-
Για ποια Ρωσια λεμε ακριβως, μηπως γι' αυτή που της εριξε αεροπλανο ο Ερντογαν και αυτή τωρα τον εχει κανει προνομιακο της εταιρο (αφου θα αγορασει στρατιωτικο εξοπλισμο);
Εγω αυτό που βλεπω είναι ότι η εθελοδουλια μια χαρα κρατει στους κατά τα αλλα πατριωτες. Προσκυνημένοι στους Αμερικανους οι κυβερνωντες, αυτοι που ηταν ετοιμοι να μας στειλουν στην αγκαλια της Ρωσιας το '15. Λατρεις του Trump αρκετοι δεξιοι, αλλα στα καραμανλοχρονια σε ουκ ολιγες ΝΟΔΕ είχαμε προσκεκλημενο τον Λιακοπουλο στα φορτε του να κοβει βολτες...Δε βγαινει ακρη. Μονοι μας ειμαστε και απλα πρεπει να εχουμε τετοια δυναμη που να κανει τον απέναντι να το σκεφτει.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Δε βγαινει ακρη. Μονοι μας ειμαστε και απλα πρεπει να εχουμε τετοια δυναμη που να κανει τον απέναντι να το σκεφτει.
αν ήμασταν πραγματικά μόνοι η ελλάδα για την τουρκία μια χαψιά είναι από όποια μεριά κι αν το δεις.για να μην μας έχουνε χάψει ακόμα σημαίνει ότι δεν είμαστε μόνοι όχι ότι μας φοβούνται επειδή έχουμε κάποια δύναμη αυτό από μόνο του είναι ικανό να πεθάνει τον ερντογάν από το γέλιο.
Υπερβάλεις λίγο. Υπερδύναμη δεν είμαστε, ειδικά αν το δεις από άποψη στρατού ξηράς. Σε αέρα και θάλασσα όμως η υπεροπλία της Τουκίας δεν είναι τόσο μεγάλη. Έχουμε αρκετή δύναμη σε αυτούς τους 2 τομείς, ας μην ξεχνάμε ότι παραδοσιακά οι έλληνες πιλότοι είναι σε κουφαίο επίπεδο όσο αφορά επιχειρησιακά, όσο αφορά ετοιμότητα και ικανότητα. Ακόμα κι αν το πάρεις σε βάθος χρόνουν έχουν φάει σφαλιάρες οι Τούρκοι από εμάς.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν ξέρω τι είσαστε εσείς με τους Τούρκους, εγώ πάντως δεν έχω και δεν θέλω καμιά σχέση με τους Τούρκους.Θες δεν θες, πολιτισμικά και σαν νοοτροπία έχουμε πολλοί περισσότερα κοινά με τους Τούρκους (ειδικά τους δυτικούς, όχι αυτούς στα βάθη της ανατολής), παρά με τους Ιταλούς ή άλλους Ευρωπαίους.
Το ίδιο δεν κάνει τώρα και με την Βόρεια Κορέα; Λυκοφιλία μέχρι να μπει μέσα στη χώρα και να την ξεσκίσει.
Δύσκολο! Η Β. Κορέα έχει τις πλάτες της Κίνας.
Για ποια Ρωσια λεμε ακριβως, μηπως γι' αυτή που της εριξε αεροπλανο ο Ερντογαν και αυτή τωρα τον εχει κανει προνομιακο της εταιρο (αφου θα αγορασει στρατιωτικο εξοπλισμο);
Τους έκανε εμπάργκο (ζημιά δις), έκανε την Συρία no-fly zone για μήνες για την ΤΗΚ και στο τέλος ο Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη και θα αγοράσει και ρωσικά όπλα. Προφανώς όμως δεν υπάρχει κίνδυνος ο Πούτιν να βάλει τον Ερντογάν να μας την πέσει. Έχει πολύ σημαντικότερα προβλήματα η Τουρκία.
Σε αέρα και θάλασσα όμως η υπεροπλία της Τουκίας δεν είναι τόσο μεγάλη.
Έχουν πολλά παραπάνω α/φ, αλλά προφανώς δεν θα τα στείλουν όλα δυτικά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ξέρω τι είσαστε εσείς με τους Τούρκους, εγώ πάντως δεν έχω και δεν θέλω καμιά σχέση με τους Τούρκους.
Θες δεν θες, πολιτισμικά και σαν νοοτροπία έχουμε πολλοί περισσότερα κοινά με τους Τούρκους (ειδικά τους δυτικούς, όχι αυτούς στα βάθη της ανατολής), παρά με τους Ιταλούς ή άλλους Ευρωπαίους.
Μπράβο σε σας λοιπόν.
-
Γερμανός;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τους έκανε εμπάργκο (ζημιά δις), έκανε την Συρία no-fly zone για μήνες για την ΤΗΚ και στο τέλος ο Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη και θα αγοράσει και ρωσικά όπλα. Προφανώς όμως δεν υπάρχει κίνδυνος ο Πούτιν να βάλει τον Ερντογάν να μας την πέσει. Έχει πολύ σημαντικότερα προβλήματα η Τουρκία.
Kαι εμεις τους στηρίξαμε στην υποθεση Σκριπαλ, τι να το κανεις. Τωρα κατά το pronews τουλάχιστον 'θα μας καταστρεψουν τον τουρισμο' με ταξιδιωτικη οδηγια...Γενικα οι 2 (ΗΠΑ-Ρωσια) είναι 'οπου σε βρουν', αυτό λεω.
-
Βρε παιδιά το έχουμε πει . Οι χώρες δεν έχουν σχέσεις . Εχουν μόνο συμφέροντα . Αυτά εξυπηρετούν μέσω των σχέσεων τους . Αν τους τα εξυπηρετείς θα σου δώσουν κάτι αν σε έχουν ανάγκη . Αν πας κόντρα τους , θα σε χτυπήσουν όπου μπορούν . Τίποτα άλλο δεν υπάρχει .
Απλά καλό είναι το καταλάβουν αυτοί κάποιοι Λόρδοι , που έχουν επιλεκτικές αγάπες σε κάποιες χώρες και πολιτικούς , επειδή έχουν Λόρδους και άλλους ευγενείς τύπου Φον και εκεί ...
-
Έτσι, έτσι...
Για να ξέρουμε ποιοι μας δουλεύουν κανονικά τόσα χρόνια.Αυτοί οι αριστεροί διεθνιστές που θεωρούνται 'προσωπικότητες' μαζεύουν λέει υπογραφές.
Και λοιπόν;
Έχουν μείνει ακόμη αυτοί στην εποχή της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς;
Στην ναφαθαλίνη τους είχαν;Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί το τσίρκο της Κουμουνδούρου για να κάνει προπαγάνδα...
Yπερ της Συμφωνίας των Πρεσπών
Περισσότερες από 320 προσωπικότητες, μεταξύ άλλων καθηγητές πανεπιστημίων, άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι, υπογράφουν κείμενο υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών… Κάνοντας λόγο για ιστορική και έντιμη Συμφωνία που εξασφαλίζει το μέλλον των δυο λαών και των χωρών τους, καθώς και την ειρήνη στα Βαλκάνια.
...
...
...
...
Εμείς, αριστεροί, δημοκράτες, προοδευτικοί πολίτες, στηρίζουμε τη Συμφωνία, γιατί είμαστε κατά των εθνικισμών και των αναθεωρητισμών, γιατί είμαστε υπέρ μιας ειρηνικής, αλληλέγγυας ευρωπαϊκής, βαλκανικής γειτονιάς, γιατί η Συμφωνία υπερβαίνει τις εθνικιστικές και θρησκευτικές εντάσεις. Είμαστε υπέρ της αξιοπρέπειας των λαών. Στηρίζουμε τη Συμφωνία γιατί πιστεύουμε ότι είναι πατριωτικό, διεθνιστικό και δημοκρατικό μας καθήκον.http://www.enimerosi24.gr/180929/y�%8 ... %8e%ce%bd/
-
https://www.thepressproject.gr/article/ ... imokratias
gatoz εσύ που είσαι άνθρωπος των επιχειρήσεων, εξήγησέ μου πως η οικογενειακή επιχείρηση Τσίπρα(ο Τσίπρας βγήκε το 2008 επειδή πολιτεύτηκε) ρύθμισε χρέος από επιχειρηματικό δάνειο σχεδόν 300.000 με 300 ευρώ δόση για τα 2 πρώτα χρόνια
Αναρωτιέμαι πραγματικά αν θα μπορούσα εγώ και εσύ να ρυθμίσουμε με τέτοιο τρόπο τυχόν χρέη μας
Σκεφτείτε τώρα να κάνανε κάτι τέτοιο οι Σαμαροβενιζέλοι...
Υ.Γ: http://www.tanea.gr/news/politics/artic ... as-tsipra/
Ο αδερφός Τσίπρα πήγε άλλαξε(πλαστογραφία δλδ) την ημερομηνία στην φορολογική ενημερότητα(για να πληρωθεί από δουλειά με το Δημόσιο), τον πιάσανε, κινήθηκε δικαστική διαδικασία και τυχαίο η κυβέρνηση ψήφισε ένα νόμο το 2016 ότι αν δεν δικαστεί μέσα σε 2 χρόνια το αδίκημα, εξαλείφεται το αξιόποινο των πράξεων. Ρε τι είναι αυτοί... -
Edit [Admin]
-
Εμένα στην προηγούμενη σελίδα με χαρακτήρισαν ΡΑΤΣΙΣΤΗ στη ψύχρα.
Στην αρχή δεν το είχα καταλάβει και μετά έπεσε εξήγηση ότι η λέξη 'ρατσισμός' ήταν για μένα...
Αν απαντούσα παρομοίως θα είχα φάει και ένα όμορφο μπανάρισμα.Αλλά εντάξει, έχω καταλάβει τι παίζει εδώ μέσα, μετά από τόσα χρόνια.
Αν έχετε πρόβλημα με κάποιο post, μπορείτε να το αναφέρετε και αν παραβαίνει τον κανονισμό θα υπάρξουν οι αντίστοιχες ενέργειες. [Admin]
-
Τελικά περισσότερα προβλήματα πάρα λύσεις δημιουργεί η κουβέντα καμιά φορά.
Τώρα και με τις αλλαγές στη φορολογία (τεκμήρια), αύξηση τελών κυκλοφορίας μέσω νέων μετρήσεων εκπομπών ρύπων και άλλα ωραία μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις, το φόρουμ στο τέλος θα καταστεί redundant...
Προσωπικά, ενώ είχα κόψει κάποια topics όπως το συγκεκριμένο, ήθελα να διαβάζω κάποια πράγματα εκτός της αυτοκίνησης, καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς λόγους (γιατί πολλά πράγματα όπου γράφονται εδώ, ειδικά σε ότι αφορά τα φαινόμενα διαφθοράς κλπ δεν αναφέρονται από τα mailstream Media - εκτός αν έχει κανείς άπειρο χρόνο να διαβάζει τα αμέτρητα site).
Τελικά τείνω να συμφωνήσω με τους Άγγλους και το παρακάτω γνωμικό.
Ignorance is a bliss...
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
-
Άρα αυτό που μας λέει ο αγαπητός admin είναι όταν κάποιος προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να το αναφέρει,να κάνει δηλαδή τον ρουφιάνο, για να παρεμβαίνει. Κατάλαβα κάτι λάθος?
Μπορούμε τουλάχιστον να μην φοράμε κουκούλα? Κάνει ζέστη.... -
Άμα κάνει ζέστη η λύση είναι μια παγωμένη μπίρα και καλή παρέα, κοντά είσαι, συνέχισε
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Άρα αυτό που μας λέει ο αγαπητός admin είναι όταν κάποιος προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να το αναφέρει,να κάνει δηλαδή τον ρουφιάνο, για να παρεμβαίνει. Κατάλαβα κάτι λάθος?
Μπορούμε τουλάχιστον να μην φοράμε κουκούλα? Κάνει ζέστη....Λάθος κατάλαβες. Το μέλος admin απλά είπε ότι για κάποια σχόλια περιμένει 'αναφορά' από αυτόν που πιθανά προσβλήθηκε. Πιθανά για κάποια άλλα σχόλια μπορεί να επέμβει αυτεπαγγέλτως χωρίς καν προειδοποίηση.
Πάντως από εμένα να μην περιμένουν άλλες 'αναφορές'.
Για πολλούς λόγους είναι εντελώς άσκοπη αυτή η διαδικασία και έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές από τότε που γράφτηκα στο φόρουμ.Οπότε ας συνεχίσουν να με προσβάλλουν. Κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
**Απαντώντας συγκεντρωτικά σε όλους:
- Το κουμπάκι με το θαυμαστικό πάνω και δεξιά σε κάθε post υπάρχει για αυτήν ακριβώς την δουλειά. Δεν είναι ρουφιανιά, είναι απλά επισήμανση ότι κάποιος ενδεχομένως παραβιάζει τον κανονισμό. Αυτό εν συνεχεία το κρίνει η διαχειριστική ομάδα και αν χρειαστεί παίρνει μέτρα. Το ίδιο ισχύει σε όλα σχεδόν τα fora του κόσμου και υπάρχει για την εύρυθμη λειτουργία τους (για να μην γίνονται american bars).
- Οι περισσότερες παρεμβάσεις μας γίνονται μετά από αναφορές (που φυσικά οι υπόλοιποι χρήστες δεν μπορούν να δουν και άρα δεν τις γνωρίζουν). Οι συντονιστές δεν μπορούν να είναι πανταχού παρόντες. Αν τύχει να δούμε κάτι μεμπτό παρεμβαίνουμε και μόνοι μας προφανώς.
- Η περισσότερη δουλειά που κάνουμε αφορά σε πράγματα που δεν πολυφαίνονται, όπως μεταφορές και συγχωνεύσεις θεμάτων, τεχνικά ζητήματα κλπ. Η 'διαιτησία' είναι μικρό μέρος των καθηκόντων μας και μάλιστα το πιο άχαρο.
Παρακαλώ συνεχίστε την συζήτησή σας.**
-
Εγώ πάντως το είπα περισσότερο χιουμοριστικά και επ'ουδενί δεν θέλω μειώσω κανέναν,ούτε τη δουλειά του. Για αυτό άλλωστε έβαλα και τις φατσούλες. Τώρα,αν με το παραμικρό αρπάζεστε,δεν έχω εγώ θέμα. Από την άλλη και εμένα με έχουν προσβάλει και δεν πάτησα το θαυμαστικό,και ούτε πρόκειται να το κάνω. Την μπύρα μου την παγωμένη θα την πιώ πάντως...
-
Και το δικό μου σχόλιο χιουμοριστικό χαρακτήρα είχε και αφορά την επίθεση φιλίας που δέχθηκες
-
Εντάξει. Ισως φταίει λίγο και η ζέστη. Πάμε παρακάτω.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Ignorance is a bliss...
Χωρίς το a
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ