-
Γεια σας ......εχω ενα honda civic μοντελο του 92΄ .....σαν αυτό ....και θελω να το ψιλοφτιαξω ...το χρωμα του ειναι σαν της φωτο κοκκινο και ελεγα να το ξαναβαψω γιατι ειναι χαλια τωρα.......θα ηθελα να μ προτεινετε καποιο χρωμα ή συνδιασμο 2 χρωμματων......οχι ακραια πραγματα ...θελω να ειναι ενα πολυ ωραιο αμαξι....
-
Γεια σας ......εχω ενα honda civic μοντελο του 92΄ .....σαν αυτό ....και θελω να το ψιλοφτιαξω ...το χρωμα του ειναι σαν της φωτο κοκκινο και ελεγα να το ξαναβαψω γιατι ειναι χαλια τωρα.......θα ηθελα να μ προτεινετε καποιο χρωμα ή συνδιασμο 2 χρωμματων......οχι ακραια πραγματα ...θελω να ειναι ενα πολυ ωραιο αμαξι....
-
-
Κατι σε περλα? ο σωστος ο νταβας πρεπει να χει κατι που προκαλει, που κανει τα κοριτσα να θελουν να μπουνε μεσα..
Περνα και τα καθισματα τιγρε γουνα.. -
χαχα.....σοβαρα τωρα πες κανενα χρωμα .....αν θες στειλε καμια φωτο....
-
Αν αλλάξεις χρώμα πρέπει να το δηλώσεις και στην άδεια κυκλοφορίας. Δεν είναι τίποτα, απλά το αναφέρω.
Επίσης υποψιάζομαι ότι το κόστος ολικής βαφής πλησιάζει το ήμισυ (αν όχι ολόκληρη) της αξίας του αυτοκινήτου.
-
ναι ξερω ....απλως ειναι αψογο ,δεν εχει προβληματα και το βαψιμο θα μ το κανουν με πολυ χαμηλη τιμη....
-
Με πολύ χαμηλή τιμή ΔΕΝ αλλάζεις χρώμα.
Εκτός αν δεν σε πειράζει να ανοίγεις τις πόρτες και να βλέπεις άλλο χρώμα, να ανοίγεις το καπό και να βλέπεις άλλο χρώμα, να ανοίγεις το πορτ μπαγκάζ και να βλέπεις άλλο χρώμα.
-
Ωραια στο θεμα λεει να μ πεις χρωματα ....εγω αποφασιζω αν το βαψω ή οχι....
-
Ο χρήστης Ntavatzis έγραψε:
Ωραια στο θεμα λεει να μ πεις χρωματα ....εγω αποφασιζω αν το βαψω ή οχι....Καλά ντε.Μην βγάλεις και μαχαίρι!!!!
-
Αν θέλεις να σου πούμε ποιο χρώμα νομίζουμε ότι θα σου αρέσει εσένα σε λάθος μέρος ρωτάς.... πήγαινε σε κανένα φόρουμ για αστρολογία, ταρώ, χερομαντία, μελέτης καφέ!
Αν ενδιαφέρεσαι στο ποιο χρώμα αρέσει σε μένα, τότε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα μπορούσε να σε βοηθήσει.
Σκέφτομαι ότι ίσως θέλεις να κάνεις μελέτη για το ποιο είναι το πιο αποδεκτό ή το πιο συνηθισμένο για το διαλέξεις (για να μην προκαλείς) ή να το αποφύγεις (για να ξεχωρίζεις)....
Για πρακτικούς λόγους (που αναφέρθηκαν πιο πριν) βολεύει να μην πολυαλλάξεις χρώμα. Παίξει λοιπόν μεταξύ μεταλλικού κόκκινου ή προς κεραμιδί ή μπορντώ, άντε μέχρι πορτοκαλί. Υπάρχουν και κάτι ωραία περλέ που χρυσίζουν....
Πάντως αξίζει να το προσέξει κανείς, σε μερικά αυτοκίνητα κάποια χρώματα ταιριάζουν πολύ ενώ άλλα όχι. Επίσης επειδή είναι παλιούτσικο θέλεις με το χρώμα να δείχνει πιο μοντέρνο. Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο αυτό εμένα δεν με εμπνέει οπότε και πράσινο με μελιτζανί βούλες να το κάνεις το ίδιο μου κάνει. -
Βαφτο κοκκινο οπως στην φωτο, μου αρεσει πολυ.
Προσεχε αυτα που σου ειπε ο leonp.
-
Μπλε βαφτο...
-
Λευκη περλα!
Τοπ χρωμα το γουσταρω παρα πολυ το εχω δει σε scirocco και toyota iq ενταξει δεν υπαρχει
-
Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και όχι μόνο!!
https://www.google.gr/search?safe=off&q ... B640%3B512 -
κάντο κόκκινο στην ίδια απόχρωση αλλά πέρλα!
-
You can ask......Miraraki...!!
-
Νομίζω ότι το χρώμα που ταιριάζει σ' αυτό το αμάξι (civic) είναι το χρώμιο.
Κάποια στιγμή θα το μετατρέψω σε ΧΡΩΜΙΟΣΙΒΙΚ.
Honda civic-Χρωμα