-
καλησπερες...
σκεφτομαστε στην οικογενεια να αγορασουμε ενα μικρο αγροτικο κατα προτιμηση diesel. οι τιμες περιπου ως 5000€ το πολυ και χιλιομετρα περιπου ως 130.000χμ!
μεχρι στιγμης οι επιλογες ειναι fiat strada και skoda pick up!
για τα 2 παραπανω μοντελα, γνωριζουμε κατι??υπαρχουν απο αλλες εταιριες παρομοιες προτασεις? καθε γνωμη δεκτη.
και εχω μια απορια... η αδεια θα ειναι για ιδιοκτητη αγροτη! οποτε τα 1900 κυβικα των 2 παραπανω μοντελων δεν αποτελει θεμα... με την ασφαλεια ομως, τι παιζει?
ευχαριστω!
-
καλησπερες...
σκεφτομαστε στην οικογενεια να αγορασουμε ενα μικρο αγροτικο κατα προτιμηση diesel. οι τιμες περιπου ως 5000€ το πολυ και χιλιομετρα περιπου ως 130.000χμ!
για τα 2 παραπανω μοντελα, γνωριζουμε κατι??υπαρχουν απο αλλες εταιριες παρομοιες προτασεις? καθε γνωμη δεκτη.
και εχω μια απορια... η αδεια θα ειναι για ιδιοκτητη αγροτη! οποτε τα 1900 κυβικα των 2 παραπανω μοντελων δεν αποτελει θεμα... με την ασφαλεια ομως, τι παιζει?
ευχαριστω!
-
καλησπερες...
ευχαριστω!
-
η ασφαλεια ειναι κατι λιγο, τα τελη ειναι αναλωγα με το βαρος στα φορτηγα.... κατι λιγο κι αυτα
-
για τα τελη ειχα ακουσει πως αν η αδεια θα ειναι αγροτικη, τοτε δεν εχει ιδιαιτερο θεμα...
αλλες προτασεις σε τετοιου στυλ αγροτικα?? περα απο fiat, vw/skoda?
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
για τα τελη ειχα ακουσει πως αν η αδεια θα ειναι αγροτικη, τοτε δεν εχει ιδιαιτερο θεμα...αλλες προτασεις σε τετοιου στυλ αγροτικα?? περα απο fiat, vw/skoda?
Οι άλλες προτάσεις είναι VW Taro πως λέγεται Που είναι ένα hilux με άλλα σήματα, Nissan, Mitsibishi. Αλλά τα περισσότερα είναι ρημάδια.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
για τα τελη ειχα ακουσει πως αν η αδεια θα ειναι αγροτικη, τοτε δεν εχει ιδιαιτερο θεμα...
αλλες προτασεις σε τετοιου στυλ αγροτικα?? περα απο fiat, vw/skoda?
Οι άλλες προτάσεις είναι VW Taro πως λέγεται Που είναι ένα hilux με άλλα σήματα, Nissan, Mitsibishi. Αλλά τα περισσότερα είναι ρημάδια.
Θωμα δεν με πειραζει τοσο η μαρκα... οσον αφορα ομως κατι vw rebaded hilux ειναι οντως σε αθλιες καταστασεις οτι εχω δει...
απλα να βρω ενα diesel αγροτικο μεχρι 5.000€ περιπου... αλλα δεν βρισκω τιποτα...ολες οι προτασεις δεκτες...
-
Τόσο το Skoda όσο και το Fiat είναι πολύ καλά για τη χρήση που το θες. Στην Dacia ρώτησες? Βγάζει σίγουρα ένα φορτηγάκι στα ίδια ε τους άλλους 2 αλλά δεν είμαι σίγουρος αν βγαίνει σε πετρέλαιο!!!
-
στο car.gr υπαρχουν μονο 2 dacia.
δεν υπαρχουν πολλα στην αγορα... ειναι ωραιο για την δουλεια που το χρειαζομαι και το εχω δει και απο κοντα...
ομως θελω diesel ως 5000€, ασχετα απο τα χιλιομετρα που θα εχει... -
Να μια ωραία εναλλακτική!
Μόνο που δεν ξέρω αν έβγαινε diesel
αγορα μικρου αγροτικου/pick up (diesel)