-
ε έχεις ένα δίκιο να του κόψουμε το μισθό του κλέφτη
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
.................
210 7222333
τι σου φταίνε οι άνθρωποι?
-
Ποιον ειπες κλεφτη;;; Edit [Admin]
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
ε έχεις ένα δίκιο να του κόψουμε το μισθό του κλέφτηΑστείος, όπως πάντα... ΝΟΤ!!!
Την έννοια της ατομικής ευθύνης δεν την γνωρίζεις μάλλον. Φταίει το κράτος πάντα, ποτέ ο παραβάτης. -
οκ έχεις δίκιο.λοιπόν κλέφτη πιάσε τον εαυτό σου και βάλτον φυλακή
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
φτάνει πια με τον οπαδισμό σας να κρίνεται και να κατακρίνεται κάτι που ακόμα δεν το είδατε, .
Εδω εσυ δεν ξερεις το τι βλεπεις.
Εδειξα το ποστ σου σε ανθρωπους που είπαν ψηφισαν συριζα.
Και τις εμηνιες που εκανες για αυτους..Επρεπε να δεις τι φατσα τους σε αυτα που γραφατε
Εφερναν κοντα την οθονη να ξαναδιαβασουν καλυτεραΚαι δεν ηταν μαυριδεροι... , δεν ηταν τεμπεληδες, και ειχαν παιδια στο εξωτερικό.
Ενας αλλος πεταχτηκε.... εγω ειμαι τεμπελης;;;;
Ναι ειπε μια άλλη (ψηφισε ν.δ) και γελουσαν....το λεει εδω..Ο τεμπελης εβγαζε με σκληρη δουλεια γυρω στα 15 χιλ παραπανω απο τη αλλη ως μικροεπιχειρηματιας. Τρεμει τη εισαγωγη πολυεθνικων.
Ειχαν τη επιλογη μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...αυτο ειπαν. Επελεξαν να πιστέψουν την φοροελάφρυνση του αλεξη στα προεκλογικα προγραμματα και οχι του κυριακου.Εχεις πάρει ως δεδομενο οτι δεν θα εκανε φοροελάφρυνσεις ο συριζα σε μικροεπιχειρηματιες...
Εστησε μια σοβαρη οικονο ια απομτο χαος, εστησε μια κοινωνια και πολλα παιδια που ξερω και ρωτησα για να μαθω πηρα επιδοματα ανοικιου και ζουν μονα τους με τον ερωτικο τους συντροφο και οχι με παππουδες και γιαγιαδες, και πλεον δημιουργησε την βαση για περαιτερω χλαρωμα της πιεσης.
Ποτε δεν θα το μαθουμε βεβαια...οποτε πορευομαστε.Το θεμα του συριζα που πραγματικοι ανθρωποι με εξυπνο μυαλουδακι και επαφες και πολλα χιλιαρικακια το χρονο ηταν στις αγκυλωσεις της αριστερας. Η εμμονη με τους περιεργους ηταν σκανδαλώδης. Και εμενα μου εφερνε ς τονο εκνευρισμο..
Καμια σχεση με το κιναλ δηλαδη... καμια...
Εδω εχει απολυτο δικιο κατ εμε ο ταξιδευτης. Και το λεω συνεχως.Αλλα απο που να πιαστεις για να σωθεις.
Και εγώ προχθές έδειξα τα πόστ σου για την οικονομία σε δύο οικομολόγους πελάτες μου και δεν κρατήθηκαν και μίλησαν, από ευγένεια και μόνο και επειδή είναι δημόσιος χώρος εδώ δεν αναφέρω τι είπαν, λοιπόν ?
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Και εγώ προχθές έδειξα τα πόστ σου για την οικονομία σε δύο οικομολόγους πελάτες μουζουν?
μην το ξανακάνεις πάντως είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας -
Αχ και να ξεραν οι οικονομολογοι σου...
Οτι σου βαζω ειναι απλα δεικτεςδηλαδη δεδομενα της πρσγμστικοτητας αλλα μιας και το ειπες θα πεσετε στα βαρια...θα σας κανω προφεσσορες ολους.Λοιπον, θα αναλυσω πραγματικα οικονομικες πολιτικες και με μαθηματικα...οχι φασιστικα φταρνισματα
...Ααααααα
εσεις με προκαλέσατε, δεν φταιω εγωΑρκει να βρω χρονο.... ποτε δηλαδη...
Κατι θα κανουμε -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
:hahaiv:
Αχ και να ξεραν οι οικονομολογοι σου...
Οτι σου βαζω ειναι απλα δεικτεςδηλαδη δεδομενα της πρσγμστικοτητας αλλα μιας και το ειπες θα πεσετε στα βαρια...θα σας κανω προφεσσορες ολους.Λοιπον, θα αναλυσω πραγματικα οικονομικες πολιτικες και με μαθηματικα...οχι φασιστικα φταρνισματα
...Ααααααα
εσεις με προκαλέσατε, δεν φταιω εγωΑρκει να βρω χρονο.... ποτε δηλαδη...
Κατι θα κανουμεΠάτα φρένω στο ΕΓΩ σου μη τρακάρεις σε κανένα ντουβάρι και μετά τι θα κάνουμε χωρίς εσένα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Lap μέσες άκρες ο Κριού επανέλαβε για νιοστή φορά την απάντηση στα περισσότερα που γράφεις. Τι δεν καταλαβαίνεις? Μια απλή ερώτηση έκανα. Από εκεί και μετά ποιοι είμαστε εμείς που φτιάξαμε το κράτος που μας έφερε στα χάλια αυτά? Εγώ δεν ψήφιζα καν όταν γίνονταν οι 'μεγάλες τομές' του Ανδρέα καθότι δεν είμαι τόσο μεγάλος ηλικιακα. Ανέφερες κάτι για τα παιδιά μας που σπουδάζουν σε πανεπιστημια. Το δικό μου μόλις πηγε γυμνάσιο. Εγώ ναι σπούδασα σε πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο παγκοσμίως και είμαι υπερήφανος για αυτό. Δεν μπήκα σε μια σχολή με μέσο όρο κάτω από την βάση η οποία έπειτα έγινε με ένα νόμο και άρθρο ΑΕΙ. Αυτά τα θεωρώ αθλιότητες με μόνο σκοπό την ψηφοθηρία. Επίσης για τον ίδιο λόγο δεν θα ηθελα το Πανεπιστήμιο που φοίτησα να γίνει με ένα νόμο Πολυτεχνείο. Που είναι το κακό? Απαράδεκτο να κάνω ΕΓΩ απλές ερωτήσεις ή παρατηρήσεις και να ομαδοποιούμαι αναλόγως τα γούστα του καθένα σε ΕΜΕΊς ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ. Εγώ ρώτησα εσένα κάτι και όχι εσάς που πραγματικά δεν ξέρω ποιοι είστε. Το δημόσιο μέχρι στιγμής όπου το συνάντησα διαπίστωσα τη φαιδρότητα και την διαφθορά του πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Αυτό το δημόσιο που στήθηκε από μια παράταξη με συμπαθέστατα ιδεολογικα μασκαρέματα. Τι δν καταλαβαίνεις? Όταν δήλωσα πως αδιαφορώ για την ύπαρξη του ΣΕΠΕ ή του ΣΔΟΕ ο Δίας διαφώνησε μαζί μου αναφέρωντας ότι δεν είναι επαρκώς στελεχωμένα. Χέστηκα. Είναι αναποτελεσματικά και αυτό εννοούσα. Μια ερώτηση ακόμη από εμένα για εσένα. Όχι από εμάς για εσάς. Οι επαγγελματικές ομάδες που ανέφερες μετά δέκα χρόνια μνημονίων πιστεύεις πως πλέον δεν φοροδιαφεύγουν ή τελικά το μαμημένο το κράτος που αρκετοί εδώ μέσα προσδοκούν την επέκτασή του παραμένει το ίδιο αναποτελεσματικό στον εντοπισμό τους? Εγώ πιστεύω πως είναι ακριβώς το ίδιο, με τους ίδιους κηφίνες στις ίδιες υπηρεσίες και φυσικά πάλι θα πτωχεύσει εάν δεν γίνει ανασυγκρότηση αξιόλογηση κλπ φιλελεύθερα φασιστικά ώστε να καταστεί αρκούντως αποτελεσματικό. Μέχρι τότε άνθρωποι όπως εγώ που δεν είμαστε στους δόλιους μηχανισμούς του θα υποφέρουμε και θα ακούμε πως πρέπει να κάνουμε υπομονή έως ότου έρθει η σειρά μας να πάψουμε να ματώνουμε. Υπάρχουν άλλοι πιο αδύνατοι που προηγούνται. Ας μην είμαι άδικος. Να καταργηθεί μια υπηρεσία δεν είναι κακό ειδικά όταν αυτή ειναι αναποτελεσματική. Κακό είναι να πληρώνουμε διαρκώς για υπηρεσίες που υπάρχουν στα χαρτιά και συγκροτούνται από διεφθαρμένους ή ακατάλληλους γιατί μπήκαν σε αυτές με ρουσφέτια. Αυτό εάν δεν το καταννοήσουν οι νέοι όσο και να προσπαθούν στα ίδια σκατά θα μένουν είτε με δίπλωμα ΑΕΙ ή με ΤΕΙ. Θα φταίει η δική μου η γεννιά μόνο εάν δεν αλλάξει ριζικά τον κρατισμό που έφερε αυτή του πατέρα του Κριού και συντηρήθηκε από τη γεννιά του ίδιου.
ΥΓ Αν δεν με καταλαβαίνεις δεν πειράζει. Αλλωστε είμαι μόνο ένας.
Σπύρο από ότι φαίνεται δεν έχεις μεγάλη επαφή με το Δημόσιο και τις λειτουργείες του. Ένα παράδειγμα θα πω, που το γνωρίζω προσωπικά. Η Υπηρεσία ελέγχων του Υπουργείου Εργασίας έχει 50 ελεγκτές για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Πες μου εσύ τώρα πως θα ελέγξουν τις χιλιάδες επιχειρήσεις της τεράστιας αυτής περιοχής... Το μόνο εύκολο είναι να τσουβαλιάζουμε!!! Για τις ευθύνες των ελεγχομένων όμως, ούτε κουβέντα. Δηλαδή φταίει πάντα ο αστυνόμος, ποτέ ο κλέφτης...
Εχω όση επαφή χρειάζεται και δεν μπορώ να αποφύγω. Αν το πρόβλημα για εσένα εστιάζεται στους λίγους αδιάφθορους για εμένα είναι στους πολλούς διεφθαρμένους. Για πλάκα δίχως τηλέφωνα και συζητήσεις με τρίτους για να γελάσουμε εντόπισα εκατοντάδες λινκ που αναφέρονται στα καλολαδωμένα γρανάζια του Δημοσίου και την αποτελεσματικότητα τους.
https://www.efsyn.gr/oikonomia/ergasiak ... n-prostima
https://www.insider.gr/hristika/forolog ... araptomata
https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kino ... ono-video/
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -sunedrio/
https://www.madata.gr/epikairotita/soci ... -eyro.html
https://www.news247.gr/koinonia/eglima/ ... 77882.htmlΑυτά για εμένα είναι μόλις η κορυφή του παγόβουνου και δεν γελάω καθόλου. Γιατί? Γιατί κάποιοι παίζουν με τα λεφτά μας. Τα παραπάνω είναι έξω από δείκτες LAP και λοιπές αναλύσεις.
-
Σπυρο μου αυτα που αναφερεις ειναι περιπτωσιολογια, την οποια την αντιπαραθετεις σε αλλη περιπτωσιολογια, και μπορει να παει λεγοντας σε βαθος χρονου.
Και πολυ κανεις δηλαδη για να υπενθιμιζεις και την αλλη οψη.
Αλλα οπως ειπα υπαρχει η μια οψη αλλα και η αλλη.Ειμαι ενας απλος ανθρωπος και ηξερα 3 περιπτωσεις ολες και ολες. Ρωτησα ανθρωπους και ηξεραν πολλες αλλες διαφορετικες περιπτωσεις που ο οργανισμος επραξε τον σκοπο του. Δηλαδη τον όρκο τους, οπως επισης και τον παραπλευρο παραγωμενο φοβο επιβολης καποιου προστιμου στις περιπτωσεις εντονης καταπατησης εργατικων δικαιωματων.
Δηλαδη, να παιξουμε υπερ ατου και να μετρησουμε τις θετικες περιπτωσεις για την υπηρεσια και τις αρνητικες;;;
Δηλαδη για 5-10-15-20 επίορκους υπαλλήλους, ειναι δυνατον να ζητουμε την κατάργηση ενος οργανισμου που στοχο εχει ενα πολυ ευγενες και καθολικα αποδεκτο σκοπο. Την προστασια των δικαιωματων των εργαζομενων.
Να το πω και αλλιως για εναν δυο επιορκους αστυνομικους να ζητουμε την καταργηση της αστυνομίας;Θεωρω η λυση ειναι διαχειρηστικου επιπεδου οπου υπαρχει προβλημα και οχι διαλυσης του.
Φυσικα και θα σου δωσω το δικαιο (σε συμπαθω πολυ δεν ξερω γιατι; ) αλλά η καμπυλές και οι θεωρειες που περιγραφουν τις λυσεις τους ειναι το blueprint του που παμε, τι θελουμε, και τι προσδοκούμε.
Εχεις δικιο οι καμπυλες πολλες φορες πεταγονται χωρις περαιτερω εξηγηση και ετσι δεν μπορουν να γινουν πιο αποδεκτες στην συζητηση αλλα πολλες φορες γραφω τελειως στο ποδι με ενα κινητο...δεν υπαρχει καθολου χρονος...ουτε για αυτο ουτε για τεχνικης αναλυσης ποστ των αυτοκινητων...εχω τοσα να γραψω στο φορουμ και να μιλήσουμε για αυτα και δεν βρισκω χρονο και ορεξη..
Υ.γ τωρα ειδα πως η διαχειρηση εσβησε απρεπή μου συμπεριφορά. Δεκτον και θεμιτό.
Ο όρος 'ανθος της ορχιδεας' θεωρειται απρεπης συμπεριφορα;;;;
-
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Προσπαθώ να διαβάζω και να μη σχολιάζω.
Χίλιες φορές διάβασα για το ΠΑΣΟΚ και πως κατέστρεψε τη χώρα, αυτό και οι κομμουνιστές που φωνάζουν συνθήματα απ' τον εμφύλιο. Και προβάλλεται ως κάτι νέο απ' το οποίο προσδοκούμε να σώσει τον τόπο η ΝΔ, όχι κάποιος άλλος νέος πολιτικός φορέας, η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα των πιστοποιητικών φρονημάτων, της αντιπαροχής, και όλων των 'σπουδαίων' γεγονότων και πολιτικών προσώπων που σημάδεψαν τη νεοελληνική ιστορία και έφτασαν τη χώρα εδώ που είναι...
Όσον αφορά αυτές τις προσδοκίες, έχετε ακουστά τον ορισμό της παράνοιας;Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τα καλά μας ΜΜΕ την μείωση του ΕΝΦΙΑ την έχουν τεντώσει τόσο που ούτε κατάργηση να ήταν.
Βέβαια στις (ελαχιστες) αναστροφές μέτρων των ζαιων
(πχ ΦΠΑ εστίασης) εκεί το σχόλιο ήταν ενα απλά 'ξαναγυρισαμε εκεί που ξεκινήσαμε'. Τον ΕΝΦΙΑ ποιος τον έφερε είπαμε;Η ομάδα αλήθειας ΑΛΗΘΕΙΑ έχει να μας πει κάτι για την στάση της ΝΔ στο όλο θέμα Πρέσπες;
Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να θέσω το θέμα γιατί σε σχέση με το τι γινόταν την εποχή εκείνη η εδώ δεξιοπαρεα σαν συνολο κράτησε μια αρκετά πιο ήρεμη στάση πλην του quadra ο οποίος δεν έφτανε ότι κατάπιε (αν και μη ΝΔουλος ) αμασητο το chanon bleu επανήλθε λέγοντας μας ότι ο Κούλης θα το γυρίσει σε ανύποπτο χρονο. Νταξ...Και βέβαια 'πας όστις ζαιος τεμπέλης και loser' ήταν αναμενόμενο από έναν quadra αλλά αυτή αγαπητέ γατε να μου επιτρέψεις να σου πω ότι ήταν η χειρότερη φορουμικη σου στιγμή και εύχομαι να μην υπάρξουν άλλες παρόμοιες.
Είμαι σίγουρος πως όποιος δραστηριοποιείται στο ελεύθερο επάγγελμα και έχει πελάτες 'καθημερινούς' ανθρώπους και όχι εταιρείες ή εξωτερικό σίγουρα έχει δεινοπαθησει ουκ ολίγες φορές όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι ούτε ακαμάτης ούτε εκκουσια αποτυχημένος. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Πάτα φρένω στο ΕΓΩ σου μη τρακάρεις σε κανένα ντουβάρι και μετά τι θα κάνουμε χωρίς εσένα
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε μια τέτοια σύγκρουση θα χάσει ο λαπ?
-
Δεν υπάρχει οπαδισμός, αλλά όποιος πει κακό για το αγαπημένο τους κόμμα, είναι ποταπός συριζαίος εαμοβούλγαρος κλπ...
Πέρα λοιπόν απ' το 'κάτσε να δούμε, μόλις βγήκε ο άνθρωπος'
και το 'να κερδάει η ομάδα πάνω απ' όλα', υπάρχει κάτι στο ιστορικό του κυβερνητικού κόμματος που να εμπνέει αισιοδοξία για το μέλλον;
Μετά την αποτυχία του απατεώνα Τσίπρα, ανέλαβαν ξανά τα ηνία αυτοί που τα κρατούσαν για δεκαετίες και η κατάντια τους, μέχρι και τον Τσίπρα έφερε στην εξουσία. Ο γιος μιας διεφθαρμένης οικογενείας επαγγελματιών βουλευτών, που αν είχε άλλο επώνυμο στην καλύτερη θα διατηρούσε τυροπιτάδικο πλησίον της Βουλής, είναι ξανά κυβέρνηση. Ε και;
Επίσης λίγο στραβά το έχετε κατανοήσει το θέμα. Δεν είναι υπάλληλοι του πρωθυπουργού οι βουλευτές του, όχι τουλάχιστον οι γόνοι άλλων επαγγελματιών πολιτικών, για να τους απολύει.
Αυτοί του υπαγορεύουν (πέρα απ' τα αφεντικά-δανειστές) την πολιτική που ακολουθείται κι όχι το αντίθετο.Ξανά οι διεφθαρμένοι προηγούμενοι στην εξουσία, αν δεν έχετε προσωπικό μικροσυμφέρον, γιατί αισιοδοξείτε;
Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ προσωπικά αισιοδοξώ γιατί έφυγαν οι προηγούμενοι που ήταν μακράν ότι χειρότερο έχει γνωρίσει ο τόπος. Αυτά που έχουμε δει τις πρώτες αυτές μέρες είναι σχετικά ενθαρυντικα,αρκεί να μην μείνουν μόνο στα λόγια αλλά να γίνουν και πράξη. Ναι,εννοείται ότι φταίνε για την κατάσταση μας και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα...έχω όμως την αίσθηση ότι η διακυβέρνηση της χώρας γίνεται πλέον με όρους επιχειρηματικότητας που πιθανόν χρειάζονται για να γίνει σωστή δουλειά.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Εγώ προσωπικά αισιοδοξώ γιατί έφυγαν οι προηγούμενοι που ήταν μακράν ότι χειρότερο έχει γνωρίσει ο τόποςΉσουν εδώ επί Σαμαρά;
έχω όμως την αίσθηση ότι η διακυβέρνηση της χώρας γίνεται πλέον με όρους επιχειρηματικότητας που πιθανόν χρειάζονται για να γίνει σωστή δουλειά.
Γνωρίζεις φαντάζομαι την διαφορά μικρό και μακρό οικονομίας...
Εχω όση επαφή χρειάζεται και δεν μπορώ να αποφύγω. Αν το πρόβλημα για εσένα εστιάζεται στους λίγους αδιάφθορους για εμένα είναι στους πολλούς διεφθαρμένους. Για πλάκα δίχως τηλέφωνα και συζητήσεις με τρίτους για να γελάσουμε εντόπισα εκατοντάδες λινκ που αναφέρονται στα καλολαδωμένα γρανάζια του Δημοσίου και την αποτελεσματικότητα τους.
Είναι τουλάχιστον αστείο να θεωρείς ότι οι πολλοί είναι διεφθαρμένοι...
-
https://www.sofokleousin.gr/vomva-akyro ... -tou-enfia
Άρχισαν τα οργαναΑκουσα τις προγραμματικες...λοιπον παιδες.... το πρωτογεννες πως θα μειωθει;;;;;;
Ακουσατε τιποτα, καποιο συγκεκριμενο σχεδιο φια τη μειωση του βαρυδιο μας, το πρωτογενες;;;;;
Το σχεδιο του συριζα απο τα σχεδον 37 δις με κλειδωμα ως αποθεματικο εγγυητικο λογαριασμο τα 5 δις για μειωση του πρωτογενμους πλεονασματος απο το 2020 και με αμεσες μειωσεις στο συνολο των φορων κατα 2,8 με 3 δις.....με τι αντικατασταθηκε;;;;;;Φοβαμαι πως δεν θα βγουν τα νουμερα, το λεγαμε και εδω
Ή θα πρεπει να ακολουθησουν το σχδειο του συριζα κατα γραμμα ε ρε quadra εκει να σε δω, τι θα σκαρφιστείς να πεις .....
Ή πολυ απλα τα νουμερα θα κολλανε καθε τριμηνο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ προσωπικά αισιοδοξώ γιατί έφυγαν οι προηγούμενοι που ήταν μακράν ότι χειρότερο έχει γνωρίσει ο τόπος
Ήσουν εδώ επί Σαμαρά;
Εγώ πάντως ήμουν. Σημαίνει κάτι αυτό;
-
Σκόρπιες απαντήσεις
Μέχρι το 2015 την ευθύνη για τα χάλια της χώρας την είχαν σε ποσοστά 70 % το πασοκ , 25 % η νδ και 5 % η αριστερά .
Σήμερα μετά την θητεία Τσίπρα τα ποσοστά είναι 60 % πασοκ , 30 % νδ και 10 % αριστερά .Σε κάθε περίπτωση δεν συγκρίνονται τα λάθη και οι αστοχίες και οι παραλείψεις της νδ με την καταστροφή που προκάλεσε το πασοκ η οποία εν πολλοίς είναι και θεσμική , με την έννοια ότι θεσμοθέτησε την μίζα σε κάθε επίπεδο εξουσίας μέχρι και του κλητήρα υπουργείου .
Αυτά τα πράγματα έχουν πλέον αποδειχτεί ξεκάθαρα και όσο αμφισβητούνται , θα ξανατονίζονται μέχρι να πάψει η αμφισβήτηση που προέρχεται από προσωπικές συμπάθειες .
Να θυμίσω ότι το δημόσιο χρέος μας αυξήθηκε πάλι στο εξάμηνο και το μαξιλάρι που έχουμε είναι δανεικά και όχι αποταμίευση .
Αρα αν δεν αρχίσει να κινείται η οικονομία και να έχουμε ανάπτυξη στο 3-4 % όπως είχαν και οι άλλες χώρες που βγήκαν από μνημόνια στην λογική του ελατηρίου , προκοπή δεν βλέπουμε .Εγώ δεν θα πω ότι η κυβέρνηση Τσίπρα ήταν η χειρότερη . Γιατί έχω ζήσει αυτές του 81-89 και 2000-2004 , τις πρώτες για τα δανεικά και τον λαϊκισμό , την δεύτερη για το ότι έκανε έργα στην χώρα με 3πλάσιο κόστος λόγω των μιζών οι οποίες αύξησαν το χρέος και δημιούργησαν κουλτούρα εύκολου χρήματος , σε συνδυασμό με το εύκολο τραπεζικό χρήμα που έδωσαν από το 2002 , γεγονός που εκμαύλισε τον κόσμο .
Προφανώς κακή κυβέρνηση ήταν και η κυβέρνηση Σαμαρά , όπως και οι άλλες μνημονιακές πριν και μετά κυρίως γιατί ο στόχος τους όλων ήταν να μην θιχτούν τα πελατάκια του δημοσίου τομέα .
Το πόσοι είναι οι διεφθαρμένοι στο δημόσιο , μπορώ να πω ότι είναι μεγάλο ποσοστό , που ιδιαίτερα σε θέσεις προϊσταμένων , διευθυντών και υπηρεσιών που έχουν μεγάλη εξουσία , είναι η συντριπτική πλειοψηφία . Γιατί ακριβώς για να πάρουν τέτοια θέση έχουν υποχρεώσεις σε άλλες εξουσίες και γνωριμίες .
Ως προς την φορολογία , καλό είναι κάθε μείωση . Προφανώς η μείωση αυτή είναι πολύ μεγαλύτερη του σύριζα , ο οποίος περιόριζε την μείωση στα 100 € , που σημαίνει ότι μιλάμε για ΕΝΦΙΑ μέχρι 300 € που θα είχε μείωση 30 % .
Στο θέμα των Πρεσπών , εγώ είχα άλλη άποψη από την αρχή , αφού θεωρώ ότι σε ιστορικά θέματα , οι καταστάσεις δεν είναι ποτέ σταθερές όπως και σε θέματα διεθνούς πολιτικής και ο στόχος είναι να πάρεις ό,τι καλύτερο μπορείς ανάλογα με την διεθνή συγκυρία .
Σίγουρα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο στις Πρέσπες , αλλά ίσως στο μέλλον βρούμε καλύτερη λύση .
Αλλωστε για αυτούς , τους Σλάβους , εμείς είμαστε η μόνη χώρα που μπορεί να τους βοηθήσει . Αφού κινδυνεύουν από τους Αλβανούς να γίνουν Κόσσοβο , ενώ επειδή οι ίδιοι είναι Βούλγαροι , με τους Σέρβους επίσης δεν τα πάνε καλά , αλλά και με την Βουλγαρία .Εχουν πει πολλοί , ότι εμείς θα έπρεπε αυτό το κράτος να το κάνουμε ημιαυτόνομη περιοχή μας , με την έννοια ότι θα το βάλουμε στο ΝΑΤΟ και μέχρι να μπεί στην ΕΕ να γινόταν ελεύθερη οικονομική ζώνη με την επίβλεψη μας για τις δικές μας εταιρείες .
Θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου και οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί , θα είναι πολύ κοντά μας , για διαφορετικούς λόγους ο καθένας . Αρκεί να αποκτήσει λεφτά ο κόσμος και να μην βγάζει λαϊκιστές και λαμόγια στην εξουσία .
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ προσωπικά αισιοδοξώ γιατί έφυγαν οι προηγούμενοι που ήταν μακράν ότι χειρότερο έχει γνωρίσει ο τόπος
Ήσουν εδώ επί Σαμαρά;
Εγώ πάντως ήμουν. Σημαίνει κάτι αυτό;
Τι θυμάσαι από τον Σαμαρά; Εγώ θυμάμαι τρομερό φορογαμήσι... Ο Τσίπρας ήταν όαση μπροστά του!!!
-
Ακούμε τον Τσίπρα να λέει ότι η ΕΡΤ είναι στα χέρια του Μητσοτάκη και την κουβέντα του την στηρίζουν τα έντυπα της Κουμουνδούρου.
Όμως στη σύνθεση της νέας βουλής πίσω από τον Τσίπρα κάθονται 3 δημοσιογράφοι και η διευθύντρια τηε ΕΡΤ 3, οι Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Δώρα Αυγέρη, Χρήστος Γιαννούλης και η Δ/ντρια Κυριακή Μάλαμα, αυτό μοιάζει με ακαδημία στελεχών Σύριζα, οπότε το να ακούμε τον Τσίπρα να μιλάει για την υπαγωγή της ΕΡΤ στον Μητσοτάκη είναι ανέκδοτο που δεν γελάει πια κανείς όταν οι ανωτέρω και όχι μόνο αυτοί, και όχι μόνο στην ΕΡΤ 3 ασκούσαν το επάγγελμα τους με εντολές από την Κουμουνδούρου και γλύφωντας όλα τα σκαλάκια της ΕΡΤ όταν τα πατούσαν οι υπουργοί του Σύριζα αλλά και ο προηγούμενος πρωθυπουργός.
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε, άλλωστε είναι πολύ πρόσφατα για να φύγουν από τη μνήμη μας, θα κάνει δε καιρό να ξεχαστεί η Κατερίνα Ακριβοπούλου.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ