-
καλησπερα.εχω καποιες αποριες
1)Πως γινεται εξαερωση στο συγκεκριμενο μοντελο,γιατι ακουω νερα μεσα απο το ταμπλο
2)Το βεντιλατερ του ειναι φυσιολογικο να γυρναει συνεχεια?(δεν ειναι ηλεκτρικο)
3)ενω ανεβαζει κανονικα θερμκρασια 80-90 βαθμους ,το κατω κολαρο του ψυγειου που συνδεεται με το θερμοσταση ηταν κρυο.Τι προβλημα δημιουργειται με αυτο?(ζεστο αερα εχω παντως ,μεσα στην καμπινα) -
1)Πως γινεται εξαερωση στο συγκεκριμενο μοντελο,γιατι ακουω νερα μεσα απο το ταμπλο
3)ενω ανεβαζει κανονικα θερμκρασια 80-90 βαθμους ,το κατω κολαρο του ψυγειου που συνδεεται με το θερμοσταση ηταν κρυο.Τι προβλημα δημιουργειται με αυτο?(ζεστο αερα εχω παντως ,μεσα στην καμπινα) -
-
Ψάξε λίγο internet αλλά συνήθως ξανακάνεις εξαέρωση με την θερμοκρασία καλοριφέρ στο τέρμα ζεστό για να αλλάξει πλήρως και το υγρό στο καλοριφέρ (εκεί ακούς τον αέρα)
2)Ναι έχει υδραργυρικό, (στον ομφαλό της πτερωτής) απλά όταν είναι κρύο η πτερωτή γυρίζει μεν αλλά μπορείς εύκολα να την σταματήσεις , ενώ όταν ζεσταίνεται ο ομφαλός τότε σφίγγει και περιστρέφεται πλήρως
Youtube Video -
Το κάτω κολάρο είναι μετά την ψύξη και λογικά το νερό είναι πιο κρύο από το πάνω κολάρο(πάντα σε θερμοκρασία λειτουργίας). Αν είναι πολύ πιο κρύο δεν έχεις καλή κυκλοφορία (θερμοστάτης ή αντλία ή βουλωμένο ψυγείο
-
-
Τελικα αλλαξα θερμοστατη.Βαζω μπρος το αφηνω κανα μισαωρο να δουλευει το αμαξι ,θερμοκρασιες φυσιολογικες αλλα στο μισαωρο πανω επιασα το κατω κολαρο και ηταν κρυο(ενιωθα ζεστη αλλα μπορει επειδη ηταν κ ζεστη η μηχανη).1)Παλι μπορει να φταει ο θερμοστατης?2)Η αντλια νερου εαν ειναι χαλασμενη τι προβλημα δημιουργει γενικα(ζεστο αερα εχω παντως)
-
??
-
Αν ο θερμοστάτης είχε πρόβλημα θα είχες είτε πολύ ψηλή είτε πολύ χαμηλή
Αφού δεν έχεις υψηλές θερμοκρασίες , μπορεί να είσαι ΟΚ
Το βεντιλατερ όπως σου είπα αφού είναι υδραργυρικό είναι λογικό να γυρνάει συνέχεια, απλά όταν είναι κρύο πατινάρει
Τώρα που ζεσταίνει ο καιρός να έχεις το νού σου
Πρόσεχε την ¨φάνα¨του βεντιλατερ (έτσι το λένε οι μάστορες), αυτό στον ομφαλό του βεντιλατερ γιατί λίγοι ξέρουν να κάνουν αξιολόγηση της κατάστασης.
Όταν βάζεις μπροστά από κρύο, θα πρέπει να ακούγεται σαν δυνατός ανεμιστήρας και μετά από λίγα δεύτερα να κόβει. -
Καλημερα.Ναι οντως οταν το βαζω κρυο ακουγεται αυτο που λες και σταματαει.Οπτε βιντιλαντερ και θερμοστατης ειμαιστε οκ.
1)Αυτο με το ΚΑΤΩ κολαρο πως το εξηγεις που ειναι κρυο ακομα και σε θερμοκρασια λειτουργειας κινητηρα.2)Υπαρχει περιπτωση να εχω βουλωμενο ψυγειο?(Εδω και 3 χρονια το εχω με σκετο νερο το ψυγειο)3)Επισης αν και ασχετο μπορει να ειναι το λαστιχακι που πηγαινει απο το ψυγειο στο δοχειο υπερχηλησης το οπειο ενημερωτικα ειναι ποιο χαμηλα,αν το πατησω εκει κοντα στον σφηχτηρα(απο την πανω μερια εννοω που συνδεεται στο ψυγειο)βγαζει λιγο νερο μην φανταστεις.Μηπως τπτ τραβαει αερα απο εκει?Σε ευχαριστω παντως.Απλα στα ρωρατω ολα αυτα μηπως και αποκλεισουμε το ενδεχομενο φλαντζας
-
Ο χρήστης gianniskara έγραψε:
Καλημερα.Ναι οντως οταν το βαζω κρυο ακουγεται αυτο που λες και σταματαει.Οπτε βιντιλαντερ και θερμοστατης ειμαιστε οκ.
1)Αυτο με το ΚΑΤΩ κολαρο πως το εξηγεις που ειναι κρυο ακομα και σε θερμοκρασια λειτουργειας κινητηρα.2)Υπαρχει περιπτωση να εχω βουλωμενο ψυγειο?(Εδω και 3 χρονια το εχω με σκετο νερο το ψυγειο)3)Επισης αν και ασχετο μπορει να ειναι το λαστιχακι που πηγαινει απο το ψυγειο στο δοχειο υπερχηλησης το οπειο ενημερωτικα ειναι ποιο χαμηλα,αν το πατησω εκει κοντα στον σφηχτηρα(απο την πανω μερια εννοω που συνδεεται στο ψυγειο)βγαζει λιγο νερο μην φανταστεις.Μηπως τπτ τραβαει αερα απο εκει?Σε ευχαριστω παντως.Απλα στα ρωρατω ολα αυτα μηπως και αποκλεισουμε το ενδεχομενο φλαντζας
ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ?
[Διεγραφη λαθος σχολιο]
-
Σκέτο νερό ;
-
Ξερω κακοοο κανει Τεσπα κοιτα με το ματι δεν φενεται κατι απλα αν το πατησω με το χερι ισα ισα που βγαζει λιγο .Για αυτο το σημειο λεω που ειναι με κοκκινο http://postimg.org/image/dkxtim4bl/
για το κατω κολαρο γνωμη εχετε που παραμενει κρυο.Επισης υπαρχει πεπριπτωση να εχω βουλωμενο ψυγειο λογω χρησης μονο νερου?
-
Ξερω κακοοο κανει Τεσπα κοιτα με το ματι δεν φενεται κατι απλα αν το πατησω με το χερι ισα ισα που βγαζει λιγο .Για αυτο το σημειο λεω που ειναι με κοκκινο http://postimg.org/image/dkxtim4bl/Επισης για το κολαρο τι γνωμη εχετε?
εκει που δειχνεις, αν βλεπω καλα ειναι η εξοδος του νερου για το δοχειακι, δε μου μοιαζει να εχει θεμα, μη στηριχτεις ομως στη δικη μου γνωμη μονο.
Γιατι αλλαξες θερμοστατη δεν καταλαβα?
Ποιος τον αλλαξε?
Εξαερωση μετα την αλλαγη θερμοστατη εγινε?
Κανα ξεπλυμα κυκλωματος εγινε?
Γιατι δε βαζεις αντιψυκτικο οπως πρεπει, (το οποιο λιπαινει και την αντλια για την οποια φοβασαι μηπως ψοφησε) το εχεις κανει ταμα? -
O μηχανικος τον αλλαξε.Ε καλου κακου τον αλλαξα αφου δεν εχει αλλαχτει μετα την φλαντζα κεφαλης.Επισης αφου εβλεπε οτι δεν ζεστενεται το κατω κολαρο γιαυτο υπεθεσε τον θερμοστατη τεσπα.Εξαερωση καναμε αλλα παλι εχω φουσκαλες και ακουγονται τα νερα μεσα στο ταμπλο.Α ξεπλυμα δεν εγινε Κ εγω βαση λογικης αφου δεν εχω θεμα θερμοκρασιων και εχω ζεστο αερα υποθετω οτι δεν υπαρχει κατι βουλωμενο
-
Εξαερωση καναμε αλλα παλι εχω φουσκαλες και ακουγονται τα νερα μεσα στο ταμπλο.Διάλεξε:
- Είναι καυσαέρια από την φλάντζα.
- Έχεις κάπου αλλού ορατή διαρροή.
Ο κάτω σωλήνας του ψυγείου μπορεί να κάνει αρκετή ώρα να ζεσταθεί σε αμάξι που δουλεύει συνεχώς ο ανεμιστήρας ψύξης. Ιδίως το χειμώνα.
-
Διαλεγω το πρωτο
-
Εξαέρωση με την θερμοκρασία του καλοριφέρ στο τέρμα ανοιχτό, τέρμα ζέστη κάνατε ώστε να ανοίξει η βαλβίδα του ψυγείου καλοριφέρ;;
Μερικές φορές πάνω στα κολλαρα για το καλοριφέρ έχει επιπλέον εξαεριστικά Έκουγα και εγώ παλιά μπουρμπουλίθρες και ήταν από κακή εξαέρωση
Η φλάντζα έχει και άλλα συμπτώματα όπως να χάνεις νερό κα... -
Εξερωση πιστευω εκανα καλη.δηλ συπληρωσα νερο μεχρι να φτασει επανω και ωσπου να μην κατεβαινει αλλο η σταθμη.Ανοιξα το ζεστο εβγαλε κανονικα ζεστη.Βαλβιδα δεν βλεπω πουθενα να εχει.Τα τερριος ετσι εξαερωνουν?
-
Το παγούρι είναι στην σωστή στάθμη;
-
το ειχα αδειασει για να το καθαρισω απλα δεν εχω κανει ακομα καμια μεγαλη βολτα παραμονο το ζορισα στο βουνο αλλα δεν ειδα τπτ να βραζει τα νερα...
-
να πω και κατι ακομα.Οταν ζεσταθει ο κινηρας αρχιζει και αγουγεται κατι..δεν ειμαι σιγουρος απο που προερχεται,σιγουρα ομως οταν ζεσταθει το κανει
daihatsu terrios 99