-
Στην προκειμένη περίπτωση δεν είμαι εγώ παρατηρητικός , ο ΦΙΑ είναι, ό,τι λέει σου λέω...
(λέει αν δεν κερδίζουν, γιατί προφανώς εννοεί ότι αν κερδίζουν δεν βγαίνει απλώς προειδοποιητική...)
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
:roll: Στην προκειμένη περίπτωση δεν είμαι εγώ παρατηρητικός , ο ΦΙΑ είναι, ό,τι λέει σου λέω...(λέει αν δεν κερδίζουν, γιατί προφανώς εννοεί ότι αν κερδίζουν δεν βγαίνει απλώς προειδοποιητική...)
Οποτε ο ΦΙΑ λεει οτι οκ. Δεν κερδιζε (και αυτο depatable ειναι, γιατι δεν θεωρειται οτι κερδιζεις μονο οταν περασεις καποιον) αρα θα του εβγαζε μια προειδοποιητικη και στις 3 προειδοποιητικες η μαυρη με το νουμερο και το ταμπελακι drive through δωρο. Σωστα?
Στην Ελλαδα τι ισχυει? -
νομίζω Άλεξ, πλέον τσάμπα διυλίζουμε τον κώνωπα σε ένα φόρουμ για απλά πράγματα...
Σε έναν και μοναδικό αγώνα ταχύτητας το 2014, 15-17 συμμετοχών ,φιλικό στην ουσία, έγινε κάτι παράνομο, δεν τυιμωρήθηκε , υποθέτω ένας σοβαρός λόγος ήταν επειδή ήταν φιλικό ή για χ-ψ λόγους, και εδώ το κάναμε σούπερ θέμα... μην και τυχών τελικά μπορείς να εκκινήσεις έξω από την πίστα... Ε, δεν μπορείς, αν προκύψουν λόγοι ασφάλειας το συζητάμε, αλλά εδώ όποιος βλέπει θέμα ασφάλειας και ταυτόχρονα βλέπει ότι ΔΕΝ μπορούσε να κινηθεί από την πλευρά που είναι η πίστα βλέπει άλλο βίντεο...
Δλδ οκ το δικίνητο μπροστά 'σου' ξεκινάει πιο αργά, και αντί να προσπεράσεις από την πίστα, πας να το κάνεις από έξω ...
Στην Ελλάδα στην ουσία ισχύει ότι σε όλο τον κόσμο ( έχουμε βέβαια τον γενικό κανονισμό αγώνων ταχύτητας), το άσχημο είναι ότι δεν έχουμε αγώνες ταχύτητας... ( ένας έγινε και αυτός με λιγότερους από 20 αθλητές)
αυτά και συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν!
-
Αν διαχωρίσουμε το 'που' συνεβει απο το 'τι' η κουβέντα ειναι ακρως επικοδομητική...
Δυστυχως ΚΑΝΕΙΣ δε διαβαζει τους - οποιους - κανονισμους.....
Ολοι πανε με το.... τι ειδαν στο internet και καταληγουμε με .........cage νεροσολήνας της 1 ιντσας.... και αντι κουρμπαδόρο τα βλεπεις κολλημενες γωνιες....
οχι δεν κανω πλακα............συγχωρήστε μου το offtopic.............
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
νομίζω Άλεξ, πλέον τσάμπα διυλίζουμε τον κώνωπα σε ένα φόρουμ για απλά πράγματα...Σε έναν και μοναδικό αγώνα ταχύτητας το 2014, 15-17 συμμετοχών ,φιλικό στην ουσία, έγινε κάτι παράνομο, δεν τυιμωρήθηκε , υποθέτω ένας σοβαρός λόγος ήταν επειδή ήταν φιλικό ή για χ-ψ λόγους, και εδώ το κάναμε σούπερ θέμα... μην και τυχών τελικά μπορείς να εκκινήσεις έξω από την πίστα... Ε, δεν μπορείς, αν προκύψουν λόγοι ασφάλειας το συζητάμε, αλλά εδώ όποιος βλέπει θέμα ασφάλειας και ταυτόχρονα βλέπει ότι ΔΕΝ μπορούσε να κινηθεί από την πλευρά που είναι η πίστα βλέπει άλλο βίντεο...
Δλδ οκ το δικίνητο μπροστά 'σου' ξεκινάει πιο αργά, και αντί να προσπεράσεις από την πίστα, πας να το κάνεις από έξω ...
Στην Ελλάδα στην ουσία ισχύει ότι σε όλο τον κόσμο ( έχουμε βέβαια τον γενικό κανονισμό αγώνων ταχύτητας), το άσχημο είναι ότι δεν έχουμε αγώνες ταχύτητας... ( ένας έγινε και αυτός με λιγότερους από 20 αθλητές)
αυτά και συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν!
Δημητρη αυτο το φιλικο μαλλον χαλαει την σουπα σε οτιδηποτε γινεται.
Τι παει να πει φιλικος αγωνας? Οτι 8α πρεπει να ειναι πιο ελαστικοι στους κανονισμους? Οχι βεβαια.
Απο την αλλη. Εγω ειδα μονο ενα βιντεο μια γωνια. Οποιος εχει το φουλ πακετο ας μας πει που να το δουμε.
Παμε παλι λοιπον για να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα.
Το να γινει μια φορα ειναι ελαστικο γιατι υπαρχουν πολλοι παραγοντες και για αυτο ακομα και η ΦΙΑ σε εκκινησεις παγκοσμιων πρωταθληματων δειχνει ελαστικοτητα σε αυτο το κομματι γιατι ειναι debatable.
Απο εκει και περα αν γινεται κατ επαναληψη και με μοναδικο σκοπο τον προσπερασεις εκτος πιστας τοτε ναι πρεπει να τιμωρηθει οπως οριζουν οι κανονισμοι. Αυτο λεω απο την αρχη. Am I clear on that?Παμε παρακατω. Μιλαμε για ενα γεγονος που εγινε μια φορα (οπως λετε εγινε και στον δευτερο αγωνα αρα 2). Το γεγονος οτι εκει κοιταμε τα ορια της πιστας και σε 2 αγωνες 8-10 γυρους εχουμε αυτοκινητα ολοκληρα πανω στα curb συνεχεια που ο κανονισμος ειναι καθαροτατος πανω σε αυτο και στα ορια της πιστας, αρα οφθαλμοφανες για προειδοποιητικη και αν δεν συμορφωθει ο οδηγος περνει την ποινη, αυτο το θεωρουμε οτι διυλιζουμε τον κωνωπα. Μαλιστα.
Τελικα ουτε συζητηση δεν μπορουμε να κανουμε στο γενικο γιατι μας περνουνε απο τα μουτρα οσοι εχοουν αντιθετη αποψη. Αρα να μην το συζηταμε καθολου.Γιατι οπως παντα οι αλλοι ξερουνε καλυτερα λογο εμπειριας, ηληκιας και αλλα πολλα. Σωστα? -
Δεν συνεχίζω τη δυίλιση του κώνωπα... Η παραπάνω τοποθέτηση μου είναι για μένα αρκετή έως υπερβολική για ένα φορουμ, μετά τον αγώνα και χωρίς τους ξενοδόχους...
Βλέπουμε κάπως διαφορετικά το ίδιο, σχετικά απλό, θέμα...
ΠΠ Ταχυτητας 2014;