-
Ολοι γνωριζουμε οτι καποια στιγμη θα ερθει το τελος.
Πιστευετε οτι μετα τον θανατο παμε στον παραδεισο ή στην κολαση;
Πιστευετε στην μετεμψυχωση;
Μηπως τελικα ειναι ολα ψευτικα δημιουργηματα της φαντασιας του ανθρωπου και τελικα απλα παυουμε να υπαρχουμε;
Προσωπικα και μονο η σκεψη οτι θα παψω να υπαρχω,με τρομαζει παρα πολυ.
Οτι θα επιστρεψω εκει που ημουν πριν γεννηθω,στο πουθενα.
Για παντα,για αιωνες ,δεν θα σκεφτομαι καν οτι δεν υπαρχω ,διοτι δεν θα υπαρχω.
Θα ειμαι σαν ναρκωμενος στο χειρουργικο κρεβατι ,οπου ουτε καν ονειρα δεν βλεπει.
Δεν μπορει,κατι θα υπαρχει. -
Μηπως τελικα ειναι ολα ψευτικα δημιουργηματα της φαντασιας του ανθρωπου και τελικα απλα παυουμε να υπαρχουμε;
Θα ειμαι σαν ναρκωμενος στο χειρουργικο κρεβατι ,οπου ουτε καν ονειρα δεν βλεπει.
Ζωή σε λόγου μας!
-
Μπορείς να γίνεις ένα υπέροχο δεντράκι, ένα μικρό διαμάντι... Υπάρχουν επιλογές!
http://www.iflscience.com/environment/w ... ce-edition
-
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Δεν μπορει,κατι θα υπαρχει.
δεν υπάρχει τίποτα, δε χρειάζεται να προσπαθούμε να αισθανόμαστε ξεχωριστοί και ότι ντε και καλά έχουμε κάποιο ανώτερο σκοπό στο σύμπαν να εκπληρώσουμε, είμαστε απλά τυχαίες και ασήμαντες υπάρξεις που μόλις χαλάσουμε σβήνουμε και μας πετούν
μόνο το όσο ζούμε έχει νόημα και να μπορεί να είναι σκατά, τι να κάνουμε, οι μετά θάνατον υποσχέσεις υπάρχουν μόνο και μόνο για να ανέχεται ο πολύς κόσμος τη σκατίλα στην οποία ζει και να ελπίζει σε κάτι καλύτερο που απλά δε θα έρθει ποτέ
-
Εγώ θα γίνω βελόνα σε στροφόμετρο ταξί ντίζελ,
μια πάνω / μια κάτω / όχι πολύ πολύ μακριά
-
Θα παρακαλεσω ενα θελετε να εκφρασετε τις δικες αποψεις.
Το θεμα με απασχολει προσωπικα διοτι εχω φτασει κοντα σε μια αληθεια η οποια με βασανιζει.
Με λιγα λογια θελω μεσα απο τις απαντησεις σας να βρω μια αλλη αληθεια που θα διαψευσει αυτο που ανακαλυψα.
Ευχαριστω. -
τι ανακάλυψες;
-
πριν το θάνατο πρεπει να ζήσεις και πάνω απο ολα να ξεσκονίσεις το φόρουμ
viewtopic.php?f=13&t=53805&p=2791817#p2791817
-
mjacob κατσε πρωτα.
ΟΚ;
Εχεις ακουσει ποτε για την επαγωγικη μεθοδο;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τι ανακάλυψες;Εκανα σκεψεις σχετικα με το τι γινεται μετα τον θανατο.
Παραδεισος ,κολαση και ολα αυτα που ολοι μας καποια στιγμη εχουμε σκεφτει.
Σε καποια φαση,ειπα απο μεσα μου.
Τι πιο απλο απτο να επιστρεφει ο ανθρωπος εκει που ηταν πριν γεννηθει,τι πιο αληθινο και πιστευτο
Τοτε τρομαξα με την σκεψη αυτη.
Δεν μπορω να δεχτω μεσα μου οτι θα ειμαι αυτο που ημουν εκκατομυρια χρονια πριν γεννηθω.
Δεν μπορω να το εξηγησω με λογια. -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
τι ανακάλυψες;
Εκανα σκεψεις σχετικα με το τι γινεται μετα τον θανατο.
Τι πιο απλο απτο να επιστρεφει ο ανθρωπος εκει που ηταν πριν γεννηθει,τι πιο αληθινο και πιστευτο
Δεν μπορω να δεχτω μεσα μου οτι θα ειμαι αυτο που ημουν εκκατομυρια χρονια πριν γεννηθω.
Δεν μπορω να το εξηγησω με λογια.Εχεις δοκιμάσει να συζητήσεις τους προβληματισμούς σου με κάποιον ειδικό?
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
ολοι μας καποια στιγμη εχουμε σκεφτει.H περίπτωση να μην τα έχουμε σκεφτεί όλοι δεν σου περνάει καθόλου από το μυαλό?
Να σκεφτόμαστε ρεαλιστικά και απτά σενάρια επειδή δεν μεγαλώσαμε ακούγοντας παραμύθια ας πούμε? -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
τι ανακάλυψες;
Δεν μπορω να το εξηγησω με λογια.επιστημονικές έρευνες από το πανεπιστήμιο του μασασουτσεςςς έδειξε οτι γινόμαστε κοπριά και επιστρέφουμε μετά θάνατον στην μορφή σκ@του... μην το πάρεις πολύ βαριά βραδιάτικα ε
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
τι ανακάλυψες;
Δεν μπορω να το εξηγησω με λογια.Θυμάσαι την επιστημονική εκπομπή των Δανέζη-Θεοδοσίου που έπαιζε παλιά στην ΕΤ3; Υπάρχουν τα επεισόδια αυτά στο youtube. Σου συτήνω να δεις πιο συγκεκριμένα την 'πλάνη των αισθήσεων'. Ούτε λίγο, ούτε πολύ λένε ότι όλο αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως ζωή, θάνατο, ύλη, σύμπαν είναι μια πλάνη τύπου μάτριξ. Κάπως σα να είμαστε μέσα σε φλιπεράκι.
Με επιστημονικές αποδείξεις όμως όλα αυτά!!!Και μην ανησυχείς, μου τριγυρνούν κι εμένα πολλά στο κεφάλι τελευταία!!!
-
διπλο ποστ (παλι ).
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μπορείς να γίνεις ένα υπέροχο δεντράκι, ένα μικρό διαμάντι... Υπάρχουν επιλογές!http://www.iflscience.com/environment/w ... ce-edition
Diamonds are forever Και μεις πηγαμε και τη θαψαμε τη γιαγια αντι να την κανουμε διαμαντακι.
Αν και σε πολυ χαμηλοτερη θερμοκρασια απο τους 3000 βαθμους κελσιου που λεει, η οργανικη υλη ( ο ανθρακας) εξατμιζεται , βλεπω οτι ανοιγει μια νεα αγορα (σε διαφορους τομεις) συν το οτι λυνεται το προβλημα της ελλειψης χωρου στα νεκροταφεια.
-
Ευχαριστω πολυ alexeft.
Τι υπαρχει μετα τον θανατο;