-
Με τον Παππα ρε σεις τι εγινε; υπαρχει καποιου ειδους σιωπηρη τιμωρια; Ο Μπραμος γιατι σερνεται ετσι;
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Που το είδες αυτό ρε συ ?
Το κορμι ή τι ελεγε ο Σπανουλης? Εγω καθομουν πισω ακριβως απο τα γκομενακια της φωτο.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Που το είδες αυτό ρε συ ?
Το κορμι ή τι ελεγε ο Σπανουλης? Εγω καθομουν πισω ακριβως απο τα γκομενακια της φωτο.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Έτσι...αυτά είναι, εμείς η πλέμπα στο τέρμα θεού στη κερκίδα ....αλλά έτσι πάει, δεν έχουμε όλοι άουδι
-
Ακουγεται Σφαιροπουλος για την θεση του Μπαρτζω
Συνεχιζεται η εσωστρεφεια,για να δουμε ο ΠΑΟ ποιον θα φερει -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Με τον Παππα ρε σεις τι εγινε; υπαρχει καποιου ειδους σιωπηρη τιμωρια; Ο Μπραμος γιατι σερνεται ετσι;Ο Παππάς καταρχήν πρέπει να σοβαρευτεί ο ίδιος και μετά πρέπει να δούμε για τις ευκαιρίες που πρέπει να πάρει.
Κολλητός του Μπόγρη, σου λέει κάτι;
Ο Μπράμος θέλει να μας πείσει ότι ο Γιάνκοβιτς πρέπει να πάρει πιο πολλές ευκαιρίες.
-
Ο Μπογρης ομως φανηκε να βαζει λιγο μυαλο φετος.
-
E του χρόνου που θα παίζουν σε ομάδες της ίδιας πόλης θα ξαναθυμηθούν τα παλιά.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ακουγεται Σφαιροπουλος για την θεση του Μπαρτζω
Συνεχιζεται η εσωστρεφεια,για να δουμε ο ΠΑΟ ποιον θα φερειΑν παρει Σφαιρο , τοτε προβλεπω να παραμενει κ ο Φρανκυ...
-
Σπανουλης και Περπερογλου απο οτι φαινεται δεν θα ειναι με την Εθνικη φετος οπως και να χει
Θετικη για την ομαδα η απουσια του πρωτου,οχι ομως και του δευτερου.
Τωρα ποιοι παιζουν για θεσεις 1-2? -
Για ποια ομάδα λες; Για την εθνική;
-
Ναι
-
[spoiler:1v3bjjka][/spoiler:1v3bjjka]
-
-
Ο Σερμα κάνει την κίνηση, βγαίνει μόνος του με το καλάθι, και έρχεται ο 1,80 και τον ταπώνει στα ίσα (σχεδόν). Απλά και ΠαναθηναϊκάΑΚΡΙΒΩΣ. Στα ισα!
Aπλα και ....βαζελικα!
Απο αυτο και μονο καταλαβαινεις τη νοοτροπια του μεσου βαζελου οπαδου που βλεπει μπασκέ.-
Αυτο γουσταρουν, αυτο τους δινουν απλοχερα (οι τρακηδες, οι φουφηδες, οι τομιδες, οι χριστοδουληδες και ολη η γυρω κομπανια)... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ο Σερμα κάνει την κίνηση, βγαίνει μόνος του με το καλάθι, και έρχεται ο 1,80 και τον ταπώνει στα ίσα (σχεδόν). Απλά και Παναθηναϊκά
ΑΚΡΙΒΩΣ. Στα ισα!
Aπλα και ....βαζελικα!
Απο αυτο και μονο καταλαβαινεις τη νοοτροπια του μεσου βαζελου οπαδου που βλεπει μπασκέ.-
Αυτο γουσταρουν, αυτο τους δινουν απλοχερα (οι τρακηδες, οι φουφηδες, οι τομιδες, οι χριστοδουληδες και ολη η γυρω κομπανια)...Ρε λέγε, Μάντζαρη ή Πρίντεζη έσπασες εσύ;
Πρωταθλητή ή Γαύρο αγόρασες το πρωί; Για να ξέρουμε με πόσους πόντους νομίζεις ότι έχασες.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ο Σερμα κάνει την κίνηση, βγαίνει μόνος του με το καλάθι, και έρχεται ο 1,80 και τον ταπώνει στα ίσα (σχεδόν). Απλά και Παναθηναϊκά
ΑΚΡΙΒΩΣ. Στα ισα!
Aπλα και ....βαζελικα!
Αυτο γουσταρουν, αυτο τους δινουν απλοχερα (οι τρακηδες, οι φουφηδες, οι τομιδες, οι χριστοδουληδες και ολη η γυρω κομπανια)...Ρε λέγε, Μάντζαρη ή Πρίντεζη έσπασες εσύ;
Πρωταθλητή ή Γαύρο αγόρασες το πρωί; Για να ξέρουμε με πόσους πόντους νομίζεις ότι έχασες.
Μιλάμε ότι έβλεπα το εξώφυλλο του Γαύρου (ή του Πρωταθλητή είναι) και δεν το πίστευα...ούτε το πιο βασικό (τελικό score) δεν πέτυχαν στο ΕΞΩΦΥΛΛΟ της 'εφημερίδας' τους...
Είπαμε σήμερα είναι πολύ ευχάριστη μέρα, διαβάζω και αυτά που πόσταρε ο Παπαδοjohn σχετικά με τα συμβόλαια και έχω γελάσει όσο δεν πάει...με κοιτάνε περίεργα στο γραφείο....
-
Εεεετσι... φατε τωρα και την προπαγανδα του παπαρογιαννη για τα συμβολαια και καλη χωνεψη...
Α ρε πστ Μαρινακης που σας χρειαζεται
Δε μπορει να αναλαβει το τμημα για λιγους μηνες απ τους φλωρους να καθαρισει λιγο τον περιβαλλοντα χωρο... -
-
Έχεις πάει πολλές φορές φέτος; Είχε πολλούς τζαμπατζήδες;
ΥΓ: Έλεος με τα υβριστικά, στο γήπεδο πας, όχι στην όπερα.
Είπα για τα συγκεκριμένα ματς, που έχουν ΠΑΝΤΑ πολλούς τζαμπατζήδες, οι οποίοι ΠΑΝΤΑ κάθονται όπου νομίζουν, και φυσικά είναι τα γνωστά καλόπαιδα. Έχω διαρκείας ακριβώς για να πηγαίνω όποτε θέλω, να κάθομαι στη θέση μου και να βλέπω μπασκετάκι. Κάτι που δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ σε τέτοια ματς (γαύρο, μπάρτσα, μακάμπι κλπ).
Όσο για τα υβριστικά, μια χαρά μπινελικώνω και εγώ, δεν είμαι Παναγίτσα, όταν όμως υπάρχουν τριγύρω μικρά παιδιά, ή/και τα δικά σου παιδιά, ε όσο να'ναι καλό δεν είναι να συγκρατούμαστε λίγο ?
τοσα χρονια κατοχος διαρκειας ποτε δεν ειχα θεμα με την θεση μου και παω τουλαχιστον στο 95% των εντος εδρας παιχνιδιων (αντε να χασω 1-2 το πολυ για πρωταθλημα ή κυπελλο)...φετος χρειαστηκε μονο 2 φορες να το επιδειξω (διαρκειας) σε 2 που καθονταν στις θεσεις μας και αμεσως χωρις δευτερη κουβεντα σηκωθηκαν...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αρπαγμα όπως...?
Έπαιξε ένας τσαμπουκάς μεταξύ τους στην αρχή, του την είπε ο Μπάρτζι για μια άμυνα και του αντιμίλησε ο άλλος μύτη με μύτη. Έκτοτε την έβγαλε στην άκρη του πάγκου και τον ξανάβαλε πολύ αργότερα.
και με τον Dunston νομιζω οτι κατι εγινε στην 2η περιοδο...
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)