του λογισμικου σε scross.Συγκεκριμενα εχω ενα scross τελη του 2017 και φετος στο service μου εκαναν αναβαθμιση του λογισμικου.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν λειτουργω τους χαρτες κατα την οδηγηση στην οθονη εχουν αυξηθει τα μαυρα πλαισια της οθονης ,πανω και κατω,με συνεπεια να εχει μειωθει η εμφανιση τουχαρτη πλοηγησης στην οθονη.Γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει ;
Καλησπέρα Γιάννη.
Αυτό έγινε, λογικά στην αντιπροσωπεία, οπότε, καλό θα ήταν, αν δεν τους το έχεις αναφέρει, να το κάνεις. Εκτός και αν το το νέο update το έκανε για κάποιο λόγο.
Και αν το θέμα σου, δεν είναι η κατανάλωση Αθήνας - Θεσσαλονίκης και diesel-βενζίνης, δεν νομίζω να βρεις απάντηση...
-
Και αν το θέμα σου, δεν είναι η κατανάλωση Αθήνας - Θεσσαλονίκης και diesel-βενζίνης, δεν νομίζω να βρεις απάντηση...
Κορυφαίο σχόλιο..
-
Καλησπερα σας. Εχω ενα scross τελη του 2017 και φετος στο service εκανα αναβαθμιση στο λογισμικο του.το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι μετα απο την αναβαθμιση του λογισμικου, οταν λειτουργω τους χαρτες τα μαυρα πλαισια της οθονης , πανω-κατω, εχουν ευξηθει με συνεπεια να εχει μειωθει η κατα πολυ η εμφανιση της πλοηγησης στην οθονη.Γμωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει ;
-
john33 wrote:
Καλησπερα σας.
Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος αντιμετωπισε προβλημα με την αναβαθμιση του λογισμικου σε scross.Συγκεκριμενα εχω ενα scross τελη του 2017 και φετος στο service μου εκαναν αναβαθμιση του λογισμικου.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν λειτουργω τους χαρτες κατα την οδηγηση στην οθονη εχουν αυξηθει τα μαυρα πλαισια της οθονης ,πανω και κατω,με συνεπεια να εχει μειωθει η εμφανιση τουχαρτη πλοηγησης στην οθονη.Γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει ;
Καλησπέρα Γιάννη.
Αυτό έγινε, λογικά στην αντιπροσωπεία, οπότε, καλό θα ήταν, αν δεν τους το έχεις αναφέρει, να το κάνεις. Εκτός και αν το το νέο update το έκανε για κάποιο λόγο.
Καλησπερα σου και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.το εχω αναφερει στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι θα ρωτησουν και θα μου πουν.Πιαςε το αυγο και κουρεφτο.Μπορω να ζητησω να μου περασουν το παλιο λογισμικο ; και αν οχι τι γινεται σε αυτην την περιπτωση το αυτοκινητο εχει μια οθονη 8' και πλοηγηση θα ειναι το 1-3 ;! δεν μπορεις να δεις καθολου καλα με συνεπεια να ειναι πολυ επικινδυνο
-
john33 wrote:
Καλησπερα σας.
Καλησπέρα Γιάννη.
Η πλειοψηφία των κατόχων που έγραφαν/ γράφουν στον νήμα έχουν το προ fl μοντέλο οπότε δεν γνωρίζουν για οθόνη πολυμέσων και updates. Οπότε το ειρωνικό σχόλιο πέφτει στο κενό. Αν εσύ είσαι κάτοχος fl ας συνεισφέρεις στην κουβέντα διαφορετικά μπορείς να συνεχίσεις με το ίδιο ανώφελα σχόλια....
Στο παρόν νήμα έχουν γραφτεί άπειρα εκτός από καταναλώσεις αρκεί να μπει κάποιος στον κόπο να το διαβάσει.
Έχουν γραφτεί προτάσεις για premium αναλώσιμα και προσωπικά έχω βοηθηθεί πολλές φορές, για προβλήματα του αμαξιου , για κόστη , για προβληματα με τις αντιπροσωπείες για την συμπεριφορά του αμαξιου και φυσικά για τις καταναλώσεις που κάνει τα υπόλοιπα μοντέλα τις κατηγορίας να κρύβονται!
Όλα υπάρχουν αρκεί να θες να τα ψάξεις!
-
Καλησπέρα Γιάννη.
Η πλειοψηφία των κατόχων που έγραφαν/ γράφουν στον νήμα έχουν το προ fl μοντέλο οπότε δεν γνωρίζουν για οθόνη πολυμέσων και updates. Οπότε το ειρωνικό σχόλιο πέφτει στο κενό. Αν εσύ είσαι κάτοχος fl ας συνεισφέρεις στην κουβέντα διαφορετικά μπορείς να συνεχίσεις με το ίδιο ανώφελα σχόλια....
Στο παρόν νήμα έχουν γραφτεί άπειρα εκτός από καταναλώσεις αρκεί να μπει κάποιος στον κόπο να το διαβάσει.
Έχουν γραφτεί προτάσεις για premium αναλώσιμα και προσωπικά έχω βοηθηθεί πολλές φορές, για προβλήματα του αμαξιου , για κόστη , για προβληματα με τις αντιπροσωπείες για την συμπεριφορά του αμαξιου και φυσικά για τις καταναλώσεις που κάνει τα υπόλοιπα μοντέλα τις κατηγορίας να κρύβονται!
Όλα υπάρχουν αρκεί να θες να τα ψάξεις!
Αγαπητέ Tkin73, το σχόλιό μου, βασίζεται στον κοινό παρανομαστή των τελευταίων σελίδων του νήματος.
Ήταν καλοπροαίρετο και δεν αφορούσε κάποιον συγκεκριμένα. Σε διαβεβαιώ, (όπως όλους) ότι δεν υπήρχε ίχνος ειρωνίας. Όποιος έχει έστω και ένα ελάχιστο ίχνος χιούμορ, θα το καταλάβει.
Και επειδή, γράφεις ότι δεν του απάντησα στο πρόβλημά του, αν διαβάσεις του λέω να πάει να το ψάξει εκεί που του έκαναν το update. Εγώ προσωπικά δεν έχω χάρτες εγκατεστημένους, οπότε, δεν μπορώ να τον βοηθήσω.
Και για να ολοκληρώσω, έχω κάνει και εγώ ερωτήσεις που ποτέ δεν απαντήθηκαν.
Ευχαριστώ,
-
Το νήμα έχει 201 σελίδες. Αν πχ ανατρέξεις στις τελευταίες 10 δεν αφορά ούτε το 5% των μνμ.
Επαναλαμβάνω ότι το νημα κατά βάση χτίστηκε από κατόχους που ούτε σύστημα πολυμέσων είχαν και είχαν κυρίως ντίζελ. Τα περισσότερα σχόλια εκεί ήταν.
Αν οι ερωτήσεις σου ήταν του τύπου πως θα κάνω upgrade χάρτες λογικό ήταν να μην πάρεις πολλές απαντήσεις. Το ίδιο και σε ότι αφορά τον 1.4 βενζίνη.
-
Το νήμα έχει 201 σελίδες. Αν πχ ανατρέξεις στις τελευταίες 10 δεν αφορά ούτε το 5% των μνμ.
Επαναλαμβάνω ότι το νημα κατά βάση χτίστηκε από κατόχους που ούτε σύστημα πολυμέσων είχαν και είχαν κυρίως ντίζελ. Τα περισσότερα σχόλια εκεί ήταν.
Αν οι ερωτήσεις σου ήταν του τύπου πως θα κάνω upgrade χάρτες λογικό ήταν να μην πάρεις πολλές απαντήσεις. Το ίδιο και σε ότι αφορά τον 1.4 βενζίνη.
Αγαπητέ Tkin73, μάλλον, δεν διάβασες αυτά που έγραψα. Και η ερώτηση που αφορούσε τους χάρτες δεν ήταν δική μου (αν δεις στα προηγούμενα, ίσως το αντιληφθείς).
Και πάλι, αναφέρεσαι σε μένα, χωρίς να έχω καταλάβει γιατί. (μάλλον νόμιζες ότι σε αφορά το σχόλιό μου για τις καταναλώσεις).
Και οι δική μου ερώτηση ήταν για τους προβολείς πορείας που μου φαίνεται ότι δείχνουν προς τα κάτω παρόλο που είναι αυτόματης ρύθμισης. Και αυτό σίγουρα δεν είναι σύστημα πολυμέσων και σίγουρα δεν είναι κινητήρας 1.4 βενζίνης.
Ευχαριστώ,
-
Και αυτό που αναφέρεσαι για τους προβολείς είναι καλουδι που μαλλον η πρώτη γενιά δεν είχε.
Έχω δει ότι δεν είναι δικη σου η ερώτηση για τους χάρτες.
Δικό σου ήταν το ειρωνικό σχόλιο.
Ειρωνικό σχόλιο που συνεχίζεις , ' ίσως το αντιληφθείς...' .
Φίλε μου δεν γράφεις κάτι τόσο βαθυστόχαστο....
Τα νήματα δεν είναι το Google search να βρίσκεις τα πάντα. Κάνεις κάποια ερώτηση αν υπάρχει γνώση για απάντηση θα απαντηθεί.
Αν δεν γνωρίζουν αυτοί που διαβάζουν όχι.
-
Και αυτό που αναφέρεσαι για τους προβολείς είναι καλουδι που μαλλον η πρώτη γενιά δεν είχε.
Έχω δει ότι δεν είναι δικη σου η ερώτηση για τους χάρτες.
Δικό σου ήταν το ειρωνικό σχόλιο.
Ειρωνικό σχόλιο που συνεχίζεις , ' ίσως το αντιληφθείς...' .
Φίλε μου δεν γράφεις κάτι τόσο βαθυστόχαστο....
Τα νήματα δεν είναι το Google search να βρίσκεις τα πάντα. Κάνεις κάποια ερώτηση αν υπάρχει γνώση για απάντηση θα απαντηθεί.
Αν δεν γνωρίζουν αυτοί που διαβάζουν όχι.
Φίλε Tkin73, μάλλον θεωρείς ότι το σχόλιό μου, περί κατανάλωσης στόχευσε πάνω σου (δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο ενόχλησε ΜΟΝΟ εσένα).
Αν ήθελα να γράψω βαθυστόχαστα σχόλια ή νήματα δεν θα έμπαινα σε ένα forum για αυτοκίνητα, θα έκανα login στο forum 'Οι ποιητικές θεωρίες και οι μετενσαρκώσεις των εύλογων ερωτημάτων του 18ου αιώνα'.
Εν ολίγης, μην συνεχίζεις να γράφεις ότι σε πείραξε ένα σχόλιό μου (εξήγησα και πιό πάνω πως το έγραψα και γιατί). Δεν αφορούσε εσένα (ξεπέρασέ το).
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!
-
Ξέρεις το να εμφανιζεσαι σαν αλεξιπτωτιστής σε ένα φόρουμ και να κάνεις υποδείξεις δεν είναι και πολύ πρέπον.
Μπήκες από την αρχή πετώντας σπόντες και ειρωνικά σχόλια τα οποία κλασικά πρώτα τα αμολουσες και μετά έλεγες δεν ήταν ειρωνικά , συνεχίζεις κάνοντας υποδείξεις και την λες στο νήμα γιατί δεν σου απάντησαν σε ερώτημα σου.
Χαλάρωσε λίγο μεγάλε και σκούπιζε τα πόδια σου εκεί που μπαίνεις.
-
Ξέρεις το να εμφανιζεσαι σαν αλεξιπτωτιστής σε ένα φόρουμ και να κάνεις υποδείξεις δεν είναι και πολύ πρέπον.
Μπήκες από την αρχή πετώντας σπόντες και ειρωνικά σχόλια τα οποία κλασικά πρώτα τα αμολουσες και μετά έλεγες δεν ήταν ειρωνικά , συνεχίζεις κάνοντας υποδείξεις και την λες στο νήμα γιατί δεν σου απάντησαν σε ερώτημα σου.
Χαλάρωσε λίγο μεγάλε και σκούπιζε τα πόδια σου εκεί που μπαίνεις.
Αγαπητέ φίλε Tkin73, βλέπεις κάποια υπόδειξη να έχω κάνει? Σου ξαναλέω δεν είχε ίχνος ειρωνίας το σχόλιό μου και είσαι ο μόνος που ασχολήθηκες. Δεν το συνεχίζω, μπορείς να γράψεις ότι θέλεις.
Και υποδείξεις συμπεριφοράς κάνεις εσύ από ότι βλέπω με αναφορές του τύπου 'μεγάλε' και 'σκούπιζε τα πόδια σου'. Σε παρακαλώ, μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου και συγνώμη που δεν ήξερα ότι το forum σου ανήκει (αυτό ΕΙΝΑΙ ειρωνικό).
-
Καλησπερα σας.
ποια εκδοση εχουν βαλει? για να δεις ποια ειναι, με αναμενο το αυτοκινητο κρατησε πατημενα λιγα δευτερολεπτα τα γραναζακια μεχρι να σου βγαλει τις πληροφοριες.
-
κατι που ειχα καποτε διαβασει για υψος φωτων... τα λεντ υποχρεωτικα δεν εχουν ρυθμιση καθως καποια ευρωπαικα νορμα λεει οτι πρεπει να εχει αυτοματη ρυθμιση το αυτοκινητο. και ερχονται ολα με γενικα χαμηλα ρυθμισμενα, ας πουμε θελουν 5-10 μετρα μακρυτερα. στο βιτ το κανεις, οποτε και στο σουξου, με κατι βιδες που ειναι στο φαναρι, το πας σε ενα ηλεκτρολογο και το ρυθμιζει με το οργανο που εχουν με εσενα μεσα στο αμαξι. εκει θα κρατηθει το υψος οταν βαρυνει και το ηλεκτρομοτερ τα κατεβασει αναλογα με περισσοτερα ατομα. το ιδιο πρεπει να κανω και το τριοοχτω. παντα σε ηλεκτρολογο με οργανο βεβαια, ειναι απιστευτη μαλακια να στραβωνεις τον απεναντι.
και χωρις να μπορω να καταλάβω γιατι ο τσακωμος που εχει κινησουλα, εχω ζησει 2 χρονια σαλονικα και απειρα αθηνα. πραγματι στην αποσταση και οχι στη πυκνοτητα ειναι η διαφορα. αλλα και στο οτι η σαλονικα ε, ειναι επαρχια. περιμενεις το κατι καλυτερο στη πιγιοτητα ζωης και δεν το παιρνεις σε καμμια περιπτωση απο τη κινηση.
-
Η Θεσσαλονίκη δεν είναι επαρχία. Είναι μεγαλούπολη, με όλα τα προβλήματα μιας μεγαλούπολης αλλά χωρίς τις υποδομές αυτής. Έχει δηλαδή τα μειονεκτήματα και μιας μεγάλης πόλης (συνωστισμός), αλλά και μιας μικρής (έλλειψη υποδομών, εργασίας κλπ). Το μόνο που την σώζει στο θέμα της κυκλοφορίας είναι το μικρότερο μέγεθος της σε σχέση με την Αθήνα. Βέβαια κι αυτό σχετικό είναι γιατί μπορεί οι αποστάσεις που καλείσαι να κάνεις να είναι μεγαλύτερες από ότι ένας Αθηναίος που μένει κοντά στην δουλειά του για παράδειγμα.
-
Στο swift νομίζω έχει αυτόματη ρύθμιση ύψους
-
Στο swift νομίζω έχει αυτόματη ρύθμιση ύψους
ναι αλλα μονο αν εχεις λεντ ή παλαιοτερα ξενον.
και αν ζεις σαλονικα το κανεις για τη πιγιοτητα ζωης. υποθετω. αλλιως ενα πρωταθλημα καθε 40 χρονια.
-
john33 wrote:
Καλησπερα σας.
ποια εκδοση εχουν βαλει? για να δεις ποια ειναι, με αναμενο το αυτοκινητο κρατησε πατημενα λιγα δευτερολεπτα τα γραναζακια μεχρι να σου βγαλει τις πληροφοριες.
Καλημέρα σου.
Η έκδοση που έχουν βάλει είναι sd2 2017 v1.
Αλλά του 2017 ενώ έχουμε 2021 ?
Περίεργο δεν είναι ?
-
gatoz wrote:
john33 wrote:
Καλησπερα σας.
Καλημέρα σου.
Η έκδοση που έχουν βάλει είναι sd2 2017 v1.
Αλλά του 2017 ενώ έχουμε 2021 ?
Περίεργο δεν είναι ?
Η μπορεί να σου λέω και λάθος γιατί βλέπω ότι μήπως για να γράφει sd πάτησα πληροφορίες για την κάρτα.
Θα το ξανά τσεκάρω και θα σου πώ με βεβαιότητα.
-
κανε οτι σου γραφω, δεν εχει να κανει με τη καρτα, ειναι η εκδοση του λειτουργικου πχ 830
SUZUKI SX4 SCROSS