-
Το navara μου έχει πίσω διαφορικό LSD δισκάτο μανίσιο.Όταν στρίβω το αυτοκίνητο με χαμηλή ταχύτητα κάνει θόρυβο και 'χτυπάει'.Είναι φυσιολογικό?Ο μηχανικός μου που τον έχω τυφλή εμπιστοσύνη, λέει ότι το κάνει επειδή είναι δισκάτο.Εσείς τι λέτε?έχει κανείς παρόμοιο μοντέλο να μου πει την άποψη του?Το μοντέλο είναι D22 2003 με 133PS.
-
Το navara μου έχει πίσω διαφορικό LSD δισκάτο μανίσιο.Όταν στρίβω το αυτοκίνητο με χαμηλή ταχύτητα κάνει θόρυβο και 'χτυπάει'.Είναι φυσιολογικό?Ο μηχανικός μου που τον έχω τυφλή εμπιστοσύνη, λέει ότι το κάνει επειδή είναι δισκάτο.Εσείς τι λέτε?έχει κανείς παρόμοιο μοντέλο να μου πει την άποψη του?Το μοντέλο είναι D22 2003 με 133PS.
-
-
Οχι.
το δικο μου 'δισκάτο' δεν 'ακουγεται'...
ναι βεβαιως νιωθεις το 'σπρωξιμο' οταν 'σφιγγει' αλλα χωρις αντιληπτο τουλαχιστον θορυβο.....
Για οσο μπορει αυτο να σου ειναι βοηθεια απο ενα ασχετο αυτοκινητο... -
σε μένα το εμφανίζει όταν 'ζεστένεται' δηλαδή μετά από πορεία.ευχαριστώ πάντως για την απάντηση
-
το μονο αλλο που μπορω να σκεφτω ειναι να 'νερωνει' η βαρβολινη με την θερμοτητα...
ή καπου εχει παρει ενα μικρό τζογο 'κατι' στο οποιο οσο ειναι 'σφιχτη' η βαλβολινη το 'σβηνει'...
Φανταζομαι οτι εχει βαλει ειδική βαλβολινη για μπλοκε... -
αν αλλάξω βαλβολίνη λες να καλμάρει?
-
Ισως...
Παντως σιγουρα κακο δε θα κανει... ειδικά αν την εχεις καιρό ή/και εχεις περασει και κανα καλό ποταμι....
Ενιωται τα 'αναπνευστηρια' των διαφορικών κολλανε και τσιμπανε και κανα νερακι...Δε λεω προφανως οτι 'αυτο ειναι' μηχανικός δεν ειμαι...
Απλά ειναι μια ιδεα... -
σεβαστό.νομίζω πάνε σχεδόν 2 χρόνια από τότε που αλλάχτηκαν.
-
λοιπόν άλλαξα βαλβολίνες και από ότι φαίνεται το πρόβλημα εξαφανίστηκε!μάλλον είχε μέσα λάθος βαλβολίνες.Βαλβολίνες,λάδι,φίλτρο λαδιού=55Ε νομίζω καλή τιμή..
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
λοιπόν άλλαξα βαλβολίνες και από ότι φαίνεται το πρόβλημα εξαφανίστηκε!μάλλον είχε μέσα λάθος βαλβολίνες.Βαλβολίνες,λάδι,φίλτρο λαδιού=55Ε νομίζω καλή τιμή..Mια χαρα ειναι,απλα να ξερεις οτι με λαθος βαλβολινη το μπλοκε δεν δουλευει σωστα.
Μπλοκέ διαφορικό LSD δισκάτο