-
Πιστευω θα εχουν μιλησει με τον Δ.Γ για αυτο το θεμα...
-
Πάντως εγώ πιστεύω ότι δεν θα γίνει κακός χαμός....απλά κάποια στιγμή θα αρχίσει να κάνει αβίαστα λάθη ο ΔΔ, ο Φώτσης θα ξεχνιέται μονίμως στην άμυνα, ο Lasme θα έχει τόσα νεύρα που θα παίρνει δύο fouls πριν το jumpball, ενώ αν μείνει ο Παππάς θα πρέπει να βγάλουμε silver (ή amber, θεωρείται μικρός ή μεγάλος ?) alert για να τον βρούμε
Και ο coach θα φύγει μια νύχτα με φεγγάρι...(μετά από μια ηχηρή εντός έδρας ήττα, σας θυμίζει τίποτα αυτό ?)
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Υπαρχουν και οι Νικς που κλεισαν τον FisherΕιμαστε σίγουροι ότι θα είναι μαπα; Σε σχέση πχ με τον Γουντσον; Ο υπερτεράστιος πρόεδρος (που λογικά θα είναι και μέντορας του Φίσερ) τον ξέρει κάτι παραπάνω από καλά και τον επέλεξε λόγω χαρακτήρα, μάλιστα έφαγε και πρόστιμο γιατί το είπε νωρίτερα του επιτρεπτού. Με Τζαξον στην τεχνική καθοδήγηση και τον Φίσερ στον πάγκο προσπαθούν να κάνουν αντίστοιχο δίδυμο με το Μαϊάμι (Ράιλι - Σπουλστρα). Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον ο Μέλο δε θα περιμένει κι άλλο και θα την κάνει και η φετινη χρονια ειναι χαμένη καθώς Αμαρε, Μπαρνιάνι και Τσάντλερ θα πάρουν πάνω από 50 και άλλα 23 ο Μέλο έτσι και κάτσει.
-
Οχι βεβαια.Δεν ειμαι σιγουρος για κατι,ουτως ή αλλως(οπως εμμεσα λες κ εσυ) κουμαντο ο προεδρας θα κανει λογικα.
Και το οτι με τον Fisher εχει καλη σχεση εφασφαλιζει αν μη τι αλλο μια αρμονια στην επικοινωνια + τις γνωσεις πανω σε συστηματα κλπ που εχει αποκομισει απ οταν επαιζε για τον Jackson.Απλα στο πρωτο ακουσμα μου φανηκε fail επιλογη..Τωρα το χωνεψα λιγο καλυτερα ειναι η αληθεια,σκεπτομενος κ αυτα που εγραψες..Οι ενστασεις μου ηταν οι εξης :
Τουλαχιστον οσο του Μελο ειναι στον αερα,δε ξερω κατα ποσο θα βοηθησει στην αποφαση του αυτη η προσληψη γιατι κακα τα ψεματα δεν ειναι ευκολο να κανεις πολλα πραγματα με πρωταρη προπονητη..Επισης δε ξερω σε μια τοσο απειθαρχη ομαδα,πως θα βαλει μια ταξη ενας προπονητης που μεχρι περυσι επαιζε σαν αντιπαλος.Π.χ πες οτι μενει ο melo,θα τον πεισει ο Fisher να παιξει αμυνα?
Μενει να δουμε βεβαια κ ολα τα παραπανω αλλαζουν εντελως αναλογα με την επιρροη και το βαθμο αναμειξης του Jackson
-
Ο Fisher είναι ιδιαίτερα δυνατός χαρακτήρας και από τους respected στο ΝΒΑ. O Jackson τον θεωρούσε ανέκαθεν τοπ ηγετική φυσιογνωμία, δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Επειδή όμως η ομάδα δεν έχει στηθεί από αυτό το δίδυμο με τις αρχές του Jackson, πιθανότατα θα χρειαστεί μια αναδιάρθρωση αν θέλουν αποτελέσματα.
Το 1996 δεν περίμενα ότι θα έκανε τόσο σημαντική καριέρα, για 3ο πλέι-μέικερ σε μετριότητες ομάδες τον είχα. Ήταν θηριάκι 1,85 και 90 κιλά και νόμιζα ότι δεν θα άντεχε σε ταχύτητα.
-
Funky o Fisher έκανε την καρριέρα που έκανε ως παίκτης, ακριβώς γιατί ποτέ δεν πλασαρίστηκε σαν τοπ PG και ποτέ δεν είχε κανείς παράλογες απαιτήσεις από αυτόν. Επρεπε να κάνει συγκεκριμένα πράματα και τα έκανε τέλεια. Δηλαδή να μην μπλέκεται στα πόδια του Κόμπε στην επίθεση, να τον ξεκουράζει στην αμυνα και να κολλάει κανένα τρίποντο όταν τον αφήναν οι αντίπαλοι για νταμπλ τιμ στον Κόμπε.
Οσον αφορά το Μέλο, λογικά θα έφευγε. Μόνο ο συγκεκριμένος πρόεδρος θα μπορούσε να τον πείσει να κάτσει.
-
Ανακοινωθηκε ο coach Ιβανοβιτς...
-
Με τις υγείες μας.
-
Παντως αν αληθευουν αυτα που λενε θα πρεπει να θεωρειτε παρελθον ο Παππας και υπαρχει κινδυνος να λιωσει ο Διαμαντιδης απο κουραση.
-
Το σημαντηκότερο όλων είναι να μη χάνει δόσεις στα φάρμακά του ο Ντούσκο.
-
Θα του δινει ο προεδρος
-
Ευτυχως μενει κ ο σκακιστης , οποτε ισα βαρκα ισα γυαλο..
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Θα του δινει ο προεδροςΔε φτιάχνει ψυχοφάρμακα ο πρόεδρος.
-
Απο τα προσωπικής χρήσης εννοει
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Θα του δινει ο προεδρος
Τα πινει ολα τα ψυχοφάρμακα ο πρόεδρος.
ΦΙΞΝΤ
-
Παντως 2 μερες τωρα δεν γραφτηκε τπτ για μεταγγραφ στοχους....Τοσο κατευθυνομενοι ειναι ρε πουστη μου οι αθλητικογραφοι;
-
Έπεσες από τα σύννεφα;
Πάντως τώρα λένε ότι έχουν κλείσει Βεζένκωφ από Άρη και Κούπερ από ΠΑΟΚ και ότι έχει γίνει μεγάλη πρόταση στον Καλάθη.
-
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
πικροχολο σχολιο mode on. Λετε να τα βρηκε σκουρα η αδυναμια μου με το 50-50?Όχι, αλλά όσο να'ναι από 2-0 σε 2-2, ε κάπως είναι...περίμενε να το καθαρίσει στο 3-0 και οι 2 ήττες τον χάλασαν κάπως...το προηγούμενο το είχε βασικά και το έχασε (για να κάνει το 3-0), οπότε τώρα έσφιξαν λίγο τα γάλατα....
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Θα του δινει ο προεδρος
Δε φτιάχνει ψυχοφάρμακα ο πρόεδρος.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)