-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Φυσικα και ειναι λιγα, αφου αυτος που θελει να το παρεις 300 ευρω, με προσωπικη δουλεια μπορει να εχει κερδος της ταξης των 1000+€.
Αλλα σκεψουν, αν πρεπει να τα κανεις μονη σου αυτα (δηλαδη διαγραφη μεταβιβασεις δε ξερω εγω τι) μπορει να σου φτασει σε ενα συνολο των 400 ευρω μονο αυτα. Η γνωμη μου ειναι να το παζαρεψεις, η να βαλεις μια αγγελια στο ιντερνετ οτι πουλας το συγκεκριμενο αμαξι τοσα λεφτα με τοση ζημια. Επισης εχεις ασφαλεια ακομα, για να ξερεις ποσο καιρο μπορεις να το κρατησεις χωρις να παραδωσεις πινακιδες.
Επισης αυτο ειναι τετρακινητο? Αν ναι εχει και διαφορικα να πουλησεις ακομα που πιανουν σχετικα καλα λεφτα.
Δημαδη στο ιντερνετ να το βαλω για 1.000€;;;
Ασφαλεια εχω μεχρι τον Ιουνιο και ναι ειναι τερακινητο.
Ειναι να μη μπλεξει γυναικα με ολα αυτα γιατι τριβουν τα χερακια τους...Εγω τοσα θα του εβαζα, και θα εβρισκα καποιο εμπιστο ατομο να μου εξηγησει τι εχει σωθει και τι οχι. Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να εξηγησεις στην αγγελια τι δουλευει ακριβως απλα να ξερεις εσυ μη σε κοροϊδεψουν. Ειδα στο car ας πουμε αυτο το terios http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4358334/ .
Λεει οτι πουλαει τον κινητηρα 1200 ευρω. Μηπως θα επρεπε να μαθεις μια τιμη στη πιατσα σχετικα με το ποσο παιζει ο συγκεκριμενος κινητηρας?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Φυσικα και ειναι λιγα, αφου αυτος που θελει να το παρεις 300 ευρω, με προσωπικη δουλεια μπορει να εχει κερδος της ταξης των 1000+€.
Αλλα σκεψουν, αν πρεπει να τα κανεις μονη σου αυτα (δηλαδη διαγραφη μεταβιβασεις δε ξερω εγω τι) μπορει να σου φτασει σε ενα συνολο των 400 ευρω μονο αυτα. Η γνωμη μου ειναι να το παζαρεψεις, η να βαλεις μια αγγελια στο ιντερνετ οτι πουλας το συγκεκριμενο αμαξι τοσα λεφτα με τοση ζημια. Επισης εχεις ασφαλεια ακομα, για να ξερεις ποσο καιρο μπορεις να το κρατησεις χωρις να παραδωσεις πινακιδες.
Επισης αυτο ειναι τετρακινητο? Αν ναι εχει και διαφορικα να πουλησεις ακομα που πιανουν σχετικα καλα λεφτα.
Δημαδη στο ιντερνετ να το βαλω για 1.000€;;;
Ασφαλεια εχω μεχρι τον Ιουνιο και ναι ειναι τερακινητο.
Ειναι να μη μπλεξει γυναικα με ολα αυτα γιατι τριβουν τα χερακια τους...Εγω τοσα θα του εβαζα, και θα εβρισκα καποιο εμπιστο ατομο να μου εξηγησει τι εχει σωθει και τι οχι. Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να εξηγησεις στην αγγελια τι δουλευει ακριβως απλα να ξερεις εσυ μη σε κοροϊδεψουν. Ειδα στο car ας πουμε αυτο το terios http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4358334/ .
Λεει οτι πουλαει τον κινητηρα 1200 ευρω. Μηπως θα επρεπε να μαθεις μια τιμη στη πιατσα σχετικα με το ποσο παιζει ο συγκεκριμενος κινητηρας?
Ευχαριστω παρα πολυ!!!
-
Αυτη η λαμογια και η κουτοπονηρια με τρελενει..
Το αμαξι το αφησα απο τη δευτερη μερα του τρακαρισματος σε εναν φανοποιο γνωστος αυτουνου που μ κανει σερβις.
Απο εκεινη την ημερα ο ανθρωπος αυτος δεν επικοινωνησε μαζι μ για κανεναν λογο.Πηγα μια μερα απο εκει να παρω ολα τα υπαρχοντα μου απο το αμαξι και μ ειπε μονο οτι η συνολικη ζημια ειναι 4.000 και οτι δε θα ειναι ασφαλες ξανα και ηταν μαζι του και ενας αλλος που ενδιαφεροταν να το αγορασει με 300€!!! Μιλαμε για το τεριος που μονο η μασκα την οποια την αλλαξα το καλοκαιρι που κανει 500€!!! Χωρια η μηχανη που ειναι αθικτη, δεν εχει οαθει τπτ!!!
Παιρνω λοιπον τωρα εναν αλλον φανοποιο που ειχε φταιξει το αμαξι μου απο μια μικροζημια και παμε να το δει.
Λοιπον.. Το αμαξι μου το φτιαχνει η το αγοραζει με 2.000€.
Δεν ξερω αν προσπαθουσαν να με κλεψουν αλλα πιστευω ειναι μεγαλη η διαφορα... -
Δωσε το 2 χιλιαρικα και αγορασε αν εχεις τα λεφτα το ποιο καινουριο.
-
παρε και μια τριτη γνώμη πριν αποφασίσεις. αν η ζημιά ειναι μεγάλη στο αμάξωμα πάρε τα 2 χιλιάρικα και πάρε ενα ίδιο ατρακάριστο..
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
παρε και μια τριτη γνώμη πριν αποφασίσεις. αν η ζημιά ειναι μεγάλη στο αμάξωμα πάρε τα 2 χιλιάρικα και πάρε ενα ίδιο ατρακάριστο..Δυστηχως καποιο τριτο φαναρτζη δεν εχω να μου το κοιταξει.Παντως αυτος που μου κανει τα σερβις αρχικα μου ελεγε πως το αμαξι φτιαχνετε ενω επειτα με συμβουλευε να το δωσω για 300€ στον φιλο του φαναρτζη!!!
-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Δυστηχως καποιο τριτο φαναρτζη δεν εχω να μου το κοιταξει.Παντως αυτος που μου κανει τα σερβις αρχικα μου ελεγε πως το αμαξι φτιαχνετε ενω επειτα με συμβουλευε να το δωσω για 300€ στον φιλο του φαναρτζη!!!δεν χρειαζεται να τον εχεις γνωστο τον καθε φαναρτζη, για να σου δωσει μια 'προσφορα'
πηγαινε σε οποιον νομιζεις και πες του 'με ποσα το φτιαχνεις ? ' ή 'με ποσα το αγοραζεις?'
το ιδιο μπορεις να ρωτησεις και σε μαντρά
οπως καλη κινηση ειναι να το βαλεις αγγελια στο car.gr για να το πουλησεις οπως ειναι τρακαρισμενο
λογικα δεν ειχες μικτη, ετσι? -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Δυστηχως καποιο τριτο φαναρτζη δεν εχω να μου το κοιταξει.Παντως αυτος που μου κανει τα σερβις αρχικα μου ελεγε πως το αμαξι φτιαχνετε ενω επειτα με συμβουλευε να το δωσω για 300€ στον φιλο του φαναρτζη!!!
δεν χρειαζεται να τον εχεις γνωστο τον καθε φαναρτζη, για να σου δωσει μια 'προσφορα'
πηγαινε σε οποιον νομιζεις και πες του 'με ποσα το φτιαχνεις ? ' ή 'με ποσα το αγοραζεις?'
το ιδιο μπορεις να ρωτησεις και σε μαντρά
οπως καλη κινηση ειναι να το βαλεις αγγελια στο car.gr για να το πουλησεις οπως ειναι τρακαρισμενο
λογικα δεν ειχες μικτη, ετσι?Οχι δυστηχως.
-
http://www.truckcar.gr/
http://www.expertcar.gr/
http://www.autoonline.com.gr/
http://expertcar.car.gr/
http://trackencar.car.gr/Ετ%C ... %AF%CE%B1/
http://www.mavridisbros.gr/
http://www.maganiotis.gr/index.php?disp ... page_id=15με ένα γρήγορο ψάξιμο για 'αγορά τρακαρισμένων αυτοκινήτων' θα βρεις κι άλλους άν ψάξεις. Δες τι σε βολεύει και κοίτα να το πουλήσεις, σίγουρα τα νούμερα είναι υπερβολικά που ακούγονται και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Σκέψου 4000 είπες κάνει να αγοράσει ο άλλος αντίστοιχο με όλη την φανοποιεία σωστή και σίγουρα θα παίξει και παζάρι οπότε το 1200 για μηχανή μόνο μάλλον είναι ουτοπικό όπως επίσης και τα 300 € πάλι είναι άκυρο σαν νούμερο. Από την άλλη σκέψου ότι και αυτός που θα το πάρει πρέπει να βγάλει, αυτή είναι η δουλειά του δεν είναι η δουλειά του να σε βοηθήσει στην ατυχία σου. Σε κάθε περίπτωση το παραδίδεις μόνο μετά από μεταβίβαση ή οριστική διαγραφή και χαρτιά τελικά ούτε υπεύθυνες δηλώσεις και να εμπιστευτείς κάποιον άγνωστο να τρέχει στις υπηρεσίες ούτε τίποτα.
-
Δεν βαζεις και καμια φωτο;
Παντως εδω ενα μικρο χτυπηματακι κανεις κ αν θελεις προφ/πορτα/φτερο κλπ με βαψιματα στο παει 1-2 χιλιαρικα.
Εμενα τα 2000 που σου δινει μου φαινονται καλα αν εχει αρκετη ζημια το αμαξι. -
Μάλλον οι τιμές είναι με το 'μάτι' που σημαίνει ότι δεν ξέρεις που θα φτάσει τελικά.
-
Βεβαια 2.000 ειναι πολυ καλη τιμη οχι 300€(!) που μου ειπε ο αλλος!!! 400€ μονο κανει μπροστα η μασκα του που την αλλαξα το καλοκαιρι!!!
Δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα το φτιαξω η θα το πουλησω για 2.000 και να βαλω αλλα 2.000 να παρω το ιδιο ατρακαριστο.. -
Δεν έχεις αποφασίσει ακόμα αν θα το δώσεις με 2 χιλιάρικα και να πάρεις βάζοντας άλλα 2 ένα ίδιο, εντελώς ατρακάριστο. Η εναλλακτική είναι να μην πάρεις τίποτα, να δώσεις 4 και να φτιάξεις αυτό, που έχουν σπάσει άξονες ψαλίδια και έπαιρνε τούμπες στην εθνική. Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση, όντως.
Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τα 2 χιλιάρικα από τον άνθρωπο όσο πιο γρήγορα μπορούσα και θα του έκανα και 10 χορούς δώρο. Εκτός κι αν τρολλάρεις μέχρι να τιγκάρουν τα ΠΜ σου από τα λιγούρια, οπότε τεράστιο ρισπέκ από μένα. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν έχεις αποφασίσει ακόμα αν θα το δώσεις με 2 χιλιάρικα και να πάρεις βάζοντας άλλα 2 ένα ίδιο, εντελώς ατρακάριστο. Η εναλλακτική είναι να μην πάρεις τίποτα, να δώσεις 4 και να φτιάξεις αυτό, που έχουν σπάσει άξονες ψαλίδια και έπαιρνε τούμπες στην εθνική. Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση, όντως.
Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τα 2 χιλιάρικα από τον άνθρωπο όσο πιο γρήγορα μπορούσα και θα του έκανα και 10 χορούς δώρο. Εκτός κι αν τρολλάρεις μέχρι να τιγκάρουν τα ΠΜ σου από τα λιγούρια, οπότε τεράστιο ρισπέκ από μένα.Lmao!
Οτι πιο τραγικο εχω ακουσει!!!
Να σαι καλα με εκανες και γελασα!!!
Ευχαριστω ολους κ ολες που με βοηθησαν με τις απαντησεις τους αυτο το διημερο! -
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τα 2 χιλιάρικα από τον άνθρωπο όσο πιο γρήγορα μπορούσα και θα του έκανα και 10 χορούς δώρο. Εκτός κι αν τρολλάρεις μέχρι να τιγκάρουν τα ΠΜ σου από τα λιγούρια, οπότε τεράστιο ρισπέκ από μένα.Lmao!
Οτι πιο τραγικο εχω ακουσει!!!
Να σαι καλα με εκανες και γελασα!!!
Οχι δε τρολλαρω μεχρι να τιγκαροθν τα πμ μου.ειχα σοβαρο τροχαιο,ειμαι χτυπημενη και ψαχνω λυσεις ΚΑΙ απο εδω για να δω τι θα κανω με το αυτοκινητο κου γιατι ζω στη χωρα των λαμογιων.Υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις γυναικν οποτε χαλαρωσε λιγο.καλη καρδια!
Ευχαριστω ολους κ ολες που με βοηθησαν με τις απαντησεις τους αυτο το διημερο! -
Είχα παραδώσει πινακίδες στη ΔΟΥ (προσωρινή ακινησία) για το παλιό μου Ρενώ στα τέλη του 2005. Αρχές του 2007 οι πινακίδες πολτοποιήθηκαν όπως μου είπαν εκεί. Το αυτοκίνητο έμεινε σταθμευμένο χωρίς πινακίδες, ασφάλεια στην αυλή μου ώς το 2008, οπότε και το παρέδωσα σε μαγαζί με ανταλλακτικά αυτοκινήτων για ανταλλακτικά. Έκανα υπεύθυνη δήλωση τότε ότι πούλησα το κουφάρι για ανταλλακτικά στον 'παλιατζή' αντίγραφο της οποίας έχω καθώς και έλαβα τιμολόγιο αγοράς από αυτόν ότι αγοράστηκε 'τρακαρισμένο επιβατικό με τάδε αρ. πλαισίου, χωρίς πινακίδες για ανταλλακτικά'. Η άδεια κυκλοφορίας παραμένει στη ΔΟΥ (οι πινακίδες όμως όπως έγραψα δεν υπάρχουν πια από το 2007). Τι κινήσεις λέτε ότι πρέπει να κάνω για την οριστική διαγραφή καθώς αυτό φαίνεται ακόμα στο taxis στο όνομά μου σε προσωρινή ακινησία;
-
Η κίνηση που επρεπε να κάνεις το 2008 ήταν η μεταβίβαση στον εμπορο ,τώρα πλέον για οριστική διαγραφή απατειται χαρτι απο ανακύκλωση αλλα αφου τους πας το αυτοκινητο ,αλλα αυτοκινητο δεν υπάρχει ,με καποια συνενοηση με ανακυκλωτηριο...ισως..
Sent from my ZTE V967S using Tapatalk 4
-
200€ το πούλησα για ανταλλακτικά. 170€ ήταν το παράβολο για τη μεταβίβαση. Προφανώς δε συνέφερε να γίνει μεταβίβαση. Εδώ: http://www.yme.gov.gr/?getwhat=1&oid=344&id=&tid=344 και συγκεκριμένα στην υπεύθυνη δήλωση εδώ: http://www.yme.gr/odigospoliti/download/2.12oristiki diagrafi.pdf προβλέπεται η διάλυση ως λόγος οριστικής διαγραφής. Το πρόβλημά μου είναι πως θα πάρω την άδεια κυκλοφορίας από τη ΔΟΥ για να την καταθέσω στο ΥΜΕ. Για τις πινακίδες υποθέτω μπορούν να μου δώσουν κάποια βεβαίωση από τη ΔΟΥ ότι πολτοποιήθηκαν και δεν υπάρχουν πια.
-
Απλά θα σου δώσουν καινουργια νούμερα με ανανεωμένη την άδεια και με αυτήν θα κάνεις την δουλειά σου απλά θα φάς λίγο παραππανω ταλαιπωρία....
-
Δεν με καταλάβατε νομίζω. Το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πια εδώ και 6 σχεδόν χρόνια. Πουλήθηκε και διαλύθηκε από το μαντρά. Τι καινούργιες πινακίδες να μου δώσουν και τι να τις κάνω; Για να τις πάρω εξάλλου δε θα πρέπει να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας; Για ένα αυτοκίνητο που δεν υπάρχει πια εδώ και χρόνια;
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΧ-ΑΠΟΡΙΕΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ