-
O αδερφός μου πουλάει το Micra του και σκέφτεται να αναβαθμιστεί σε κάτι πιο σπορ και ενδεχομένως future classic. Του αρέσει αρκετά σαν ιδέα το 200SX S13 με τον CA18DET. Πώς σας φαίνεται σαν επιλογή, δεδομένου πως κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα, άρα δεν τον νοιάζει η κατανάλωση, ούτε τον ενδιαφέρουν τρελές ιπποδυνάμεις; Τι θα πρέπει να προσέξουμε κατά την αγορά ενός 200SX πέρα από τα κλασσικά που ελέγχουμε σε ένα μεταχειρισμένο; Μπορεί να βρεθεί εύκολα κάτι σε σχεδόν εργοστασιακή κατάσταση χωρίς μετατροπές και μαϊμουδιές, σε λογική τιμή;
-
O αδερφός μου πουλάει το Micra του και σκέφτεται να αναβαθμιστεί σε κάτι πιο σπορ και ενδεχομένως future classic. Του αρέσει αρκετά σαν ιδέα το 200SX S13 με τον CA18DET. Πώς σας φαίνεται σαν επιλογή, δεδομένου πως κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα, άρα δεν τον νοιάζει η κατανάλωση, ούτε τον ενδιαφέρουν τρελές ιπποδυνάμεις; Τι θα πρέπει να προσέξουμε κατά την αγορά ενός 200SX πέρα από τα κλασσικά που ελέγχουμε σε ένα μεταχειρισμένο; Μπορεί να βρεθεί εύκολα κάτι σε σχεδόν εργοστασιακή κατάσταση χωρίς μετατροπές και μαϊμουδιές, σε λογική τιμή;
-
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
O αδερφός μου πουλάει το Micra του και σκέφτεται να αναβαθμιστεί σε κάτι πιο σπορ και ενδεχομένως future classic. Του αρέσει αρκετά σαν ιδέα το 200SX S13 με τον CA18DET. Πώς σας φαίνεται σαν επιλογή, δεδομένου πως κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα, άρα δεν τον νοιάζει η κατανάλωση, ούτε τον ενδιαφέρουν τρελές ιπποδυνάμεις; Τι θα πρέπει να προσέξουμε κατά την αγορά ενός 200SX πέρα από τα κλασσικά που ελέγχουμε σε ένα μεταχειρισμένο; Μπορεί να βρεθεί εύκολα κάτι σε σχεδόν εργοστασιακή κατάσταση χωρίς μετατροπές και μαϊμουδιές, σε λογική τιμή;Δύσκολα θα βρείτε και αξιόλογο μη καγκουρμένο και σε ανθρώπινη τιμή. Τα περισσότερα είναι πανάκριβα και καγκουρεμένα. Πιο πολύ μου φαίνεται οτι συμφέρει απο πλευρ΄ς τιμής να κοιτάξετε για 350Ζ!
Καλή περίπτωση αν φοράει SR20DET μοτερ (που νομίζω σε κάοιες αγορές έβγαινε εργοστασιακό - αρα δεν θα είναι πολύ καγκουρέ!).
Κατα τα άλλα είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο (πολύ θα ήθελα ένα!)
-
Ο SR20 δεν τον ενδιαφέρει λόγω κυβισμού αν και πρόκειται για μοτέρ διαμάντι. Αν πάμε στη λύση ενός ολίγον πειραγμένου (πρόγραμμα, εξάτμιση κλπ) πόσο δύσκολο είναι να το γυρίσουμε σε εργοστασιακά specs? Αλήθεια σε τι πίεση δούλευαν από το εργοαστάσιο? Είχαν σκάστρα και ιντερκούλερ από τη μαμά τους?
-
Φοβερό αυτοκίνητο αλλά πολύ δύσκολο να βρεις απείραχτο. Στη γειτονιά μου κυκλοφορούσαν 2 ένα βυσσινί και ένα πράσινο που εξωτερικά ήταν μαμά. Το βυσσινί μάλλον και εσωτερικά γιατί το είχε ένας μεσήλικας.
-
Ερωτας το συγκεκριμενο αυτοκινητο, αλλα χωρις να ειμαι ειδικος, ειτε θα βρεις κατι τουμπανιασμενο με σφυρηλατα κλπ ειτε κατι που θα ειναι πιο μαζεμενο αλλα μεταξυ φθορας και αφθαρσιας (που σημαινει οτι πρεπει να εχεις χρημα στην ακρη για να το συμμαζεψεις) και σε τιμες.. ο,τι λειπει στον καθενα! Τα κακα της περιορισμενης προσφορας... Πιο ταιριαστο στην περιπτωση σου και με περισσοτερες πιθανοτητες να βρεις κατι σωστο θεωρω πως ειναι το rx8, το οποιο βεβαια επισης θελει ψαξιμο πριν την αγορα στα περι συντηρησης ωστε να ξερεις τι να περιμενεις, αλλα ειναι πιο ασφαλης επιλογη.
-
Όντως, το 8άρι συμφέρει πολύ περισσότερο. Έριξα μια ματιά στις αγγελίες του car και φαίνεται πως όσοι πουλούν 200SX, νομίζουν ότι δίνουν Ferrari 355.
-
Eίδα κι εγώ από περιέργεια τις τιμές. 12.000€ ζητάει ο άλλος για αμάξι του 95. Στα ίδια παίρνεις S2000....
-
Δεν είπα τυχαία περι 350Ζ...Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να το βρείς και φθηνότερα!
-
'ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΜΠΕΡ ΚΑΣΤΕΡ ΜΥΣΤΗΡΙΟ'
-
ΧΑΤΖΗΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
Γιατι δεν του λεει καποιος να αλλαξει το ονομα του?
Να το κανει
ΧΑΤΖΙΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ!!!
Nissan 200SX