-
Καλησπερα,
Εχω ενα προβλημα με τον κλιματισμο στο σαλονι του οχηματος, κατα την λειτουργία του κλιματισμου μουσκευεται η μοκετα στο πατωμα των εμπρος καθισματων. Γνωριζεις κανεις τι μπορει να ειναι; Πιστευω οτι ειναι το σωληνακι αποχετευσης του συστηματος και αυτο γιατι δεν βλεπω νερα κατω απο το οχημα κατα την λειτουργια του κλιματιστικου. Καμια παρομοια περιπτωση;
Ευχαριστω.
-
Καλησπερα,
Εχω ενα προβλημα με τον κλιματισμο στο σαλονι του οχηματος, κατα την λειτουργία του κλιματισμου μουσκευεται η μοκετα στο πατωμα των εμπρος καθισματων. Γνωριζεις κανεις τι μπορει να ειναι; Πιστευω οτι ειναι το σωληνακι αποχετευσης του συστηματος και αυτο γιατι δεν βλεπω νερα κατω απο το οχημα κατα την λειτουργια του κλιματιστικου. Καμια παρομοια περιπτωση;
Ευχαριστω.
-
Καλησπερα,
Ευχαριστω.
-
Οντως αυτο που αναφερεις πρεπει να ειναι..βουλωμενη αποχετευση.
-
Συμφωνώ με την αποχέτευση αλλά απλά χάρη πληρότητας να αναφέρω ότι σε κάποιες συνθήκες με υπερβολική ζέστη μπορεί να στάξει χωρίς να υπάρχει πρόβλημα αποχέτευσης. Προφανώς γίνεται υγροποίηση των υδρατμών εξωτερικά της κρύας επιφάνειας.
-
Ο χρήστης mixalis_thess έγραψε:
Καλησπερα,Εχω ενα προβλημα με τον κλιματισμο στο σαλονι του οχηματος, κατα την λειτουργία του κλιματισμου μουσκευεται η μοκετα στο πατωμα των εμπρος καθισματων. Γνωριζεις κανεις τι μπορει να ειναι; Πιστευω οτι ειναι το σωληνακι αποχετευσης του συστηματος και αυτο γιατι δεν βλεπω νερα κατω απο το οχημα κατα την λειτουργια του κλιματιστικου. Καμια παρομοια περιπτωση;
Ευχαριστω.
Βουλωμένη αποχέτευση ή βγαλμένο το σωληνάκι από εκεί που μαζεύει τα νερά.
Προβλημα κλιματισμου σε Lancia Lybra 1.6