-
Το πρόβλημα κι εκεί και εδώ είναι ότι μας έχουν πιπιλίσει το μυαλό από μωρά παιδιά ότι είναι δικό μας το όνομα, εκατέρωθεν. Η αλήθεια, όπως πάντα, είναι κάπου στην μέση. Η αρχαία Μακεδονία ήταν Ελληνικό Βασίλειο. Σε μεγάλο μέρος αυτού του αρχαίου Βασιλείου (περίπου στο 35% της αρχικής έκτασης) ζούνε εδώ και περίπου 1500 χρόνια κάποιοι Σλάβοι που την έκαναν σπίτι τους. Αποφάσισαν απλά να πάρουν το όνομα τους από εκείνο το παλιό Βασίλειο. Όπως κι εμείς για 400 χρόνια δεν ήμασταν γνωστοί ως Έλληνες, αλλά ως Ρωμιοί-Χριστιανοί και πριν από αυτό ήμασταν ένα μπαστάρδεμα μέσα στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία, όπου το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Θεσσαλονίκης ήταν Εβραίοι!!!
Συμπέρασμα: Πριν βγάλετε τον μακεδονομάχο από μέσα σας, διαβάστε λίγη ιστορία και σκεφτείτε...
-
Αυτό που κάνεις στο μπάσκετ λέγεται 'μπρος - πίσω' και τιμωρείται με αλλαγή κατοχής μπάλας.
υ.γ. όπως και το προηγούμενο δεν είναι προσωπικός χαρακτηρισμός και δεν χρειάζεται να σβηστεί.
-
Πάντως το να πρέπει να κράξουμε τον Αλέξη όχι αυτόνομα για τις μλκιες που έχει κάνει και είναι πάμπολλες , αλλά σε σύγκριση με τον τρισμέγιστο πιτσαδόρο που μαζί με τον ΓΑΠ και τον ΑΓΠ είναι η Διαβολική Τριάδα της καταστροφής από το 1974 και μετά , είναι κάτι που με ξεπερνάει ....
Για αυτό σας τα έγραψα αναλυτικά για να θυμηθούμε τα παλιά οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι .
Τώρα τα περί καραμανλικών και λαϊκής δεξιάς που είναι οπισθοδρομικοί και Κούλη με Σπυράκη και τους Κνίτες που είναι προοδευτικοί επίσης με ξεπερνάει .
Η χώρα χρειάζεται επενδύσεις , μείωση των κρατικών δαπανών , μείωση του δημοσίου , ταχύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και αντί να κάνει αναθεώρηση του Συντάγματος που πάει τώρα ο Αλέξης με διαχωρισμό της εκκλησίας , ας κάνει αναθεώρηση καταργώντας την μονιμότητα στο δημόσιο .
Εχω καταθέσει εδώ και 1 μήνα σε μεγάλο επαρχιακό δήμο με πληθυσμό πάνω από 100.000 άτομα και πρωτεύουσα νομού , μία αίτηση για ένα οικόπεδο , αν οφείλω εισφορές σε γη και χρήμα . Η υπάλληλος μηχανικός το χρεώθηκε , αλλά πήρε άδεια γιατί το παιδί της έδινε πανελλαδικές , μετά έλλειπε μία άλλη προϊσταμένη , τελικά βγήκε το χαρτί ότι πρέπει να δώσω 200 € και τώρα πήγε στον οικονομικό υπάλληλο , ο οποίος θα βγάλει χρηματικό κατάλογο και οι εβδομάδες περνάνε . Η βεβαίωαη αυτή είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε πράξη στο ακίνητο και πρέπει όλοι να περιμένουμε αυτά .
Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα , που αποθαρρύνουν κάθε επενδυτή να ασχοληθεί με το μπουρδέλο που λέγεται ελληνική δημόσια διοίκηση . Για να λυθούν όμως χρειάζεται να σπάσουν αυγά και εδώ δεν βλέπω κανένα Κουλαλέξη να έχει διάθεση να το κάνει ...
Αντίθετα πάντα η προστασία των πελατών τους είναι πάνω από όλα .
Οσο για το ότι και πρίν την κρίση αν δεν πλήρωνες το ταμείο έχανες την ασφάλιση , αυτό δεν ήταν κάτι που γινόταν τόσο συχνά , γιατί υπήρχαν δουλειές . Και η μη πληρωμή δεν οφειλόταν σε αντικειμενικούς παράγοντες .
Στην κρίση , η μη πληρωμή οφειλόταν ακριβώς στην ύπαρξη της . Εδώ θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να επιλέξουν οι οφειλέτες να πληρώσουν με το νέο σύστημα , δηλαδή με τις εισφορές των 168+ τα υπόλοιπα όσοι έχουν , αφού πλέον θα πάρουν και ανάλογη με αυτά σύνταξη .
Αλλά γιατί να το κάνουν αυτό , αφού ακόμα έχουν χιλιάδες υπαλληλάκια στα ταμεία που ξύνονται ασυστόλως .
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Αυτό που κάνεις στο μπάσκετ λέγεται 'μπρος - πίσω' και τιμωρείται με αλλαγή κατοχής μπάλας.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Είναι μπρος-πίσω η ιστορική αλήθεια;
Η χώρα χρειάζεται επενδύσεις , μείωση των κρατικών δαπανών , μείωση του δημοσίου , ταχύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και αντί να κάνει αναθεώρηση του Συντάγματος που πάει τώρα ο Αλέξης με διαχωρισμό της εκκλησίας , ας κάνει αναθεώρηση καταργώντας την μονιμότητα στο δημόσιο .
Η χώρα χρειάζεται δημόσιες επενδύσεις, όπως όλες οι καπιταλιστικές χώρες που έχουν ανάγκη τον Κέυνς σε τέτοιες καταστάσεις.
Εχω καταθέσει εδώ και 1 μήνα σε μεγάλο επαρχιακό δήμο με πληθυσμό πάνω από 100.000 άτομα και πρωτεύουσα νομού , μία αίτηση για ένα οικόπεδο , αν οφείλω εισφορές σε γη και χρήμα . Η υπάλληλος μηχανικός το χρεώθηκε , αλλά πήρε άδεια γιατί το παιδί της έδινε πανελλαδικές , μετά έλλειπε μία άλλη προϊσταμένη , τελικά βγήκε το χαρτί ότι πρέπει να δώσω 200 € και τώρα πήγε στον οικονομικό υπάλληλο , ο οποίος θα βγάλει χρηματικό κατάλογο και οι εβδομάδες περνάνε . Η βεβαίωαη αυτή είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε πράξη στο ακίνητο και πρέπει όλοι να περιμένουμε αυτά .
Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα , που αποθαρρύνουν κάθε επενδυτή να ασχοληθεί με το μπουρδέλο που λέγεται ελληνική δημόσια διοίκηση . Για να λυθούν όμως χρειάζεται να σπάσουν αυγά και εδώ δεν βλέπω κανένα Κουλαλέξη να έχει διάθεση να το κάνει ...
Σιγά τα προβλήματα ρε Κρουζεράκο, όταν κόσμος πεθαίνει επειδή δεν υπάρχουν αντικαρκινικά φάρμακα. Έχει κολλήσει το μυαλό σου στον μικρόκοσμο ενός εργολάβου...
Αν στο έκανε αυτό μια ιδιωτική τράπεζα, θα έλεγες κάτι; Που κάνουν πολύ χειρότερο και λειτουργούν ως κράτος εν κράτει!!! Για αυτό κι εγώ ως επιχειρηματίας εμπιστεύομαι περισσότερο την πρώην Δημόσια ΕΤΕ, που είναι με διαφορά η πιο συνεργάσιμη τράπεζα!!! -
Οι τράπεζες στην Ελλάδα είναι καλές μόνο για ένα πράγμα.....να καίγονται...(ΧΩΡΙΣ τους εργαζομένους μέσα).
@ cruise Εδώ η οικονομική υπηρεσία του δήμου Θέρμης,δεν έχει ταμείο(!!) και εσύ θέλεις να τελειώσεις μια δουλειά 20 λεπτών σε ένα μήνα? Ντροπή.....
Άλλο παράδειγμα...ειρηνοδικείο Βασιλικών για αποδοχή κληρονομιάς. Θέλει ένα χαρτόσημο των 4 ευρώ...δεν έχουν,πρέπει να πας στην ΔΟΥ Καλαμαριάς να το πάρεις....25 χλμ μακριά.... -
@criuser
Ναι, ο Αλαξούκος που μας κράτησε 4 επιπλέον χρόνια στον λάκκο δεν είναι και αυτός μέρος του προβλήματος, είναι η λύση του... Δηλαδή οι 4ετίες της ζωής μας είναι στραγάλια για να έρχεται ο κάθε ρούκουνας να κάνει παπάτζες και στο τέλος να μας λέει 'νταξ παιδιά λάθος, εγώ ΠΑΣΟΚ είμαι κατά βάθος, λέγαμε και καμιά μλκ να περάσει η ώρα, χάσαμε 4 χρονάκια αλλά δεν πειράζει, συγγνώμη και πάμε γι άλλα'. Λυπάμαι, αλλά προσωπικά δεν το βλέπω έτσι. Στην φάση που όπως είπα αι παραπάνω ως μισθωτός επί Αλάξη δεν είδα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ βελτίωση της ζωής μου, μόνο υποβάθμιση με επιπλέον φόρους (ακόμη και μόνο τους έμμεσους να βάλω).Κάπου πάντως δεν σε καταλαβαίνω. Έχεις προσωπικά μεγάλο νταλκά με το δημόσιο. Πιστεύεις όμως ότι την λύση θα σου την δώσει ο Καραμανλής και οι περί αυτόν και της νοοτροπίας του που πάτησαν γκάζι και μονιμοποίησαν μέχρι και τα δένδρα.
-
kkostask, συμπολίτες είμαστε; Πλαγιάρι χαμηλά μένω, στον δρόμο του παλιού Lidl, από το σχολείο και λίγο πιο πάνω.
Νομίζω ότι αυτά τα παράβολα μπορείς να τα αγοράσεις από το ίντερνετ πλέον.
-
Γειτονάκια είμαστε...Καρδία είμαι...χαρτόσημο ήταν,όχι παράβολο...
-
Άντε έλα στο https://www.facebook.com/Bonobo-cafe-ba ... 02028898/l] για μια μπυρίτσα να γνωριστούμε!!!
-
Δία αγόρι μου για να κάνεις δημόσιες επενδύσεις πρέπει να έχεις λεφτά στο κράτος .
Τα έχουμε ξαναγράψει και τα λέει και ο προϋπολογισμός .
Όταν από τα 55 δις των εσόδων του κράτους , τα 33 πάνε στο κράτος , σε μισθούς και συντάξεις των ξυστών τα 19 και για επιχορηγήσεις στα ταμεία λόγω του PSI και των πρόωρων συνταξιούχων και των ΔΕΚΟτζήδων τα άλλα 14 , μένουν μόλις 22 δις για να πληρώσεις τοκοχρεωλύσια , αμυντικές δαπάνες , έξοδα παιδείας , υγείας και λειτουργίας του κράτους και ψίχουλα γύρω στο 1 δισ για δημόσιες επενδύσεις .
Αρα με αυτά τα λεφτά γύρω στα 100-150 χρόνια θα έχεις καταφέρει την ανάπτυξη...
Αν μου το έκανε αυτό μια ιδιωτική τράπεζα , απλά θα άλλαζα τράπεζα , ή θα έστελνα ένα εξώδικο και θα απειλούσα με αγωγή , αν μου έκανε σημαντική ζημιά το πρόβλημα .
fiverg έγραψα εγώ πουθενά ότι ο Αλέξης είναι η λύση του προβλήματος ? Εγραψα ότι έχει κάνει τόσες παπάτζες που μπορούν κάλλιστα να τον στείλουν σπίτι του . Αλλά δεν μπορώ να βλέπω να τον χρησιμοποιούν για να αθωώνουν τους προηγούμενους που μας κατέστρεψαν .
Και προφανώς κανείς δεν θέλει να ζει μέσα στην κρίση . Αλλά δεν θέλουμε να περνάει ο καιρός χωρίς να έχουμε ανάπτυξη . Και βέβαια δεν ξεχνάμε ότι ο πιτσαδόρος ΔΕΝ μας είχε βγάλει από την κρίση . Μέσα με τα μπούνια μας είχε γιατί δεν μείωσε τα αίτια της κρίσης που είναι τα μεγάλα κρατικά έξοδα , όπως φαίνονται και παραπάνω .
Εγώ είδα υποβάθμιση της δικής μου ζωής από το 2009 μέχρι σήμερα . Αν δεν ήμουν υπερβολικά συνετός τα προηγούμενα χρόνια , θα πέρναγα πάρα πολύ δύσκολα , όπως περνάνε σήμερα πολλοί ΕΕ , έμποροι , επιχειρηματίες .
Με το δημόσιο δεν έχω νταλκά . Το δημόσιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας . Όχι μόνο σαν αριθμός υπαλλήλων , αλλά σαν νοοτροπία και εστία διαφθοράς . Δεν μπορείς να περιμένεις επενδύσεις με τέτοιο δημόσιο τομέα .
Γιατί ο επενδυτής δεν είναι . Υπάρχουν δεκάδες σοβαρές χώρες που τον παρακαλάνε να βάλει τα λεφτά του .
Γι΄ αυτό και μέχρι τώρα οι επενδύσεις είναι από λαμόγια που μέσω των χρεωμένων από τις διοικήσεις τους τραπεζών , προσπαθούν να αρπάξουν μεγάλες επιχειρήσεις μέσω των δανείων τους . Μαφιόζικες πρακτικές δηλαδή , από μαφιόζους επενδυτές σε μαφιόζικη χώρα με μαφιόζικο δημόσιο τομέα...
Ούτε μιλάω για τον Καραμανλή σαν θέσφατο ή λύση . Αλλά δεν μπορώ να ακούω τους πασόκους να μιλάνε για διορισμούς , ενώ είχαμε μονιμοποιήσεις που η οικονομική διαφορά ήταν σχεδόν μηδενική , αφού έτσι και αλλιώς και σαν συμβασιούχοι τον μισθό τους τον έπαιρναν .
Αλλά πάντα με ενδιαφέρει στην τελική η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ . Και αυτή δεν την βλέπω να έρχεται , μόνο και μόνο επειδή το υπάρχον πολιτικό προσωπικό , ούτε την θέλει , ούτε θα μπορούσε να την διαχειριστεί .
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
@criuser
Ναι, ο Αλαξούκος που μας κράτησε 4 επιπλέον χρόνια στον λάκκο δεν είναι και αυτός μέρος του προβλήματος, είναι η λύση του... Δηλαδή οι 4ετίες της ζωής μας είναι στραγάλια για να έρχεται ο κάθε ρούκουνας να κάνει παπάτζες και στο τέλος να μας λέει 'νταξ παιδιά λάθος, εγώ ΠΑΣΟΚ είμαι κατά βάθος, λέγαμε και καμιά μλκ να περάσει η ώρα, χάσαμε 4 χρονάκια αλλά δεν πειράζει, συγγνώμη και πάμε γι άλλα'. Λυπάμαι, αλλά προσωπικά δεν το βλέπω έτσι. Στην φάση που όπως είπα αι παραπάνω ως μισθωτός επί Αλάξη δεν είδα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ βελτίωση της ζωής μου, μόνο υποβάθμιση με επιπλέον φόρους (ακόμη και μόνο τους έμμεσους να βάλω).**Κάπου πάντως δεν σε καταλαβαίνω. Έχεις προσωπικά μεγάλο νταλκά με το δημόσιο. **Πιστεύεις όμως ότι την λύση θα σου την δώσει ο Καραμανλής και οι περί αυτόν και της νοοτροπίας του που πάτησαν γκάζι και μονιμοποίησαν μέχρι και τα δένδρα.
+1...
Μεγάλο νταλκά έχει και με κάποιον πιτσαδόρο.
Μάλλον του έφαγε τις πίτσες.Πέρα από την πλάκα εγώ τον cruiser σε πολλά post δεν μπορώ να καταλάβω τι τελικά θέλει.
Δεν θέλει τον έναν, δεν θέλει τον άλλον, δεν θέλει τον παρ' άλλον, τελικά τι θέλει;
Νομίζω ότι είναι αστείο να λέμε ότι ο μπούλης Καραμανλής μπορεί να προσφέρει κάτι στο τόπο.
Ο τύπος έφυγε από την καρέκλα και ζει ζωή χαρισάμενη. Μόνιμες διακοπές και τα φράγκα ρέουν από το 2010.Το καραμανλικό μπλοκ είναι ότι ποιο βρώμικο υπάρχει στη Βουλή.
Έχουν κοτσάρει ένα επίθετο στην κλίκα τους, έχουν από κοντά και κάποιους παρατρεχούμενους (τύπου Αντώναρου) και νομίζουν ότι έτσι κερδίζουν πόντους. Τραγικοί. -
To τι θέλω είναι πολύ ξεκάθαρο , αλλά το λένε και οι άλλοι στις σημερινές ειδήσεις .
Εγραψα το πρωί
Γιατί ο επενδυτής δεν είναι . Υπάρχουν δεκάδες σοβαρές χώρες που τον παρακαλάνε να βάλει τα λεφτά του .
Γι΄ αυτό και μέχρι τώρα οι επενδύσεις είναι από λαμόγια που μέσω των χρεωμένων από τις διοικήσεις τους τραπεζών , προσπαθούν να αρπάξουν μεγάλες επιχειρήσεις μέσω των δανείων τους . Μαφιόζικες πρακτικές δηλαδή , από μαφιόζους επενδυτές σε μαφιόζικη χώρα με μαφιόζικο δημόσιο τομέα...
Λέει το κάπιταλ σήμερα
http://www.capital.gr/oikonomia/3300986 ... i-trapezes
Πωλήσεις χαρτοφυλακίων αμιγώς ξενοδοχειακών ακινήτων εξετάζουν οι τράπεζες, επιταχύνοντας το 'ξεκαθάρισμα' μη εξυπηρετούμενων δανείων στον κλάδο του τουρισμού.
Η άνοδος του τουρισμού δημιουργεί αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για τον κλάδο, γεγονός που αντανακλάται στη βελτίωση των τιμών πώλησης ξενοδοχείων και διευκολύνει την αποκλιμάκωση του (υψηλότερου του μέσου όρου της αγοράς άλλοτε) δείκτη μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων στα δάνεια προς ξενοδοχεία.
Στην ίδια κατεύθυνση, το αυξημένο ενδιαφέρον που εκδηλώνουν ξένα funds για τουριστικά ακίνητα (όπως αναφέρουν τραπεζίτες στο Capital.gr, επτά στα δέκα funds θέλουν να αγοράσουν τουριστικά ακίνητα για να τα λειτουργήσουν), δημιουργεί συνθήκες για ταχύτερη μείωση των τουριστικών NPLs και μέσω πωλήσεων εξειδικευμένων χαρτοφυλακίων.
Μοναδικό 'μελανό σημείο' στην όλη διαδικασία παραμένουν οι αργοί, ακόμη, ρυθμοί λειτουργίας του δικαστικού συστήματος, καθώς, την τελευταία διετία, κανένας πλειστηριασμός – πλην του Ledra και του αρκετά μικρότερου Mistral στη Ρόδο, από τη Eurobank, τις προηγούμενες ημέρες - δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τελικό στάδιο της καταβολής του τιμήματος.
http://www.capital.gr/oikonomia/3300999 ... n-eurozoni
Και, αν και η οικονομική ανάπτυξη έχει επιστρέψει και πιθανώς θα επιταχυνθεί περαιτέρω φέτος, οι προοπτικές ανάπτυξης της Ελλάδας είναι μάλλον συγκρατημένες, στο 2%-2,5% στην καλύτερη ετησίως, εκτός και αν υπάρξει μια μεγάλη ώθηση στις επενδύσεις.
Ο τραπεζικός κλάδος χρειάζεται ακόμη μια βιώσιμη βελτίωση της ποιότητας των asset και της συνεχιζόμενης ενίσχυσης των θεσμών.
Δηλαδή αν δεν κάνουμε την χώρα φιλική στις επενδύσεις , τότε δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα .
Και επειδή η κάθε επένδυση χρειάζεται το βασικότερο κεφαλαιακό της στοιχείο , το έδαφος που θα στηθεί , όλοι οι κοπρίτες της κρίσης , 9 χρόνια τώρα δεν προχώρησαν τις χρήσεις γης , οι δασικοί χάρτες είναι για γέλια , το κτηματολόγιο μισό , το ΣτΕ επιθυμεί κράτος δικαστών και δουλεύει σε ρυθμούς τέλους ρωμαϊκού οργίου , με αποτέλεσμα ο επενδυτής να μην ξέρει τι μπορεί να κάνει και που . Ακόμα και αν είναι ένας συνδυασμός και φιλέλληνα και επενδύσει παρ΄ όλα αυτά , τότε κινδυνεύει από τους κοπρίτες που είναι ΔΥ ή και πρόωροι συνταξιούχοι , οι οποίοι θέλουν την ησυχία τους , αφού ο μισθός πέφτει κάθε μήνα ντάνκα - ντάνκα και ιδρύουν κάτι 'εκπολιτιστικούς' συλλόγους , μαζί με κάτι αριστερά κομματόσκυλα που θεωρούν ότι αν ο κόσμος μείνει φτωχός θα γίνει επαναστάτης κομμουνιστής και αντιδρούν σε κάθε επένδυση , προσφεύγοντας και στα γερόντια του στε με αποτέλεσμα οι επενδύσεις να μην προχωρούν .Είμαστε 9 χρόνια στην κρίση . Ποιές μεγάλες επενδύσεις προχώρησαν ? Καμία .
Αρα λοιπόν το θέμα δεν είναι αν εγώ θέλω κάτι ιδιαίτερο . Δεν θέλω παρά το αυτονόητο . Αλλά δεν βλέπω ότι το υπάρχον πολιτικό προσωπικό κατανοεί το αυτονόητο .
Οπότε το δίλημμα Αλέξης - Κούλης απλά συνεχίζει να μας κρατάει στον πάτο . Αλλά το δίλημμα Αλέξης-Πιτσαδόρος , μας κρατάει στο παρελθόν , ενώ ψάχνουμε το μέλλον .
Είχε γραφτεί κάποτε , δεν ξέρω αν είναι αλήθεια , ότι κάποτε στην Πόλη επί Βυζαντίου , με τους εχθρούς έξω από τα τείχη , ο κόσμος της Πόλης , συζητούσε περί του φύλου των Αγγέλων...
Πόσο μοιάζουμε τελικά με τους προγόνους μας . Ακόμα και στα άσχημα τους...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πόσο μοιάζουμε τελικά με τους προγόνους μας . Ακόμα και στα άσχημα τους...
MONO στα άσχημά τους...
-
Παλικάρια, παρακαλώ όσο απεχθής κ να είναι η Ομάδα Ηλίθιας, να δείτε με προσοχή τα παρακάτω βίντεΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΔΕΙΤΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ
-
Μα η μεγαλύτερη αποτυχία των προγόνων μας είναι οι απόγονοι τους....
-
-
Στις επομενες εκλογες θα υπαρχει ενα νεο κομμα,φυσικα εκ δεξιων.
Οι ΑΝΕΛ ειναι αγνωστο αν θα κανουν τον κοπο να κατεβουν. -
Κόμμα ή κόμματα θα υπάρχουν. Επιρροή δεν θα έχουν.
Τα πρόσωπα είναι καμμένα ήδη.Μόνο ένας θα είχε επιρροή και θα έμπαινε στη βουλή άνετα και θα 'έσκιζε' την Χρυσή Αυγή.
Ο Φράγκος Φραγκούλης.
Όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν καμιά αναγνώριση στους πολίτες και έχουν ιστορικό που τους καίει. -
Το ερώτημα που μπαίνει πλέον είναι το μάδημα της παπαρούνας που θα καταλήξει ?
Με 152 περάσαμε στο κόκκινο , αφού πλέον κάθε βουλευτής μπορεί για τον οποιοδήποτε λόγο να ρίξει την κυβέρνηση , γιατί με 151 είναι δύσκολο να σταθεί μέχρι τις εκλογές .
Το ερώτημα που μπαίνει πλέον είναι ένα και μοναδικό .
Αν πάμε σε εκλογές λόγω του Σκοπιανού και βγεί ο Κούλης τι πολιτική θα ακολουθήσει σύμφωνα και με τα δεδομένα που υπάρχουν και επιβάλλουν οι δανειστές και πλανητάρχες ?Να θυμίσω ότι θα έχουμε εκλογές προέδρου σε 1,5 χρόνο.
Μήπως βρεθούμε με οικουμενική ?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το πρόβλημα κι εκεί και εδώ είναι ότι μας έχουν πιπιλίσει το μυαλό από μωρά παιδιά ότι είναι δικό μας το όνομα, εκατέρωθεν. Η αλήθεια, όπως πάντα, είναι κάπου στην μέση. Η αρχαία Μακεδονία ήταν Ελληνικό Βασίλειο. Σε μεγάλο μέρος αυτού του αρχαίου Βασιλείου (περίπου στο 35% της αρχικής έκτασης) ζούνε εδώ και περίπου 1500 χρόνια κάποιοι Σλάβοι που την έκαναν σπίτι τους. Αποφάσισαν απλά να πάρουν το όνομα τους από εκείνο το παλιό Βασίλειο. Όπως κι εμείς για 400 χρόνια δεν ήμασταν γνωστοί ως Έλληνες, αλλά ως Ρωμιοί-Χριστιανοί και πριν από αυτό ήμασταν ένα μπαστάρδεμα μέσα στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία, όπου το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Θεσσαλονίκης ήταν Εβραίοι!!!Συμπέρασμα: Πριν βγάλετε τον μακεδονομάχο από μέσα σας, διαβάστε λίγη ιστορία και σκεφτείτε...
Μεταξετάστεος στην ιστορία και είσαι και Καρντάση. Οι εβραίοι στην Θεσσαλονίκη ήταν ελάχιστοι επι Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Ήρθαν κατά κυματα το 1500 όταν ο σουλτάνος ήθελε να εποικήσει την πόλη ,αφού οι παλαίοι κάτοικοι είχαν πουληθεί σκλάβοι κατά την πάγια τακτική όταν κατακτάς πόλη που δεν σου παραδίδεται. Οι εβραίοι οι συγκεκριμένοι ήταν Ισπανόφωνοι (μιλούσαν Λαντινο) και είχαν εξοριστεί από την Ισπανία.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ