-
Μου σπάσατε τα ναυρα όλοι! Θα δω Μαζωνάκη!
-
@antonmone said in TESLA FORUM:
@lap said in TESLA FORUM:
Ωχ!
Κωλοτούμπες τ9
Οχι δεν θα κρυφτείς πάλι πίσω από το Τ9.
Ανέλαβε τις ευθύνες σου σαν άντρας!Ο διορθώνων, διορθώνεται!
Ανάλαβε είναι στην προστακτική...
Το ανέλαβε είναι αόριστος
Υ.Γ. Μαθηματικός είμαι ....απλά μου αρέσει και η σωστή χρήση της γλώσσας...
-
Πολύ σωστά!Δεκτες οι διορθώσεις,βιαστικά χαζά λαθη,εγώ φταίω και όχι τα πορτοκάλια!
ΥΓ Μακριά από εμένα οι διδακτισμοι,απλά απολαμβάνω να πειράζω τον πτυχιούχο μας λιγάκι! -
@dettol said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
Δεν μου έχει έρθει ακόμα ούτε αυτό ούτε το ξεκλείδωμα από απλγουατς. Ισως να φταίει που δεν είμαι ρεπουμπλικανός !
Θέλει watch os 11 και 4.39.6 της εφαρμογής στο κινητό. Το υποστηρίζει το ρολόι σου;
2004.44.3.1 στο αυτοκίνητο
11.1 στο ρολόι
Τι με πέρασες για κάνα καθυστερημένο να μην έχω αναβαθμίσεις ;Άσε το αυτοκίνητο. Για το app στο κινητό μιλάω εγώ. Πήγαινε στο App Store στο Tesla app κλικαρε και δες αν έχει update. Το δικό μου ρολόι δεν το υποστηρίζει, αλλά το δικό σου δεν έχει πρόβλημα.
Χάρη η λειτουργικότητα του app στο ρολόι εξαρτάται από το αν έχεις το holiday update στο αυτοκίνητο.
Αν δε το έχεις αλλά έχεις τη νέα εφαρμογή στο κινητό και εφόσον έχεις ρολόι με watch iOS από 11 και πάνω θα παίξει η εφαρμογή αλλά ακόμα όχι πλήρως.Δεν μιλάω για λειτουργικότητα αλλά για να εγκατασταθεί η εφαρμογή επειδή ο red δεν την έβλεπε καν.
Α καλά … αν μιλάτε για τον ακατανομαστο δεν ασχολούμαι καν… τα ξέρει όλα αυτός…. απορώ πως ρώτησε κιόλας κάτι εδώ μέσα ….
-
@antonmone said in TESLA FORUM:
Πολύ σωστά!Δεκτες οι διορθώσεις,βιαστικά χαζά λαθη,εγώ φταίω και όχι τα πορτοκάλια!
ΥΓ Μακριά από εμένα οι διδακτισμοι,απλά απολαμβάνω να πειράζω τον πτυχιούχο μας λιγάκι!Καλά κάνες που διορθώνεις, απλώς στο συγκεκριμένο γνώριζα την φράση σε αττικηβδισκρκρο! Παλεύω όμως με το δκατο μηλο
Edit πάλι σκατα' τεσπα κατάλαβες
-
Ακατανομαστος
Θ έρθω σε κάνα μίτινγκ ψαρονεφροποσιας για να μην μπορεί μετά να χωνευσει -
Ήρθε και το περιβόητο holiday update.
Εντυπωσιακή η δυνατότητα να βλέπεις και σώζεις τα events στο κινητό.
Επιτελους κάτι ακόμα που έπρεπε να το έχει εξαρχής.
Άλλοι θα πείτε ότι σου δίνει πάντα κάτι και σε ανανεώνει.
Οκ δεκτό.
Αλλα όλα όσα δίνει τα έχει σκεφτεί εξαρχής και τα δίνει με το σταγονόμετρο για να κρατά πάντα τη βάση eager…
Προσωπικα δεν είμαι φαν μπόι κανενός οπότε δεν επικροτώ τη λογική.
Αλλα οκ κάποια πράγματα είναι χρήσιμα.
Αντε μακάρι να δώσει και τα στατιστικά διαδρόμων και φορτίσεων όπως τρίτες εφαρμογές να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ενα πλήρες σε επίπεδο front end τουλάχιστον software προϊόν. -
Αντε μακάρι να δώσει και τα στατιστικά διαδρόμων και φορτίσεων όπως τρίτες εφαρμογές να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ενα πλήρες σε επίπεδο front end τουλάχιστον software προϊόν.
Αφου δεν το κινεις μαναμ, τι στατιστικα να βλεπεις; 0χλμ με 0kwh και 0 μεση ωριαια ταχυτητα; Τοσα κουλουρακια απο τις καλες εποχες του φεντερερ εχουμε να δουμε
To πηρα και εγω (παραδοξως δεν αργησα για μια φορα). Δεν ειναι κατι super wow, αλλα ειναι μικρα χρησιμα πραγματακια.
-
Αντε μακάρι να δώσει και τα στατιστικά διαδρόμων και φορτίσεων όπως τρίτες εφαρμογές να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ενα πλήρες σε επίπεδο front end τουλάχιστον software προϊόν.
Αφου δεν το κινεις μαναμ, τι στατιστικα να βλεπεις; 0χλμ με 0kwh και 0 μεση ωριαια ταχυτητα; Τοσα κουλουρακια απο τις καλες εποχες του φεντερερ εχουμε να δουμε
Μπορεί να μην το κινώ επειδή δεν μπορώ να δω ….
-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
20€ σε ΜΑΝΝ. FP25015 o κωδικός.
Επιβεβαιώνω την τιμή.
Σε bosch πέφτει στο 15ρι το τεμαχιο. -
Ήρθε και το περιβόητο holiday update.
Εντυπωσιακή η δυνατότητα να βλέπεις και σώζεις τα events στο κινητό.
Επιτελους κάτι ακόμα που έπρεπε να το έχει εξαρχής.
Άλλοι θα πείτε ότι σου δίνει πάντα κάτι και σε ανανεώνει.
Οκ δεκτό.
Αλλα όλα όσα δίνει τα έχει σκεφτεί εξαρχής και τα δίνει με το σταγονόμετρο για να κρατά πάντα τη βάση eager…
Προσωπικα δεν είμαι φαν μπόι κανενός οπότε δεν επικροτώ τη λογική.
Αλλα οκ κάποια πράγματα είναι χρήσιμα.
Αντε μακάρι να δώσει και τα στατιστικά διαδρόμων και φορτίσεων όπως τρίτες εφαρμογές να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ενα πλήρες σε επίπεδο front end τουλάχιστον software προϊόν.Βρε ματάκια μου, δεν είναι μονο θέμα hardware, είναι και θέμα SOFTWARE !!!
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
@stefan147 said in TESLA FORUM:
20€ σε ΜΑΝΝ. FP25015 o κωδικός.
Επιβεβαιώνω την τιμή.
Σε bosch πέφτει στο 15ρι το τεμαχιο. -
δεν ξερω κατα ποσο ειναι πραγματικοτητα ή απλα ευχες
-
'Αρα ήταν κόλπο η παρουσίαση του cybercab, έκρυβαν από κάτω το model q? καθίστε να δούμε το juniper πρώτα!
-
@ataim said in TESLA FORUM:
'Αρα ήταν κόλπο η παρουσίαση του cybercab, έκρυβαν από κάτω το model q? καθίστε να δούμε το juniper πρώτα!
ή απλα καποιοι κανουν προβολη των ευχων τους
-
Δεν μπορεί να μην βγάλει μικρό. Θα χάσει την ευρωπαϊκή αγορά από τους κινέζους. Ήδη στα καθημερινά τη χάνει.
Γιατί όπως και να το κάνουμε καθημερινό ένα θηρίο των από 4,72 και άνω δεν μπορεί να είναι. Ειδικα όταν έχει χάλια μπογιά και ανύπαρκτο βερνίκι.
Η χαρά του detailer, του φαναρτζη, του PPF -
Οχι άλλη γκρίνια, έλεος πχια
-
Βασικά εσύ γκρινιάζεις σε πόστς άλλων
-
Δεν μπορεί να μην βγάλει μικρό. Θα χάσει την ευρωπαϊκή αγορά από τους κινέζους. Ήδη στα καθημερινά τη χάνει.
Γιατί όπως και να το κάνουμε καθημερινό ένα θηρίο των από 4,72 και άνω δεν μπορεί να είναι. Ειδικα όταν έχει χάλια μπογιά και ανύπαρκτο βερνίκι.
Η χαρά του detailer, του φαναρτζη, του PPFΜια χαρά είναι αρκεί να μην δίνεις τόση σημασία στα παλιοσίδερα. Σίδερα ειναι και η δουλειά τους ειναι να γδέρονται, να χτυπάνε και να μας εξυπηρετούν!!
-
TESLA FORUM