-
Ο χρήστης Run_like_Hell έγραψε:
Για να μάθεις πόσο κοστίζει καινούριο ένα αυτοκίνητο θα μπεις στο car.gr ή θα πας σε μια αντιπροσωπεία? Εκεί θα δεις ότι οι εκπτώσεις είναι πραγματικές, συνεχείς και μεγάλες. Ξέρω ότι είναι δύσκολο κάποιος να το πιστέψει αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Έχεις απόλυτο δίκιο για το car.gr και τις αντιπροσωπίες .Όπως καταλαβαίνεις όμως, αφού δεν έχω σκοπό να αγοράσω αυτοκίνητο δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να τις πάρω με τη σειρά ρωτώντας. Βλέπω απλά ότι αυτός http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4868276/ είναι αντιπρόσωπος και τη δίνει μεταχειρισμένη 22.500 . Και υπέθεσα ότι τελείωσαν τα πινακιδωμένα οπότε τελείωσαν και οι προσφορές.
Οταν είχα πάει εγώ τουλάχιστον οι προσφορές ήταν και για παραγγελίες.
-
Εντελώς από σπόντα μπήκα στην bmw, πιο πολύ για να χαζέψω. Όταν λοιπόν, αφού έβαλα τα extra που ήθελα, ο πωλητής μου είπε ότι η έκπτωση περνάει τα 5 χιλιάρικα και ότι το αυτοκίνητο θα γίνει παραγγελία έμεινα έτσι
Όταν στα 20.800 έπαιρνα το πλούσιο golf και στα 20.000 περίπου τα auris, alfa, κλπ δεν το σκέφτηκα για πολύ. -
Giulietta Test Drive:
- γλήγολη
- Άμεση απόκριση κινητήρα στο μεσαίο και στο sport mode
- Αίσθηση στιβαρότητας
- Ορατότητα
- Καλή απόσβεση κραδασμών
- Σχετικά αθόρυβο
- νομίζω ότι ακουγόταν πιο έντονα η παρουσία ντίζελ απ'ότι στα άλλα
- θέση υποβραχιόνιου, εμποδίζει το χειρόφρενο
- θέση ποτηριών, θα γίνει καμιά ζημιά εκεί που 'ναι χωμένο
Την αποκλείω όμως επειδή δεν υπάρχει στον εξοπλισμό που θέλω και δε μου πολυαρέσει το εσωτερικό.
Audi A3 S/B
Τι κόλαση είν'τούτη- άψογο εσωτερικό, νιώθεις σαν πασάς
- ωραίο καντράν
- πολύ καλή θέση πραγμάτων
- τιμή
- after sales (180 για λάδια ??)
Προσφορά για το άνωθι σε Ambition, με Λευκό απλό χρώμα, πακέτο εξοπλισμού χώρων (200€) + xenon (1000€) βγαίνει τελική 25430. Πολλά τα λεφτά αλλά Αναμένω για t/d
Astra 136
Το ξαναείδα- όμορφο εσωτερικό
- πλούσιος εξοπλισμός
- ισχυρός κινητήρας
- νέοτατος κινητήρας, καθόλου δοκιμασμένος.
έκδοση Excess + δώρο κλιματισμό, προβ. ομίχλης, αισθητήρες, οθόνη μεγάλη 20.000€ + xenon 1000κάτι. Άψογη τιμή θα έλεγα. Αναμένω για t/d.
Πάντως απορώ γιατί δίνουν το Excess με αυτά τα δώρα και όχι τον επόμενο εξοπλισμό (Cosmos?)
-
Αν καποιος που αγορασε το civic μπει να διαβασει το νημα, πρεπει να αισθανεται πολυ κοροϊδο και λαλακας που εδωσε τα λεφτα του στο Χοντα και οχι σε καποιο 'πριμιουμ' αριστοκρατικης καταγωγης.
Ιδου και μια αλλη δοκιμη, στην οποια δεν βλεπω και πολλα αρνητικα.
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... tec-my2014
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Εντελώς από σπόντα μπήκα στην bmw, πιο πολύ για να χαζέψω. Όταν λοιπόν, αφού έβαλα τα extra που ήθελα, ο πωλητής μου είπε ότι η έκπτωση περνάει τα 5 χιλιάρικα και ότι το αυτοκίνητο θα γίνει παραγγελία έμεινα έτσι
Όταν στα 20.800 έπαιρνα το πλούσιο golf και στα 20.000 περίπου τα auris, alfa, κλπ δεν το σκέφτηκα για πολύ.Αν είχε πιο όμορφα όργανα και ένα κλικ πιο μεγάλους χώρους θα το είχα πάρει ήδη. Αλλά αυτές οι μικρές λεπτομέρειες με χαλάνε, βλέπεις τόσα λεφτά θα δώσω θέλω όχι μόνο να μου αρέσει αυτό που θα αντικρύζω καθημερινά αλλά να το λατρεύω. Υποκειμενικά είναι όλα αυτά βέβαια
Σταματήστε επιτέλους αυτό το civic vs bmw κλπ Το θέμα λέει αγορά diesel, όχι premium ή μη premium
-
Συμφωνώ ότι από την στιγμή που θα διαθέσεις ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για αυτοκίνητο πρέπει και να σε εμπνέει, να σου κάνει το κλικ είτε εμφανισιακά είτε οδηγικά. Μέχρι τώρα σε βλέπω περισσότερο ψημένο για το a3. Τα service της audi πάντα ήταν ακριβά. Να το οδηγήσεις οπωσδήποτε και να δεις υποχρεωτικά και το v40 (χάνει σε χώρους). Το opel με τον εξοπλισμό που λες και τον καινούριο κινητήρα δεν φαίνεται καθόλου άσχημη επιλογή στα 20 χιλιάρικα, με bonus την μεγάλη εγγύηση και τα σχετικά οικονομικά service. Τα πρώτα reviews μιλάνε για έναν πολύ καλό κινητήρα τόσο σε απόδοση όσο και σε κραδασμούς/θόρυβο (και είναι ήδη euro 6). Δεν θα στεκόμουνα τόσο στο ότι το μοτέρ είναι καινούριο αν κατά τα άλλα με κάλυπτε σαν αυτοκίνητο.
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αν καποιος που αγορασε το civic μπει να διαβασει το νημα, πρεπει να αισθανεται πολυ κοροϊδο και λαλακας που εδωσε τα λεφτα του στο Χοντα και οχι σε καποιο 'πριμιουμ' αριστοκρατικης καταγωγης.Ιδου και μια αλλη δοκιμη, στην οποια δεν βλεπω και πολλα αρνητικα.
Είπαμε ότι ο καθένας κάνει τα ζεστά του λεφτάκια ότι γουστάρει. Παίρνει σβάρνα τις αντιπροσωπείες και ψωνίζει με βάση τα δικά του θέλω και πιστεύω. Δεν σκέφτονται (και δεν είναι) όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν με συναίσθημα, άλλοι με τετράγωνη λογική. Αν αισθανθεί βλάκας ή κορόιδο μάλλον δεν ήταν τόσο σίγουρος για την επιλογή του ή το έχει μετανιώσει. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεται ο οποιοσδήποτε μειονεκτικά για την όποια επιλογή του, αυτό έλειπε!
-
Είπαμε ότι ο καθένας κάνει τα ζεστά του λεφτάκια ότι γουστάρει. Παίρνει σβάρνα τις αντιπροσωπείες και ψωνίζει με βάση τα δικά του θέλω και πιστεύω. Δεν σκέφτονται (και δεν είναι) όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν με συναίσθημα, άλλοι με τετράγωνη λογική. Αν αισθανθεί βλάκας ή κορόιδο μάλλον δεν ήταν τόσο σίγουρος για την επιλογή του ή το έχει μετανιώσει. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεται ο οποιοσδήποτε μειονεκτικά για την όποια επιλογή του, αυτό έλειπε!
Συμφωνουμε σε αυτα που εγραψες, αλλα αλλα αυτο που,εμμεσως, ηθελα να πω (και ισως δεν το καταλαβες) ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι για καποιον που μπορει να διαθεσει 23000 ειναι εκ προοιμιου καλυτερη η BMW (ή πχ ενα V40 ή ενα Α3) απο το Χοντα.
Καποιο επιχειρημα σχετικα με το που υστερει το Χοντα σε σχεση με αυτα τα αυτοκινητα δεν διαβασα/ακουσα (περαν βεβαια του σηματος στο καπο περαν του Σ για το οποιο δεν φταιει το αμαξακι, αντε και την πχιοτητα των πλαστικων).
Υποψιν οτι δεν ειχα ποτε μου Χοντα και μαλλον δεν θα το αγοραζα για λογους εμφανισης. -
Αν καποιος που αγορασε το civic μπει να διαβασει το νημα, πρεπει να αισθανεται πολυ κοροϊδο και λαλακας που εδωσε τα λεφτα του στο Χοντα και οχι σε καποιο 'πριμιουμ' αριστοκρατικης καταγωγης.Ιδου και μια αλλη δοκιμη, στην οποια δεν βλεπω και πολλα αρνητικα.
Από την δοκιμή:
Έχει δύναμη από χαμηλά, άμεση απόκριση στο πάτημα του γκαζιού και ξεφουσκώνει ύστερα από τις 4.000 rpm. Με εξαίρεση κάποιους κραδασμούς χαμηλά, «ακουστικά» σε κάνει να πιστεύεις πως βρίσκεται σε βενζινοκίνητο αυτοκίνητο. Συνεργάζεται δε άψογα με το ίσως καλύτερο χειροκίνητο κιβώτιο της κατηγορίας.
....κάπου εδω διάβασα οτι ξεφουσκώνει πολυ νωρίς!
-
Συμφωνουμε σε αυτα που εγραψες, αλλα αλλα αυτο που,εμμεσως, ηθελα να πω (και ισως δεν το καταλαβες) ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι για καποιον που μπορει να διαθεσει 23000 ειναι εκ προοιμιου καλυτερη η BMW (ή πχ ενα V40 ή ενα Α3) απο το Χοντα.
Καποιο επιχειρημα σχετικα με το που υστερει το Χοντα σε σχεση με αυτα τα αυτοκινητα δεν διαβασα/ακουσα (περαν βεβαια του σηματος στο καπο περαν του Σ για το οποιο δεν φταιει το αμαξακι, αντε και την πχιοτητα των πλαστικων).
Υποψιν οτι δεν ειχα ποτε μου Χοντα και μαλλον δεν θα το αγοραζα για λογους εμφανισης.Γιατί αν θέλει κάτι πρακτικό στην κατηγορία έχει φθηνότερες επιλογές και εξίσου καλές. Θα δώσει τα 23 για να ξεχωρίσει από τη μάζα, να έχει καλύτερη ποιότητα (έστω τα πλαστικά που λένε πολλοί), καλή μεταπώληση και γενικά να νιώθει ότι οδηγεί κάτι ξεχωριστό. Κατ΄εμέ το civic ανταγωνίζεται ευθέως τα 308, golf, astra, auris κλπ αλλά με τιμή premium χωρίς να είναι. Κερασάκι στην τούρτα ο Σ, τα ακριβά service και το θέμα με τα ανταλλακτικά. Είχε γράψει πριν λίγο καιρό κάποιος στο forum την εμπειρία του με το νέο civic όταν είχε την ατυχία να τρακάρει και τράβηξε τον διάβολό του. Στο τέλος είπε καλό και χρυσό αυτοκίνητο αλλά honda ποτέ ξανά. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι το προιόν civic είναι κακό αυτό καθ' αυτό (τουναντίον) αλλά το ότι όλο το πακέτο στην δική μας αγορά τουλάχιστον μη ανταγωνιστικό (τιμή αγοράς, after sales). Ναι είναι αξιόπιστο, ναι έχει πολύ καλό κινητήρα, ναι είναι πρακτικό αλλά μόνο αν αναπροσαρμοστεί η τιμή του στα επίπεδα του golf τουλάχιστον πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικό και θα κάνει κάποια νούμερα.
-
Υποψιν οτι δεν ειχα ποτε μου Χοντα και μαλλον δεν θα το αγοραζα για λογους εμφανισης.Γιατί αν θέλει κάτι πρακτικό στην κατηγορία έχει φθηνότερες επιλογές και εξίσου καλές. Θα δώσει τα 23 για να ξεχωρίσει από τη μάζα, να έχει καλύτερη ποιότητα (έστω τα πλαστικά που λένε πολλοί), καλή μεταπώληση και γενικά να νιώθει ότι δεν οδηγεί κάτι ξεχωριστό. Κατ΄εμέ το civic ανταγωνίζεται ευθέως τα 308, golf, astra, auris κλπ αλλά με τιμή premium χωρίς να είναι. Κερασάκι στην τούρτα ο Σ, τα ακριβά service και το θέμα με τα ανταλλακτικά. Είχε γράψει πριν λίγο καιρό κάποιος στο forum την εμπειρία του με το νέο civic όταν είχε την ατυχία να τρακάρει και τράβηξε τον διάβολό του. Στο τέλος είπε καλό και χρυσό αυτοκίνητο αλλά honda ποτέ ξανά. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι το προιόν civic είναι κακό αυτό καθ' αυτό (τουναντίον) αλλά το ότι όλο το πακέτο στην δική μας αγορά τουλάχιστον μη ανταγωνιστικό (τιμή αγοράς, after sales). Ναι είναι αξιόπιστο, ναι έχει πολύ καλό κινητήρα, ναι είναι πρακτικό αλλά μόνο αν αναπροσαρμοστεί η τιμή του στα επίπεδα του golf τουλάχιστον πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικό και θα κάνει κάποια νούμερα.
Η φουλ έκδοση του σιβικ στα περίπου 22.700 αντίστοιχει σε εξοπλισμο +25000 στο γκολφ! Πως ειναι φθηνότερο το γκολφ? η δε βασικη του σιβικ στα 21 κατι εχει απείρως περισσότερα απο τα 20,5 του γκολφ! Πως ειναι φθηνότερο το γκολφ?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Η φουλ έκδοση του σιβικ στα περίπου 22.700 αντίστοιχει σε εξοπλισμο +25000 στο γκολφ! Πως ειναι φθηνότερο το γκολφ? η δε βασικη του σιβικ στα 21 κατι εχει απείρως περισσότερα απο τα 20,5 του γκολφ! Πως ειναι φθηνότερο το γκολφ?Εξαρτάται τι εννοεί κανείς φουλ. Στα 20.800 τελική τιμή έβγαινε το 1.6 d generation χωρίς καμία ουσιαστική έλλειψη. Δεν ξέρω τι επιπλέον εξοπλισμό έχει το honda. Φαντάζομαι ότι στα 23 χιλιάρικα παίρνεις ένα golf υπερπλήρες.
Έθεσα το golf ως σημείο αναφοράς (αναφορικά με την τιμή) γιατί είναι το αυτοκίνητο που καλώς ή κακώς έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία. Προφανώς όσοι το παίρνουν κάτι του βρίσκουν (χώροι, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ευκολία/άνεση οδήγησης, άνεση ανάρτησης, dsg για όποιον γουστάρει αυτόματο κλπ). Προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο σαν αυτοκίνητο αλλά αντιλαμβάνομαι γιατί το επιλέγουν τόσοι πολλοί. Αν το honda λοιπόν ξεκινούσε από τα 18 και έφτανε τα 20 καταλαβαίνεις ότι θα έπαιρνε τα σώβρακα και από το auris και από πολλά ευρωπαικά αυτής της τιμής. -
Golf Generate m/t 21.660 από επίσκεψη τις προάλλες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και τίποτα να μην σου κάναν έχει πλέον σε παρόμοια χρήματα εξαιρετικά αυτοκίνητα που μάλλον είναι καλύτερη επιλογή. Ενδεικτικά στις 'ακριβές' εκδόσεις οι τιμες είναι μόλις 1000 με 2000 ευρώ κάτω απο premium άσους και τζουλιεττες...δεν αξίζει πια, οταν εγώ το πήρα τον Μάιο του 2012 ολοι πλην Citroen ζηταγαν ένα νεφρό και ενα μάτι με το που ελεγες την λέξη ντίζελ... Τώρα στρωσαν οι κ...οι !!
Ναι αλλά εγώ ρώτησα τι του κάνανε όχι οικονομική ανάλυση, again, της αγοράς
Τώρα το είδα αυτό
Ακούω διάφορα για τα Citroen, προβλήματα στα ηλεκτρικά κλπ. Αλλωστε δε το έχω βρει για t/d ακόμη
-
dmitspan,δύο ερωτήσεις για την giulietta 1.6 jtdm:1.Σε ποια τιμή τη βρήκες με αξιοπρεπή εξοπλισμό;,2.γράφεις ότι ήταν σχετικά αθόρυβη αλλά ακουγόταν πιο έντονα η παρουσία diesel...αν μπορείς να το εξηγήσεις λίγο
Όσο για τα 180€ για λάδια στο α3,τι να πει κανείς...αν ισχύει,ζουν σε άλλον πλανήτη οι κύριοι της audi -
Εχει προσφορά κάτι πινακιδωμένα στις 20.000 αλλά δεν έχει κάποια εξτραδάκια που θα ήθελα, διαφορετικά πάει κατόπιν παραγγελίας και σε τιμή καταλόγου. Είναι πολύ καλή η προσφορά αλλά εμένα δε μ ενδιαφέρει αφού δε με πληροί 100%
Εντάξει όλα τα καινούρια είναι σχετικά αθόρυβα απλώς σ αυτό κατάλαβα στην οδήγηση το σκληροτράχηλο του ντίζελ σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω κάνει td
-
Γιατί αν θέλει κάτι πρακτικό στην κατηγορία έχει φθηνότερες επιλογές και εξίσου καλές. Θα δώσει τα 23 για να ξεχωρίσει από τη μάζα, να έχει καλύτερη ποιότητα (έστω τα πλαστικά που λένε πολλοί), καλή μεταπώληση και γενικά να νιώθει ότι οδηγεί κάτι ξεχωριστό. Κατ΄εμέ το civic ανταγωνίζεται ευθέως τα 308, golf, astra, auris κλπ αλλά με τιμή premium χωρίς να είναι. Κερασάκι στην τούρτα ο Σ, τα ακριβά service και το θέμα με τα ανταλλακτικά. Είχε γράψει πριν λίγο καιρό κάποιος στο forum την εμπειρία του με το νέο civic όταν είχε την ατυχία να τρακάρει και τράβηξε τον διάβολό του. Στο τέλος είπε καλό και χρυσό αυτοκίνητο αλλά honda ποτέ ξανά. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι το προιόν civic είναι κακό αυτό καθ' αυτό (τουναντίον) αλλά το ότι όλο το πακέτο στην δική μας αγορά τουλάχιστον μη ανταγωνιστικό (τιμή αγοράς, after sales). Ναι είναι αξιόπιστο, ναι έχει πολύ καλό κινητήρα, ναι είναι πρακτικό αλλά μόνο αν αναπροσαρμοστεί η τιμή του στα επίπεδα του golf τουλάχιστον πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικό και θα κάνει κάποια νούμερα.
Από αυτά που λες, μονο το θεμα του after sales μπορει να σταθει ως αντικειμενικη παρατηρηση και οντως για καποιους μπορει να αποτελει κριτηριο απορριψης. Η αισθηση διαφορετικοτηκας από τη μαζα και 'ξεχωριστοτητας' (ασε που τα πριμιουμ πλεον πουλανε περισσοτερο από το Σιβικ, οποτε μαλλον αυτος που οδηγει το Σιβικ θα νιωθει πιο ξεχωριστος ) είναι τελειως υποκειμενικα για τον καθενα. Μεταπωληση τα Χοντα εχουν παραδοσιακα πολύ καλη, λογω της αξιοπιστίας τους.
Αντιθετα, που υστερει το Σιβικ σε σχεση με την π.χ. 116d (και λεω την BMW σαν παραδειγμα επειδή αυτή εχει αναφερθεί εδώ) ;
Στις επιδοσεις/καταναλωση; Στον κιβωτιο ταχυτήτων;Στους χωρους; Στην αξιοπιστια; Στην εγγυηση; Σε όλα αυτά μαλλον καλυτερο είναι!
Ακομα και στην οδικη συμπεριφορα, αποτι γραφουν τα διαφορα reviews (βλεπε drive που παρεθεσα πιο πανω) δεν φαινεται να υπαρχουν τραγικες διαφορες (αν υπαρχουν κιολας)
Περα από την απτη ποιοτητα των πλαστικων (για οσους δινουν τοοοση σημασια σε αυτή) και την αισθηση πολυτελειας δεν ξερω αν μειονεκτεί εμφανως καπου αλλου.
-
Από αυτά που λες, μονο το θεμα του after sales μπορει να σταθει ως αντικειμενικη παρατηρηση και οντως για καποιους μπορει να αποτελει κριτηριο απορριψης. Η αισθηση διαφορετικοτηκας από τη μαζα και 'ξεχωριστοτητας' (ασε που τα πριμιουμ πλεον πουλανε περισσοτερο από το Σιβικ, οποτε μαλλον αυτος που οδηγει το Σιβικ θα νιωθει πιο ξεχωριστος ) είναι τελειως υποκειμενικα για τον καθενα. Μεταπωληση τα Χοντα εχουν παραδοσιακα πολύ καλη, λογω της αξιοπιστίας τους.
Αντιθετα, που υστερει το Σιβικ σε σχεση με την π.χ. 116d (και λεω την BMW σαν παραδειγμα επειδή αυτή εχει αναφερθεί εδώ) ;
Στις επιδοσεις/καταναλωση; Στον κιβωτιο ταχυτήτων;Στους χωρους; Στην αξιοπιστια; Στην εγγυηση; Σε όλα αυτά μαλλον καλυτερο είναι!
Ακομα και στην οδικη συμπεριφορα, αποτι γραφουν τα διαφορα reviews (βλεπε drive που παρεθεσα πιο πανω) δεν φαινεται να υπαρχουν τραγικες διαφορες (αν υπαρχουν κιολας)
Περα από την απτη ποιοτητα των πλαστικων (για οσους δινουν τοοοση σημασια σε αυτή) και την αισθηση πολυτελειας δεν ξερω αν μειονεκτεί εμφανως καπου αλλου.
Με την ίδια λογική και ένα 308 ή ένα leon δεν υστερεί εμφανώς σε κανέναν τομέα όπως τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα. Έλα όμως που αυτά τιμολογούνται εκεί που πρέπει, είναι σαφώς φθηνότερα από το honda με καλύτερο και φθηνότερο after sales, άρα αποτελούν και πιο λογικές αγορές στα μάτια του καταναλωτή πάντα. Θα δούμε πώς θα πάει στις πωλήσεις το civic, το γεγονός ότι πουλάει λιγότερα από όλα τα υπόλοιπα (premium και μη) κάτι δείχνει.
Για να το πω αλλιώς, αν δεις σε μια βιτρίνα ένα ζευγάρι timberland και ένα ζευγάρι boxer που έχουν παρόμοιες τιμές και σου αρέσουν το ίδιο ας πούμε, ποιο θα πάρεις? -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Όσο για τα 180€ για λάδια στο α3,τι να πει κανείς...αν ισχύει,ζουν σε άλλον πλανήτη οι κύριοι της audiΚαι τι μας εμποδίζει να τους πάμε τα λαδάκια και το φίλτρο εμείς (με τις προδιαγραφές φυσικά που ορίζει ο κατασκευαστής) και να φεσωθούμε μόνο την εργασία;
-
Εξαρτάται, άμα σου χρεώσει 179 την εργασία, χαμένος θα βγεις
-
Ε, θα είναι λίγο πρόκληση να κάνουν κάτι τέτοιο. Εξάλλου, λίγο πιο κάτω υπάρχει άλλος εξουσιοδοτημένος που είναι πιο 'λογικός'.
Αγορά νέου diesel αυτοκινήτου