-
Αρα δηλαδη αν ΔΕΝ δοθει αυτουσιο σε ανακκυκλωτηριο..δεν μπορεις να διαγραψεις ενα αμαξι με τιποτα?
Αμα του βαλω φωτια και το καψω? -
Ο χρήστης Mr.copen έγραψε:
Αρα δηλαδη αν ΔΕΝ δοθει αυτουσιο σε ανακκυκλωτηριο..δεν μπορεις να διαγραψεις ενα αμαξι με τιποτα?
Αμα του βαλω φωτια και το καψω?Γιατί να μην το δώσεις σε ανακυκλωτήριο καμένο ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μόνο να το δηλώσει κλοπή μπορεί..........
Aυτό δεν είναι παρανομία;
κ το ότι εδωσε το αμαξι για ανταλλακτικά χωρίς να πάρει τίποτα ως απόδειξη 'παρανομία' είναι.
θα μπλέξει ίσως αν το δηλώσει κλοπή κ είναι ασφαλισμένο για κλοπή. Η ασφαλιστική έχει καταγράψει ότι το αμαξι τράκαρε κ θα το ψάξει, οπότε θα του ζητήσει τιμολόγια επισκευής κτλ.
αν κόψει την ασφάλεια κ πάει μετά από μια εβδομάδα κ το δηλώσει πως το αμαξι ήταν τρακαρισμένο κ του το σηκώσαν κανείς δεν θα ασχοληθεί. Θα πάρει το χαρτί από την αστυνομία, θα παει στην εφορία να γίνει διαγραφή του αυτοκινήτου κ τέλος -
Αμα του βαλω φωτια και το καψω?καλά το αυτούσιο δεν είναι κ κυριολεκτικό, μην τρελαθούμε. πολλά πράγματα μπορούν να λείπουν κ θα το παρουν, δεν είναι τόσο εκλεκτικοί
-
ΠΑντος αν οντως ισχυει ετσι βαση νομου πολυ προκλητικο δεν ειανι το περνουν και καλα για διαλυση και λιωνουν το σασι και οτι ειναι αχρηστο και μετα πουλανε τα καλα ανταλλακτικα(μοτερ-καθισματα-φαναρια-ροδες κτλ...)και βγαζουν καθαρο κερδος χωρις να εχουν πληρωσει μια..Θα μου πεις και τι λειτουργει τιμια σε αυτο το κρατος..Τελος παντον..Κάνε αυτό που έκανα εγώ όταν απέσυρα το Duna:
από μια-δυο σφυριές σε όλα τα φανάρια ώστε να αποκτήσουν ράγισμα ή/και σπάσιμο, χαρακιές με φαλτσέτα σε καθίσματα και ουρανό, έβγαλα τα χερούλια από τα παράθυρα (κράτησα μόνο ένα για να μη σκάσω ενώ το πήγαινα για απόσυρση). Έβγαλα και τις λάμπες για καβάτζα στο άλλο αυτοκίνητο (έμειναν μόνο των φρένων και των φλας πίσω, μη με τρακάρει κανας χριστιανός), ήταν και το ταμπλώ σπασμένο. Το μόνο δώρο που τους έκανα ήταν μια τετράδα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ P4 Cinturato που είχα βάλει κανα 2μηνο-3μηνο πριν κι αυτό γιατί κανένας δεν τα ήθελε και δε μου έκοψε να τα βάλω αγγελία εδώ. -
Τι να πω ελεγα μηπως μπορουσα να εξοικονομησω καποια χρηματα και οχι να τους κανω μαγκιες με ολο το υπολοιπο αμαξακι..Μου λεει ο μαστορας οταν θα ερθει η ωρα να χρειαστω ανταλλακτικα απο αυτο το αμαξι θα μου ζητανε 200 για πορτα,500 μοτερ και παει λεγοντας..Αν δεν βρω ακρη θα το κανω στην κυριολεξια αχρηστο μου φαινεται..
-
Νομίζω ότι κάποιοι έχουν βρει τον τρόπο να απαλλαγούν φορολογικά από το αυτοκίνητο αλλά και να το πουλήσουν για ανταλλακτικά χωρίς να τα χαρίσουν στην ανακύκλωση.
Από την Ημερησία: http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113074071 -
Eχω ενα Peugeot 309 FL 1.4 του 1993, το αυτοκινητο εδω και 8 χρονια περιπου ειναι εγκαταλελειμενο μπροστα απο το σπιτι μου...
Πληρωνω τα τελη κυκλοφοριας καθε χρονο κανονικοτατα για να μπορω να το διατηρω εξω απο το σπιτι, αλλα φετος καποιος @#%^$^@ εκανε καταγγελια και μου ηρθε χαρτι οτι θα το παρουν επειδη ειναι σταθμευμενο για πανω απο 3 μηνες στον ιδιο χωρο.Οποτε για να μη τους δωσω τη χαρα ψαχνω να το δωσω ή για παλιοσιδερα ή σε καποια αντιπροσωπεια για να το εχουν για ψευτικη αποσυρση.
Τι μπορω να κανω γενικα? Πειτε ιδεες. -
παίρνεις το 500αρικο κ είσαι ωραιος
http://www.pazaropoulos.gr/poliseis-aftokiniton/agora-aftokinitou-aposirsis/ -
Ορεστη το πας 3 θεσεις μπροστα 2 πισω ανα βδομαδα και θα σου κλ@σουν τα @@...
Αυτο το νταβατζιλικι με τα ανακυκλωτηρια και την υποχρεωτικη παραδοση ποτε δε το καταλαβα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ορεστη το πας 3 θεσεις μπροστα 2 πισω ανα βδομαδα και θα σου κλ@σουν τα @@...
Αυτο το νταβατζιλικι με τα ανακυκλωτηρια και την υποχρεωτικη παραδοση ποτε δε το καταλαβα.Δε κινειται εδω και 8 χρονια. Θελουμε να το δωσουμε αυτο για αποσυρση και να παρουμε ενα που κινειται.
Και ο σκοπος που το εχουμε ειναι να πιανει μια θεση στη μαντρα για να μη παρκαρουν αλλοι. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
http://www.pazaropoulos.gr/poliseis-aftokiniton/agora-aftokinitou-aposirsis/αυτο λεει να πας με το αυτοκινητο εκει... αν δεν κινειται τ' αμαξι?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
http://www.pazaropoulos.gr/poliseis-aftokiniton/agora-aftokinitou-aposirsis/αυτο λεει να πας με το αυτοκινητο εκει... αν δεν κινειται τ' αμαξι?
κινειται η καροτσα που θα το μεταφερει
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
κινειται η καροτσα που θα το μεταφερει
και αυτο σωστο!
-
Καλησπερα. Το περασμενο Σαββατο ειχα τρακαρισμα και το αμαξι απο τοτε βρισκεται στον φαναρτζη.. Η τιμη της επισκευης του ειναι γυρω στα 4.000 και εννοειτε πως δε θα το φτιαξω, ( εχω το παλιο τεριος) μιας και τοσο ειναι η αξια του τωρα.
Ενδιαφερθηκε καποιος γνωστος του να το αγορασει 300€. Πληροφοριακα ειναι σπασμενος ο μπροστινος αξονας,κολωνα,στραυομενα ψαλιδια καθως κ η πλευρα του οδηγου ειναι αρκετα 'τσαλακωμενη'. Η μηχανη του αυτοκινητου δεν εχει παθει ζημια. Γνωριζω οτι μπορω να πουλησω και τα ανταλλακτικα του μιας και του συγκεκριμενου αυτοκινητου ειναι ακριβα αλλα χρονοβορα διαδικασια κ θα προτιμουσα κατι πιο αμεσσο.
Ακουω γνωμες !! -
Να το αγοράσει ως τι; Ως αυτοκίνητο για κυκλοφορία δε νομίζω να θέλει να το αγοράσει. Μάλλον για ανταλλακτικά το θέλει.
Γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ να πουλάμε για ανταλλακτικά αμάξι που φέρει πινακίδες και να αναλαμβάνει τη 'διαγραφή' ο έμπορος. Το ανακάλυψα κι εγώ τώρα που θέλω να πουλήσω το δικό μου για ανταλλακτικά. Βρέθηκε άνθρωπος ευτυχώς που δέχτηκε να του το μεταβιβάσω.
Οπότε οι λύσεις για εμένα είναι δύο: α) αν η αξία του οχήματος είναι ικανοποιητική, το μεταβιβάζεις και ο έμπορος από εκεί και πέρα το κάνει ό,τι γουστάρει, αφού του ανήκει.
β) αν η αξία του οχήματος είναι πολύ χαμηλή και δεν συμφέρει η μεταβίβαση, κατάθεση πινακίδων και πώληση χωρίς άδεια και χαρτιά στον έμπορο για ανταλλακτικά και λιώσιμο. Και μετά από κάποια χρονια, αν ανακαλύψεις ότι οι πινακίδες υπάρχουν ακόμη και δεν έχουν καταστραφεί, δήλωση κλοπής στην τροχαία.
Οποιαδήποτε παραχώρηση πινακιδωμένου οχήματος χωρίς αυτό να μεταβιβαστεί, εγκυμονεί κινδύνους. -
Ο χρήστης Livingaftermidnight έγραψε:
Να το αγοράσει ως τι; Ως αυτοκίνητο για κυκλοφορία δε νομίζω να θέλει να το αγοράσει. Μάλλον για ανταλλακτικά το θέλει.
Γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ να πουλάμε για ανταλλακτικά αμάξι που φέρει πινακίδες και να αναλαμβάνει τη 'διαγραφή' ο έμπορος. Το ανακάλυψα κι εγώ τώρα που θέλω να πουλήσω το δικό μου για ανταλλακτικά. Βρέθηκε άνθρωπος ευτυχώς που δέχτηκε να του το μεταβιβάσω.
Οπότε οι λύσεις για εμένα είναι δύο: α) αν η αξία του οχήματος είναι ικανοποιητική, το μεταβιβάζεις και ο έμπορος από εκεί και πέρα το κάνει ό,τι γουστάρει, αφού του ανήκει.
β) αν η αξία του οχήματος είναι πολύ χαμηλή και δεν συμφέρει η μεταβίβαση, κατάθεση πινακίδων και πώληση χωρίς άδεια και χαρτιά στον έμπορο για ανταλλακτικά και λιώσιμο. Και μετά από κάποια χρονια, αν ανακαλύψεις ότι οι πινακίδες υπάρχουν ακόμη και δεν έχουν καταστραφεί, δήλωση κλοπής στην τροχαία.
Οποιαδήποτε παραχώρηση πινακιδωμένου οχήματος χωρίς αυτό να μεταβιβαστεί, εγκυμονεί κινδύνους.Βεβαια !αν γινει καποια κινηση θα κανω μεταβιβαση. Δε θα ειναι πια στο ονομα μου, απλα 300€ εμενα μου φανηκαν λιγα.
-
Φυσικα και ειναι λιγα, αφου αυτος που θελει να το παρεις 300 ευρω, με προσωπικη δουλεια μπορει να εχει κερδος της ταξης των 1000+€.
Αλλα σκεψουν, αν πρεπει να τα κανεις μονη σου αυτα (δηλαδη διαγραφη μεταβιβασεις δε ξερω εγω τι) μπορει να σου φτασει σε ενα συνολο των 400 ευρω μονο αυτα. Η γνωμη μου ειναι να το παζαρεψεις, η να βαλεις μια αγγελια στο ιντερνετ οτι πουλας το συγκεκριμενο αμαξι τοσα λεφτα με τοση ζημια. Επισης εχεις ασφαλεια ακομα, για να ξερεις ποσο καιρο μπορεις να το κρατησεις χωρις να παραδωσεις πινακιδες.
Επισης αυτο ειναι τετρακινητο? Αν ναι εχει και διαφορικα να πουλησεις ακομα που πιανουν σχετικα καλα λεφτα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Φυσικα και ειναι λιγα, αφου αυτος που θελει να το παρεις 300 ευρω, με προσωπικη δουλεια μπορει να εχει κερδος της ταξης των 1000+€.Αλλα σκεψουν, αν πρεπει να τα κανεις μονη σου αυτα (δηλαδη διαγραφη μεταβιβασεις δε ξερω εγω τι) μπορει να σου φτασει σε ενα συνολο των 400 ευρω μονο αυτα. Η γνωμη μου ειναι να το παζαρεψεις, η να βαλεις μια αγγελια στο ιντερνετ οτι πουλας το συγκεκριμενο αμαξι τοσα λεφτα με τοση ζημια. Επισης εχεις ασφαλεια ακομα, για να ξερεις ποσο καιρο μπορεις να το κρατησεις χωρις να παραδωσεις πινακιδες.
Επισης αυτο ειναι τετρακινητο? Αν ναι εχει και διαφορικα να πουλησεις ακομα που πιανουν σχετικα καλα λεφτα.
Δημαδη στο ιντερνετ να το βαλω για 1.000€;;;
Ασφαλεια εχω μεχρι τον Ιουνιο και ναι ειναι τερακινητο.
Ειναι να μη μπλεξει γυναικα με ολα αυτα γιατι τριβουν τα χερακια τους... -
Όχι 1000€, 1500€ περίπου ώστε με παζάρια να πάει κάπου στο χιλιάρικο. Δες ένα με παρόμοια ζημιά με το δικό σου, 1200€ ζητάει μόνο για το μοτέρ.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4358334/
Επίσης καλό θα ήταν να βάλεις κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά με τις αγοραπωλησίες, μπαμπά, θείο, ξάδερφο και γω δεν ξέρω τι, γιατί όπως και συ καταλαβαίνεις σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθούν να πιάσουν κότσο τις γυναίκες,
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΧ-ΑΠΟΡΙΕΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ