-
Καλησπέρα. Είμαι εντελώς άσχετος από μηχανικά θέματα και ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω ένα FORD MONDEO μοντέλο Αύγουστος του 2005. Δεν το κινώ πολύ λόγω άλλου αυτοκινήτου. Δεν έχει χιλιόμετρα και κάνω το ετήσιο service στην αντιπροσωπεία. Τελευταία αισθάνομαι ότι η μηχανή είναι λίγο πιο θορυβώδης.
-
Καλησπέρα. Είμαι εντελώς άσχετος από μηχανικά θέματα και ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω ένα FORD MONDEO μοντέλο Αύγουστος του 2005. Δεν το κινώ πολύ λόγω άλλου αυτοκινήτου. Δεν έχει χιλιόμετρα και κάνω το ετήσιο service στην αντιπροσωπεία. Τελευταία αισθάνομαι ότι η μηχανή είναι λίγο πιο θορυβώδης.
-
-
Πες οσες παραπανω λεπτομερειες μπορεις.
Ο θορυβος ειναι στο ρελαντι? Αν ναι, αν ανοιξεις το καπω με αναμμενο κινητηρα παρατηρεις τιποτα 'αρρυθμιες' σε σχεση πχ με το αλλο αυτοκινητο που δεν κανει θορυβο?Ο θορυβος ειναι οταν πατας γκαζι? Οταν το αφηνεις? Οταν εχει ζεσταθει? οταν ειναι κρυο?
*Μηπως απλα εχεις παρασυνηθισει το αλλο αυτοκινητο?
-
H μηχανη να γινει πιο θορυβοδης ειναι λιγο παραξενο αν και πιστευω και εγω οπως το λεει και ο trident οτι παιζει να ειναι η ιδεα σου.
Εκανες προσφατα καποια επισκευη η καποιο σερβις? -
Πολλοί θόρυβοι προέρχονται από ταλαιπωρημένα λουριά ή ρουλεμαν
Θόρυβος μηχανής