-
Για τον Μπουτάρη έχω να πω ότι η στάση του ήταν εκδικητική στο δικαστήριο , ακόμα και αν του ζητήθηκαν συγνώμες μέχρι και αποκατάσταση του αυτοκινήτου .
Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι ξέφυγαν και δεν ήταν προμελετημένο , αλλιώς θα μπορούσαν εύκολα να το παίξουν ήρωες . Είχαν άλλωστε την δυνατότητα να πουν για τον χεσμένο ότι προέτρεψε να ξυλοφορτώσουν τον Πειραιώς και μάλιστα με το κύρος της θέσης του , όπως και ανάλογα έκανε για τον Ανθιμο . Προφανώς οι άνθρωποι είδαν απέναντι τους την εξουσία και φοβήθηκαν όπως κάθε απλός άνθρωπος όταν νοιώθει ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη . Γιατί όταν η δικαιοσύνη ακούει τους θορύβους του κάθε Μπουτάρη με την αριστερή στήριξη , κάνει ότι κοιμάται όπως είπε ο υπουργός .
Αντίθετα στην περίπτωση του Δημάρχου Τήνου , μία εβδομάδα πριν είχαμε άλλη απόφαση .
https://www.protothema.gr/greece/articl ... altis-sou/Οχι μόνο αθωώθηκαν οι ένοχοι , αλλά απείλησαν ξεκάθαρα τον Δήμαρχο και βέβαια η δικαιοσύνη πάλι έκανε πως κοιμόταν .
Μετά από όλα αυτά κάποιοι απορούν γιατί όπως είπε κάποιος χτες στα μμε , στις δημοσκοπήσεις υπάρχει ένα 17 % που είναι δεξιότερα από την ΝΔ . Απλά τώρα είναι διασπασμένο , γιατί δεν φαίνεται σοβαρή ηγετική ομάδα . Αν φανεί εύκολα θα περάσει το 25 % .
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα όντως «το πανέρι του Lidl» (whatever that is supposed to mean), από το πανέρι των ακροδεξιών Μπλογκς και γελοίων εθνικιστικών ομάδων στο Facebook.Ο καθένας ό,τι προτιμάει φυσικά.
Δεν νομίζω ότι έχω ποτέ ανεβάσει κάτι από τέτοιες πηγές . Προσπαθώ όταν ανεβάζω να είναι mainstream ..
Για το πανέρι του λίτνλ , κάποτε υπήρχαν τα πανέρια των βιντεοκλάμπ . Εκεί κάθε μάπα ταινία έβγαινε με τιμή ημέρας για μία εβδομάδα και έτσι όταν κάποιος ήθελε να πει ότι αυτός είναι χαμηλής ή μηδενικής αξίας , έγραφε ότι ήταν από τα πανέρια των βιντεοκλάμπ . Αλλά τώρα έχουμε νέους εδώ που δεν έχουν ζήσει την εποχή , οπότε το πανέρι του λίντλ , απλά συνδέει τα θέματα και τις εποχές...
-
Ρε άνθρωπε λίγο, ΛΙΓΟ τσιπα δεν έχεις; Κάποιοι λιντσάρισαν ένα γερό άνθρωπο και αντί να το καταδικάσεις με όλη τη δύναμη της φωνής σου, τον κοροϊδεύεις ως χεσμενο; Εσυ αν ήσουν στην ηλικία του μόνος σου και σου την έπεφταν κάμποσοι και σε έδερναν δεν θα τρόμαξες;
Τι άλλες μισαλλόδοξες ανοησίες θα διαβάσουμε;
-
Για το Σκοπιανό έχω γράψει τις απόψεις μου . Είμαι υπέρ του έντιμου συμβιβασμού και της σύνθετης ονομασίας .
Αν ήμουν όμως Μακεδόνας μπορεί να είχα άλλες απόψεις . Προφανώς το να χαρακτηρίζουν οι διεθνιστές και εθνομηδενιστές της αριστεράς , τους απλούς ανθρώπους ακροδεξιούς , είναι μέρος της άμυνας τους απέναντι στην συντριβή που έρχεται .
Οπως είχαμε πει το 2014-5 η αριστερά πρέπει να κυβερνήσει για να απαξιωθεί .
Προφανώς στις εκλογές θα κρατήσουν ένα ποσοστό γύρω στο 25 % κυρίως γιατί θα εξαυλωθεί το πασοκ και γενικά ο χώρος ανάμεσα σε νδ και σύριζα .Αλλά μπορεί ακόμα και ο κόσμος που θα ήθελε ίσως να τους ψηφίσει να μην το κάνει ακριβώς γιατί θα τους δώσει την αφορμή το μακεδονικό .
-
Ρε άνθρωπε λίγο, ΛΙΓΟ τσιπα δεν έχεις; Κάποιοι λιντσάρισαν ένα γερό άνθρωπο και αντί να το καταδικάσεις με όλη τη δύναμη της φωνής σου, τον κοροϊδεύεις ως χεσμενο; Εσυ αν ήσουν στην ηλικία του μόνος σου και σου την έπεφταν κάμποσοι και σε έδερναν δεν θα τρόμαξες;Τι άλλες μισαλλόδοξες ανοησίες θα διαβάσουμε;
Πάλι με ερμηνεύεις όπως σε βολεύει . Τις χειροδικίες και τις επιθέσεις τις καταδίκασα από την πρώτη στιγμή .
Αλλά την στάση του και τις κουβέντες του βεβαίως και θα τις στηλιτεύσω .
Εγώ δεν θα μπω σε σχόλια σαν του Μάζη όπως είδαμε στο βίντεο , παρ΄ όλο που τα γουίκιλικς μας επιβεβαίωσαν αυτά που φανταζόμαστε για την διεθνή και ντόπια πολιτική και τα μμε , αλλά θα σταθώ μόνο στα επίσημα που λέει .
Και είπε επισήμως ότι είναι χεσμένος και να δείρουν τον Σεραφείμ και να μαζέψουν , πως άραγε τον Ανθιμο .
Αυτά εσύ τα περνάς έτσι ? Οι 20άρηδες έφαγαν 1,5-2 χρόνια φυλακή , αυτός θα συνεχίσει να περιυβρίζει νεκρούς και ζωντανούς ? Πως το βλέπεις έτσι ?
-
Και πολύ ορθά τιμωρήθηκαν. Και φτηνά την γλίτωσαν για αυτό που εκαναν. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι με αναστολή η ποινή τους.
Σε περίπτωση που δεν μπορείς να κατανοήσεις την διαφορά, να σε βοηθήσω:
Αλλο πράγμα να εκφράζεις την γνώμη σου (όπως έκανε ο Μπουτάρης, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έβρισε κανένα), άλλο να υποκινείς άλλους σε βία, και άλλο να μαζεύεστε μερικοί (γιατί δεν είχε ο καθένας τα @@ να πάει μόνος του) και να δέρνετε έναν ηλικιωμένο.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Για τον Μπουτάρη έχω να πω ότι η στάση του ήταν εκδικητική στο δικαστήριο , ακόμα και αν του ζητήθηκαν συγνώμες μέχρι και αποκατάσταση του αυτοκινήτου .Αυτό δεν λέει τίποτα...Μπορεί να είναι τακτική η ένδειξη μεταμέλειας.
Εδώ βλέπαμε στις συλλήψεις των μελών της Χ.Α μετά το μαχαίρωμα του Φύσσα να πηγαίνουν σε αστυνομία και δικαστήρια και να δηλώνουν ότι δεν είναι Νεοναζί, ότι δεν είναι ρατσιστές κτλπ κτλπ ενώ ταυτόχρονα είχανε αγκυλωτούς σταυρούς στα χέρια και τους βλέπαμε σε φωτογραφίες με στολές των SS όπου για να το δικαιολογήσουν υποστήριξαν ότι είναι αποκριάτικα σε πάρτυ
Βλέποντας σήμερα τις συζητήσεις στην Βουλή είδα ότι ο Τσίπρας ήταν εμφανώς αγχωμένος με αυτά που συμβαίνουν.
Έδειξε να καταλαβαίνει ότι η κλιμάκωση της βίας στην οποία έκλεινε το μάτι πριν και αφού ήρθε στην εξουσία, ότι θα γυρίσει κάποια στιγμή μπούμερανγκ.
Τα δικά τους παιδιά όπως έχουν δηλώσει, οι Ρουβίκωνες ανεβάζουν σταθερά την ένταση των επιθέσεων με αποκορύφωμα την απειλή προς τον Κυριάκο.
Βλέποντας ο Τσίπρας τον κίνδυνο να θεωρηθούν ηθικοί αυτουργοί αν συμβεί κάτι στον Κυριάκο, αφού κλείνουν το μάτι στα δικά τους παιδιά, τα πάνε με το περιπολικό στο σπίτι κτλπ, καταδίκασε έντονα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την δράση του Ρουβίκωνα.
Δεν θα εκπλαγώ αν στην πράξη δείξουν ότι τελειώνει η ανοχή του κράτους απέναντί τους και δωθούν εντολές για συλλήψεις και καταδίκες.Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
-
Μακάρι, αν και πολύ αμφιβάλλω.
-
Eκτιμάω ότι έδειξε να το καταλαβαίνει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να αλλάξει γραμμή αντιμετώπισης στους υπουργούς-το κόμμα του...
-
Αυτό ακριβως είναι το θέμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παρά πολύ κόσμο που πιστεύει βαθιά στο δικαίωμα αυτών των ομάδων να «επιχειρούν» (όπως είχε πει και μεγαλοστέλεχος του κόμματος.
Θα βρει τώρα ο Τσιπρας το σθένος να τους τσακίσει;
Δύσκολο. Μακάρι, αλλά δύσκολο. -
Για να το γυρίσουμε στην πολιτική πάλι , να σας θυμίσω ότι ο Λαφαζάνης ήταν νούμερο 2 στον σύριζα και βρέθηκε στο τίποτα σε ένα βράδυ .
Ο Αλέξης έχει υψηλό ένστικτο αυτοσυντήρησης , αλλά και αυτοκρατορική λογική . Μπορεί να μην έχει Κατσιφάρα να πει ότι αν δεν ήταν ο Αλέξης δεν θα τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους , αλλά μέσα τους όλοι το ξέρουν .
Ετσι ο Αλέξης αν δει ότι κάτι του στραβώνει , προφανώς δεν θα κωλώσει να ξεπετάξει όποιον του δημιουργεί το θέμα .
Εύκολα μπορεί να υπάρξει 'Ξαφνικός Θάνατος' για τους Ρουβίκωνες , αν η πρακτική τους παίρνει περισσότερους ψήφους από τον Σύριζα από όσους διατηρούν σε αυτόν .
-
Πολλά πράγματα βλέπω και μπλεγμένα.
ok. Κανένα πρόβλημα.
Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την δική του οπτική γωνία.
Αυτά. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Βλέποντας σήμερα τις συζητήσεις στην Βουλή είδα ότι ο Τσίπρας ήταν εμφανώς αγχωμένος με αυτά που συμβαίνουν.
Έδειξε να καταλαβαίνει ότι η κλιμάκωση της βίας στην οποία έκλεινε το μάτι πριν και αφού ήρθε στην εξουσία, ότι θα γυρίσει κάποια στιγμή μπούμερανγκ.
Τα δικά τους παιδιά όπως έχουν δηλώσει, οι Ρουβίκωνες ανεβάζουν σταθερά την ένταση των επιθέσεων με αποκορύφωμα την απειλή προς τον Κυριάκο.
Βλέποντας ο Τσίπρας τον κίνδυνο να θεωρηθούν ηθικοί αυτουργοί αν συμβεί κάτι στον Κυριάκο, αφού κλείνουν το μάτι στα δικά τους παιδιά, τα πάνε με το περιπολικό στο σπίτι κτλπ, καταδίκασε έντονα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την δράση του Ρουβίκωνα.
Δεν θα εκπλαγώ αν στην πράξη δείξουν ότι τελειώνει η ανοχή του κράτους απέναντί τους και δωθούν εντολές για συλλήψεις και καταδίκες.Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Ναι πολύ άγχος ο 'Αλέξης της καρδιάς τους'.
Από το πολύ άγχος σκέφτεται φέτος να μην βάλει σορτσάκι για να σουλατσάρει σε παραλίες αμέριμνος βγάζοντας σέλφις...Η υποκρισία, η διπλοπροσωπία, η κουτοπονηριά σε όλο το μεγαλείο της.
Ποιους πήγαν και ψήφισαν. Τραγικό.
-
Αλλο πράγμα να εκφράζεις την γνώμη σου (όπως έκανε ο Μπουτάρης, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έβρισε κανένα),Νομικός δεν είμαι, αλλά άκουσα σε αρκετούς διαφορετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ότι αυτό που είπε ο Μπουτάρης είναι αδίκημα σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο (περί μειονοτήτων και μη αναγνώρισης γενοκτονίας και ολοκαυτώματος) και θα έπρεπε να παρέμβει ο εισαγγελέας.
Δεν έχω τις γνώσεις για να κρίνω ένα είναι αλήθεια, αλλά ακούστηκε πολύ οπότε ίσως να είναι αλήθεια.
-
Ουδέποτε αρνήθηκε ο Μπουτάρης την γενοκτονία, ή το ολοκαύτωμα.
Το “ακούστηκε πολύ, αρά μπορεί να είναι αλήθεια” είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που προσπαθούν να κάνουν διάφορες ακροδεξιές ομάδες. Αναπαράγουν η μία την άλλη και προσπαθούν να επιβεβαιώσουν τα λόγια του πρώτου διδάξαντα:
“Πες, πες, κάτι θα μείνει”.
Γ.Γ. -
Ισχύει αυτός ο νόμος, το ανέβασα πριν λίγες ημέρες.
''Συμπληρωματικά: άρθρο 2 του Ν. 4285, προβλέπεται πως: «Όποιος µε πρόθεση, δηµόσια, προφορικά ή δια του τύπου, µέσω του διαδικτύου ή µε οποιοδήποτε άλλο µέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέµου, εγκληµάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώµατος και των εγκληµάτων του ναζισµού που έχουν αναγνωριστεί µε αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων με το άρθρο 1, οι ποινές που προβλέπονται είναι φυλάκιση τριών µηνών έως τριών ετών, και χρηµατική ποινή 5.000 – 20.000 ευρώ.
Ο ίδιος νόμος προβλέπει αυστηρότερες ποινές για την περίπτωση που η πράξη τελεστεί από δημόσιο λειτουργό: φυλάκιση έξι µηνών έως τριών ετών, και χρηµατική ποινή 10.000 – 25.000 ευρώ).''
Τώρα αν τα λόγια του καθενός εμπίπτουν στον νόμο αυτό, δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να το κρίνουμε.
-
Σε ένα απόσπασμα βίντεο που είδα, όντως προχωρά στην επίμαχη δήλωση. Αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σε ανθρώπους - πολίτες που δεν είναι Πόντιοι. ' Η Εφημερίδα των συντακτών' το δικαιολογεί ως υπερβολή του λόγου του καθώς εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτούν την Θεσσαλονίκη όσο περισσότεροι Τούρκοι τουρίστες με αντίστοιχα προσδοκώμενα οικονομικά οφέλη.
http://www.iefimerida.gr/news/418210/ta ... gay-parade
-
Είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι έκανε ο Κεμάλ, τον ενδιαφέρει να φέρει τουρισμό στην πόλη.
-
Παιδιά δεν έχει πει τίποτα για τους Πόντιους και την γενοκτονία.
Μην πέφτουμε και εδώ στην ίδια παγίδα των φημών και των fake news που από στόμα σε σε στόμα έφτασαν στα αυτιά των ουγκανων που εδρασαν πριν λίγες μέρες.
Το ξέρω είναι πολύ δύσκολο όταν όλοι το λένε, την μέρα που εγινε πχ το συμβάν με τον Μπουτάρη δούλευα και ακουγα μόνο μουσική , δεν είχα μπει σε σοσιαλ κλπ , το βράδυ με την γυναίκα μου και φίλους που είδα τι είχε γίνει ρωταω και όλοι εν συντομία μου απάντησαν κατι είπε ο Μπουτάρης για τους Πόντιους κλπ.
Μέσα σε 5 λεπτά είχα βρει την αλήθεια φυσικά γιατί όταν ρώτησα τι είχε πει, κανείς δεν ήξερε να πει κάτι συγκεκριμένο και κάποια πηγή , αλλά οτι άκουσαν , το γράφουν στο fb κλπ βλακείες.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο κος Δήμαρχος παρακάτω που χέστηκε για κάποιους που πέθαναν, σε ποιους αναφέρεται;
Στους Παριανούς ή στους Κερκυραίους;
Πάντως αυτό δεν είναι fake news. Το 'χέστηκα για το πόσους σκότωσε ο Κεμάλ' ήταν λέει μία υπερβολή.Μπράβο λοιπόν στους Θεσ/κιούς που έβγαλαν αυτόν για δήμαρχο. Την επόμενη φορά να του πάρουν και γεροντοπάνες γιατί πολύ συχνά χέζεται.
Είμαι υπερβολικός; ω! σόρυ! Μιμούμαι 'Μπουτάρης'...Η γενοκτονία των Ποντίων
...
Έκτοτε και μέχρι τον Αύγουστο του 1922 ο Κεμάλ, έχοντας εκκαθαρίσει τα δευτερεύοντα μέτωπα στη Μικρά Ασία, προχώρησε ανενόχλητος στη σταδιακή εξόντωση του ποντιακού ελληνισμού. Οι πόλεις και τα χωριά κάηκαν, οι χωρικοί σφάχτηκαν, ατιμάστηκαν, εξορίστηκαν ή έφευγαν ομαδικά στα δάση και στα βουνά. Όσοι άνδρες συλλαμβάνονταν προωθούνταν στο εσωτερικό της Μικράς Ασίας. Υπολογίζεται ότι στο διάστημα 1914-1922 εξοντώθηκαν περίπου 200.000 Πόντιοι.
http://www.pontos-news.gr/pontic-articl ... on-pontion
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ