-
Καλησπέρα ειναι η δεύτερη φορά που γράφω στο φόρουμ...έχω μαζέψει ένα χρηματικό ποσό και θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο...είμαι ανάμεσα σε polo και ibiza μοντέλο απο 00'-04!!Με ενδιαφέρει να είναι οικονομικό οσο γίνεται(αυτοκίνητο παίρνω ξέρω οτι έχει έξοδα),προσεγμένο και να μην βγάζει πολλά προβλήματα(γιατι θα βγάζει...10++)!!!
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτοκίνητο εως 1400cc, αν έχετε και εσείς να προτείνετε κάποια άλλη επιλογή και να τη στηρίξετε με επιχειρήματα θα σας ήμουν υπόχρεος!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! -
Καλησπέρα ειναι η δεύτερη φορά που γράφω στο φόρουμ...έχω μαζέψει ένα χρηματικό ποσό και θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο...είμαι ανάμεσα σε polo και ibiza μοντέλο απο 00'-04!!Με ενδιαφέρει να είναι οικονομικό οσο γίνεται(αυτοκίνητο παίρνω ξέρω οτι έχει έξοδα),προσεγμένο και να μην βγάζει πολλά προβλήματα(γιατι θα βγάζει...10++)!!!
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτοκίνητο εως 1400cc, αν έχετε και εσείς να προτείνετε κάποια άλλη επιλογή και να τη στηρίξετε με επιχειρήματα θα σας ήμουν υπόχρεος!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου...Προτάσεις!!!