-
Εάν εχεις radio-cd, μακάρι να με διαψεύσει κάποιος, αλλά δεν γίνεται. Θα έπρεπε να ακούγεται όταν το έχεις συνδέσει με bluetooth (όπως γίνεται στο corsa MY2016 αν και με άθλιο ήχο), αλλά δεν ακούγεται, ή όταν το συνδέεις στη θύρα του τεμπέλη, η οποία όμως διαβάζει μόνο αποθηκευτικά μέσα και by default τα κινητά δεν αναγνωρίζονται ως τέτοια.
-
Μονο με την θυρα usb δεν δοκιμασα αλλα μαλλον δεν γινεται no problem...Αν σου γλιστράνε το μυαλο σου θα ειναι εκει συνεχεια οποτε αλλαξε τα.Τα GY ηταν πολυ καλα λαστιχα απλα ειπα να βαλω για 1η φορα Michelin.Θα δειξει αν εκανα σωστα....
Την επομενη φορα να ερθεις παρεα για καφε ή τσιπουροκατασταση αν και νομιζω οτι με Εκτωρα και τον japan δεν εχω καμία τύχη, θα με βγαλουν off -
Καλησπέρα. Αυτό το module που έχετε βάλει στην πόρτα για τα παράθυρα και τους καθρέφτες, επιτρέπουν και στους επιβάτες αυτόματη λειτουργία άνοιγμα-κλείσιμο;
-
Όχι. Μόνο από την μεριά του οδηγού. Και μπορείς μόνο ένα ένα παράθυρο την φορά να ενεργοποιήσεις το αυτόματο. Αλλά από το τίποτα, κάτι είναι και αυτό
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Μετα απο 125,000 χλμ, η αποφαση βγηκε:
Για γρηγορη αλλαγη λαδιων στις 8,000 , λαδι total ineo ecs c2 5w30.
Για λιγο πιο μερακλιδικη αλλαγη καθε 10,000, λαδι total ineo first c2 0w30.
Για στανταρ αλλαγες καθε 10,000, λαδι motul 5w30 c2/c3 fe.
Οποιος δεν ξερει τι εχει αλλα θελει μοτερ καθαρο σαν τον κωλο της φωκιας, motul 0w30 c 2. Πανακριβο λαδι αλλα κιμπαρικη δουλεια.
Να περνατε ολοι καλα.
-
Αυτά που πρότεινες, δε γράφουν όμως Suzuki approval.
Επίσης το τελευταίο, είναι το Motul 8100 Eco-Clean ACEA C2 0W-30; -
Επίσης, στην αντιπροσωπεία μπορούμε να πάμε δικά μας λάδια; Η αλλαγή λαδιών πρέπει να γίνει οπωσδήποτε στην αντιπροσωπεία;
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Μετα απο 125,000 χλμ, η αποφαση βγηκε:Για γρηγορη αλλαγη λαδιων στις 8,000 , λαδι total ineo ecs c2 5w30.
Για λιγο πιο μερακλιδικη αλλαγη καθε 10,000, λαδι total ineo first c2 0w30.
Για στανταρ αλλαγες καθε 10,000, λαδι motul 5w30 c2/c3 fe.
Οποιος δεν ξερει τι εχει αλλα θελει μοτερ καθαρο σαν τον κωλο της φωκιας, motul 0w30 c 2. Πανακριβο λαδι αλλα κιμπαρικη δουλεια.
Να περνατε ολοι καλα.
Ετσι, μερακλίδηκες, κιμπάρικες και κυρίως τεκμηριωμένες δουλειές
-
Elvrt προσπαθουμε για το καλυτερο και κατι πιο φθηνο! Δεν ειναι κακο.
Αστρο, ναι το τελευταιο ειναι το motul 8100 που γραφεις.Best oil ever αλλα ακριβο 14+ ευρω το λιτρο.
Αστρο μεσα στην εγγυηση αλλαζεις λαδια μεσα στην αντιπροσωπεια με δικα τους. Μετα την εγγυηση σου αλλαζουν και δικα σου λαδια.Αυτα τα total μετα απο 4,500 χλμ μου βγαζει 4.2 λιτ/100 χλμ....φοβερο λαδακι και το total. Αν θες βγαινει και σε γιαουρτι χοχοχοχοχοχο
-
Να περνατρ ολοι καλα ειπαμε;
Οχι, ε τοτε να πουμε ωρε παιδια!Να περνατε ολοι καλα!
-
MOTUL 8100 Eco-clean 0W-30 ACEA C2 100% Synthetic Fuel Economy και Αλλαγη καθε 12 μηνες και τελος.Ουτε αλλαγες καθε 5χλμ καθε 8χλμ η καθε 10χλμ.Αν το βαλετε κατω οσο ακριβο και να ειναι σου βγαινει τα ιδια λεφτα ισως και λιγοτερα απο να αλλαζεις 2 φορες τον χρονο.Τωρα αν καποιος θελει να πεταει το λαδι γιατι ετσι αισθανετε καλυτερα ας το κανει καλο κανει αλλα οχι καθε φορα και αλλη μαρκα ελαιου...Αλλαξα προχθες βαλβολινες σασμαν και των διαφορικων.Αλλαγη στις 83000χλμ και οχι στις 160.000χλμ που λεει η Suzuki.Το σασμαν βγηκε εντελως μαυρο ενω απο τα διαφορικα πιο καθαρο.Σε ερωτηση μου ο πωλητης του Χαμπη(motul αντιπροσωπος) καθε ποτε λεει η Suzuki αλλαγη ξαφνιαστηκε και μου ειπε καλο ειναι καθε 80000 αλλαγη οχι παραπανω και φυσικα αναλογα με την χρηση του αυτοκινητου.Για το λαδι κινητηρα μου ειπε καθε 20,000χλμ ή 12 μηνες και εισαι ΟΚ....
-
Παλιοσειρι lemouz, το ιδιο ειναι να φορας το ιδιο βρακι μια βδομαδα, εστω και αν ειναι μεταξωτο με το να αλλαξεις στα μεσα της εβδομαδος με βρακι απο τα πανερια της λαικης;
Διπλη αλλαγη λαδιων διατηρει το μοτερ πεντακαθαρο, εστω και αν το λαδι ειναι απο τα πανερια. Εδω που τα λεμε το total ineo ecs c2 5w30 ειναι very good oil.
-
Το λάδι πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και τότε απλά το αλλάζεις όποτε προβλέπεται. Αλλιώς να βάζουμε ηλιέλαιο και να το αλλάζουμε κάθε βδομάδα...
-
Συμφωνω φιλε REALZEUS.Τοτε να αλλαζω λάδια καθε 5000 χλμ με αυτα του lidl.Επισης νεο λαδι δεν σημαινει οτι θα κανει καλο στον κινητήρα οπως και δοκιμες συνέχεια με νεα μαρκα λαδιων....Επισης το σησαμελαιο αφοι Χαιτογλου ειναι πολυ καλο....
Υγ..japan ξερεις οτι σε παω αλλα δεν παω τις υπερβολες.... -
Brother louie louie louie lemouz, ναι βρε ξερω αλλα προσπαθω να δινω εναλλακτικες λυσεις για ψαγμενους κατοχους! Εσυ πας by the book, χωρις να ειναι φυσικα λαθος αυτο.
Ασχετο, σημερα ειχα ενα κουγκαρ μικρο μεσα( ψηφιζω μιλφ και κατω απλα ετυχε) και μου ανεφερε πως κανει ζεστη. Αναβω το denso και μετρωντας 1 2 3 4 5 εβγαλε κρυο αερα το θεριο... Αααααρε japan!!! -
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Brother louie louie louie lemouz, ναι βρε ξερω αλλα προσπαθω να δινω εναλλακτικες λυσεις για ψαγμενους κατοχους! Εσυ πας by the book, χωρις να ειναι φυσικα λαθος αυτο.
Ασχετο, σημερα ειχα ενα κουγκαρ μικρο μεσα( ψηφιζω μιλφ και κατω απλα ετυχε) και μου ανεφερε πως κανει ζεστη. Αναβω το denso και μετρωντας 1 2 3 4 5 εβγαλε κρυο αερα το θεριο... Αααααρε japan!!!Καλο το κούγκαρ?Προσεχε αυτα δαγκώνουν ασχημα...
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Ασχετο, σημερα ειχα ενα κουγκαρ μικρο μεσα( ψηφιζω μιλφ και κατω απλα ετυχε) και μου ανεφερε πως κανει ζεστη. Αναβω το denso και μετρωντας 1 2 3 4 5 εβγαλε κρυο αερα το θεριο... Αααααρε japan!!! [emoji38]Καλο το κούγκαρ?Προσεχε αυτα δαγκώνουν ασχημα...
Εντάξει παιδιά, δε παίζεστε. Αν και τελικά δε πήρα σουτζουκι, επισκέπτομαι τη σελίδα σας γιατί είστε τυπαδες με χιούμορ
Στάλθηκε από το Moto G (5) Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον scorpio
-
Μπορει καμια φορα να φαινεται οτι τα 'χωνω' στον φιλο japan αλλα εχει βρει λυσεις σε πολλα θεματα (ξερει αυτος) επισης γνωριζομαστε χρονια και φυσικα μπορει να μου τα χωσει οποτε θελει χωρις παρεξηγηση αλλωστε οποιος τον γνωρισει απο κοντα ειναι το ιδιο με το οπως γραφει....
-
[quote='lemouz75']Μπορει καμια φορα να φαινεται οτι τα 'χωνω' στον φιλο japan αλλα εχει βρει λυσεις σε πολλα θεματα (ξερει αυτος) επισης γνωριζομαστε χρονια και φυσικα μπορει να μου τα χωσει οποτε θελει χωρις παρεξηγηση αλλωστε οποιος τον γνωρισει απο κοντα ειναι το ιδιο με το πως γραφει....
SUZUKI SX4 SCROSS