-
Όχι είναι μητρόπολη.
Λίγο κάτω από NY. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Όχι είναι μητρόπολη.
Λίγο κάτω από NY.Μια χαρα πολη ειναι το Αιγιο. Η ποιο ομορφη σε ολη την Ελλαδα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν εχω μαγνητη, οταν αραζεις στα Λιμανακια κλπ, κατι πρεπει να βρουν να πουν οι μαλακες...Αλλη μια φορα μου εχουν πει να μην παρκαρω στο χωρο σταθμευσης ('εμεις για σας το λεμε, γιατι γραφουμε εδω' ), και αλλη μια φορα εμενα και σε πολλους αλλους (λογικο, γιατι συνηθως ειναι οι ιδιοι μαλακες οποτε λενε τις ιδιες μαλακιες) εχουν πει 'τι δουλεια εχεις εδω κατω απο το Πειραια, δεν ειναι πολυ μακρυα για βολτα?'.
Μαζεύεται ακόμα κόσμος στα λιμανακια ή λές για παλιά?
-
δεν ξερω, εγω τα εκοψα αυτα γιατι βαρεθηκα. Εχω πολλα χρονια να παω και να αραξω εκει, ωστε καποιος να χρειαστει να πει μια παπαρια για να μη σε αφησει να παρκαρεις σε χωρο σταθμευσης...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Όχι είναι μητρόπολη.
Δεν έχεις ταξιδέψει πολύ ε;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Για ΟΛΑ οφειλουν να κοβουν κωλους. Τριμπουρδελα ειμαστε και το κεντρο καθε πολης εγινε πουταναριο.Άσε γιατί ειδικά με τα μηχανάκια που βάζουν εξατμίσεις που κάνουν θόρυβο δεν κάνουν τίποτα ούτε οι τροχονόμοι ούτε τα ΚΤΕΟ και έχω σαλτάρει με το θόρυβό τους ειδικά το μεσημέρι.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όχι είναι μητρόπολη.
Δεν έχεις ταξιδέψει πολύ ε;
Μωρε παντου εχω παει εκτος απο νησια δεν εχω παει σε πολλα νησια. Απλα για εμενα η ποιο ομορφη πολη!
-
Ο χρήστης IPL έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Σημερα αγόρασα ένα σκούτερακι το οποίο το έδωσα σε έναν υπάλληλο μου ο οποίος θα κινείται Αθηνα σε ώρες μεταμεσονύκτιες. Επειδή το μηχανάκι ειναι στο όνομα μου και ο υπάλληλος αυτός ειναι εθνικότητας που μαλλον θεωρείται ύποπτη για την αστυνομία, σε περίπτωση ελέγχου θελω να ξέρουν ότι το έχω δώσει με την συγκατάθεση μου ώστε να μην ενοχλούν εμένα, αυτόν και κόβουν το δρομολόγιο και τις ώρες εργασίας.
Ξέρει κανείς τι μπορω να κάνω; Μια υπεύθυνη δήλωση πχ ότι το έχω παραχωρήσει θα ειναι αρκετή; Κατι άλλο;
Κανε μια υπευθυνη δηλωση σε αστυνομικο τμημα ο κάτωθι υπογεγγραμμενος κατοχος του υπ αριθμο κυκλ. χ με αριθμο πλαισιου ψ επιτρεπω στον ταδε ταδοπουλο με αριθμο διαβατηριου ω να οδηγήσει το δικυκλο μου και δωστου να το χει μαζι του
-
Αυτο έκανα τελικά κ αν τύχει ελπιζω να το δεχθοβ
-
παντως αν εχει ολα τα νομιμα εγγραφα μαζι του δεν υπαρχει θεμα οπως αναφερθηκε πιο μπροστα
-
Αμα ολα τα νομιμα εγγραφα (του οχηματος) που εχει μαζι του δειχνουν οτι το οχημα ανηκει σε καποιον που δεν εχουν καμμια σχεση, τοτε φυσικα και (θα επρεπε τουλαχιστον) να υπαρχει θεμα. Ειδικα αμα (οπως περιγραφει στο πρωτο ποστ ο ενδιαφερομενος) ο οδηγος ειναι 'εθνικοτητας που μαλλον θα προκαλει ελεγχο'.
Αμα μου κλεψουν το αμαξι τωρα που μιλαμε, και τους σταματησουν για ελεγχο 50μ παρακατω, θα εχουν ολα τα νομιμα εγγραφα του αμαξιου μαζι τους. Δεν νομιζεις οτι καποιος πρεπει να ελεγξει* γιατι ο Ταδοπουλος οδηγει το αμαξι του Δεινοπουλου?
*χωρις βεβαια να φτανουν στις γελοιοτητες που εκαναν σε εμενα και εχω περιγραψει πιο πανω.
-
Από τη στιγμή που το αμάξι που οδηγούν δεν είναι δηλωμένο ως κλεμμένο τι παραπάνω έλεγχο να κάνουν;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα ολα τα νομιμα εγγραφα (του οχηματος) που εχει μαζι του δειχνουν οτι το οχημα ανηκει σε καποιον που δεν εχουν καμμια σχεση, τοτε φυσικα και (θα επρεπε τουλαχιστον) να υπαρχει θεμα. Ειδικα αμα (οπως περιγραφει στο πρωτο ποστ ο ενδιαφερομενος) ο οδηγος ειναι 'εθνικοτητας που μαλλον θα προκαλει ελεγχο'.Αμα μου κλεψουν το αμαξι τωρα που μιλαμε, και τους σταματησουν για ελεγχο 50μ παρακατω, θα εχουν ολα τα νομιμα εγγραφα του αμαξιου μαζι τους. Δεν νομιζεις οτι καποιος πρεπει να ελεγξει* γιατι ο Ταδοπουλος οδηγει το αμαξι του Δεινοπουλου?
*χωρις βεβαια να φτανουν στις γελοιοτητες που εκαναν σε εμενα και εχω περιγραψει πιο πανω.
Να μου πεις οτι δεν το εγραψα...Τεσπα, αυτο που εννοω απο πανω ειναι οτι υπαρχουν οι περιπτωσεις που κλοπη---->καποιες ωρες---->καταλαβαινει ο ιδιοκτητης οτι εκλαπη. Το καταλαβαινεις υποθετω οτι οι περισσοτερες κλοπες γινονται το βραδυ, που ο κοσμος κοιμαται, ε? Για να μη πιασουμε το ενδεχομενο ο ιδιοκτητης να λειπει και να παρει χαμπαρι οτι του εκλεψαν το αυτοκινητο οοοοοοοταν γυρισει, και αλλα 1002 σεναρια.
Έλεγχος αστυνομίας σε οδηγό