-
Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε κάτι πολύ σοβαρό (μάλλον όπως δείχνει το άρθρο).
Το σκυλί άντεξε όπως φαίνεται και στις φώτο. Ούτε καν το παρμπρίζ δεν έσπασε. Παραμόρφωση καμπίνας μηδενική, η πλαϊνή κολώνα μπροστά αριστερά στον οδηγό είναι τέζα μασίφ. Εύχομαι οι άνθρωποι να γίνουν καλά και ειδικά το μικρό παιδάκι.
-
Χαιρετώ όλη την παρέα.Το καπάκι στο κέντρο του ταμπλό τρίζει κυρίως χειμώνα.Μου το άλλαξαν αλλά ξανά τα ίδια.Το έβγαλα έβαλα σιλικόνη έβαλα σφουγγαράκια πάλι τίποτα.Αν το έχει κάποιος αντιμετωπίσει ας μου δώσει πληροφορίες.Ευχαριστώ
-
wd4 σιλικόνης κάνει θαύματα.
Και στο swift συνεργατη ειχε ένα τριξιματακι στο καπακι απο τον πίνακα οργάνων. με το σπρεϋ αυτό ψεκασμενο στις γραμμές γύρω γύρω τελείωσε το οποίο τρίξιμο, ακόμα και να το πιάσεις με δύναμη δεν τρίζει τίποτα.
Γενικά ήθελαν κάποια ψεκασματα σε γραμμές του ταμπλό, Suzuki γαρ, και πλεον δεν τρίζει ΤΙΠΟΤΑ, μα τίποτα όμως. Τα πιέζεις με το χέρι με δύναμη και δεν ακούγεται ούτε τσικ.
-
Έχω βάλει wd 40 σιλικόνη αποτέλεσμα μηδέν.Εχω ανοίξει 10 φορές το καπάκι και ψάχνω.Μεχρι να το βρω θα τοχω πουλήσει και θα ησυχάσω
-
Μήπως δεν είναι από εκεί το τρίξιμο και νομιζεις ότι είναι από εκεί. Το έχω πάθει και εγώ.
-
Από εκεί είναι ,αφού όταν βγάλω το καπάκι σταματάει το τρίξιμο.Αν το βρώ θα σας ενημερώσω....
-
Καλησπερα σας. Ειναι ωρα για αλλαγη ελαστικων. Εχω το μοντελο του 2015, βενζινη 120 Hp 1600cc, all grip. Φοραω 205/50/17. Θελω να βαλω κατι με ψηλοτερο προφιλ, ισως 55? Δεν ξερω αν με παιρνει και 215/55? Θελω να μπορω να εχω την δυνατοτητα να το βγαλω και λιγο εκτος δρομου. Γνωμες και εμπειριες?
Ευχαριστω
-
Σίγουρα με το 205/55 θα δεις μεγάλη βελτίωση στην άνεση θα ψηλώσει δεν θα κοπαναει καθόλου ο πίσω αξονας
-
Είναι σωστή περίοδος για αγορά scross τώρα?
Σε τί φάση βρίσκεται αυτή η γενιά που κυκλοφορεί τώρα (αλλάζει-δεν αλλάζει, f/l κλπ)?
-
Fl έχει γίνει εδώ και κάνα δυο χρόνια ίσως και 3 το μοντέλο 6.5 -7 χρόνια συνολικά είναι λογικά προς το τέλος δλδ προς το 22 φαντάζομαι.
-
Fl έχει γίνει εδώ και κάνα δυο χρόνια ίσως και 3 το μοντέλο 6.5 -7 χρόνια συνολικά είναι λογικά προς το τέλος δλδ προς το 22 φαντάζομαι.
Επίσημα φθινόπωρο του 2016 (πριν 3μησι χρόνια) έγινε fl.
Όπως λέει κι o Tkin73 σε 1μησι-2χρόνια αναμένεται νέο μοντέλο (εκτός κι αν το καταργήσουν εντελώς και μείνουν με ένα νέο,λίγο μεγαλύτερο Vitara και τη θέση του Vitara πάρει κάτι μικρότερο -περίπου 4,10μ.-σε συνεργασία με την Toyota)
-
Λέω να αποφύγω τους ευρωπαίους, αλλά πρέπει η σουζούκι να βελτιώσει λίγο τη μούρη και να φρεσκάρει το σαλόνι.
-
Καλημέρα στη παρέα!Έχοντας κάνει μια έρευνα σε μεταχειρισμένα 3ετίας γι αγορά, κατέληξα ότι τo scross είναι ενα από τα πιο value for money και θα κινηθώ γι αγορά....Ωραίο εξωτερικά το χω δει, θα ήθελα να μου πείτε για μηχανικά και εσωτερικό καμπίνας.Με μια ματιά βλέπω ότι δεν αναφέρουν πολλοί βλάβες, το μόνο που αναφέρεται συχνά είναι κάποια τριξίματα από τα σκληρά πλαστικά.Σε οδική συμπεριφορά για ταξίδια;
-
Διεγράφησαν off-topic. [Admin]
Suzuki vitara, μετά από 5.5 χρόνια με 192,000χλμ:
ΜΗΔΕΝΙΚΗ κατανάλωση λαδιού με αλλαγές κάθε 10,000χλμ, μηδέν προβλήματα σε σαζμάν και μοτέρ, μηδενικές διαρροές(το μοτέρ είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΕΓΝΟ), κανένα απολύτως πρόβλημα ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
Για του λόγου το αληθές:
κοιτάξτε την 18η θέση.Μιλάμε πάντα για το diesel.
Edit [Admin]
Διεγράφησαν αναφορές σε οχήματα άσχετα με το Θέμα και χαρακτηρισμοί προς άλλους συμμετέχοντες. Το Forum δεν είναι μέρος για να βγάζουμε τα απωθημένα μας. +Warn! [Admin]
-
Τελικά, έχει πάρει κανείς το mildhybrid να μας πει εντυπώσεις?
-
Καλησπέρα στην παρεα, έχω το sx4 cross με τον 1.0 κινητήρα και έχω παρατήρηση ότι μετά από σχεδόν 5.000 χιλιόμετρα μου καίει κάπου στα 350ml λαδι γνωρίζει κάποιος αν είναι φυσιολογικό γι αυτοκίνητο με 33.000 χιλιόμετρα;;
-
Καλησπέρα στην παρεα, έχω το sx4 cross με τον 1.0 κινητήρα και έχω παρατήρηση ότι μετά από σχεδόν 5.000 χιλιόμετρα μου καίει κάπου στα 350ml λαδι γνωρίζει κάποιος αν είναι φυσιολογικό γι αυτοκίνητο με 33.000 χιλιόμετρα;;
Αυτό θα το εξακριβώσεις με συμβουλή κάποιου εξειδικευμένου μηχανικού που γνωρίζει τον συγκεκριμένο κινητήρα.
Εμείς ως μη ειδικοί, μπορούμε να σκεφτούμε πως αν πρόκειται για καινούριο αυτοκίνητο και είναι τα πρώτα 5000 χλμ. τότε μπορεί να ήταν λίγο πιο σφιχτά τα μέταλλα και μέχρι να 'στρώσει' και να έρθει στις προβλεπόμενες ανοχές, δικαιολογείται μια μικρή κατανάλωση.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται προβληματική μια τέτοια κατανάλωση ανά αλλαγή λαδιών (300 ml στα 5000 χλμ - 500 ml κοντά στα 10000 χλμ που συνήθως αντικαθίστανται) που μπορεί απλά να είναι η εξάτμιση οποιασδήποτε υγρασίας του λιπαντικού κλπ. Οι περισσότεροι κατασκευαστές χαρακτηρίζουν φυσιολογική μια τέτοια μικρή ελάττωση της στάθμης (και μάλλον συμβαίνει σε όλα τα οχήματα, αλλά πολλοί ιδιοκτήτες δεν θέλουν/μπορούν να αναγνωρίσουν με το μάτι και κάνουν δηλώσεις 'δεν καίει σταγόνα'...)
Αν πάντως είναι το πρώτο τούρμπο μικρού κυβισμού που οδηγείς, θα πρότεινα να αλλάζεις ταχύτητα λίγο πιο νωρίς, σε λίγο χαμηλότερες στροφές απ' ότι έχεις συνηθίσει με τα ατμοσφαιρικά έως τώρα, να αισθάνεσαι σαν να οδηγείς 'μια ταχύτητα πάνω', γιατί διαφορετικά καταπονείται ο κινητήρας άσκοπα, και ίσως εν μέρει οφείλεται και σ'αυτό μια κάποια κατανάλωση λαδιού (κάνω μια υπόθεση...).
-
Αυτή την στιγμή το αυτοκίνητο έχει 33.000 χιλιόμετρα, γενικά δεν πιέσω τον κινητήρα και κάνω αλλαγές σε χαμηλές στροφές. Δηλαδή είναι φυσιολογικό να καίει λίγο λαδι με ένας Τούρμπο βενζινοκινητήρας;;
-
Δηλαδή είναι φυσιολογικό να καίει λίγο λαδι με ένας Τούρμπο βενζινοκινητήρας;;
Απόλυτα φυσιολογικό.
-
Θα μιλήσω και με την αντιπροσωπια που πάω το αυτοκίνητο έτσι για να μου φύγει η περιέργεια. Ευχαριστώ πολυ!!
SUZUKI SX4 SCROSS