-
Καλησπέρα μέλη του forum
Είμαι καινούργιος στο forum και σκέφτομαι για αγορά μεταχειρισμένου 4Χ4 τύπου τζιπ χαμηλού κυβισμού και κατανάλωσης. Συγκεκριμένα τείνω προς τα εξής: Suzuki jimny, Daihatsu terrios (μοντέλα 2000-2003 1300cc). To πρώτο έχει το βασικό μειονέκτημα του τρίπορτου. Για το άλλο αναρωτιέμαι για την κατανάλωση και έτσι σκέφτηκα τη λύση του αερίου αλλά αυτό μου αχρηστεύει το ήδη μικρό πορτ-μπαγκάζ.
Γενικά είμαι άσχετος με τα αυτοκίνητα γι αυτό απευθύνομαι σε σας που είστε masters στο θέμα! -
Καλησπέρα μέλη του forum
Είμαι καινούργιος στο forum και σκέφτομαι για αγορά μεταχειρισμένου 4Χ4 τύπου τζιπ χαμηλού κυβισμού και κατανάλωσης. Συγκεκριμένα τείνω προς τα εξής: Suzuki jimny, Daihatsu terrios (μοντέλα 2000-2003 1300cc). To πρώτο έχει το βασικό μειονέκτημα του τρίπορτου. Για το άλλο αναρωτιέμαι για την κατανάλωση και έτσι σκέφτηκα τη λύση του αερίου αλλά αυτό μου αχρηστεύει το ήδη μικρό πορτ-μπαγκάζ.
Γενικά είμαι άσχετος με τα αυτοκίνητα γι αυτό απευθύνομαι σε σας που είστε masters στο θέμα! -
Ειπα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα καθοτι ιδια απορια εχω οικονιμκο τζιπακι(terios ή jimny?)1300...
Προτιμω το terios λογο 4τραπορτου αλλα λενε οτι εχει μονιμη τετρακινηση και θα καιει καργα ενω το suzuki επιλεκτικη αλλα 2 πορτο δεν θελω παλι..Με ενδιαφερει για χρηση μονο για εντος πολης και στα περιξ και σπανια κανα ταξηδακι μικρο-κοντινο(παντα με 80-100 ταξιδευω...)..Απο καταναλωση τι κανουν με ησυχη οδηγηση και με την χρηση που λεω...?Καποιος φιλος μουπε οτι παλιοτερα ειχε terios και πρεπει να βγανει και εκδοση(1300 παντα λεω αυστηρα..)με επιλεκτικη την τετρακινηση με κουμπι και καποια με καδενα αντι ιμαντα και κατι τετοια και να το ψαξω καλα..Γνωριζει κανεις τις εκδοσεις αυτες και πως τις ξεχωριζω ή εχει κανει λαθος ο φιλος μου..? -
Και τα δύο καίνε κάργα Και τα δύο είναι αυτοκίνητα που δεν έχουν φτιαχτεί για χρήση εντός πόλης. Τετρακίνηση για εντός πόλης για ποιο λόγο;
Στάλθηκε από το D2005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μα αυτο ακριβως λεω ΔΕΝ θελω να εχει μονιμη τετρακινηση θελω να το χρησιμοποιω σαν κανονικο αυτοκινητο απλα θελω τζιπακι και μικρο σε κυβικα(σημα/ασφαλεια/τεκμηριο...)και οι μονες επιλογες απο οτι βλεπω ειναι αυτα τα 2 απλα δεν θελω παλι 2πορτο αυτοκινητο(γιαυτο και εχω βαλει το jimny στην ακρη...) και γιαυτο λεω μηπως ειναι η μονη επιλογη το terios αλλα αν βγαινει τετοια εκδοση με επιλογη..Με τους καροδρομους που εχουμε εχω κουραστει λες και κανεις ειδικη διαδρομη ειναι λακουβες,σπασμενα,σαμαρακια,μπαλωματα(δευαπ-οτε-τηλεπ-δημος...)κτλπ...Σκεψεις κανω ακομα απλα κοιταω να δω αν αξιζει αν ειναι να μου βγει απο την μυτη το θεμα καταναλωση(αν και ειπα μιλαμε για πολυυυ νορμαλ οδηγηση και ησυχη..)και ζημιες ακυρο τοτε..Απλα λεω αν ειχε καποιος καποιο απο αυτα τα αυτοκινητα να πει την γνωμη του και αν υπαρχει τετοια εκδοση στο terios>..
-
Αν τα θελεις παντως λογω των κακων συνθηκων οδοστρωματος σ ενα αστικο κεντρο, ουτε ανετα απο αναρτηση ειναι...
-
Ο χρήστης Mr.copen έγραψε:
Μα αυτο ακριβως λεω ΔΕΝ θελω να εχει μονιμη τετρακινηση θελω να το χρησιμοποιω σαν κανονικο αυτοκινητο απλα θελω τζιπακι και μικρο σε κυβικα(σημα/ασφαλεια/τεκμηριο...)και οι μονες επιλογες απο οτι βλεπω ειναι αυτα τα 2 απλα δεν θελω παλι 2πορτο αυτοκινητο(γιαυτο και εχω βαλει το jimny στην ακρη...) και γιαυτο λεω μηπως ειναι η μονη επιλογη το terios αλλα αν βγαινει τετοια εκδοση με επιλογη..Με τους καροδρομους που εχουμε εχω κουραστει λες και κανεις ειδικη διαδρομη ειναι λακουβες,σπασμενα,σαμαρακια,μπαλωματα(δευαπ-οτε-τηλεπ-δημος...)κτλπ...Σκεψεις κανω ακομα απλα κοιταω να δω αν αξιζει αν ειναι να μου βγει απο την μυτη το θεμα καταναλωση(αν και ειπα μιλαμε για πολυυυ νορμαλ οδηγηση και ησυχη..)και ζημιες ακυρο τοτε..Απλα λεω αν ειχε καποιος καποιο απο αυτα τα αυτοκινητα να πει την γνωμη του και αν υπαρχει τετοια εκδοση στο terios>..Δυστυχώς η τετρακίνηση του daihatsu terios είναι μόνιμη με κεντρικό διαφορικό και δυνατότητα κλειδώματος σε ποσοστό 50-50.Απλά κάποιες εκδόσεις έχουν και πίσω μποκέ τύπου lsd(limited slip differential).Mε προσεκτική οδήγηση θα έχεις 9 λίτρα περίπου, αν πάλι δεν...Υγραέριο αν αντέχεις το κόστος εγκατάστασης και την απώλεια του χώρου αποσκευών.
Καδένα έχουν τα terios facelift . -
και για τα terios δεν υπάρχει πλέον αντιπρόσωπος με ότι αυτό συνεπάγεται.Εντός πόλης θέλει πάνω από 10 λίτρα.
Επειδή είχα suv με επιλεκτική τετρακίνηση μην νομίζεις ότι έχει ουσιαστική διαφορά το 4x2 από το 4χ4.
Υπάρχει και το suzuki το sx4. -
Με πρόλαβες!!
Το Suzuki SX4 θα σου πρότεινα.
Απο προσωπική εμπειρία, έχω κάνει 150.000χλμ. χωρίς πρόβλημα, τα τελευταία 45.000 με υγραέριο στο οποίο αλλάξαμε μια φορά μπεκ.
Η τετρακίνηση αρκετά καλή, αν δεν κάνεις ριψοκίνδυνα πράγματα. Βέβαια είναι 1.600 κυβικά.... -
Fiat Panda 4x4... Πάει παντού, χωρά παντού, έχει χώρους και κυρίως έχει πολύ καλές δυνατότητες για off-road.
υ.γ. ρε που έφθασα! Εγώ να υποστηρίζω τα Ιταλικά... Χάλασα και εγώ...
-
Τζιπακι μικρο, τετραπορτο, οικονομικο και 4χ4 (αν και απορω γιατι θελεις τετρακινηση, αφου το θες για εντος πολης) fiat panda 4x4. Δευτερο το terios και τριτο το jimny. Απλα το panda σερνεται. Παιζει να ειναι το πιο αργο απο τα τρια. Το terios ειναι πολυ στενο και το jimny εχει μικρους χωρους. Ανυπαρκτο πορτ μπαγκαζ και μικρους χωρους για τους πισω και διπορτο.
Οποτε προσωπικα σου προτεινω ή panda ή terios. Και επειδη το terios που σε ενδιαφερει το εχω οδηγηση, αν ξεπερασεις την λιγο περιεργη θεση οδηγησης και την στενοτητα του θα δεις οτι ειναι ενα καλο αμαξακι που δεν σπαει.. -
Το Suzuki sx4 που σου εχει προταθεί ειναι σίγουρα καλύτερο απο τα αυτοκινητα που σκέφτεσαι αλλα πιο σύγχρονο και άρα ακριβότερο.
Στην ίδια εποχή με αυτα που κοιτάς θα έλεγα honda hrv αλλα δεν θυμάμαι αν είχε έκδοση 4χ4. -
Ωραιο το hrv και σιγουρα εβγαινε τετρακινητο, ωραιο και το sx4 ή το sedici, αλλα ο φιλος ψαχνει για μικρο τζιπακι.
-
Το τωρινό HRV πάντως νομίζω δεν το φέρνουν 4κίνητο στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Ωραιο το hrv και σιγουρα εβγαινε τετρακινητο, ωραιο και το sx4 ή το sedici, αλλα ο φιλος ψαχνει για μικρο τζιπακι.Μόλις κοίταξα τα specs του hrv 4,11 μήκος είχε,δεν το λες μεγάλο ( και όντως έβγαινε και τετρακίνητο).
-
Αλλη μια επιλογη, με τους μεγαλυτερους χωρους και τις καλυτερες επιδοσεις ειναι το suzuki ignis 4x4. Σκεψου το κι αυτο ως επιλογη..
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις...
Καλη ιδεα τα panda και ignis θα το ψαξω..Τωρα για hrv-sx4 δεν σχολιαζω καθοτι ανεφερα οτι μεχρι 1300 αυστηρα!!
Για το terios τελικα υπαρχει εκδοση που εχει την κινηση μρποστα και με κουμπι γινεται 4x4 ή οχι..?
Απο καταναλωση βλεπω παντως υψηλα νουμερα αρα ποσο λιγοτερο να καιει με ησυχη οδηγηση...?
Με γεματο ντεποζιτο ποσο αυτονομια εχει και ποσο γεμιζει...?Μιλαω παντα για τα πρωτα terios 3000-4000 ευρω που παιζουν... -
Ignis δεν θα βρεις. Και αν βρεις θα διαπιστώσεις ότι το Panda μπροστά του είναι χρόνια μπροστά.
Και αναφέρομαι σε αίσθηση εσωτερικού, αίσθηση συναρμολόγησης, αίσθηση υλικών, στιβαρότητα κλπ...κλπ...Και εγώ κοίταζα για Ignis και είχα πάει και είχα δει δύο. Αλλά ρε φίλε, μου θύμισαν τα Suzuki της εποχής του 1990.
Φυσικά το Ignis έχει τα θετικά της όποιας Ιαπωνικής αξιοπιστίας, αλλά στα μεταχειρισμένα η αξιοπιστία πάει περίπατο.
υ.γ. για το Terios κάνε πρώτα το test να κάτσεις στη θέση του οδηγού και μετά κοίτα τα υπόλοιπα. Δες αν σε βολεύουν τα πεντάλ και αν χωράς στο κάθισμα.
-
Εδω ο φιλος κοιταει το terios, το ignis δεν νομιζω οτι θα τον χαλασει σαν εσωτερικο. Και μενα μου αρεσει πιο πολυ το εσωτερικο του panda 4χ4, αλλα και μικροτερο πορτ μπαγκαζ εχει και μικροτερους χωρους για τους πισω εχει και πιο αργο ειναι απο το ignis 4x4 facelift.
-
Το ignis ειναι απο τα πιο αντιπαθητικα αμαξια που επιασα στα χερια μου ποτε.
Τζιπάκι 4Χ4 οικονομικό