Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    TESLA FORUM
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. TESLA FORUM
    • 1
    • 2
    • 577
    • 578
    • 579
    • 580
    • 581
    • 581 / 581
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    155
    11612
    479650
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • bekiaris
      bekiaris @sgl last edited by

@sgl said in TESLA FORUM:

Τον ενδιέφερε περισσότερο να προλάβει και τα 3000€ της επιδότησης παρά να καθυστερήσει για να έχει τον μοχλό φλας και την εμπρός camera.

δεν νομίζω να καταργηθεί το ΚΗ*, μπορεί να δούμε και κάποιο καλύτερο πρόγραμμα στο νέο έτος

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • I
        iceman7 @sgl last edited by iceman7

@sgl said in TESLA FORUM:

@iceman7 said in TESLA FORUM:

Λογικά θα το τσίμπησε 40 το quicksilver … σενια τιμή. Καλοτάξιδο !
        Με τη νέα μπαταρία πόσο του δείχνει στο 100% είδε ;
        Κρίμα που για λίγο δεν πρόλαβε το refresh…

40470€ βγήκε τελική τιμή.
        459km του βγάζει στο 100% της μπαταρίας από ό,τι μου είπε.
        Τον ενδιέφερε περισσότερο να προλάβει και τα 3000€ της επιδότησης παρά να καθυστερήσει για να έχει τον μοχλό φλας και την εμπρός camera.
        Δεν πρόλαβε για λίγο 2-3 αυτοκίνητα που τα είχαν αυτά αλλά εξαφανίστηκαν γρήγορα από το απόθεμα πριν πάρει την τελική απόφαση.

Την καμερα και την φλασιερα δεν την είχαν ετοιμοπαράδοτα αμαξια!
        Αυτά που ερχονται αυτή την εβδομάδα τα έχουν...
        Αν απο το απόθεμα αγόραζε αυτό θα εβλεπε οτι ανέφεραν "Αφιξη σύντομα" σε αντίθεση με αυτό που πήρε που ήταν αμεσα διαθεσίμο....

bekiaris 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • bekiaris
          bekiaris @iceman7 last edited by

Η ετήσια έκθεση αξιοπιστίας TÜV έδειξε ότι σχεδόν ένα στα πέντε αυτοκίνητα απέτυχε στον τεχνικό έλεγχο, με το Tesla Model Y να καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό σοβαρών βλαβών στην κατηγορία 2-3 ετών.

N 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • N
            nascar1 @bekiaris last edited by nascar1

@bekiaris said in TESLA FORUM:

Η ετήσια έκθεση αξιοπιστίας TÜV έδειξε ότι σχεδόν ένα στα πέντε αυτοκίνητα απέτυχε στον τεχνικό έλεγχο, με το Tesla Model Y να καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό σοβαρών βλαβών στην κατηγορία 2-3 ετών.

Φαντάζομαι είδες ότι πρόκειται για γερμανικό φορέα που βγάζει το troc στις πρώτες θέσεις... Μάλλον όλα τα γερμανικά... Επίσης βγάζει το iD.3 περισσότερο αξιόπιστο. Επειδή το είχα για ένα φεγγάρι και έχω διαβάσει πολύ να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι περισσότερο αξιόπιστο από τα τέσλα. Μου αρέσει που συνεχίζεις συστηματικά να αναπαράγεις (καλά κάνεις δικαίωμά σου) οτιδήποτε αρνητικό για την τέσλα. Αλήθεια πιστεύεις ότι θα επηρεάσεις κανέναν από το να τα αποκτήσει αν το θέλει; Μήπως προσπαθείς να βρεις λόγους να μην αγοράσεις εσύ;;

bekiaris 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • bekiaris
              bekiaris @nascar1 last edited by bekiaris

@nascar1 said in TESLA FORUM:

Αλήθεια πιστεύεις ότι θα επηρεάσεις κανέναν από το να τα αποκτήσει αν το θέλει; Μήπως προσπαθείς να βρεις λόγους να μην αγοράσεις εσύ;;

1. τόσο καιρό σας ενοχλούσαν που έλεγα για πωλήσεις και οικονομικά, και θέλατε το θέμα να ειναι καθαρά για τα αυτοκίνητα. 2. έβαλα ένα άρθρο που λέει για προβλήματα των tesla, τώρα σας ενοχλεί που η εταιρία πιστοποίησης ειναι γερμανική. ΑΠό την άλλη βέβαια ειναι γνωστά εδώ και χρόνια τα προβληματα της πρώτης έκδοσης του 3, που σταδιακά βελτιώθηκαν και επιλύθηκαν. Μήπως εν τέλει το πρόβλημα ειναι οτι θέλετε να λέμε μόνο πόσο φοβερά και τρομερά ειναι τα Tesla και πόσο φοβεροί ειναι όλοι αυτοί που τα αγόρασαν? γιατι εγώ εκεί καταλήγω... δεν ψάχνω κανένα αφήγημα για το άν θα αγοράσω ένα αυτοκίνητο ή όχι, όπως και αν θα κάνω τη σωστή επιλογή, έχω κάνει καλές αγορές στην ζωή μου, όπως και το ανάποδο. Κοινή συνισταμένη σε κάθε αγορά -> μετά απο καιρό έκανα μια αξιολόγηση και κατέληγα αν η συγκεκριμένη αγορά ήταν καλή ή κακή ή τι θα μπορούσα να βελτιώσω στο μέλλον. Τα κόκκινα γυαλιά της Ολυμπιακάρας δεν τα φοράω ούτε στο γήπεδο, γουστάρω να κερδίζουμε όταν το αξίζουμε και χαίρομαι οταν ακούω το Μέντι να λέει οτι ο Παναιτωλικός έπαιξε καλύτερα. Καλά είναι και τα Tesla, καλά ειναι και τα mercedes, και τα bmw, το καθένα προσφέρει κάτι διαφορετικό, όπως και να το κάνουμε.
              • N
                nascar1 @bekiaris last edited by

Αλήθεια πιστεύεις ότι θα επηρεάσεις κανέναν από το να τα αποκτήσει αν το θέλει; Μήπως προσπαθείς να βρεις λόγους να μην αγοράσεις εσύ;;

1. τόσο καιρό σας ενοχλούσαν που έλεγα για πωλήσεις και οικονομικά, και θέλατε το θέμα να ειναι καθαρά για τα αυτοκίνητα. 2. έβαλα ένα άρθρο που λέει για προβλήματα των tesla, τώρα σας ενοχλεί που η εταιρία πιστοποίησης ειναι γερμανική. ΑΠό την άλλη βέβαια ειναι γνωστά εδώ και χρόνια τα προβληματα της πρώτης έκδοσης του 3, που σταδιακά βελτιώθηκαν και επιλύθηκαν. Μήπως εν τέλει το πρόβλημα ειναι οτι θέλετε να λέμε μόνο πόσο φοβερά και τρομερά ειναι τα Tesla και πόσο φοβεροί ειναι όλοι αυτοί που τα αγόρασαν? γιατι εγώ εκεί καταλήγω... δεν ψάχνω κανένα αφήγημα για το άν θα αγοράσω ένα αυτοκίνητο ή όχι, όπως και αν θα κάνω τη σωστή επιλογή, έχω κάνει καλές αγορές στην ζωή μου, όπως και το ανάποδο. Κοινή συνισταμένη σε κάθε αγορά -> μετά απο καιρό έκανα μια αξιολόγηση και κατέληγα αν η συγκεκριμένη αγορά ήταν καλή ή κακή ή τι θα μπορούσα να βελτιώσω στο μέλλον. Τα κόκκινα γυαλιά της Ολυμπιακάρας δεν τα φοράω ούτε στο γήπεδο, γουστάρω να κερδίζουμε όταν το αξίζουμε και χαίρομαι οταν ακούω το Μέντι να λέει οτι ο Παναιτωλικός έπαιξε καλύτερα. Καλά είναι και τα Tesla, καλά ειναι και τα mercedes, και τα bmw, το καθένα προσφέρει κάτι διαφορετικό, όπως και να το κάνουμε.

Όπως σου είπα καλά κάνεις και δημοσιεύεις ότι βρίσκεις - αλλιευεις στο διαδίκτυο. Αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερο να κάνεις και μια κριτική σκέψη και να μην στέκεσαι στο περιτύλιγμα.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί τίποτα. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω πχ την συνεχή προσπάθειά σου για υποβάθμιση των τέσλα ή πχ την αγάπη του cruiser για το βρωμεροτερο καύσιμο.

Από εκεί και πέρα συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις και εμείς εδώ είμαστε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε. Αλλά πες μου αλήθεια πιστεύεις ότι αυτή η έρευνα είναι ότι πιο αντικειμενικο έχει υπάρξει;;

bekiaris 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • I
                  iceman7 last edited by

Αντικειμενικά τα μεγαλύτερα προβλήματα των Τεσλα είναι το μέγεθος σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος στο 3 και η άθλια ποιότητα χρώματος και βερνικιού.
                  Ακόμα και σήμερα ξεχωρίζουν από άλλες ηλεκτρικές λύσεις.
                  Σίγουρα η πάλαι ποτέ καινοτόμος εταιρία δεν ακολουθεί τις εξελίξεις (800V πχ) έχοντας εστιάσει στο αδιάφορο για την Ελλάδα FSD.

realzeus 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • realzeus
                    realzeus @iceman7 last edited by

το χαμηλό ύψος στο 3

Σοβαρό, χαμηλό αυτοκίνητο. Φτάνει πια με τις ημίψηλες βαλούτες!!! Να πεις να ήταν και κανέναν σοβαρό ψηλό... Σήμερα πήρα μια βόλτα το Discovery. Ή έχεις πραγματικά ψηλό αυτοκίνητο, ή δεν έχεις...

I 1 Reply Last reply Reply Quote 6
                    • I
                      iceman7 @realzeus last edited by

@realzeus said in TESLA FORUM:

το χαμηλό ύψος στο 3

Σοβαρό, χαμηλό αυτοκίνητο. Φτάνει πια με τις ημίψηλες βαλούτες!!! Να πεις να ήταν και κανέναν σοβαρό ψηλό... Σήμερα πήρα μια βόλτα το Discovery. Ή έχεις πραγματικά ψηλό αυτοκίνητο, ή δεν έχεις...

Βρε συ Δια σεντάν με μήκος 4,72 θέλει προσοχή σε ράμπες, κακούς δρόμους κλπ.
                      Στην Ελλάδα είμαστε. Λίγο παραπάνω ύψος πάντα βοηθάει στην καθημερινότητα μας !
                      Και σκύβουμε και λιγότερο οι μεγαλύτεροι ή χονδρότεροι 😜

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                      • bekiaris
                        bekiaris @nascar1 last edited by bekiaris

Προσωπικά δεν με ενοχλεί τίποτα. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω πχ την συνεχή προσπάθειά σου για υποβάθμιση των τέσλα ή πχ την αγάπη του cruiser για το βρωμεροτερο καύσιμο.

Από εκεί και πέρα συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις και εμείς εδώ είμαστε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε. Αλλά πες μου αλήθεια πιστεύεις ότι αυτή η έρευνα είναι ότι πιο αντικειμενικο έχει υπάρξει;;

ναι, έχεις ένα point θα μπορούσε η tuv να εξυπηρετήσει την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά αν το κάνει, ειανι θέμα χρόνου να καταδικαστεί και η ίδια. ΑΠό εκει και πέρα, δεν υποβαθμίζω, θεωρώ οτι με κρίνεις αυστηρά, οπως εχω πει ειμαι υποψήφιος αγοραστής και μάλιστα ειμαι πολύ κοντά να κλείσω ένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα βλέπω μονο τα καλά. Και ξαναλέω, πολυ καλό efficiency, πολύ καλό software, πολύ καλοί χώροι εσωτερικά και οδηγική συμπεριφορά, το μάκρος με βοηθάει για να μεταφέρω πράγματα στο χωριό, αλλά υπάρχουν και θέματα. Κ μην κρίνεται ένα προιόν κάποιοι που το αγοράσατε με 8-9 χιλιάρικα επιδότηση (οπως πήρα και εγώ σε άλλο ηλεκτρικό όχημα) ειναι τελείωως διαφορετικό να πληρώσεις 40 και άλλο να πληρώσεις 50. Ευτυχώς πάντως που ήρθε ο Elon, ναι τον παραδέχομαι άλλαξε την αυτοκινητοβιομηχανία και το 20 ήμουν μεγάλος θαυμαστής αυτής της προσπάθειας, πλέον αναγνωρίζω οτι δεν τσούλησε οπως έπρεπε και μάλλον έχει αποφασίσει να εστειάσει αλλού. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι τα προιόντα του δεν ειναι ανταγωνιστικά (ακόμα), αλλά θα πρέπει να αλλάξει ρότα αν θέλουν να παραμείνουν στο μέλλον. so simple, και οπως και να το κάνουμε δίπλα σε ένα γυαλισμένο mercediκο, που ναι θα το χρυσοπληρώσεις και πολυ παραπάνω από όσο αξίζει, δεν κάθεται ένα tesla.

• A
                          antonn last edited by antonn

αγαπητε κ Bekiari αν σε βολευει το μεγεθος ειναι μονοδρομος το Tesla. Συμπεριφορα καλη, Service καλο μην το σκεφτεσαι. Το προβλημα ειναι οτι ειναι τεραστια για εμενα. Ξερεις τι ειναι να σε αντιμετωπιζουν σαν ζητιανο; Μοναδικη εμπειρια. Φαντασου δηλαδη που εχω και μια θεση ανωτατη στην ιεραρχια χαχαχαχα

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                          • A
                            antonn last edited by

ασε που τα ξερει ο κοσμος τα Tesla και εχουν μεταπωληση εξαιρετικη, πχ εγω BYD δεν ξαναπαιρνω ουτε με σφαιρες. Εντωμεταξυ αφου κυκλοφορει πολυ Τεσλα, θα υπαρχει τεχνογνωσια. Ασε που οποτε εμπιστευθηκα το φορουμ παντα καλη αγορα εκανα. Το μονο οτι θα σε κολλησουν να αλλαζεις συνεχεια αυτοκινητα. Απλα να περιμενεις προεκλογικα καποια επιδοτηση που θα αυξηθει, οπως μπορει να σε βολεψει και το επιδοτουμενο Leasing. Εμενα προεκλογικα με βλεπω να αλλαζω αυτοκινητο αλλα το ιδιο μεγεθος ή μικροτερο στα 4,20. Αν εβγαζε τετοιο το Τεσλα, αλλα ολο απομακρυνεται

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                            • N
                              nascar1 @bekiaris last edited by nascar1

ναι, έχεις ένα point θα μπορούσε η tuv να εξυπηρετήσει την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά αν το κάνει, ειανι θέμα χρόνου να καταδικαστεί και η ίδια. ΑΠό εκει και πέρα, δεν υποβαθμίζω, θεωρώ οτι με κρίνεις αυστηρά, οπως εχω πει ειμαι υποψήφιος αγοραστής και μάλιστα ειμαι πολύ κοντά να κλείσω ένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα βλέπω μονο τα καλά. Και ξαναλέω, πολυ καλό efficiency, πολύ καλό software, πολύ καλοί χώροι εσωτερικά και οδηγική συμπεριφορά, το μάκρος με βοηθάει για να μεταφέρω πράγματα στο χωριό, αλλά υπάρχουν και θέματα. Κ μην κρίνεται ένα προιόν κάποιοι που το αγοράσατε με 8-9 χιλιάρικα επιδότηση (οπως πήρα και εγώ σε άλλο ηλεκτρικό όχημα) ειναι τελείωως διαφορετικό να πληρώσεις 40 και άλλο να πληρώσεις 50. Ευτυχώς πάντως που ήρθε ο Elon, ναι τον παραδέχομαι άλλαξε την αυτοκινητοβιομηχανία και το 20 ήμουν μεγάλος θαυμαστής αυτής της προσπάθειας, πλέον αναγνωρίζω οτι δεν τσούλησε οπως έπρεπε και μάλλον έχει αποφασίσει να εστειάσει αλλού. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι τα προιόντα του δεν ειναι ανταγωνιστικά (ακόμα), αλλά θα πρέπει να αλλάξει ρότα αν θέλουν να παραμείνουν στο μέλλον. so simple, και οπως και να το κάνουμε δίπλα σε ένα γυαλισμένο mercediκο, που ναι θα το χρυσοπληρώσεις και πολυ παραπάνω από όσο αξίζει, δεν κάθεται ένα tesla.

Όχι μωρέ δεν σε κρίνω αυστηρά. Τουναντίον.. Κουβέντα κάνουμε. Σε όσα λες μάλλον θα συμφωνήσω και εγώ. Πάντως δεν είμαι από αυτούς που άδραξαν την ευκαιρία και το πήραν με καλή επιδότηση και μαγκιά τους. Άργησα να το πάρω απόφαση...

Να αναφέρω και ένα αρνητικό ένα τρίξιμο που έκανε την εμφάνισή του σήμερα και το εντοπίζω στην τσιμούχα του παραθύρου του συνοδηγού. Όταν το κατεβάζω σταματάει. Ελπίζω με λίγο σπρέι σιλικόνης να στρώσει. Επίσης μου την σπάει το επίσης τρίξιμο των δερμάτινων στο πλαϊνό πλαστικό του καθίσματος... Μάλλον θα βάλω λίγο μαύρο ύφασμα και εκεί... Τέλος σε τραχύ δρόμο κάτι πάλι συντονίζει από πίσω μεριά αλλά δεν το έχω εντοπίσει... Σε αουντι φίλου με 150.000 χλμ δεν ακούς τπτ τέτοιο... Προσωπικά με κάνει να πιστεύω ότι σε αυτά είναι ακόμα πίσω. Βάλε και την απουσία θορύβου κινητήρα οπότε όλα μεγεθυνονται

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • First post
                                Last post
                              • 1
                              • 2
                              • 577
                              • 578
                              • 579
                              • 580
                              • 581
                              • 581 / 581
                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ